بابا شوخی کردم.جدی نگیر.:31:
گلد هم حالا حالاها نمیتونم بخرم.اصلا فکر نکنم پولم از 400k بیشتر بشه.:41:
Printable View
بابا شوخی کردم.جدی نگیر.:31:
گلد هم حالا حالاها نمیتونم بخرم.اصلا فکر نکنم پولم از 400k بیشتر بشه.:41:
علی امروز بعد از اینکه تو رفتی این مچ بند رو هم ساختم.
تو AH تونستم 20k بفروشم.البته فکر کنم بیشتر از اینا هم میذاشتم فروش میرفت.اونجا آشغال تر از این رو گذاشته بودن 55k .
ولی گفتم بذار بخرن حالشون ببرن.این socket هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تیلورم لول 4 شده ولی نمیتونم ترین کنم.منتظرم لول 50 شم برم کوئستش رو بگیرم لول 4 بشم.
دمت گرم کارت درسته :46:نقل قول:
من که امروز موقع افطار که رفتی منم رفتم فارم element fragment . باورت میشه شاید 100 تا زدم ولی 2 تا بیشتر نداد ! داشت گریم میگرفت :41:
بیخیال شدم رفتم دنبال گل جمع کردن . شاید BS هم کار کنم اینطوری دستم تو جیب خودمه .
راستی تیلور رو نمیدونم ولی این داروسازی که من دارم برا لول 4 و 5 کتابش رو باید خرید لول 4 حدود 55000 لول 5 حدود 150000 قیمتشه . کوئست نداره .
همین الان 130k دادم تا دو تا اسکیل ترین کنم.دارم ورشکست میشم.
آره فکر کنم همون سروریم که میگی :31:.اسمم PadjacenT هستش.نقل قول:
chaghal و hadi gamer لطفا منو یکم راهنمایی کنید و در بازی بهم کمک کنید.:10::20:
هرچند نفهمیدم چی گفتی چاقال جان :31: اما حالا کارو از الان شروع نمیکنم.
راستی اینا چجوری این موجوداتو برا خودشون میکنن؟
مثلا گررگ رو روش اسم میزارن واسه خودشون میکنن:question::14:
ولی کلن بازی خیلی پیچیدست منکه قاط زدم :24:اما حیجانی :27::34:.
راستی اونایی که کمک میکنن تا زود تر حریف بمیره هم در بارش یه توضیحی بدید ممنون میشم.:11:
فقط کلاس venomacer میتونه این کار رو بکنه و Pet بگیره .نقل قول:
راستی اینا چجوری این موجوداتو برا خودشون میکنن؟
شما اول کار فقط کوئست بزن . کم کم با اسم ها آشنا میشی و خودت همه چیز رو یاد میگیری .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تعداد آیتم هایی که باید جمع کنی . اگه روش کلیک کنی به طور خودکار میبرت جایی که این آیتم ها پیدا میشن .
2- کسی که باید بعد از کامل شدن کوئست رو بهش تحویل بدی . اینم اگه روش کلیک کنی به طور خودکار میری پیش اون .
3- اطلاعاتی در مورد کوئست . همیشه این قسمت رو بخون . مثلا الان این کوئست 30 تا Badge of courage میخواد . وقتی بالا رو میخونی نوشته kill all the Quillhog Demonblade و متوجه میشی که باید چی رو بکشی تا آیتم رو بتونی جمع کنی .
4- همیشه Find Quest رو بزن و کوئست هایی که داری رو بردار . این قسمت هم اسم کسی که کوئست رو میده نوشته شده و روش کلیک کنی میری پیشش .
5- اینجا هم نوشته شده در ازای انجام کوئست چی گیرت میاد .
برای گرفتن اسکیل های جدید نیاز به Spirit داری و سعی کن فقط اسکیل هایی رو بگیری که بدردت میخوره .
راستی کلاست رو نگفتی چیه ؟
با یه سری احمق رفتم farren bh چند بار که مردم هیچی دقیقا قبل اینکه farren بمیره من و تانک مردی و کوئست کامل نشد . یه cleric ابله دیگه تو گروه بود همینطوری کله رو مینداخت پایین میرفت هر چی مب بود میکشید رو خودش حالا هیل نکنی میمیره هیل کنی خودت میمیری . اون لحظه آخرم هی میگیم کسی اتک نده اول ما رو زنده کنین انگار نه انگا .
اعصابم به شدت خورد شد . دوساعت وقت که تلف شد کلی pot مصرف کردم آخر هم کلی exp از دست دادم :2:
یعنی من اون cleric رو گیر بیارم -------- .
عجب...بعضیا واقعا احمقننقل قول:
پس فکر کنم farren bh سخت باشه.
راستی اون dull claw هایی که 2k خریدم همه رو 6k فروختم چه حالی داد.
از این به بعد بگردیم ببینیم زیر 4k بود بخریم.
نه زیادم ست نیست فقط یه جایی هست که 4 تا 4 تا کنار هم واسادن اونجا فقط باید تانک بره جلو بعد صبر کنی agrro که گرفت بعد بزنی .نقل قول:
عجب...بعضیا واقعا احمقن
پس فکر کنم farren bh سخت باشه.
راستی اون dull claw هایی که 2k خریدم همه رو 6k فروختم چه حالی داد.
از این به بعد بگردیم ببینیم زیر 4k بود بخریم.
همه باس ها هم aoe دارن باید خارج از رنج باشی که اونا نبودن .
با یه گروه دیگه رفتم یه ساعته کل دانگئون رو صاف کردیم . همون اول دیدی پارتی نوبه باید خارج شی .
ولی از الان هر روز دو تا 75K exp میده یکی farren یکی هم hercule ولی وقت گیره دیگه حداقل یه ساعت طول میکشه .
من که دیگه دلالی نمیکنم . البته پولی نمونده که بخوام این کارو بکنم :دی
واسا اسکیل های لول 50 که برات باز شد واسه هر کدوم 45K دادی تو هم خالی میشی :)