سلام . شما نوشتی که یه نفر مشکلش از صفرا بوده.نشونه هاش چی بوده و درمان شده آیا؟نقل قول:
Printable View
سلام . شما نوشتی که یه نفر مشکلش از صفرا بوده.نشونه هاش چی بوده و درمان شده آیا؟نقل قول:
بله، نشونه هاش همون نفخ و بدبویی شدید مدفوع و گاها شکم درد بوده. مثل اینکه صفرا عفونت داشته و ترشحات این عفونت وارد دستگاه گوارش میشده که با درمان کیسه صفرا(حالا نمیدونم برداشتن یا نه) مشکلش رفع شده.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
نقل قول:سلام دوست عزیز به نظر من هم مشکل اصلی استرس هست.
من هم از دوران کنکور این مشکل برام به وجود اومد و هنوز هم هیج درمانی براش پیدا نکردم.
مواقعی که استرس میگیرم صدا چند برابر میشه و درد شدیدی رو احساس می کنم.اما فعلا پیش روان پزشک نرفتم.چون فک میکنم که مصرف قرص های اعصاب مضر و اعتیاد آوره.
1-بلی درست فکر میکنید،شرایط استرس در شروع علایم این بیماری نقش داره اما این بیماری یک مشکل روانپزشکی نیست،بلکه جزو بیماری های گوارش هست(البته مراجعه به روانپزشک برای شما بیراه نیست)نقل قول:
نوشته شده توسط ghazaaaaaaaaaaaaal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-یکی از داروهایی که در درمان IBS استفاده میشه،داروهای ضد افسرگی هستند
3-این تصور صحیح نیست،درست هست برخی داروهای اعصاب و روان وابستگی ایجاد میکنند،اما به این معنا نیست که غیر قابل ترک هستند(بلکه به قطع تدریجی نیاز دارند) و آنطور که فکر میکنید اعتیاد آور نیست
سلام چند ماهی به این جا سر نزدم اومدم بگم که مشکلم تا حد زیادی رفع شده
به این سایت مراجعه و حتما مطالبش رو برای مزاج و گوارشتون بخونید (اکثر ما سرد مزاجیم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت بسیار خوبی هستش و کاملا مشکلاتتون رو با طب اسلامی حل میکنه
انجام بادکش و خوردن ترکیب عسل و سیاه دانه اسیاب شده درمان صدای شکم و کلی مشکل دیگه هستش
لطفا به این سایت برید و از مطالبش استفاده کنید
جالبه بدونید درمان اکثر مشکلات بدن و معده در احادیث پیامبران و امامان هست شون
سلام به همگی میشه به من کمک کنین بفهمم چمه یه تاریخچه میدم بعد مشکلم رو میگم حدود سه ماه پیش مشکل رفلاکس و پری ناحیه گلو داشتم که رفتم دکتر و آندوسکوپی شدم تشخیص گاستریت ناشی از هلیوباکتری بود و التهاب مری بخاطر رفلاکس یه دوره دو هفته ای سه تا قرص آنتی بیوتیک همزمان خوردم بخاطر ریشه کنی هلیوباکتری تو اون مدت بعدش منی که همیشه یبوست داشتم یه مدت شکمم شل بود تا کم کم خوب شد لعدم من با وسواس غذا میخوردم که رفلاکس نگیرم همش پرهیز از ترشیجات و تندی و خیلی غذامو میجوییدم و استرسم داشتم که چرا علایمم رفع نمیشه درضمن قرص آنتی رفلاکسم میخوردم و میخورم همچنان پنتاپرازول و رانیتیدین هم شب ها حالا دو هفته مونده برای تست تنفسی هلیوباکتری که من اتفاق تازه ای برام افتاده از 4 روز پیش یه تبی کردم و درد استخون دشاتم فکر کردم آنفولانزای و یکم دلپیچه داشتم رفتم دکتر و گفت ویروسه عیب نداره رفع میشه و آنتی بیوتیک داد از همون شب تب و حالت درد استخونم رفع شد ولی الان همش نفخ شدید میکنم و باید خارجش کنم چون گاز تو کل روده هام میپیچه و خودش رو میزنه درد و دیوار وقتی هم خارج میشه خیلی شدیدو صداداره واقعا کلافم نمیدونم چی کنم چی شده آخه به نظر خودم ویروس نیست فقط روده هام به م ریخته من این مدت رژیم رفلاکسیمم شکوندم نبات داغ میخورم که گرم کنه شاید روده هام چاییده فایده نداره به محض خوردن چیزی باید منتظر شروع نفخ شدیدم باشم سر کار میرم و برام خیلی سخته آدم تو خونه باز راحته اینجا باید برم دسشویی البته بگم اسهال ندارم بیرون رویم ندارم هر چند منی که همیهش یبوست داشتم دیروز دوبار شکمم کار کرد ولی چیزی که بیش از همه شایانه گاز شدیده به نظرتون باکتری رودم زده بالا؟چی کنم دارم افسرده میشم و رفتم اینترنت مطالب خوندم خیلی ترسیدم نکنه اصلا با همه این دردا یه مرگم هست کمممک خواهشا :n30:
سلام، لزومی به نگرانی نیست دستگاه گوارشتون مدتی هست که سرد شده و شما هم مراعاتش نکردیدنقل قول:
پست بالایی رو بخونید و برای استرستون مدیتیشن هم خیلی خوبه
بله , حرفای شمام تا حدودی درست هستن.شاید واقعا با مراجعه به روان پزشک این مشکل حل بشه.نقل قول:
چون من تا الان چیز های بسیار مختلفی رو امتحان کردم و جواب هم نگرفتم.
چند بار پیش دکتر گوارش و یکبار هم پیش دکتر گیاهی رفتم.تقریبا هر دو بی فایده بودند.
فقط میگفتند استرس نگیر.آخه با وجود چنین شرایطی آدم چطور می تونه استرس نگیره؟به نظر من حتی فکر کردن به این مشکل آدمو دچار استرس میکنه.
دیگه واقعا نمی دونم چیکار باید کرد.
حدود چند روزی هست که در حال امتحان سیاهدانه و عسل هستم, که متاسفانه این هم فعلا نتیجه ای نداشته.
حدود 10 روز دیگم دانشگاه شروع میشه و به نظرم اوضاع با شروع دانشگاه از این بدتر هم میشه.
واقعا باورم نمیشه که یه مشکل به این مسخره ای میتونه انقدر زندگی آدمو تحت تاثیر قرار بده.
دیگه هیچ راه حلی به ذهنم نمی رسه...:n28:
سلام دوستان , حدود 1 ماهی هست که هر روز به اینجا سر میزنم ولی دیگه هیچ کس هیچی نمیگه و از این بابت خیلی ناراحتم چون اینجارو تازه پیدا کرده بودم و خیلی خوشحال بودم که حداقل
چند نفر اینجا هستن که حرفمو بفهمن و درک کنن.
من تو این چند وقت اکثر کار هایی که گفته بودیدو انجام دادم مثل سیاهدانه و عسل , زیره و رازیانه و.... که خوب متاسفانه فرقی نکرد .
به گفته ی شما پیش 1 روان شناس رفتم و مشکلمو بهش گفتم.گفت مشکلت عصبیه و برو پیش 1 روان پزشک که از دارو های اعصاب استفاده کنی.
چون مادرم مخالف مصرف داروهای اعصابه گفت دوباره برم پیش 1 دکتر گوارش دیگه و منم همین کارو کردم.
دکتر گوارش هم گفت تا آخر عمرت این مشکلت همراهت خواهد بود چون وقتی استرس میگیری و عصبی میشی این اتفاق میفته و زندگی پر از استرسه.
فقط سعی کن با این موضوع کنار بیای و قرص کیلدینیوم c و قطره ی سوپر مینت رو برام نوشت.
بعدم گفت از الان خیلییییییی زوده که بخوای قرص اعصاب بخوری , توصیه ی من اینه که پیش 1 روان شناس خوب بری که قشنگ بتونی باهاش صحبت کنی و سعی کنی اینطوری
با این قضیه کنار بیای نه با رفتن به روان پزشک.
خواهشم از شمام اینه اگر شما هم تو این مدت کار خاصی انجام دادین که باعث شده بهتر بشین یا حتی اگه هیچ فرقی هم نکردین حتما بیاین بگین.:n29::n03:
- - - Updated - - -
دوستان
من یه مدت به خاطر اینکه میرفتم سره کار و اغلب توی جاهای عمومی کمتر ظاهر میشد کلا صدای شکمم از بین رفته بود و البته چون اکثرا سره کار بودم دیگه خبری از نوشابه و خوردن آب وسط غذا نبود
اما الان که دوباره شروع کردم به ادامه تحصیل فشار عصبی زیادی رو مجبورم تحمل کنم و همین باعث شده دوباره اون صدا بیاد سراغم
تا اینجاشو فهمیدم که مشکل من عصبی و یه مقدارم به رژیم غذاییم مربوطه