انتقال تصویر به پورت خروجی HDMIنقل قول:
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
انتقال تصویر به پورت خروجی HDMIنقل قول:
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
نقل قول:
چرا هیچکس ! جواب نمیده ! :41:
مدل گرافیک رو ننوشتید ولی فکر کنم Intel HD باشه ، بازی های نه چندان سنگین رو میتونید باهاش اجرا کنید .
برای درایور هم از سایت ایسر دانلود کنید .
مرسی بله همون intel HD هست !
سلام
میشه یه نفر درباره ی مدل های ASUS G53 jwمنو راهنمایی کنه:42:
دوست عزیز بهتره در تاپیک خودش مطرح کنید تا زودتر به جواب برسیدنقل قول:
رفتم تو سایت سازگار مدل هاشو دیدم.
این ایسر مدل های جدیدتری هم داره که هنوز تو سایت سازگار نباشه؟مدل های دیگری هم هست؟
بره بازی و اجرای اتوکد و تری دی مکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه مدلی جدید بیاد سریع تو همون سایت زده میشه . ..نقل قول:
این ایسر مدل های جدیدتری هم داره که هنوز تو سایت سازگار نباشه؟مدل های دیگری هم هست؟
بره بازی و اجرای اتوکد و تری دی مکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
5742 برای کارایی که گفتید کاملا مناسبه . . .
کانفیگش همه جوره پاسخ گو هست
دوستان من میحواستم مک بوک ایر بگیرم.ولی حالا که این Acer Iconia اومده یه کم بین این 2 تا مردد شدم.قیمتش هم 1200$.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کانفیگشه.میخواستم بپرسم که با این قیمت می ارزه.
Dual Multi-Touch Screens: 14" HD Widescreen CineCrystal™ LED-backlit LCDs
Tempered Gorilla® Glass: with fingerprint-resistant coating Intel® Core™ i5-480M Processor 2.66GHz with Turbo Boost Technology up to 2.93GHz 4GB DDR3 Dual-Channel Memory 640GB 5400RPM SATA Hard Drive Intel® HD Graphics 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Dolby® Advanced Audio® v3 Audio Enhancement High Definition Audio Support 2 - USB 2.0 Ports & 1 - USB 3.0 Port Multi-Touch Virtual Keyboard Virtual Numeric Keypad Virtual Touchpad 1.3 Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 resolution) 4-Cell Lithium-Ion (3000 mAh) 6.18 lbs. | 2.8 kg. (system unit only) Windows® 7 Home Premium Microsoft® Office Starter 2010: Complete your PC. Purchase a product key to activate a full Microsoft® Office 2010 suite.
به نظرمن خوبه ولی قیمتش زیاده
اگه دنبال یک لپ تاب خوب می گردی ایسرمدلهای ایماشین انتخاب کن مثلامن یکی دیدم بااین مشخصا
رم3گیگابایت.گرافیک1گیابایت. هارد160گیگابایت.hdmiندارد.باط ی6سلولی.نمایشگر15.4:18:
قیمتش هم 510هزارتومان
عالی نیست؟فقط هاردش یک مقدارکمه که اون هم بایک هارداکسترنال حل می شه.:18::27: