باید هر عکسی که می خوای بزاری باید توسط یه سایت اونو آپلود کنی،فهمیدی چی گفتم یا بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟:46:نقل قول:
راستی چجوری باید واسه خودم آواتار بزارم؟
یکی بگه لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باید هر عکسی که می خوای بزاری باید توسط یه سایت اونو آپلود کنی،فهمیدی چی گفتم یا بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟:46:نقل قول:
راستی چجوری باید واسه خودم آواتار بزارم؟
یکی بگه لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا انقدرم دیگه خر نیستم گرفتم چی گفتی نمیشه مستقیم آپلود کرد؟
مگه میشه؟؟؟؟
از چه سایتی واسه آپلود استفاده می کنی؟؟
من مستقیم تو همین سایت آپ کردم
سلام.
من اين بازي رو دان کردم و ظاهرا ماموريت گرفتن توش کمي پيچيده هست . من اول با قايق رفتم پيش يک يارو و بعد وارد يک محوطه نظامي شديم و بعد از گرفتن اون محوطه همش که مامريت چيزي انجام مي دهم و مي ميرم مي ره همونجا و بايد سوار يکي از دو جيپي که يکي بالش پشت دوشکا نشسته بشوم . بعدش هم که راه افتاد توي جاده پليس ها رو مي بنده به رگبار - خودمونيم چي گفتم :sq_24: - با اين اوصاف احيانا کسي مي دونه بايد چي کار کنم و يا حداقل دکمه اي چيزي داره که به خارجکي بنويسه بايد فلان کار رو بکني ؟ . کمک ............. :42::42::42::42::42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
من اين بازي رو دان کردم و ظاهرا ماموريت گرفتن توش کمي پيچيده هست . من اول با قايق رفتم پيش يک يارو و بعد وارد يک محوطه نظامي شديم و بعد از گرفتن اون محوطه همش که مامريت چيزي انجام مي دهم و مي ميرم مي ره همونجا و بايد سوار يکي از دو جيپي که يکي بالش پشت دوشکا نشسته بشوم . بعدش هم که راه افتاد توي جاده پليس ها رو مي بنده به رگبار - خودمونيم چي گفتم :sq_24: - با اين اوصاف احيانا کسي مي دونه بايد چي کار کنم و يا حداقل دکمه اي چيزي داره که به خارجکي بنويسه بايد فلان کار رو بکني ؟ . کمک .............
ماموریت های اصلی در نقشه با یک ستاره مشکلی رنگ مشخص میشه...
باید هر دفعه در نقشه چند ماموریت فرعی که فکر کنم ستاره هایی با رنگ های دیگه هستن انجام بدی تا ماموریت اصلی باز بشه...
الان چند تا ماموريت انجام دادم تا درست شد . ولي خودمونيم يک جوريه ... و کنترل وسايل نقليه اش هم زياد راحت و مناسب نيست . البته نفهميدم اين پول هايي که مي ده به چه کارم مياد . کاشکي نقدي حساب مي کرد :sq_2:
سلام.
مشکل قبلي حل شده و الان بزرگترين مشکلم در مورد نقطه شروع بازي هست . مشکل اينه که من الان در يک محلي هستم و مي روم کلي اونورتر و کلي کار مي کنم حالا اگر از بازي بيام بيرون يا ببازم با اينکه سيو هم مي کنم برمي گردم همون جاي اول و دوباره بايد راه بيفتم بروم اون سر دنيا . راهي داره که محل شروع بازي رو بشه جايي تنظيم کرد ؟
چرا راهی هست...اصلا لازم نیست همه مسیر رو با ماشین و....طی کنی..نقل قول:
سلام.
مشکل قبلي حل شده و الان بزرگترين مشکلم در مورد نقطه شروع بازي هست . مشکل اينه که من الان در يک محلي هستم و مي روم کلي اونورتر و کلي کار مي کنم حالا اگر از بازي بيام بيرون يا ببازم با اينکه سيو هم مي کنم برمي گردم همون جاي اول و دوباره بايد راه بيفتم بروم اون سر دنيا . راهي داره که محل شروع بازي رو بشه جايي تنظيم کرد ؟
فکر کنم دکمه Tab یا ~ یا یه دکمه دیگه ! هست که میزنی یه صفحه باز میشه بعد میتونی درخواست بدی هلی کوپتر بیاد و تو رو تا مسیری ببره...یا درخواست هواپیما و هلی کوپتر بکنی برای بفرستند...البته هنگام ماموریت نمیتونی درخواست بدی...
سلام دوستان من توی اون مرحله ای که سه تا ماشین بمب رو باید همراهی کنید گیر کردم هر کار میکنم وقتی ماشین ها به اون نقطه قرمز می رسن منفجرمیشن !!! میشه راهنمایی کنید :n16: