دوستان دقیقا فرق 405 و پارس معمولی چیه؟
مثلا مدلهای سال 84 رو بخوایم مقایسه کنیم
Printable View
دوستان دقیقا فرق 405 و پارس معمولی چیه؟
مثلا مدلهای سال 84 رو بخوایم مقایسه کنیم
نقل قول:
مدل های 84 فقط اتاقشون فرق میکنه.
نمای ظاهری بیرونی و داخلیشون فرق میکنه.
از نظر فنی شبیه به هم هستن و فرقی ندارن
تو جدیدها چی؟
یادمه یکی از دوستان میگفت شتاب پارس یکم بیشتره.البته اونم از یکی نقل و قول میکرد طرف تاجره مثله اینکه خارج مارج که میره دیدگه متاسفانه واسه همین حرفاشو قبول دارن
همینطوره؟ اگه نه چطوری براش اثبات کنم؟ میگه من پارس مدل 84 ای من از v9 تو بهتر و پر قدرتمند تره.حرفای بچهگانه
خوب 206 صندوقدار اتومات وزنش خیلی زیاد شده و شتاب و سرعت کاهش پیدا کردهنقل قول:
حداکثر سرعت پارس 190 هست و وی9 189 که یکی هست
شتاب پارس هم 11/8 هست و شتاب وی9 12/6
دوست عزیز v9 110 اسب بخاره با 16 تا سپاپنقل قول:
پارس هم 8 سوپاپه با 97 اسب بخار
v9 دنده اتوماته با 4 دنده و شتاب اولش خیلی کمه و شتاب ثانویه که بعد از دنده دو هستش خیلی بالاست اما کم بودنه شتاب دلیل بر قدرت کم نیست و 190 بودنه سرعت پارس معمولی به دلیل حجم بیشتر موتورشه
لطفا افرادی که واقعا اطلاعاتشون در حد بالاییه نظر بدن و سوال اصلی بنده فرق قدرت 405 و پارس معمولی بود و همچنین این مورد:
نقل قول:
یادمه یکی از دوستان میگفت شتاب پارس یکم بیشتره.البته اونم از یکی نقل و قول میکرد طرف تاجره مثله اینکه خارج مارج که میره دیدگه متاسفانه واسه همین حرفاشو قبول دارن
همینطوره؟ اگه نه چطوری براش اثبات کنم؟ میگه من پارس مدل 84 ای من از v9 تو بهتر و پر قدرتمند تره.حرفای بچهگانه
پارس و 405 از نظر فني هيچ تفاوتي ندارن . شتاب 405 به خاطر وزن كمتر بيشتره !نقل قول:
میشه تجزیه و تحلیلی تو همین عدم تفاوت 405 و پارس ارائه بدین یا سایتی چیزی که اینو اثبات کنه؟ برای اون رفیقم میخوام که راحت براش اثبات کنیم
حالا بیا و بهش بفهمون که اینا هیچ فرقی ندارن .اما اگه مدرک رو تحلیل و چیزی براش رو کنم دیگه پی میبره
متشکر
مصرف بنزین 405 مدل ۸۹ توشهر وجاده چنده ؟
سندازایفون4 ورژن5.0.1
نقل قول:
اگر با موتور XU7 باشه ( موتورهای قدیمی )
داخل شهر 12 لیتر
خارج شهر 8.5
اگر با موتور TU5 باشه
داخل شهر 9.5
خارج از شهر 7.5
فکرمیکنم مصرفم زیادترازاینی که شما گفتینه برم دیاگ بنزین بزنم درست میشه ؟نقل قول:
سندازایفون4 ورژن5.0.1