بابا تو پرنس راحت می پره!نقل قول:
ولی این بابا رو دو تا آجر قش می کنه!
خوب او عددش رو به جای 2 می دادن 10 تا خوب بپره. مردن نداشت.
فعلا که بایگانیه چون پرنس و چند تا بازی دیگه دارم که جذاب ترن :46:
Printable View
بابا تو پرنس راحت می پره!نقل قول:
ولی این بابا رو دو تا آجر قش می کنه!
خوب او عددش رو به جای 2 می دادن 10 تا خوب بپره. مردن نداشت.
فعلا که بایگانیه چون پرنس و چند تا بازی دیگه دارم که جذاب ترن :46:
خب برادرمون قشی تشریف دارند :31:نقل قول:
خوب اینطوری کردن که سخت تر باشه . به نظرم بازی خیلی خوبیه ارزش بازی کردن رو داره چند تا از دوستان همین انجمن 2-3 بار تمومش کردند.
کسی می دونه؟نقل قول:
سایت چی ؟؟ گرشاسپ یا لوح زرین ؟؟ سایت گرشاسپ برای من هم باز نمیشه الان تست کردم.نقل قول:
قرعه کشی هنوز ادامه داره چون تا حالا 12 تا قرعه کشی کردن از 100 تا.
خوب ما هم به سلامتی این بازی رو تموم کردیم در کل بازی خوبی بود, بسی لذت بردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی که به عنوان یک بازی ایرانی بهش نمره عالی رو میدم و امیدورم این راهی که شروع شده همچنان ادامه داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستان این بازی ارزش خریدن داره؟!!!! من از پرنس خوشم میاد ولی گرافیک هم واسم مهمه، به نظرتون بخرمش یا نه؟
بازیم اینقده بی خود
یه دمو اخرش نداشت ................
داش علی،به علی،بعده علی یه مرده اونم تو
گناه دارن بابا بازیشون بد نیست نباید که انتظار pop ازشون داشت یا مثلا بتونن حرکتای ازیو رو شبیه سازی کنن
ایرانه دیگه.........
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
نقل قول:
سایت گرشاسپ برای من هم باز نمیشه الان تست کردم.
نقل قول:
سایت گرشاسپ برای من هم باز نمیشه الان تست کردم.
کد:garshasb.ir
ماله ما که باز شد
سلامنقل قول:
بله الان درست شده شما تاریخ پست رو نگاه کن اون موقع باز نمیشد الان که درست شده:11:
درخواست سیو مرحله ای که می بایست از تیغ هایی که بر روی دیوار هستند و ما باید از انجا رد شویم می خواستم لطفا هر کی داره بده خیلی فوری؟