سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم
Printable View
سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم
سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم :5:
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم:10:
پس بهتره حالا که همه موافق برپایی یه انجمن برای بازی های منیجری(البته باید گفت مواد مخدر منیجری)هستند اسم انجمن(اسم سایت)را انتخاب کنیم.
پیشنهادات من:
gamesmanager.ir
sportmanager.ir
fifamanager.ir
fifamanager.ir به نظرم خوبه
با توجه به اینکه قرار شد تاپیکی در مورد فوتبال منیجر هم داشته باشیم و کلا یک سایت در مورد مربی گری فوتبال باشه این اسامی به نظر من بهتره
FM-IRAN.COM
FM-PERSIAN.COM
FM.IR
خوب برای هاست و دامین چکار کنیم؟منظورم هزینشه.از این هاست های ارزون و بی نام و نشان نمیشه خرید.هم کند هستند هم نامطمئن.ثبت یک دامین ir با هاست یکساله بر روی سرورهای قوی مامبو تقریباً 40 هزار می افته!!!!کسی تقبل میکنه؟مشکل اینجاست
منم با fifamanager.ir موافقم لطفا سریعتر اقدام کنید:11:
دامين fifamanager.ir رو ثبت كردم ، هاست هم دارم . :40::40:
از دوستايي كه دامين هاي ديگه پيشنهاد كردن هم ممنون ، باز هم اگه به يه دامين ديگه هم رسيديم ، مشكلي نيست ، هر چند تا دامين كه بخواهيم مي شه گرفت . :8:
ولي چند روز به من وقت بديد مشكلات هاست رو بر طرف كنم . :10:
اگر تا چند روز ديگه بر طرف نشد يه هاست ديگه مي گيرم ، از نظر پشتيباني هم خيالتون راحت . من خودم كارم اينه .
در ضمن من كل هزينه ها رو متقبل مي شم . :20:
FIFAManager.ir
عالیه پس پیش به سوی انجمن تخصصی مربیگری فوتبال.نقل قول:
حالا چندتا پیشنهادم دارم:
1-درباره سایت های که میشه رفت و مربیگری آنلاین هم کرد موضوعی داشته باشیم.
2-تبلیغات یادت نره.
3-اون دوست ما هم که داره برای FIFA MANAGER 10 هم لیگ ایران رو می سازد در این انجمن به فروش بگذارد.
ایول استاد عالی بود.نقل قول:
حالا می خوای انجمن را با چی بیاری بالا؟VB،SMF،PHPNuke یا چیز دیگه؟اگه کمک خواستی من هم می تونم در خدمتت باشم.بسته های زیادی از SMF و ماژولهای زیادی هم از نیوک دارم.
موفق باشی