اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...نقل قول:
Printable View
اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...نقل قول:
نه اون جا منظورم نیست.اون جا که من میگم بالای دهکده هستش و آسیاب بادی بقلش هست.نقل قول:
اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...
دقيقاً منظورتون رو فهميدم ولي اونجا يه خونه بيشتر نيست كه بايد از روي پل رد شد اونجا هم هيچي نبودنقل قول:
دوست عزیز حمله شبانه از دهکده دفاع کردی و تموم شد درسته؟حالا باید وارد قصر بشی.مثل اینکه باید خودم بازیو الان برم و برات پیدا کنم اسمش چیه:46:نقل قول:
بله درسته. دوست عزيز من انقدر ها هم گيج نيستم :20:ولي واقعاً اينجا رو پيدا نمي كنم:41:نقل قول:
این چه حرفیه هر کسی ممکنه توی هر بازیی یه جایی گیر کنه.من الان رفتم و اسمشو پیدا کردم.دقیقا سمت راست نقشه نگاه کنی یه خونه هست که اسمش windmill هست.وقتی وارد شدی اونجا سمت چپ تا آخر بری روی زمین یه دری هست که داخلش میشی.نقل قول:
خيلي ممنون شما ميگفتي كنار آسياب نگو خود آسياب بود (تنها جايي كه نگاه نكرده بودم!!!)نقل قول:
برای بار چندم رفتم بازی رو Uninstall کنم بازم رحم کردم، آقا من سبک RPG دوست ندارم به کی بگم؟ گول اینو خوردم که بهترین بازیه 2009 و از این حرفها.... می دونم هیچکی هیچ علاقه ای به نظرات شخصی من نداره، پس بگذریم.
بچه ها تا نظرم عوض نشده این مشکلاتمو یه حالی بدید حل کنید، خیلی وقته روشون گیر کردم:
الان توی Orzammar هستم و این دو تا ماموریت رو دارم:
- A Paragon Of Her Kind
تو این ماموریت من تاج رو از Anvil بعد از اینکه تو کوره درستش کرد گرفتم و آوردم دادم به Harromont ولی این ماموریت هنوز از بین نرفته در حالی که تو توضیح زیر خود اون ماموریت بعد از اینکه اون دختره رو کشتم نوشت همین کار رو بکن.
فکر کنم اسم طرف Anvil نبود و اشتباه نوشتمش!!!!
- A Lord's Trust: The Second Task
اینجا بعد از ائن مبارزاتی که با چند نفر مسابقه دادم و کشتمشون این لرد Harrowmont فرمودند برو Javaria رو تو Dust Town بکش در حالی که من قبلا کشته بودمش، هر کاری هم میکنم نمی فهمه....
مرسی.
اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)نقل قول:
برای بار چندم رفتم بازی رو Uninstall کنم بازم رحم کردم، آقا من سبک RPG دوست ندارم به کی بگم؟ گول اینو خوردم که بهترین بازیه 2009 و از این حرفها.... می دونم هیچکی هیچ علاقه ای به نظرات شخصی من نداره، پس بگذریم.
سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون