منم تا زمانی که فولادی بهم معرفی نکرده بود اصلا نمی ناشناختمش ...نقل قول:
باورتون میشه من از هرکدوم از دوستام ومعلمام در مورد کتاب های رمزینه پرسیدم هیچ کودوم این انتشارات رو نمی شناختن...!
ولی خیلی خوبه
من فقط دیفشو دارم خیلی خوبه
منم تا زمانی که فولادی بهم معرفی نکرده بود اصلا نمی ناشناختمش ...نقل قول:
باورتون میشه من از هرکدوم از دوستام ومعلمام در مورد کتاب های رمزینه پرسیدم هیچ کودوم این انتشارات رو نمی شناختن...!
ولی خیلی خوبه
من فقط دیفشو دارم خیلی خوبه
من ازنظریه اعداد فراریم
3 ساعت طول میکشه تا 4 یا5 صفحه از مطالبش جلو برم
دید بدی هم نسبت بهش دارم
یعنی رمزینه طوری گفته که این دید عوض شه یا نه؟
تا حالا هم اصلا گسسته رو غیر گراف و احتمال چیزی ازش نخوندم
نقل قول:
به نظر من نقطه قوت رمزینه همون نظریه اعداد هستش
من حالم از گسسته به هم میخورد طوری که یادش می افتادم نمیتونستم غذا بخورم(جدی)
اما رمزینه بهم نشون داد معلمم خوب نبوده و چقدر گسسته قشنگه
بخر حالشو ببر وقتی میخونیش دیگه نمیخوای ولش کنی
تستای 87 هم داره همه تستاش با پاسخ تشریحی!!!:10:
راستی من که حالم خیلی بدتر از تو میشه(......:2:)سانسورش کردم که اخطار نگیرم:27:نقل قول:
واقعا یعنی خوشخوان رو دور بندازم دور رمزینه بخرم...
یعنی واقعا کمک میکنه..
به نظر من گسسته رمزینه کتاب خوبیه ، به غیر از بخش نظریه اعدادش ! :31: خیلی خیلی مفصل توضیح داده مطالبش رو و خوندنش به شدت خسته کننده و وقت گیره ! ( به نظر من !!! ) چیزی حدوده 140 صفحه در 16 جلسه ! :18:نقل قول:
من ازنظریه اعداد فراریم
3 ساعت طول میکشه تا 4 یا5 صفحه از مطالبش جلو برم
دید بدی هم نسبت بهش دارم
یعنی رمزینه طوری گفته که این دید عوض شه یا نه؟
تا حالا هم اصلا گسسته رو غیر گراف و احتمال چیزی ازش نخوندم
البته به ریتم خوندنت هم بستگی داره ! اگه بخوای خط به خط و دقیق دقیق بخونی ممکنه خسته بشی ! من خودم 7 جلسشو در عرض 2 ساعت خوندم و خیلی از مطالبی رو که بهش احتیاج نداشتم سریع از روش رد شدم ! :31:
من فیزیک 3 و پیش 1 و 2 رو دارم !نقل قول:
فیزیکش میگن عالیه ولی ندیدم کسی دیده؟
خیلی خوبه ، مختصر و مفید ! فقط به طرز وحشتناکی اشکالات تایپی داره !
نحوه خوندن گسسته:
1- اثبات مفهمومی قضایا(کار سختیه قبول دارم!)
2-نوشتن فرمول های این درس و تکرار آن حتی هنگام شام ناهار خوردن!(حالا تصور کنید حال اون دوستمونو که از گسسته حالش به هم می خورد و نمی تونست غذا بخوره!)
3-حل تست های مادر.
4-استفاده از عدد گذاری برای حذف گزینه.
5-استفاده از کتاب گاج نوشته اقای شکری! و البته انتشارات خوب دیگری که هستن...
روحیه گرفتین برید درستونو بخونید!
یا حق
سلامنقل قول:
فيزيك پيش 2 رمزينه الان تو بازار هست ؟
فيزيك فصل آخر پيش 2 و فصل اول فيزيك 3 رو چه جوري توضيح داده ؟ مثل بقيه كتاب هاي رمزينه رون هست يا نه ؟
ممنون
نقل قول:
سلام گلم !
من پارسال پیش 2 رو خریدم ! کتاب خیلی خوبیه ! ویرایش جدیدش طبق اعلام خود سایت تا اواسط دی ماه میاد ! اگه می تونی یکمی صبر کن ، اگه هم عجله داری چاپ پارسالش الآن تو بازار هست !
به نظر من فیزیک رمزینه روون ترین کتاب رمزینس ! فصل آخر پیش 2 و فصل اول فیزیک 3 رو هم خیلی خوب توضیح داده ! فقط میگم اشکالات تایپیش خیلی زیاده ! :13:
موفق باشی ! :11:
این طور که معلومه این جا ، جمع برو بچ پیش دانشگاهی جمعه
من سال سومم
واقعا نمیدونم چه کتابی رو بخونم
البته تست نم یخوام
بیش تر می خوام خود درس رو یاد بگیرم
هیچ کدوم از کتابای اندیشه سازان و otn و کانون و رمزینه ، این طوری نیست
کتاب های تشریحی ، الان فقط دوسالانه ی کانون و کتاب کار و کتاب پرسمان گاج و پیک گل واژه و سایر کتابای مشابه .
من کتابا و سوالایی رو میخوام که برای حلشون لازم باشه یک ربع ، نیم ساعت ، دو ساعت ، یک روز و بلکه بیشتر روی سوال تمرکز کرد.
شما سال سوم رو رد کردید،پس فکر می کنم بتونید به من کمک کنید
به نظر من شما روحیه المپیادی دارین ! :31:نقل قول:
من کتابا و سوالایی رو میخوام که برای حلشون لازم باشه یک ربع ، نیم ساعت ، دو ساعت ، یک روز و بلکه بیشتر روی سوال تمرکز کرد.
اگه می خواین معدل دیپلمتون خوب بشه همون کتابهایی که سطر 7 ام گفتین خوبه ! :31:
اگه می خواین عمقی یاد بگیرین و به درد کنکورتون هم بخوره همون کتابهایی که سطر 6ام گفتین خوبه ! ( رمزینه و اندیشه سازان ( مبتکران ) ) :31:
اگه صرفا یه درسی رو دوست دارین و فقط به خاطر علاقه ( نه معدل دیپلم یا کنکور ! ) می خواین بخونین بگین تا چند تا کتاب توپ غیر درسی بهتون معرفی کنم !
در حال حاضر تنها کتاب کمک درسی که میشناسم با این خصوصیاتی که شما می خواین کتابهای مبتکرانه ( فیزیک غلامعلی محمودزاده ، آموزش هندسه 2 بهمن اصلاح پذیر و محمدحسین قهرمانی و ... ) :46: