آخرش نمیمیره. تمام زحماتت به فنا میره. اینهمه زور زدی شیطون رو بکنی تو جاش آخرش درش میاره.:19:نقل قول:
من 3 روزه تمومش کردم. روزی 3 تا 4 ساعت بازی کردم. راحت بود ولی چیزی که خیلی منو جذب کرد داستانش و موسیقیش بود که تو داستانش تر زدن رفت.:2:
Printable View
آخرش نمیمیره. تمام زحماتت به فنا میره. اینهمه زور زدی شیطون رو بکنی تو جاش آخرش درش میاره.:19:نقل قول:
من 3 روزه تمومش کردم. روزی 3 تا 4 ساعت بازی کردم. راحت بود ولی چیزی که خیلی منو جذب کرد داستانش و موسیقیش بود که تو داستانش تر زدن رفت.:2:
نمیدونم چرا این بازی ها هر چی ورژن جدید تر میشن کشکی تر و بی محتوا تر میشن!
نمونش این اونیکی tomb raider هم که در حده چغندر قند شده از 2-3 سری پیشش
خیلی مذخرقفه
ولی باید سوخت و ساخت !!
هر چی باشه پرنسه !!
مرده شورش رو ببرن. پرنسه بعد خر داره.
خیلی داغون تموم کردن. نصفه نیمه تموم شد.
تازه بازی هم آزاد نشد بشه لولید تو همه جا مثل اساسین.
سلامنقل قول:
خیلی مذخرقفه
ولی باید سوخت و ساخت !!
هر چی باشه پرنسه !!
بابا تو بازی سیستم سوختن -Game Over- وجود نداره چطوری میسوزی شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرنسه واقعا؟
می گفتن که دزده!
به نظر من این سیاستیه برای جذب مشتری برای شماره بعد. :دی
چطوری میسوزم ؟نقل قول:
سلام
بابا تو بازی سیستم سوختن -game over- وجود نداره چطوری میسوزی شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سختی !!!
سلامنقل قول:
پرنسه واقعا؟
می گفتن که دزده!
به نظر من این سیاستیه برای جذب مشتری برای شماره بعد. :biggrin:
کلا تو این سری کلمه ی Prince زیر سوال رفته!
این کلمه یهنی شاهزاده (مذکر) در نام بازی هم به "از پارس" بهش اضافه میشه.
اما این یکی یک دزد بی نام و نشان صحرا گرد هست که کل داستان در پی دیدار دوباره ی خر نازنینش به نام فرح هست!!
نسخه ی اولیه پرنس هم طرف یه گدا بود ! بعدا فهمید که شاهزاده بوده ! اینم احتمالا سرآغاز یه سری جدیده که تو نسخه های بعدی این ابهاما برطرف میشه
يه جاي بازي گير كردم نميدونم چرا هي دور خودم ميچرخم تا حالا 2 بار اين مسير رو رفتم باز اومدم سر جاي اولم :31:كسي ميدونه از ايتجا بايد كجا برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]