نقل قول:
با سلام.
به به شنیدم که بی گناهیم ثابت شده ؟ !!!
ممنونم از همه بچه ها MaSoOd و tohidkh و alizshah و ......... .
خوش اوومدی
به مناسبت رفع اتهام سوالامو از زیر خاک بیرون آوردم :
نقل قول:
MaSoOd جون : :38:
شما خیلی برا من مشکوک شدی . :28:
.
.
بابا خودت مشکوک میزنی نه من :21:
نقل قول:
ما شاا... MaSoOd جان لطفا اگه میشه یکی یکی بپرس بابا جان من.
شرمنده آخه اگه همه رو با هم نپرسم رشته ی کلام گم میشه و نمیتونم پیداش کنم
نقل قول:
نه بابا اصلا مودم شما این وسط کاره ای نیست بار 1000 . این تنظیم ها از سوی شرکت و روی پورت شما هست تو مخابرات که اصلا نمیدونین چیه و کجاست و چه شکلیه . (مربوط به ست شدن 512).
خب منم میخوام همینو بدونم دیگه
اگه شرکت ست کرده پس چرا 512 ست نکرده و برا من 482 ست کرده ؟ :18:
نقل قول:
برای کار مونده به شرکت که مثلا چی بخواد تو چه زمینه ای ؟ استخدام هست و فقط قراردادی میشه مگر شرایط خاص.
مثلا خودم الان همین روزاست که یه لیسانس برق-الکترونیک بگیرم بعدش برنامه دارم برم دو تا کلاس +Network و MCSE خب ؟ الان با این وضعیت بهترین پستی که به من میدن چیه ؟ ( ترجیحا پستی باشه که پشت میز نشینی نباشه و در ارتباط مستقیم با دستگاها باشه )
نقل قول:
خط لیز یا Leased به خطهایی میگن که به شکل مبدا و مقصد بهترتر بگم نقطه به نقطه استفاده میشه (برای وصل کردن یک نقطه با یه نقطه دیگه) . این خط ها امکان این رو دارن که اطلاعات و یا Data رو منتقل کنن و با سرعت فوق العاده بالا
خط X25 هم از این هست ؟ منظور از سرعت فوقالعاده حدودا چقدره ؟ سیمش از چه نوعه ؟
نقل قول:
دولت هم گفته بودم MaSoOd جان که تو اون مراکزی که خدمات ندا نیست خودش پورت میده و نیز تو مراکزی که شرکتها نمی تونند درست و حسابی و کامل به کاربران خدمات بدهند.
کی به سلامتی ؟
راستی شنیدم خود مخابرات DSL میده ولی به اشخاص و شرکتهای خاص با شرایط محدود
اینو یکم باز ترش میکینی ؟ مثلا چطور میشه گرفت هزینش چقدر از شرکت گرونتره ؟
نقل قول:
تازه به فکر آشغالهای اونجا نباش شما که همارایی هستید و نمی تونید استفاده کنید . تازه مگه میشه همارا رو بیخیال شد و رفت یه جا دیگه
اینو گل گفتی / فقط از یه چیز همارا خوشم میاد ، اونم اینکه گدا گشنه نیست مثل بعضی شرکتا :27:
نقل قول:
MaSoOd بابا چه اسراری هست من ادم ها رو شناسایی کنم .میخوای چی رو کشف کنی ؟ چی می خوای از دهنم بیرون بکشی . .؟
بابا اینا که مشکلی نداره آخه / من فقط گفتم کدومو میشناسی ؟ :31:
ممکنه هر کسی هر کسی رو بشناسه ، مگه نه ؟ :10:
نقل قول:
در مورد شرکتهای طلایی نمیتونم این ها رو بگم . اگه قرار بود خود شرکتها اعلام می کردند . بعدا دردسر ساز میشه . بلاخره باید یه چیزهایی رو مثل راز تو دلت نگاه بداری نه ؟
شرکت طلایی چه صیغه ایه ؟ :5:
نقل قول:
اگه سئوالی موند معنیش این هست که آسیاب به نوبت . یکی یکی آقا پسر بپرس.
بقیشو تو همین پست میزارم تا دفعه ی بعد که زحمت جواب دادن افتاد گدنت راحت تر پیداش کنی
خوب شد این جریان پهنای باند اومد وسط
میشه نسبت Share سرویسای مختلف رو برا شرکتای مختلف بگی ؟
نقل قول:
نه بزودی حل میشه و بیشتر هم میشه .
بزودی یعنی کی ؟ ( می خوام برا دانلودام برنامه ریزی کنم :21: ) / فکر کنم ISP هایی که ازین استفاده میکنن باید منتظر باشن تا شرکتی که نرم افزار IBSNG رو نوشته این کارو کنه دیگه نه ؟
نقل قول:
نه اون فرق میکنه . یه مشترک معمولی نیست که .
خب همین فرقاشو می خوام بدونم
مثلا از چه سرعتی به بالا مشتری برا ISP فرق میکنه و سیم کشیش رو نوع دیگه میکنه یا کارای خاصی رو خطش اعمال میکنه ؟
هزینه هاش بر عهده ی کیه ؟
نقل قول:
خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
یکمی این بالایی رو روشن کنه اصلا منظورت رو نفهمیدم
راستی به نظرت الان من برم رو این روش سرمایه گزاری کنم ؟
یعنی از اونی که این کارو کرده و پسورد پارس آنلاین رو کش رفته بخوام برا منم یکی پیدا کنه ؟
اونطور که میگفت دو مرحله داره راه سخت ترش میگفت روتر هکینگ هست
نقل قول:
امتحان کن شاید 192.168.2.1
در ضمن زیر مودم معمولا مینویسه.
اگه خیلی لازمه میتونم برا دقیق پیدا کنم.
اینی که گفتی یوزر پسش بوود ؟
منظورم همونی هست که موقع وارد شدن به کانفیگش میپرسه
خیلی دنبال یوزر پس این مودم هستم تو سایتا هم نتونستم پیداش کنم ( یعنی کار نکرد )
یکی میگفت اینا یوزر پس Default ندارن و اولین بار باید یه چیزی خودت ست کنی ، درسته ؟
این فیرم ور که گذاشتی برا AM602 نو این دایرکتوری پایین آخرین نسخس ؟
کد:
http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/
قبلا که داخل AM602 رو بازدید کرده بوودم رو چیپ اصلیش نوشته بوود BroadCom جریان این چیه ؟