با تشكر از پاسخ شما- به نظر شما براي تئوري مديريت از بين dlm و ماهان و پارسه كداميك بهتر هستند. البته خودم dlm تئوري مديريت و زبان ( قسمت 1 و 2) را دارم. آيا dlm زبان نيز براي آزمون راهگشا استنقل قول:
Printable View
با تشكر از پاسخ شما- به نظر شما براي تئوري مديريت از بين dlm و ماهان و پارسه كداميك بهتر هستند. البته خودم dlm تئوري مديريت و زبان ( قسمت 1 و 2) را دارم. آيا dlm زبان نيز براي آزمون راهگشا استنقل قول:
خواهش میکنم. شما اگه رشتتون مدیریت نبوده و هیچ اشنایی ندارین من اینطور پیشنهاد میکنم بخونیدنقل قول:
اول 2 تا کتاب اصلی رو در حد مرور و درک مطالب بخونید. مدیریت عمومی الوانی و مبانی رضاییان.
بعد از این به طور همزمان 1 کتاب خلاصه از ماهان یا پارسه (فرقی نداره بستگی داره ازمون کدوم موسسه رو بدین) +dlm بهتره خونده بشه. یکی از اینها به تنهایی فایده نداره.
مطمئن باشید این بهترین حالته اگه رشتتون غیر مرتبط هست و تا الان چیزی نخوندین
"اون 2 کتاب اول رو تا 15 مهر تموم کنید حتما
از 16 به مدت 3 ماه+ چند روز بیشتر که میشه کمی قبله کنکور dlm خونده میشه
به شرطی که وقفه ایجاد نشه در خوندن شما دقیقا خوندن dlm رو نزدیکای کنکور تمام میکنید و فکر میکنم 6 بار هم دوره میشه.
اگه بدونم اشناییتون با تئوری در چه حده شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم. من با توجه به وقت باقی مونده و عدم اشنایی اینارو گفتم.
ضمن خوندن با این برنامه و بعد از کمی اشنایی از این درس باید 3ماه اخر تست بزنید حتما. تستای کنکور سراسری فقط
در مورد زبان هم کتب اصلی 504 و 405 هستن اگه میدونید این لغات در dlm زبان گنجانده شده و سیستم لایتنر هست خوبه. میتونید از لغات کنکور چند سال اخیر که توسط یکی از رتبه های برتر گرداوری شده هم استفاده کنید. من گرفتمش خوب بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته حواستون باشه خوندن dlm زمان میبره و نباید وققفه بیافته. نهایتا از اواسط مهر شروع کنید و نه دیرتر
موفق باشید
با تشكر از پاسخ شما و تبريك بخاطر قبول شدن . رشته من مهندسي صنايع مي باشد و سال قبل در رشته مديريت اجرايي شركت نمودم. من براي آماده شدن جهت كنكور تقريبا 2000 كارت از 4000 كارت dlm مديريت را خواندم ولي اين خواندن من بيشتر براي كنكور كارشناسي ارشد آزاد كاربرد داشت تا كنكور دولتي (در كنكور دولتي مباحث مديريت بسيار مفهومي بود در حاليكه در آزاد تقريبا مانند dlm سوالات مطرح شده بود). ضمنا امسال هدف من اين است در دو رشته مجموعه مديريت(1142) و مديريت اجرايي(1148) شركت كنم تا شانس قبولي بيشتري داشته باشم. آيا اين تصميم من تصميم درستي است يا خير. نظرتان در خصوص منابع مفيد جهت gmat و ادبيات فارسي و دانش مسائل روز چيستنقل قول:
در مورد اینکه بخواهید 1142 رو شرکت کنید گرایشتون رو مشخص کنید. من بازرگانی خوندم. البته رتبه آی تی 130 تا بهتر از بازرگانی شد و صنعتی هم مشابه بازرگانی . بهر حال باید بدونید که چه گرایشی اول. اکثر گرایشهای 1142 تئوری دارن که خیلی خوبه کسی روی کتب اصلی تسلط داشته باشه اما این ملزمه تکرار زیاده. این اتفاق با زیاد خوندن و به کمک dlm راحتتر میافته. برای همین بود گفتم لااقل 2 کتابی رو که مهمتره( حتی رفتار رضاییان هم مهمه ) اول بخونید که بفهمید این دروس چی برای گفتن دارن بعد باقی مراحل.نقل قول:
میگن سنگ بزرگ نشانه نزدن است. غیر ممکنه که برسید 2 تا رشته رو عالی بخونید. بهتر رو 1 رشته سرمایه گذاری کنیدو رشته شناوری که دروسش نزدیکه به رشته اصلی رو هم شرکت کنید
من صنایع شرکت کردم که رتبم جالب نشد اما خیلی بدهم نبود800. چون بجز ریاشی امار باقی دورسش با 1142 یکی بود.
در مورد اجرایی اطلاعات خاصی ندارم اما mba که تجربه کنکورشو دارم میتونم بگم جی مت صداقت خوب بود. من جلد 1 رو خوندم 43 زدم. اساتید هم اینو توصیه میکردن. بهتره به سایت اقاسی سر بزنید و از اطلاعات به روز استفاده کنید.نقل قول:
اگه میخواهید احتمال قبولیتون بالا بره 1142 بهتره. فقط اینکه اینقد تو نت سرچ نکنیدو بیشتر بخونید. بجنبید که دیر نشه:20:. سوالی باشه من در خدمتم. شما خانمید یا اقا؟ تا الان چیزی خوندین از دروس؟
زبانتون چطوره؟ حفظیاتتون؟
دوستان من شنبه ميرم برا ثبت نام براي كارشناسي ارشد تو شهري كه از شهر خودم هشتصد كيلومتر فاصله داره. ميخواستم بدونم كلاساي كارشناسي ارشد كي شروع ميشه؟ ميشه بلافاصله بعد از ثبت نام برم خوابگاه تا ده روز بعد كلاسا كه شروع ميشه اونجا بمونم؟
با سلام بستگی داره چه دانشگاهی قبول شده باشین. بهتره به سایت دانشگاه مراجعه کنید و یا با امور دانشجویی و خوابگاه دانشگاهتون تماس بگیرین. هر دانشگاهی شرایط خودشو داره . اما اگه در ارائه خوابگاه مشکلی نداشته باشن طبیعتا میتونید از خوابگاه استفاده کنید در بدترین حالت میتونید به اتاق بقیه دانشجوها (ورودی های قبل) برید تا واگذاری خوابگاه مراحلش رو طی کنه. چون بعضی خوابگاه ها مصاحبه دارن و از 24 به ورودی های جدید داده میشن . موفق باشیننقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
در اعلام نتایج ارشد ازاد ترازی که واسم اعلام کردن حدود 100 نمره از اخرین فرد قبولی کمتر هست. ایا امکان قبولی در تکمیل ظرفبت وجود داره ؟
از راهنمایی دوستان خیلی ممنونم
پیروز و پاینده باشید
سلام
ببخشید من 2 تا سوال داشتم :
ارشد آزاد اقتصاد شیراز قبول شدم
1. اگر کسی ترم اول رو مرخصی بگیره و ترم دوم رو بعد بیاد انصراف بده سال بعدش باز میتونه ارشد آزاد امتحان بده ؟
2.اگر کسی 1 یا 2 ترم مرخصی بگیره میتونه مشمول قانون رتبه اول ها بشه ؟(کلا چه کارشناسی چه ارشد )
ممنون ازتون