نقل قول:
حرفای جناب دنی مورد قبول واقع میشود اما باید ایشان بدانند که ما انلاین پرواز نمیکنیم داداشم
بلکه که آفلاین هستیم این شگرد جدید این شرکته
خیلی توپه من که خوشم اومد
جناب گراند دفت اوتو : نام پایلوتی شما تو ایران ایر ویرچال چیه؟
من که Hamed Rezaei هستم
جناب حامد اشتباه میکنید.
ایران ایر دو نوع پرواز داره.یکی پرواز آفلاینه که اصلا دنبالش نرفتم به نظرم چرته.
یه نوع پرواز آنلاین هم هست که من اونجوری پرواز میکنم.
مدل اول برای کساییه که اینترنت درست و حسابی ندارن،اما برای کسایی که اینترنت خوب دارن آنلاینش هم هست.
پس خدمت جناب دنی عرض شود که ما هم آنلاین و هم آفلاین پرواز میکنیم.
من هم pouyan amini هستم.
من IRA0042 هستم شما IRA0043 !!! کنار هم افتادیم.
من تا الان تو فکر IVAP بودم حالا VATSIM رو دیدم شک کردم. به نظرتون کدوم بهتره؟
نقل قول:
سلام دوستان اگه دوست دارید یه موقع قرار بزاریم واسه پرواز دسته جمعی من فکر میکنم اگه با گیم اسپای وصل شیم بهتر باشه چون کانکت شدن باهش اسونه
اگه کسی از دوستان adslداره یه هاست درست کنه اسمشم بزاریمiransimulation به خاطر زحمات آقا بهرام اگه موافقین پسوورد هم بزاریم
من میتونم هاستو بسازم ولی یه کم کامپیوترم مشکل داره اگه dc شم هاست از بین میره همه ضد حال میخورن
فرودگاه رو اگه کسی یه جای قشنگ تو ایران سراغ داره بگه وگرنه بریم فرودگاههای کشورای دیگه مثلvhhh--phnl--paot---eglc---yssy--rjgg---vh84---tvsb---rjbb----vnlk- lxgb---leso---vmmc---این idفرودگاه ها رو از تو سایت airliner.net در آوردم فرودگاههای قشنگین
برای ساعت و روزش یکشنبه ساعت23 خوبه ؟
کی حاظره زحمت هاست رو میکشه؟
متاسفانه من بلد نیستم سرور بسازم.
توی کلوپ شبیه ساز اتوموبیلرانی که بودم همیشه زحمت سرور میفتاد رو دوش من!
نقل قول:
در ضمن من این AES رو که گذاشتید دانلود کردم.
خواستم نصب کنم دیدم عروس زیر لفظی میخواد.
نمیخواید پسوردش رو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
پسورد رو که گزاشتن!با دقت نگاه کن.
در آخر هم یه توصیه:
آقای چوبینه زحمت میکشه خودشو کچل میکنه پست به این کاملی برای راهنمایی من و شما میزنه.بعد حقش نیست یه بار دکمه تشکرشو فشار بدین؟فقط من تشکر کردم از ایشون.
نقل قول:
راستي ميبينم كه آواتار استاد grand theft auto عوض شده!!! خوشحال ميشويييييم!!!!
کمال هم نشین در من اصر کرد!! (سرخ و سفید میشویم!)
نقل قول:
پاراميس از FSpassenger استفاده ميكرد. پرواز رو آفلاين انجام ميداديد و لوگ رو ارسال ميكرديد . هنوز خيلي از خطوط هوائي مجازي همين كار رو ميكنند.
ایران ایر هم همچین چیزی داره.
نقل قول:
بنده رو بابت بدقولي هاي پياپي نفرين كبري خانومي نفرمائيد ايشالا بري زير كشتي و ...
شما همین که کمک میکنی،دعات هم میکنیم.
نقل قول:
لطفا يكي از دوستان b_choubine رو تحت ياهو Add كنه كه اگر باز نتونستم سايت رو باز كنم از طريق ايشون ماجرا رو پيگير بشم. ممنون
add کردم.
این پست خیلی سنگین شد
در پست بعدی با نرم افزار های مورد نیاز میام.
سوالی بود بگید اگه بلد بودم خودم جواب میدم اگرم بلد نبودم از دوستان میپرسم اینجا جواب میدم.
موفق باشید دوستان.