یه روز یه یارو توی هواپیما بوده ، هواپیما سقوط میکنه ......
این قرار بود جوک باشه ولی خب حادثه خبر نمیکنه
Printable View
یه روز یه یارو توی هواپیما بوده ، هواپیما سقوط میکنه ......
این قرار بود جوک باشه ولی خب حادثه خبر نمیکنه
فکر کنم توی هر پست حداقل باید 3 تا گذاشت درسته؟
مي دوني چرا تشک رو قبل از دوختن حسابي با چوب مي زنن؟چون بعدا هرچي ديد صداش در نياد:دی
برای صرف جویی در مصرف سوخت از خانمهای عزیز خواهشمندیم با اولین بوق سوار شون
از یارو ميرسن : اسمت چيه ؟ ميگه : حمزه ، ولي تو خونه شيش كوچولو صدام ميكنن !
یارو صبح از در خونه مياد بيرون ، ميبينه سر كوچه يك پوست موز افتاده ، با خودش ميگه : اي داد بيداد ، باز امروز قراره يك زميني بخوريم !!
یارو سربازيش تموم ميشه ، وقتي كارت پايان خدمتشو بهش ميدن ، نگاه ميكنه ميگه : اي بابا ، من كه از اينا چهارتا دارم !!!
یه روز یه هموطنه داشته فیلم .... میدید که یهو زنش از راه میرسه هموطنه هم هول میکنه و میگه که : خانم بیا ببین این اسراییلی های پدر سوخته با این فلسطینیا چی کار میکنن !!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اص..نیه داشته نوار روضه گوش ميداده ميزنه آخر نوار ببينه شام ميدن يا نه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
به هموطنه مي گن تا حالا مربا بالنگ خوردي ميگه نه من مربا با دست مي خورم !!!!!
یه روز هموطنها سفینه میسازن . مردم با اشتیاق میرن بپرسن این سفینه کجا میره . مهندشون میگه این سفینه میخواد بره خورشید مردم میگن بابا بره اونجا ذوب میشه . مهندسه میگه جوری طراحی شده که شب برسه
هموطنه ميره قهوه خونه ميگه يه فنجون قهوه چنده.طرف ميگه 500 تومن هموطنه ميگه شكرش چنده ، یارو ميگه مجانيه - هموطنه ميگه پس 2 كيلو شكر بده.
هموطنه تو مسابقات شنا اول میشه؛ ازش میپرسند که از کجا تمرینات رو شروع کردی؟ جواب میده: منم مثل همه از زمینهای خاکی شروع کردم...!
هموطنه داشته با اخم پولکی میخورده بهش میگن چرا با اخم میخوری میگه ولا ما که هر کاری میکنیم شما میگید خ... هستیم ولی به خدا این چیپسا شیرینه
هموطنه رو براي اولين بار مي برند توي هلي كوپتر .
توي آسمان از نفر سمت چپي اش ميپرسه : ببخشيد , شما گرمتونه ؟ طرف ميگه : نه
از سمت راستي ميپرسه : شما گرمتونه ؟ اون يكي هم ميگه : نه
بعد هموطنه بلند ميگه : آقاي خلبان هيچ كس گرمش نيست . قربون دستت . اون پنكه سقفي رو خاموشش كن!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از هموطنه می پرسن فرق خيار با بلال چيه؟
هموطنه میگه : بلال تو فيلمه محمد رسول الله بود ولي خيار نبود
ازش می پرسن شباهتشون چيه؟
هموطنه میگه: هيچ كدوم تو فيلمه تايتانيك نبودن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هموطنه مي خواسته پشتشو بخارونه دستش نمي رسه زير پاش آجر مي زاره
يه بار دوتا هموطن سوار تاکسی ميشن ... يكي شون ميگه : آقای راننده ، يه نوار بذارحال كنيم .. رانندهه ميگه : نوارا تو داشبورده ، قربونت خودت يكي وردا بذار .... هموطنه داشبورد رو باز ميكنه هي نوارا رو زيرورو ميكنه ،اخر يه نوار ويدئوپيدا ميكنه ..بعدم با زور فشارش ميده تو ضبط .... دوستش كه ميبينه اينجوري ميكنه يه پس گردني بهش ميزنه ميگه : آخه خره اين نواره واسه تريليه نه تاکسی !!!
هموطنه ميره توي مانور شركت مي كنه. از هواپيما مي پره پايين ولي چترش باز نمي شه. مي گه خدا رحم كرد مانوره!
زين پس به جاي واژه ي زشت اينترنت ، معادل فارسي آن ، فيلترنت را به كار بري
قدیمی :
شیرین تر از عسل ، ترشی مفتی !
بیانیه شماره 587452 م.م!
طرفداران من به نشانه اعتراض چراغهای منازل خود را از غروب آفتاب تا موقع خواب روشن نگه دارند و شبها با چراغ روشن رانندگی کنند.