[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جواب قبلیت ممنونم اگه میتوانی دقیقا در مورد همان عکس سرعت شاتر و دیاف رو بگو مثلا این عکس رو چطوری گرفتی چون واقعا نسبت به دوربینت عکسات خیلی عالیهنقل قول:
متشکرم
مرسی.در مورد این عکس با زوم 15 اپتیکال و 5 برابر دیجیتال استفاده شده.برای گرفتن این گونه عکس ها 100 درصد باید از 3 پایه استفاده کرد و بدون 3 پایه اصلا نمیشه جواب گرفت.ضمنا تا بشه 1 عکس خوب گرفت شاید 10 تاش بد بشه.ولی خوب این عکس نسبتا نسبت به دوربین خوب از اب درومده.نقل قول:
دیاف 5.4 و ایزو 200 و اگر اشتباه نکرده باشم شاتر حدود 1/50(البته دقیق نگفتم).
در کل اگه 3 پایه باشه بعد از چند عکس که گرفتی قلق کار دستت میاد.
اقا ابراهيم بنده وقتي SX10 داشتم روي دست و با زوم 20 اپتيكال و 4 ديجيتال كه ميشه 80 از ماه يك عكس ماه گرفتم. بعدا با اين كه دوبين شما لرزشگيرش خيلي توپه با زوم 75 روي دست نمي تونين؟ تازه عكستون خيلي اوجاج رنگي داره و خيلي زيادي شارپه
عزیز دلمی میشه اون عکسی که میگی بزاری تو تاپیکنقل قول:
نقل قول:
خوب دلیلش به نظرم مشخصه.تا جایی که اطلاع دارم sx10 محدوده دیافراگمش باز تر از دوربین منه و بنابراین میشه در شاتر های بالا عکس گرفت مثلا 1/200.پس طبیعیه لرزش کمتر میشه.ولی بعید میاد با زوم 80 بشه عکس بدون لرزش گرفت مگه اینکه سرعت شاتر بالای 1/1000 باشه.
در مورد اون عکس خیلی معمولیه ولی برای یه دوربین 280 تومنی به نظرم عالیه.
شاید هم شما جوونید و دستتون لرزش نداره.ولی دست من که لرزشش زیاده:41:
اگه قرار بر این باشه یه عکس فوق العاده باشه نیاز به دوربین و لنز بالای 1 میلیون هست مثل عکس زیر.
ولی بضاعت دوربین من حداکثر همین بود.
-----------------------------------------------------------------------------
عکس توسط :canon 1356
350D - Ef100-400 @ 400mm - F7.1 - S 1/250 - Iso 100
ماه امشب.ادم از دیدن ماه سیر نمیشه.
کاش یه 5 برابر دیگه زوم اپتیکال داشتم.البته با 2 تا وایت بالانس گرفتم.
عکس خوبیه.نقل قول:
ظاهرا در اصل landscape بوده که به این فرم در اومده.حالت کادر اینو میگه.