بالاک و بيرهوف با يکديگر آشتي کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشائيل بالاک کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان و اليور بيرهوف سرپرست اين تيم در پي نزاعي که دو ماه قبل در فينال بازي هاي جام ملت هاي اروپا با يکديگر داشتند، با هم آشتي کردند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از اوبرهاخينگ، بيرهوف در اين باره گفت ما در مورد مسائلي که در حال حاضر ديگر ارزشي ندارد و مربوط به گذشته است با يکديگر مشاجره کرديم ولي آنچه اهميت دارد اين است که الان هيچ مشکلي بين ما وجود ندارد و ما خود را براي آينده آماده مي کنيم.
اين دو ورزشکار مشهور آلماني، دقايقي پس از اتمام بازي فينال بازي هاي يورو دو هزار و هشت ميان آلمان و اسپانيا که به شکست تيم آلمان انجاميد، با يکديگر به شدت مشاجره کردند زيرا بالاک که به شدت از اين شکست سرخورده شده بود، از حمل يک پارچه نوشته که بر روي آن جملاتي در قدرداني از طرفداران تيم آلمان نوشته شده بود سر باز زد.
رنسينگ، براى بايرن مونيخ خوش يمن بوده است
ميشائيل رنسينگ، سنگربان جوان بايرنى ها، پس از سال ها نيمكت نشينى بالاخره به هدفش رسيد.
اين سنگربان جوان پس از خداحافظى اوليوركان از دنياى فوتبال، به مرد شماره يك پرافتخارترين باشگاه آلمانى تبديل شده است. سنگربان ۲۴ ساله بايرنى ها، توانسته ركورد بسيار جالبى را از خود بر جاى بگذارد. رنسينگ تاكنون در ۲۶ بازى رسمى در درون دروازه مونيخى ها ايستاده است.
جالب اينجاست كه در تمامى بازى هاى رسمى كه رنسينگ در تركيب بايرن قرار گرفته، اين تيم يا پيروز شده و يا مساوى كرده است. رنسينگ در ۲۶ بازى اخير خود براى بايرن مونيخ طعم تلخ شكست را نچشيده است. به اين ترتيب سنگربان جوان بايرنى ها، توانسته در اولين فصل حضورش در دورن دروازه تيمش، ركورد جديدى را ثبت كند .
پيش از اين ركورد شكست ناپذيرى در رقابت هاى بوندس ليگا متعلق به «دريك ولف» بازيكن دهه ۹۰ باشگاه فرانكفورت بود. (۲۲بازى بدون شكست) مطبوعات آلمانى، به اين نكته اشاره كرده اند كه حضور رنسينگ براى بايرن خوش يمن است! سنگربان جوان بايرن در گفت و گو با روزنامه بيلد آلمان گفت:«از اينكه تاكنون به همراه بايرن شكست را تجربه نكرده ام بسيار خوشحالم. اميدوارم اين روند همچنان ادامه داشته باشد. براى ادامه اين روند تمام سعى و تلاش خودم را خواهم كرد.
البته بايد بگويم، ثبت ركورد، اصلاً برايم مهم نيست. من هر كارى بكنم، فقط و فقط براى رسيدن تيم به هدف و موفقيت است. مطمئناً موفقيت تيم، بر منافع شخصى بازيكنان اولويت دارد. سنگربان جوان بايرن در ادامه افزود:«اميدوارم موفقيت هايم در بايرن همچنان ادامه داشته باشد. مى خواهم با حضورى موفق در دورن دروازه بايرن و با كسب عناوين قهرمانى به همراه، اين تيم، به آرزوى خود برسم. پوشيدن پيراهن شماره يك تيم ملى آلمان، آرزويى است كه براى رسيدن به آن تمام تلاشم را خواهم كرد.»
ابرار ورزشی
پودولسکی در اعتراض به نیمکت نشینی در بایرن گفت
دوباره با بايرن مونيخ قرارداد امضا نمي کنم
لوکاس پودولسکي، مهاجم تيم ملي فوتبال المان گفت، امضاي قرارداد با بايرن مونيخ اشتباه بود. به گزارش خبرگزاري المان از هامبورگ، پودولسکي که از وضع خود در تيم بايرن مونيخ به دليل بازي نکردن به عنوان بازيکن اصلي ناراضي است به روزنامه بيلد گفت" اگر من مي دانستم موارد اينگونه رقم مي خورد با بايرن مونيخ قرارداد امضا نمي کردم."
پودولسکي در پاسخ به انتقاد اولي هوينس مدير باشگاه بايرن مونيخ که گفته است پودولسکي بايد شکايت کردن را متوقف کند گفت" من چه مي توانم بگويم؟ من شکايت نمي کنم فقط از وضع کنوني ام راضي نيستم." پودولسکي اغلب به عنوان بازيکن تعويضي در بايرن مونيخ پا به ميدان مي گذارد.