چرا! PDF میشه دانلود کرد :31:
دوستان یه چیزی بگم؟ فحشم ندین ها . شماها چی دانلود میکنین؟ وقتی یه سر تو سایتای دانلود مثل freshwap و allyoulike میزنم میبینم این چیزا هست:
1 - فیلم سینمایی
2 - سریال
3 - انیمیشن
4 - نرم افزار
5 - موسیقی
6 - ویدئو کلیپ
7 - بازی PC,XBOX,PS2,PSP,PS3,WII
8 - محتوای مستهجن و غیر اخلاقی.
چیز دیگه ای هم هست؟
خوب ، حالا متناظر به موارد بالا:
1و2و3 - بهترین فیلم ها رو دارن 1000 الی 1500 تومن میفروشن اونم با کیفیت DVD کامل rip نشده، یا حتی BluRay در سایزهای مختلف مثلا در hdtv-master.net و انواع کارتون ژاپنی مثلا در irananime.blogfa.com، چه اینترنتی چه تو بازار شهرتون فیلم و سریال هستش. بخدا ارزونتر از دانلود در میاد براتون. رفیق من 4 ماه با شبانه تورنت secretmyth رو دانلود کرد تا نسخه 3 گیگی 2012 رو داشته باشه ، خوب اگه مث آدم میگشت ، تو نت بود
hdtv-master.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=894&category_id=3&option=com_virt uemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
4و7 - این که دیگه هیچ محدودیتی نداره میری بازار میخری به مفت.
5و6 - موسیقی که شکر خدا حجمی نداره، مگر Discography دانلود کنین که خوب ممکنه سه چهار گیگ بشه. کلیپ هم شخصا بررسی کردم ، کلیپهای HD که تو نت پیدا میشه هیچوقت ندیدم از 150 مگ بیشتر باشن.
8 - نداشتنش خیلی بهتره ، خدا کنه ازین آشغالا اصلا پیدا نشه که فقط شر و کثافت نتیجشه.
9 - مگه چیزی بخواین که هیچ جور نشه خرید که این هم چاره داره: تو همین فروم ها کلی برو بچ هستن ، کارشون دانلوده ، با قیمتهای مناسب، گیگابایتی 800 تومن! راحت سفارش میدین براتون میفرسته.
حالا بجای اینکه خودتون رو آزار بدین، ازین شرکت به اون شرکت، هزینه نصب ، تاخیر یک هفته ده روزی برای قطع و راه اندازی مجدد... راحت وب گردی کنین ( قبول دارم ف ی ل ت ر ی ن گ هنوز مشکلداره و درست کار نمیکنه ) و دانلودهای بزرگتون رو از راههایی که گفتم و خودتون هم میدونین و استادین تهیه کنین. اینجوری بجای اینکه پولتون رو بریزین تو شکم شرکتهای اینترنتی ، یه عده کسب و کاری برا خودشون درست میکنن و نون میخورن شمام به چیزی که میخواین میرسین.
بد میگم ؟
یه چیز رو هم فراموش نکنین : تو کشورایی که اینترنت 30 مگابیتی دارن، مردم به کپی رایت احترام میگذارن، خودشون رو خفه نمیکنن ... ما با این اینترنت پت پتی مون ازهمین الان دنبال دانلود فول آلبوم و تمام سیزن های فلان سریالیم.
با حرفهای من منصفانه برخورد کنین.