تورو خدا عزيز قبل از اینکه اینارو بزاری يه امتحان بکن يا تحقيق کن ببين مشکلی نداشته باشه.
آخه اون Easy Installerمشکل دار بود.
دوستان از اون فايل استفاده نکنيد . خطرناکه!!!!
تورو خدا عزيز قبل از اینکه اینارو بزاری يه امتحان بکن يا تحقيق کن ببين مشکلی نداشته باشه.
آخه اون Easy Installerمشکل دار بود.
دوستان از اون فايل استفاده نکنيد . خطرناکه!!!!
دوستان سلام.
من هر كاري ميكنم وارد منوي ريكاوري نميتونم بشم.
ميشه كامل تمام مراحل رو بگيد.
rasool جان خوندم.
خیلی ممنون از راهنماییت اما من میخوام بیسیک پک بخرم برای همین میگن یه بازی بهم معرفی کنیدنقل قول:
در ضمن میگن دانگرید M33 رو 15 تومن میگیرن منم میخوام تهران بخرم تا بیام مشهد کلی حال کنم...:5:
راستی به نظر شما اگر 10 بازی رو مموريتون بريزين و از 10 تاش 4 تاش کار کنه اشکال از چی ميتونه باشه.
از اون 6 تا بعضی ها هنگ ميکنن قبل از اینکه چيزی نشون بدن و بعضی ها هم پيغام ميدن که پی اس پی نميتونه اینارو اجرا کنه.
اشکال از فريم ور ميتونه باشه يا مموری؟
سلام.اگر هنوز پی اس پی تو کپی خور نکردی نميتونی وارد ريکاوری بشینقل قول:
اما اگر کردی ممکنه که دکمه Rکار نکنه برای همين تو يه بازی مثل Loco Rocoامتحانش کن.
اگر درست بود امکان داره اشکال از فريم ورت باشه . که بايد دوباره بريزی.
بگو ببينم چجوری ميخواستی وارد ريکاوری بشی. يعنی کی دکمه Rرو نگاه ميداشتی؟
منظورت استاندارد پک هست؟ بهترين کار رو ميکنی.نقل قول:
بازی هم که گفتم فرقی به پکی که ميخری نميکنه از بازی های معروف و خوبی که بهت پيشنهاد دادم هيچ کدومشون رو بهت مجانی نميدن. يه بازی ميزارن جولوت اينه ماريو پارتی.
بازی ها هم مثل هم نيست که ما معرفی کنيم.هر فروشنده يک چيزی ميزاره.
دانگريد هم همونی که گفتن خوبه بزار بکنن اما حتما بعدش همه چيرو امتحان کن و بگو برات يه بازی بريزن رو مموری که امتحان کنی.
از مشهدم هرگز نگير که البته فکر نميکنم راحت گيرت بياد هرچی که هم بياد ميندازن تو پاچت.
من خودم اینجا پی اس پی و ایکس باکس و پلی 3 ميفروشم ميگم که بقيه چيزی حاليشون نيست.
مموری که ميخری حتما های اسپيد باشه و اصل اگرنه بازی هارو يکی در ميون اجرا نميکنه.
پيشنهاد اینکه 4 گيگ بخری اما اگر نميتونی از 2 پايين تر نرو.هرگز
دقيقا موقعي ككه از بازي خارج بودم و ميخوام power را روشن كنم يه 1 و 2 ثانيه قبلش.نقل قول:
برا دوستمم نميره تو ريكاوري.
در ضمن ژس چرا خيليا تو آمريكا اين كارو ميكنن.
حالا من چيجوري كپي خورش كنم چون من خودم در اروپام.
سلام
من چطوری باید برم به ریکاوری لطفا راهنمایی کنید
سلام من می خواستم اولین پستمو با یک داونلود شروع کنم .ویندوز xp vr2برای psp
اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]