سلام عزيز من جوابتو دادم كارت گرافيكت ساپورت نمي كنه! سي پي يو خوبه ولي گرافيك نه!! بگيري ضايع ميشي!!نقل قول:
Printable View
سلام عزيز من جوابتو دادم كارت گرافيكت ساپورت نمي كنه! سي پي يو خوبه ولي گرافيك نه!! بگيري ضايع ميشي!!نقل قول:
من این بازی رو با 64 هم بازی کردم عزیزم چطور ساپورت نمیکنه ؟نقل قول:
سلام عزيز من جوابتو دادم كارت گرافيكت ساپورت نمي كنه! سي پي يو خوبه ولي گرافيك نه!! بگيري ضايع ميشي!!
نقل قول:عزیز همانطور که دوست عزیزمون گفتن کارت شما این بازی رو ساپورت نمیکنه برای اجرای بازی نیاز به shader 2.0 هست که کارت شما shader 2.0 رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
انگاری بجز Oracle_Eldorado همگی متفق القول می گید کارتم ساپورتش نمی کنه ، منهم حرف جمع را گوش می دم و از راهنماییتون هم بسیار ممنونم. دعا کنید وضعم بهتر بشه کارت گرافیک خوب بگیرم...
اگه دوستان ميگند ساپورت نميكنه حتما نميكنه . آپوش جان دوستان بيشتر از من ميدونند چون من از سخت افزار زياد چيزي بارم نيست . اگه بارم بود نميرفتم Splinter Cell : Double Agent رو بگيرم با گرافيك 5500 بازي كنم !!! تازه وسط لودينگ هم ضدحال بخورم !!!!!!!!!!!!
راستي دوستان من اين بازي رو يك بار روي نرمال ، يك بار روي Pro و يك بار هم با آدا تموم كردم . اون تفنگ ليزري هم گرفتم . خيلي توپه . ولي يه مشكلي هست نميدونم Save ها كجاست . اگه كسي ميدونه بگه تا در اولين فرصت آپلود كنم . خداييش روي Pro جونم در اومد تا تمومش كردم . يعني Krauser حالمو بدجور گرفت. خداييش اعتراف ميكنم اونجا از ترينر استفاده كردم . تازه با ترينر هم مي مردم . در هر صورت محل سيو رو بگيد تا آپلود كنم
سلام يعني تو اين همه آدم كسي نبوده بازي در حالت حرفه اي يا پروفشنال تموم كرده باشه تا اون تفنگ ليزري رو آزاد كرده باشه؟ اگه كسي هست سيوش رو آپ كنه...
یه 2 سه روز صبر کنی دارم تمومش میکنم . آخراشم .
دمت گرم منم الان دارم براي بار سوم خودم ميرم البته دوبار قبلي نورمال رفتم ولي حالا دارم پروفشنال ميرم كه خوب الان هم تازه كد خدا رو كشتم و هنوز خيلي مونده الان مرحله 3.1 هستم تو سعي كن زود تر بري با كد تقلبي چيزي
دوستان عزیز تسلیت عرض می کنم.
بالاخره زبون یکی از مدیران ارشد فروم CAPCOM باز شد و چیزی گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینید گفته CAPCOM هیچ نقشی تو این نسخه PC نداشته و همه کاره Ubisoft بوده. بنابراین دیگه امیدهای واهی رو بزارید کنار. گرافیک همین خواهد بود و تمام. به امید patch های 3rd party ها باشید.نقل قول:
Also, I should point out that Capcom did not make RE4 PC. That was Ubisoft, but since it's still part of the franchise, discussion about it can still take place here
ولی خدایی خیلی ناجور هست این مقایسه ها رو که آدم می بینه:
Oracle_Eldorado@
فایل SaveData.dat تو همون دایرکتوری که بازی رو نصب کردی
البته اگه 15 تا خروس رو می کشتی یا اون 15 تا Sub Mussion رو میزدی هم اون تفنگ فعال میشد و نیازی نبود pro رو بری. ضمن اینکه trainer فعال شدن اون تفنگ هم قبلا مهدی آقا قرار داده بود.
بچه این صداها براتون آشنا نیست. فایلهاشو باز کردم :laughing: :
پس چی میشه بالاخره؟ بالاخره این نسخه Pc از روی Ps 2 پورت شده یا نه؟ عجب بدبختی داریم هااااااا. یعنی دیگه 100% نسخه یوبی هم به این چرتیه؟ 100%؟
این نسخه یوبی هست دیگه (سفارش)! مدیر ارشد فروم CAPCOM گفت. دیگه منتظر چی هستی شما؟ CAPCOM اصلا چیزی به اسم نسخه PC برای Resident Evil 4 نداره.
والسلام.
مگه میشه ؟؟؟
پس اگه این همون نسخه ی Ubisoft هست
پس چرا لوگو ی Ubi توش نیست !!!
پس این نسخه ی جدید که Ubi میخواد بده بیرون و نداده چیه !!!!
من که باور نمیکنم!!!
با چیز های که Ubi نوشته بود توی سایتش
نمی شه این حرف ها رو باور کرد!!!!
من که منتظر میمونم!!!!!!!
انگار بعظي از دوستان هنوز نميدونند با موس هم ميشه هدف گيري كرد كافيه يه فايل 100kb دانلود كنيد و در مسير نصب بازي كپي كنيد ...نقل قول:
واي اگه موس بود چي ميشد
ممنون میشم اگه لینکش رو بزارید :)نقل قول:
از بابت سيو بازي ممنون ... من اون 15 تا ساب ميسيون رو زده بودم ولي خروس بلد نبودم.
ببينم تا حالا 3rd party پچ بيرون نداده؟
سلام بابا من كه دارم با موس بازي مي كنم بگذريم كه اين همه تو كف اين بازي بودم و حالا كه دارمش اصلا وقت سرخاروندن هم ندارم يكي از دلايلش همين سايت زيره كه آدرسش رو گذاشتم! ديوونه شدم با برنامه نويسي اين.. بگذريم اين تفاوت هاي بين عكس ها كه Sas3r جان گذاشته مشخص ميكنه كه چه فاجعه اي هستش اين كه ما داريم با اون چيزي كه بايد داشته باشيم... حيف 117 تومن پولم كه براي اين بازي خرج كردم.. اونم براي يه كارت گرافيك.. ضمنا لينك دانلود اون برنامه كه موس رو به بازي اضافه مي كنه (نه اونكه موس رو به عنوان دسته معرفي مي كنه) توي صفحات قبل هست زحمت بكشي مي تونين پيداش كنين!!
من که گفتم تمومش کردم . ولی نمیدونم جای سیو ها کجاست . بگید در کدوم قسمت هستش تا آپلود کنم . فکر کنم شما جز پست های خودت پستهای دیگه رو نمیخونی ؟نقل قول:
سلام يعني تو اين همه آدم كسي نبوده بازي در حالت حرفه اي يا پروفشنال تموم كرده باشه تا اون تفنگ ليزري رو آزاد كرده باشه؟ اگه كسي هست سيوش رو آپ كنه...
یه 2 سه روز صبر کنی دارم تمومش میکنم . آخراشم .
دمت گرم منم الان دارم براي بار سوم خودم ميرم البته دوبار قبلي نورمال رفتم ولي حالا دارم پروفشنال ميرم كه خوب الان هم تازه كد خدا رو كشتم و هنوز خيلي مونده الان مرحله 3.1 هستم تو سعي كن زود تر بري با كد تقلبي چيزي
15 تا خروس ؟ یا 15 تا مدال آبی ؟ تازه با ترینر حال نمیده . خودت باید زحمت بکشی تمومش کنی . خداییش کسی بلده بدون ترینر روی Pro بازی رو تمومش کنه ؟نقل قول:
Oracle_Eldorado@
فایل SaveData.dat تو همون دایرکتوری که بازی رو نصب کردی
البته اگه 15 تا خروس رو می کشتی یا اون 15 تا Sub Mussion رو میزدی هم اون تفنگ فعال میشد و نیازی نبود pro رو بری. ضمن اینکه trainer فعال شدن اون تفنگ هم قبلا مهدی آقا قرار داده بود.
بچه این صداها براتون آشنا نیست. فایلهاشو باز کردم :
خوبه دیگه واقعیت معلوم شد . من از همون اول بهتون گفته بودم که این کار Capcom نیست . چون قانون تایپ رو رعایت نکرده بود .نقل قول:
دوستان عزیز تسلیت عرض می کنم.
بالاخره زبون یکی از مدیران ارشد فروم CAPCOM باز شد و چیزی گفت:
نقل قول:
Also, I should point out that Capcom did not make RE4 PC. That was Ubisoft, but since it's still part of the franchise, discussion about it can still take place here
سلام!
این اطلاعاتی هست که IGN گذاشته در مورد چندتا بازیه که RE 4 هم جزش میشه!!!
ببینید!
با سلام
دوستان من در ان ق4سمت بازی که لون وارد یکجا میشه که باید قسمت اخر یک سنگ را برای تکمیل شکل بر داره که در انجا پر از اتش هست و ادمها با سنگهای که از دهانش اتش در مید منو میکشن و بازی در اینجا خیلی کند هست
میشه بگید چه طور این قسمت رد میشه و چه طور ادمها رو میشه کشت
از این جمله نمیشه همچین چیزی برداشت کرد صابر جان.نقل قول:
اولا" که موضوع بحث مشخص نبود ولی اون طور که معلومه این حرف در جواب کسی داده شده که فکر می کرده یا انتظار داشته که خوده Capcom بازی رو تبدیل و منتشر کنه داده شده چیزی که همه می دونن یعنی اینکه این بازی برای تبدیل و توزیع به UBI سپرده شده و کپ کام فقط مجوز انتشار رو صادر کرده.
اینم لینک سیو من . بریدحال کنید با تفنگ لیزری !!!!!!!
منم با جناب Undercover-G موافقم. این حرف در جواب کسی زده شده که فکر می کرده کار تبدیل بازی به عهده خود کاپ کمه.
دوستان اگه ubi بد قولی نکنه بازی تا 5 روز دیگه تو استرلیا پخش میشه. و منم تا 10روز دیگه دانلودش می کنم و خبرشو می دم. فکر می کنم این تاپیک تا روزی که نسخه bui تو ایران بیاد خیلی فعال باشه;)
اينم اون فايل كه گفتم راحت با موس بازي كنيد ...
از زيپ درش بيارين فايلاشو در مسير بازي كپي كنيد از روي فايل loader بازي ران كنيد و بازي كنيد من كه با موس تمامش كردم ///
نقل قول:
اگه ماله UBI اومد لطف کن لینکشو بگذار تا همه استفاده کنن
فقط سعی کن RapidShare نباشه
چون خیلی باهاش مشکل دارن و ResumeSupport نیست ( یکیش خودمم که باهاش مشکل دارم :tongue: )
هنوز نسخه ی خوبو نیمده اینجوریه تاپیک !!! :laughing: ;)
وای اگه بیاد !!! چه میشه :biggrin:
فکر کنم اینقدر صفحات زیاد بشه که مهدی جان مجبور به تعطیل کردن تاپیک میشه !!! نه /|\ :tongue:
فقط خدا کنه از گرافیک چیزی کمتر از PS2 نداشته باشه
چون خیلی توی کف اون گرافیک موندم :ohno: :blink: :blink: :biggrin:
آقای عباس خوب چه فرقی کرد الان و مگه من چیزه دیگه ای گفتم؟ :happy:نقل قول:
به دست ubi سپرده شده و این گند بالا اومده.
ubi did that jeegar
حتما انتظار دارید بشینه دو سال دیگه از اول کار رو شروع کنه.
استغفراله،
عزیزم شما بشین خبرای سایت ارتعاش رو ترجمه کن بجای اینکه بیای اینجا به پر و پای من بپیچی. اونوقت هی به پیکربندی گیر بده. دیدی حالا وقت داری. :laughing: :biggrin:
خیلی ممنوننقل قول:
کار کرد
دستتون درد نکنه :cool:
نقل قول:
دست شما درد نكنه خيلي ممنون!
:biggrin:
دوستان واسه من دمو ها رو نصفه نشون ميده يعنی اگه يه دمو 1 دقيقه باشه
15-20 ثانيرو نشون ميده بدش دوربين ميره تو درو ديوار و الکی جاهای ديگرو نشون ميده (یعنی از حالت دمو در میاد)
چی کارش کنم.
در ضمن کارتم
Geforce Fx 5600 256Mb
با آخرین درایور nvidia
ببین صابر جان شما گفته بودی یکی از مدیرهای فروم کپ کام گفته بازی از اینی که هست بهتر نمیشه درسته ؟ اما من کاری به این ندارم که بازی که یوبی بیرون میده با اینی که الان دست ماست خیلی فرق داره (هر چند که تو سایت رسمیشون اینطور ادعا شده) کاری ندارم و قضاوت زود هنگام هم قبل از ورود نسخه یوبی نکردم و نمی کنم ولی حرف من خود اون جمله ای بود که شما بهش استناد کرده بودی و همه چیز رو با توجه به اون تموم شد ه دونسته بودی من فقط گفتم نمیشه و اون جمله هم همچین چیزی رو نشون نمیده و کلا دلیل قانع کننده ای نیستش. وسلام.نقل قول:
آقای عباس خوب چه فرقی کرد الان و مگه من چیزه دیگه ای گفتم؟
به دست ubi سپرده شده و این گند بالا اومده.
ubi did that jeegar
حتما انتظار دارید بشینه دو سال دیگه از اول کار رو شروع کنه.
استغفراله،
صابر جان من درست متوجه جملتون نشدم شما با من بودی ؟!نقل قول:
عزیزم شما بشین خبرای سایت ارتعاش رو ترجمه کن بجای اینکه بیای اینجا به پر و پای من بپیچی. اونوقت هی به پیکربندی گیر بده. دیدی حالا وقت داری.
دوستان من یه جای بازی گیر کردم اونجا که باید بریم تو کلیسا بعد بریم بالای پشت بوم و چند تا رنگ و قاطی کنیم.نمی دونم اون سه تا چیزو باید چجوری بچرخونم خواهشا سریعتر کمک کنید اینم عکسش
خوب کاری نداره ببین باید رنگها را جوری بچینی که تو اون دایره بالا هست خیلی کاری نداره
يك سري به لينك بالا بزنيد
تبلیغ ممنوع
در صورت تکرار برخورد میشود.
X_man
برای رفع این مشکل باید بر روی سیستمتون یک Decoder نصب کنید .نقل قول:
Decoder رو از لینک زیر دریافت کنید.
منحالم حسابی بد شد .... راستی این وقتی نصب میشه چن گیگ باید باشه؟ در ضمن موقعی که این لیون ببو میخواد با تلفن حرف بزنه سیستم هنگ میکنه ... چرا؟
مشکل از بازیه . مال من تقریبا 3 گیگ بود .نقل قول:
منحالم حسابی بد شد .... راستی این وقتی نصب میشه چن گیگ باید باشه؟ در ضمن موقعی که این لیون ببو میخواد با تلفن حرف بزنه سیستم هنگ میکنه ... چرا؟
من سیستمم یه سره هنگ میکنه از حالت full screen هم خارج میشم ولی یه ذره که میری جلو سیستم هنگ میکنه و باید سیستم رو ریست کنی
من کارت گرافیکم : gforce fx 5200 128 meg
رم :256 مگ
cpu: 2.4 intel
مشکل از چیه از بازیه یا سیستم من؟
بالاخره تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم بعضی وقتا تو لودینگ ها هنگ میکرد !!!
خسته نباشی عزیزمنقل قول:
بالاخره تمومش کردم
چرا مال من با Cpu 1.7 اینطوری نیست ؟نقل قول:
برای منم بعضی وقتا تو لودینگ ها هنگ میکرد !!!
نقل قول:
بازی شما مال کدوم شرکت ؟ واسه من بارسا گیمه
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
xman این دی کدر به چه درد میخوره ؟؟ یکم توضیح بدهنقل قول:
برای رفع این مشکل باید بر روی سیستمتون یک Decoder نصب کنید .