75 تومن خیلی خوبه ...
ممنون از راهنماییتون
Printable View
75 تومن خیلی خوبه ...
ممنون از راهنماییتون
معلوم هست این قیمتا رو از کجات در اوردی من با 31000 تومان سونی 2 گیگ با ضمانت تازه خریدمنقل قول:
دوست خوب ، اولا چه اشکال داری که یه ذره دوستانه در صحبت کنیم ؟ ... دوما اینکه آیا توجه کردی که اون پست دقیقا مال یک ساله پیشه ... سوما میشه مدل این Mp3 player سونی که گفتی رو بگی و اینکه از کجا خریدی ؛ مرسی ...
یکی می تونه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
احتمالا از اون mp3 player های چینی است که فقط اسم سونی دارند.:18:اسم مدلش چیه؟اصلا امکان نداره.خودت الان پاشو برو نمایندگی و قیمت بگیر.نقل قول:
یکی میشه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
هیچکدوم از این مدلها ، ضبط صدای خیلی قوی ندارن ... زولتریکس متوسطه و v100 هم متوسط به بالا ... اما از 4-5 متری ، هر دوشون متوسط هستن ... تازه اگه مثلا قرار باشه که سر و صدای محیط و اینا رو هم اضافه کنیم (مثلا در کلاس درس) که رسما دیگه باید گفت : متوسط ...
شما اگه کیفیت بهتر می خوای باید بری سمت 100 تومن ... ولی یه مدل voice recorder که ظاهرا مال سونی هستش و قیمتش حول و حوش 60 تومنه رو من هم دیدم ... اگه منظورت همونه ، طبیعتا انتخاب بهتریه ...
اگه بشه مدل voice recorder رو بزار و دورو بر 100 تومن چی پیشنهاد می کنی
در حد 100 تومن ، اگه تهران باشی ، می تونی بری سراغ iriver ... سونی هم مدلهای voice recorder بهتری داره (بازار رضا) ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این والکمن A800 قیمتش تو ایران چقدره؟1 2 8 GIG.و نظر اساتید درباره ش چیه؟
1 گیگ نداره تا اونجا که می دونم ... 2 گیگ 175 تومن - 4 گیگ 220 تومن - 8 گیگ 250 تومن ...
مدل خیلی خوبیه ... ولی بهتر از این هم پیدا میشه با همین بودجه ... مثلا cowon D2 ... یا اگه حافظه بیشتر می خوای zen vision:m ... یا حتی iriver clix ...
سلام
لطفا قیمت ایپاد نانو رو بدین رنگ نقره ای
2gb 4 Gb 8gb و هر مدلی که داره
ممنون
یه سوال مهم هم داشتم
کدوم یکی از اینا ipod nano هستن
بستگی به نسل ipod ی داره که می خوای بخری ... فرضا اگه نسل دوم رو ملاک قرار بدیم : 2 گیگ 180 تومن - 4 گیگ 210 تومن و 8 گیگ 250 تومن ...نقل قول:
هر دو ipod nano هستن ... اون بالایی که لبه های مدور داره ، نسل اوله و اونی که لبه های تیز داره (پایئنی) نسل دومه ... الان نسل اول دیگه کمیابه و اصولا بهتره که نسل دوم بگیری ... ضمن اینکه نسل سوم هم اومده که دیگه رفته سمت نمایش ویدئو و ...نقل قول:
ادیت شد : قیمت 4 گیگ دارای اشتباه تایپی بود ... 210 درست شد ...
خیلی خیلی ممنونمنقل قول:
کلا ipod nano سه نسل داره درسته
فکر کنم قیمت های 2 گیگ و 4 گیگ رو اشتباه گفتی
راستی اگه میشه تفاوت نسل اول و نسل دوم رو بگین
خودمم میخوام نسل دوم رو بگیرم(پایینه)
فکر کنم این نسل سوم باشه درسته؟:
در ضمن ipod علاوه بر حافظه داخلی مموری کارت میخوره یا نه؟
اگه میشه مشخصات کامل و یه عکس از پک اون رو بذارین
من میخوام ipod نسل دوم نقره ای رنگ بگیرم هنوز رو حافظه اش فکر نکردم پیشنهاد شما چیه؟
راستی یه سوال رو یادم رفت
ipod با حافظه 1 گیگ هم داریم؟
اگه هست قیمتش چنده؟
و در ضمن بین آیپاد های 1gb , 2gb ,4gb 8gb به جز حافظه تفاوت دیگری هم هست
و این که آیا رنگ تو قیمت تاثیر داره یا نه؟
راستی این آیپاد ها ساخت کجا هستن؟
قیمت 2 گیگ درسته ... قیمت 4 گیگ 210 بود که چون داشتم سریع تایپ می کردم جابجا شد ...نقل قول:
تفاوت خاصی ندارن : بدنه بهتر - قابلیت سرچ - تصویر بهتر ...ضمن اینکه الان نسل اول رو باید بذاری کنار ...
درسته - اون نسل سومه ...
نه - کارت خافظه نمی خوره ...
مشخصات Ipod nano نسل سوم :
کد:http://www.apple.com/ipodnano/specs.html
حافظه 2 گیگ کمه - 4 گیگ هم زود پر میشه واسه کسی که موسیقی زیاد گوش بده... اگه آرشیو بزرگی داری برو سمت 8 گیگ ...
داشتیم ... الان نداریم ...نقل قول:
نه - تفاوتی نیست ...
نه -
ساخت چین هستن ... ولی جای نگرانی نیست ... خود امریکایی ها هم Ipod ساخت چین استفاده می کنن و راضی هستن ! ...
سلام دوستان
میخوام mp4 مدل jxd 689 بخرم در مورد کیفیت صدا تصویر و دوربین آن توضیح دهید
آیا ضبط صدای آن خوب است
لطفا مرا راهنمایی کنید
اگر مدلی می شناسید که امکانات آن خوب و قیمتش مناسب باشد لطفا معرفی کنید
توصیه نمیشه ... مارک Jxd متفرقه محسوب میشه و دارای کیفیت بالایی نیست ... گول امکانات فراوانش رو نخور ... شما ترجیح میدی دستگاهت 3 تا کار رو خوب و درست انجام بده یا 30 تا کار رو بصورت متوسط و نصفه و نیمه ؟ ... اینجا هم بحث همینه ...
بودجه ات چقدره ؟ و چه قابلیت های رو نیاز داری ؟ ... (قید دوربین رو هم بزن - مارک های معتبر روش مانور نمیدن - کیفیت دوربین مارک های متفرقه در حد یه موبایل معمولیه)
seymour دوست عزیز ممنون از کمک هات
برو بچه های پلیر باز:
لطف می کنید معایب این مدل ها رو ذکر کنید و بگید کدوم مناسب تره؟ یک گیگ دو گیگش فرق نمی کنه برام!!
اولی چطوره؟
Creative Zen-Stone-Pluse-1GB
Creative Zen-Nano-Pluse-1GB
Creative Muvo-V100-2GB
استون یه سری هم داره که اسپیکر داره ؛ سعی کن اون رو بگیری ... مشکل خاصی نداره بجز اینکه صفحه اش کوچیکه و باتری اش هم در حد متوسط و زیر متوسطه .. شارژیه
نانو پلاس ، قدیمی تر از دو مدل دیگه اس .. ولی مدل خیلی خوبیه ... امکاناتش استانداره ... باتری قلمی می خوره ...
v100 مشابه نانو پلاس هست از نظر رده ی امکانات ... با این فرق که رادیو نداره ... ضمنا نانو با کابل وصل میشه و این یه ضرب وصل میشه به دستگاه
حالا شما با توجه به نیاز و سلیقه ات ببین کدوم رو می خوای ..
ممنون رفیق.
آره اون مدل اسپیکر دارشو هم دیدم.
یه سوال:
من قبلا پلیر درست درمونی نداشتم. بنظرت با باتری عادی راحت ترم یا شارژی؟
با این حرفی هم که در مورد باتریش زدی یکم نگران شدم!! خیلی ناجوره؟!
جای من بودی انتخابت کدوم بود؟
من اصلا اون قضیه ی باتری شارژی/قلمی رو واسه هشدار دادن نزدم ... کاملا سلیقه اییه ... با هر کدوم راحت تری ... مثلا من خودم با شارژی راحت ترم ...
در مورد عمر باتری استون : منظورم مدل بدون اسپیکر بود که عمر باتری اش متوسطه ... وگرنه سری اسپیکر دار ، رسونده به 20 ساعت که عدد قابل قبوله ... پس نگران نباش اگه دنبال این یکی هستی ..
راستی شما بودجه ات رو هم بگو ، من ببینم آیا مدلهای منتخب دیگه ای هم داریم یا نه ؟ ... تهرانی ؟ ...
بودجه بقول خودت متوسط رو به پایینه!
نهایت 60 چوق
آره تهرانم
خب پس انتخابهای خوبت همینا بودن که گفتی ... T60 از iriver هم تهران پیدا میشه که 1 گیگش 60 تومنه ... اون رو هم یه نیگا بنداز ... یادت باشه که اگه حافظه بیشتر واسه ات مهمه v100 رو بگیر که 2 گیگه ... اگه می تونی افزایش بودجه بدی و می خوای یه چیز جمع و جور بگیری استون اسپیکر دار ... آین مدل T60 هم یه مقدار از نظر ضبط صدا بهتر عمل میکنه ...
اقا با 80 تومن چي بگيرم؟؟؟
ظاهرا توی تاپیک دیگه انتخابت رو کردی .. موفق باشی ..
بله وقتی اینو نوشتم اونجا رو ندیده بودم
دوستان من یک دستگاه سونی nw b-105 سونی گرفتم که فقط بوسیله usb شارژ میشه
میخواستم بپرسم ایا شارژر برقی میتونم براش پیدا کنم یا فقط از طریق وصل به کامپیوتر میشه شارژش کرد
با شارژرهای معمولی که ظاهرا کار نمی کنه ... شما باید بری سراغ شارژرهای خود سونی که قیمتشون حول و حوش 15 تومنه ...
سلام
منم یه Mp3 یا MP4رکوردر میخام تا 100 تومنم میتونم بدم. منتها روی 40 الی 50 تومن میخام ببینم چیزه بدرد بخوری میتونم بگیرم که یه سه ساعتی دوام بیاره برای ضبطز کردن صدای تو کلاس یا نه؟
بعد اگر امکانش باشه یه لیست از قیمتها بدین تو رنج 100 تومن هم عالی میشه. میخام بدونم مثلا مدلهای تو این قیمت چه امکاناتی دارن که بدرد من میتونه بخوره یا نه؟ همون حول و حوش 50 تومن خرید کنم.
ممنون
توی این تاپیک جواب دادم در مورد ضبط صدا :
کلا امکانات موجود در مدلهای معتبر ، استاندارده .. ضبط صدا و رادیو ، و در مرحله بعدی توانایی پخش عکس و تصویر ... یکی دو مدل اسپیکر هم دارن ... و نیز line in ...کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=247083
کلا توصیه میشه که رو پایه 80-90 تومن خرید کنی تا دستت واسه انتخاب باز باشه ... 50 تومن دیگه خیلی بودجه ی پایینی هستش و حتی " بودجه ورودی "(=بودجه ای که باهاش بشه یه دستگاه قابل قبول خرید) هم محسوب نمیشه
سلام به همه دوستان عزيز من مي خوام يك پلاير بخرم اما واقعاً قاطي كردم چي بخرم
يا NW-S200 و NW-S205F كارشون يكي هست؟! يعني هردوشون داراي كيف روي بازم هستن؟! و هدست ويژه ورزشكاران دارن + سنسور سنجش وضعيت بدن و تنظيم نوع موزيك براي وضعيت بدن؟!
خواهشن اين دو مدل را براي من شرح بديد كه كارايشون چجوره؟! مي خوام برم فردا بخرم تورو خدا راهنماييم كنيد.معايب محاسن هرچي ميدونيد...PLZ HELP ME!
من چون اسكيت ميكنم مي خوام يك هم كوچيك باشه هم با كيفيت هم روي بدن نصب بشه... هرچه پلاير داشتم بخاطر تو جيب گذاشتن شكسته
اگه دوست داشتيد به ايميلم ارسال كنيد خيلي اورژانسي هست...
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yahoo Id : v9d3
خواهشن اگه ممكنه راهنماييم كنيد
من مي خوام يك پلاير بخرم نميدونم NW-S200 بخرم يا NW-S205F
كدوم كيف + تنظيم پخش آهنگ نبست به وظعيت بدن داره؟!و زده آب هست آيا S205 همانند S200 هست كه اينجا ذكر كرديد خواهشن كمك كنيد چون فردا باد برم بخرم... خلي اورژانسي هست.من ميخوام واسه اسكيت... خواهشن كاملا توضيح بديد+ قيمتشون و به اميلم ارسال كنيد چون سرعت نت من خيلي پايينه واسم خيلي سخته سايت باز كنم. Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sony سري nw-s200
S2 Sports® Walkman
ظرفيت حافظه : 1 گيگا بايت / 2 گيگا بايت
فرمت پشتيباني شده : atrac3/atrac3 plus/mp3/wma/wav/aac
تنظيم صوتي : اكولايزر 5 باندي
باطري : ليتيومي قابل شارژ ( 3 دقيقه شارژ = 3 ساعت پخش )
اتصال به كامپيوتر : high speed USB2
وزن : 25 گرم
بدنه يكپارچه و بدون درز الومينيمي
امكانات ويژه جهت ورزشكاران
اندازه گيري كالري – فاصله و تعداد قدم هاي طي شده
كيف بازويي و هدفون مخصوص ورزشكاران جهت نيافتادن از گوش هنگام دويدن
نقل قول:بله ، این دوتا یکی هستن ... کلا به این سری میگن s200 و بعدش برحسب مقدار حافظه عدد آخرشون تغییر می کنه ... برای ورزش بسیار خوبه .. چون میشه با یه دست کنترلش کرد ... کیفیت صداش هم عالیه ... مشکلش نرم افزاریه که باید باهاش کار کنی موقع اتصال به PC ... نرم افزار چندان خوش دستی نیست ... ضمنا شاید با هدفون هاش راحت نباشی که خب این مساله حادی نیست و می تونی در صورت نیاز عوضش کنینقل قول:
SeyMour جان ممنونم.
همه جا ميگن پلاير هاي سوني زياد چيزهاي خوبي نيستن يعني زود ميسوزن و سوني در اين پلاير زياد تهفه اي نيستو
و همه Creative را توصيه ميكنن. من مي خام پايري بخرم هم كيفيتش عالي باشه هم اين كه بتونم روي بازوم نصب كنم يعني كيف بازو بند هم داشته باشه.آيا به سادگي در بازار ايرن كيف بازوبند Creative يافت ميشه؟
نظرتون در مورد Creative Zen Stone Plus چيه؟!
ویژگی شرح
ظرفیت 2 گیگابایت / 4 گیگابایت
ظرفیت آهنگ 2 گیگابایت
500 آهنگ در فرمت 1100 آهنگ در فرمت WMA (33 ساعت) 2(66 ساعت)
4 گیگابایت
1,000 MP3s12000 آهنگ در فرمت WMA/(66 ساعت)2(133 ساعت)
زمان پخش/عمر باطری تا 20 ساعت پخش بی وقفه
نوع باطری پلیمر لی یون قابل شارژ (داخلی)
نمایشگر نمایشگر OLED با نور آبی و وضوح 64×64
اندازه 17.5×35.7×55.6 میلیمتر
وزن 27 گرم
فرمتهای صوتی قابل پشتیبانی AAC (unprotected .m4a), MP3, WMA, Audible 2, 3 and 4
عملکرد به عنوان رسانه ذخیره اطلاعات بله
اتصال USB 1.1/2.0
موسیقی قابل پشتیبانی Audible (2, 3 and 4)
رادیو FM 32 ایستگاه از پیش تنظیم شده
ضبط صدا بله
قيمت: 79000تومان
بچه ها من چون یه mp3 player بکارم میاد که خیلی سبک و جمع و جور باشه بین دوتا مدل Creative Muvo-T200 و SONY NWD-E010
کدومش بهتر و راحت تره یا به عبارتی user friendly هستند این یکی
بعدش از لحاظ قدرت و دوام باتری کدومشون بهترند ؟؟/
اگه تفاوت یا مزیت دیگه ایی هم نسبت به هم دارند بهم کامل توضیح بدید....
به هیچ وجه به شنیده ها اکتفا نکن ... جسارتا عرض می کنم : همه کاملا اشتباه می کنن .. اصلا بحث سوختن مطرح نیست و کیفیت صدای سونی هم جزو بهترین هاست ... اما دردسرهای خودش رو داره ... مثلا همین نرم افزار ... و خلاصه اگه مثل من بی حوصله هستی ، چندان توصیه نمیشه ...نقل قول:
creative مارک خیلی خوبیه ... هم از نظر قیمت ، هم امکانات و هم کیفیت ...
بله zen stone plus هم واسه ورزش مناسبه ... باوزبندش رو فکر کنم بتونی پیدا کنی ... باید بری توی پاساژها یه دوری بزنی و از نمایندگیشون بپرسی ... creative خیلی وقته که به ایران اومده و در نتیجه وضع نمایندگی و پشتیبانی اش خوبه ...
توی اون یکی تاپیک جواب دادم ... همونجا دنبال کن ..نقل قول:
متاسفانه به شركتي كه Creative را وارد ايران ميكنه تماس گرفتم اما اونا هم ندارن...واقعاً اين شركتا چه فكري مي كنن هرچيزي كه وارد بازار ميشه لوارم جانبي آن بيشترين فروش داره نسبت به خود آن كلا...