سلام
من حدود 2 ماه که 5500 خریدم و اینم بگم که با تحقیق کامل حتی با آگاهی از اینکه امکان داره کیبوردش بکنه این گوشی رو انتخاب کردم و خریدم و در اما در مورد این گوشی :
1- اول بگم که خیلی خیلی ازش راضیم و هر موقع نگاش می کنم از این طراحی زیبا و ساده نوکیا لذت می برم
2 - سرعتش از خیلی از گوشی های دیگه مثل n70 n73 3250 5700 و ... بیشتر اینو امتحان کردم و امتیازشم با برنامه matraxBench اومد 802 که خیلی عالیه
3 - پردازندش 236 مگاهرتزه
4 - در مورد کیبوردش تا الان که برای من انفاقی نیافتاده ( به نظر میاد اگه خوب باش رفتار کنی اصلا اتفاقی براش نبفته)
4 -در مورد lcd هم بگم که به نظر من سلیقه شخصی ولی همه چیز مثل فونت ها تو صفحه کوچیکش زیباتر به نظر میاد و در کل به نظر من و خیلی از دوستام قابل قبوله !
5- امکانات ورزشی اش خیلی خوبه چون من اصلا این گوشی رو به خاطر این امکاناتش گرفتم . اگر مثل من اهل ورزش و دوییدن باشید تو خرییدنش شک نکنید
6 - در مورد اسپیکرش باید بگم که صداش نسبت به اون چیزی که در نگاه اول از این گوشی انتظار داری بیشتر (از n70 بیشتر و واضح تر )
7 - در مورد ریموتش باید بگم که دکمه هاش به دتیت ضدآب بودنش سفته وکیفیت هدفونش هم متوسط ( من برای گوشیم یه ریموت n73 موزریک ادیشن و هدفون اپل گرفتم که واقعا عالی شد . اونایی که دارن موتونن امتحان کنن ولذت ببرن )
8 -حالت tapping هم که واقعا عالی و کلی موتونی باش کلاس بزاری
9 - در مورد رزولوشن تصویرش که مربعی هست (208 *208) هم بگم که دو سه تا برنامه مثل پانومن باش کار نمی کنه
10 - در آخر هم بگم که من گوشیمو 210 هزار تومان با مموری 512 که رو خودش بود خریدم که فکر نمی کنم هیچ گوشی سیمبین 9.1 رو بتونی تو این محدوده قیمت پیدا کنی ( چون زیاد از این گوشی در ایران زیاد استقبال نشد قیمتش افت کرده چون بیشتر مردم از امکاناتش چیزی نمیدونن )