در ضمن من دیشب علادین بودن اخرین قیمت N73 (فکر کنم با گارانتی بود) 509 تومن بود که یه مشتری در حال خرید بود
Printable View
در ضمن من دیشب علادین بودن اخرین قیمت N73 (فکر کنم با گارانتی بود) 509 تومن بود که یه مشتری در حال خرید بود
برای منم اینجوریه! برای همه همین طوره یا نه؟نقل قول:
saman_23 جان ممنون اگه ممکنه لینکش را بریه دانلود بزار
سوال منم جواب بدید دیگه!نقل قول:
سلام منم این مشکلها رو دارم.با n 73 music edition
1)وقتی می خوای فایله فلش رو باز کنی این عبارت می آید.unable to open,file corrupted این یعنی چی؟تا اونجایی که من می دونم فایله فلش پسوندش swf است و من همهمین فایلها را می خوام باز کنم.
2)در quickoffice چه امکاناتی داریم.یعنی می تونیم فایلی درست کنیم یا فایلی را ویرایش کنیم.آخه من فقط می تونم باز کنم نه می تونم چیزی به متن مثلا word اضافه کنم نه می تونم کم کنم.
3)برنامه antivirus کار نمی کنه.می گه باید به اینترنت وصل شم.باید چی کار کنم.یه دونه آنتی ویروس خودم روش بریزم یا می تونم همین رو فعال کنم.
4)معنی این عبارت که می گه memory low یا not enough memory چیه و چه موقع می آید.مثلا وقتی می خوام بعضی فایلهای pdf را باز کنم این عبارت می آد:memory low.returning to recent documents list.
نقل قول:
سلام دوست عزيز.فكر ميكنم شما بايد تاريخ گوشيتونو به ميلادي تبديل كنين تا مشكل نصب برنامه و تم حل بشه .:40:
يا علي موفق باشيد:40:
امید جان لینک چی رو بزارم؟نقل قول:
1 ) ببین فایهایی که مخصوص فلش پلیر گوشی هست رو باید بریزی روش نه فایلهای swf که با کامپیوترت باز میکنی. اسم فلش پلیر گوشی هم flash lite تو گوگل سرچ کنی خیلی فایل براش پیدا میشه.نقل قول:
2 ) هم میتونی کم کنی و هم اضافه کنی و هم فایل درست کنی . من زیاد باهاش کار نکردم اما میدونم میشه.
3 ) خودت هم میتونی آنتی ویروس جدا نصب کنی یا با گوشیت وصل بشی به اینترنت و آنتی ویروس خودش رو نصب کنی.
4 ) یعنی حافظه رم گوشیت پر شده... احتمالا فایلهای pdf با حجم بالا رو باز کردی که این پیغام رو داده.
??!!!!!!!! کسی منو دوست نداره!!!:13: :41:نقل قول:
1. برنامه ها و بازی های که نصب میکنی باید پسوند jar یا sisx یا sis باشن. که اولی ماله جاواست و دومی و سومی هم ماله سیمبین... یادت باشه برنامه هایی که نصب میکنی باید مخصوص سیمبین s60 v9.1 باشه وگرنه پیغام not supported میده... یعنی برنامه های 6600 رو نمیتونی رو n73 نصب کنی. در مورد چجوری نصب کردن هم اول این فایلهایی که گفتم رو میریزی رو گوشیت با کابل یا یو اس بی یا ... مثلا فایل tombrider.sisx رو ریختی تو مموری کارت شاخه other .... از قسمت فایل منیجر گوشی میری رو مموری بعد شاخه other و بعد رو اون فایل کلیک میکنی باقی مراحل نصب آسونه ... یا اینکه اگه pcsuite رو سیستمت نصب باشه فقط کافیه گوشیت رو وصل کنی به کامپیوتر ( یو اس بی یا بلوتوث یا ... ) و بعد رو هر فایلی که میخوای رو گوشی نصب کنی دبل کلیک کنی یه پیغام yes و no میاد که رو yes کلیک میکنی بعد از چند لحظه باقی مراحل نصب رو روی گوشی ادامه میدی...نقل قول:
2. یادت باشه تو یه گوشی خریدی نه یه دوربین دیجیتال... اولا باید نور مناسب و به اندازه کافی باشه... دوما تنظیمات باید درست باشن. مثلا اگر از یه سوژه با فاصله نزدیک عکس میگیری باید رو حالت clode up بزاری...
3. برنامه و بازی خوب زیاد هست اگه فرصت کردم برات آپ میکنم تو همین p30world هم بگردی برنامه ها و بازیهایی جالبی هست.
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 478000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات
نام گوشي: N73
تاريخ معرفي : ماه آوریل سال 2006
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS 9.1, S60 3rd edition
مشخصات ظاهري وزن: 116 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 110 عرض : 49 ضخامت : 19
رنگ بندي گوشي : نقره ای – مشکی – سفید
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات دوربين نوع: 3.2 مگاپیکسل با قابلیت فوکوس اتوماتیک و دارای لنز Carl Zeiss و حالت ماکرو و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: 20 برابر
ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد 352x288 پیکسل 15 فریم در ثانیه
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: RealPlayer مجهز به صدای 3D
قابليت پخش: MP3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 42 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 128 مگابایت کارت miniSD قابل ارتقا تا 1 گیگا بایت و تعویض سریع کارت
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB و Pop-Port
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : دارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارداينجا به صفحه برنامه و بازي لينك شده است
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه 1.2.1
xHTML : دارد
HTML : دارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد Stereo FM
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : دارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP2.0 و دارای برنامه Yahoo! Go و Anti-virus
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 1100 mAh (BP-6M )
زمان مكالمه مداوم: 6 ساعت
زمان آماده به كار: 350 ساعت
وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-31 و مدل HS-20 و مدل HS-8 و مدل HS-23 و مدل HS-3 و مدل HDB-4 ومدل HDS-3 و مدل HS-5
هندزفري بلوتوث: مدل BH-900 و مدل BH-800 و مدل BH-200 و مدل HS-36W و مدل HS-26W
كاركيت: مدل CK-7W و مدل BHF-3
كاركيت بلوتوث: مدل HF-35W و مدل HF-6W
كابل: مدل CA-53
هلدر:
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم: مدل SU-8W
شارژر: مدل AC-4 و مدل AC-3
شارژر فندكي: مدل DC-4
سلام. خسته نباشيد..... از وقتي که نقشه تهران 85 رو رو گوشيم نصب کردم، کاملا به هم ريخته.بعضي وقتا دکمه هاش کار نميکنه، يا صداش در نمياد،قفل ميکنه،برنامه ها رو دير اجرا ميکنه و .... خلاصه دمو دقيقه بايد خاموش روشنش کنم.همين برنامه رو remove کردم ولي فايده نداره. چه کار بايد کنم؟ اگه گوشي رو به فورمت کارخون برگردونم درست ميشه؟چه برنامه هايي از گوشي پاک ميشه؟ يا بايد درايو C رو فورمت کنم.چطور میشه گوشیو مثل روز اولش برگردوند؟یعنی برنامه هایی رو که روش نصب کردم هم پاک بشن... لطفا راهنمايي کنيد.ممنون....
دوستان سلام
من آخرین ورژن آپدیت N73 را از اینترنت دانلود کردم
می خواستم ببینم اگه گوشی را آپدیت کنم برای گوشی مشکلی پیش میاد یا نه؟
از دوستانی که این کارا کردن میخوام کمک کنن
آیا اصلا" لزومی به آپدیت کردنش هست یا نه؟؟؟
سلام
يه مشكل اساسي كه با گوشيم دارم اينه كه صداي مكالمه در بيشترين حالت هم توش كمه. به طوري كه تو خيابوناي شلوغ مجبورم از Load Spaker براي شنيدن صدا استفاده كنم. ورژن گوشيم هم بالاي 3 هست "Nokia N73-1"
آيا اين اشكال اين نوع گوشيه؟ يا مال من اينجوريه؟! چه جوري ميشه درستش كرد؟!
نقل قول:
دوست عزيز اگه گوشيت اذيتت نميكنه اصلا لزومي نداره. اگه هم ميخواي اين كارو بكني مواظب باش اخه خالي از ريسك هم نيست.ولي از من ميشنوي اين كارو نكن:20:
سلام
من n73 دارم.
بعضی مواقع هنگ میکنه مثلا توی دوربین یا بعضی جاهای دیگه.
راهنماییم کنید ممنون میشم....
دوستان جطورى ميشه عكسها رو تو كالري فايل بندي كرد كه همه رو با هم نشون نده و بتونم عكسهاي مختلف رو از هم جدا كنم تا طبقه بندي بشن
من هم نگفتم مثل دوربین دیجیتال عکس بگیره!!! ولی عکسهایی که توسایتهای مختلف با اسم ان73 هستش بسی بهتر و با کیفیت تر از عکس هاییه که ان73 من میگیره! تنضیمات رو هم سعی کردم بر حسب موقعیت تغییر بدم ولی خیلی اثر نداشت.نقل قول:
helppp
در موقع نصب برنامه یه پیغام خطا می ده که ممکنه به گوشی آسیب برسونه و از این حرف ها.
چی کارش کنم؟ok یا کنسل؟
مرسی
نصب برنامه را ادامه بدهنقل قول:
ok کن چون اون پیغام واسه همه برنامه ها و بازی ها میاد...
چه جوری آپدیتش کنم من که نمیتونم به اینترنت وصل شم. اصلا مگه میشه؟نقل قول:
میشه بگی چطوری؟
والا یه راهی هست که میتونی از طریق کامپیوتر گوشی رو به اینترنت وصل کنی ... که البته خیلی پیچیدس ... یه انتی ویروس جدا نصب کن لینکش رو برات بزارم ؟نقل قول:
hi
download theme for n73
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eenam eadii!
take this codeنقل قول:
#7370#12345*
:46:
say kon tanzimato dastiنقل قول:
anjam bedi masalan
iso speedo too tariki roo high bezar
natijeh mideh azizam:20:
happy new year
سلام
سال نو مبارک
چطوری می تونم شورت کات های روی صفحه اصلی را تغییر بدهم
مرسی
این ها که از ان 72 بالاتر نمی ره!!نقل قول:
مال ان72 را دان کنم؟70 را؟
چطور ی منوی رو صفحه اصلی رو بردارم؟
salam
masireh zir ro boro
menu
tools
settinns
phone
satndby mode
active satandby
off
have a win
نقل قول:
سلام اگه بذاري ممنون ميشم ولي يه چيز اورجينال باشه .
ممنون
يعني اينکه کرک شده و ورزن آخرش باشه. ممنون
بچه ها ببخشید ... ولی قیمتش چنده ؟
آقا من میخوام N73 بخرم امروز تو همین سایت خوندم هنگ زیاد داره!!!!!!!!!!! کلی نا امید شدم! حقیقت داره؟
سلام دوستان بالاخره من هم در سال جدید تنوعی دادم و با سونی اریکسون خداحافظی کردم و n73 me گرفتم .
از نظر صفحه کلید و قاب خیلی سرتر از سونی اریکسون های چینی است .
آیا کسی از دوستان نرم افزارهای کاربری تست شده با این مدل نظیر منشی تلفن و چراغ قوه و ... سراغ داره چون یکی از دلایل اصلی انتخاب این مدل توسط بنده تنوع نرم افزارهای سیمبین نسبت به جاوا است. اما با پسوند sisx ظاهرا فعلا کم هستند آیا اینطوریست ؟
سلام خسته نباشيد
من کد ريجستر اين دو برنامه زير رو ميخوام:
1.phone guardian v1.0.0
2.symot drawsms
اولي براي محافظت گوشي
دومي براي ارسال pic sms
دوباره سلام
آقا تا حالا با آفیس گوشی تونستین فایل ورد را باز کنین؟
منظورم quick office هستش که تو قسمت menu/office/quick office هست
من که نتونستم باهاش فایلی رو باز کنم.یعنی فایل باز میشه ولی محتویات فایل دیده نمیشه. صفحه سفید میاد.کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
ممنون میشم کمکم کنید دارم دیوونه میشم.
درد من این برنامه هاس:
1.آنتی ویروس اوجینال (خوب . مشدی) یعنی خودش همیشه فعال باشه نه اینکه سرچ دستی بکنه.
2.یه برنامه مشد قفل گذاری بر قسمتهای مختلف مثل عکسها ویدئو اهنگااا
3.یه منشی که کار کنه تا حالا خیلی هاشو تست کردم ولی هر کدوم مشکلی داشت
4.یه چراغ قوه
قیمت چی چنده؟نقل قول:
فکر کنم اینجا کلوپ n73 هست ... در مورد چیز دیگه ای صحبت نشد .. بیخیال عزیز ... مرسی از کمک یقیه:20: :11:نقل قول: