معمولا برخي پلاگين ها آپديت مي شوندنقل قول:
بعد از نصب به سايت سازنده سر بزنيد
معمولا برخي پلاگين ها آپديت مي شوندنقل قول:
بعد از نصب به سايت سازنده سر بزنيد
دستت طلا كارت درسته داش محسن
سلام
من چی جوری میتونم اون نوشته پایین صحه كه راجع به وردپرس توضیح داده رو حذف كنم
احساس خوبی نسبت بهش ندارم....
خواهشا" نگین نقض كپی رایته!!!
فكر كنم يك فايل هست به نام footer
ممنون دارم كم كم استادش میشم
كلا" ادیت كردمش رفت پی كارش...
من وقتي ميخوام صفحه اصلي سايت رو به ادرسي كه وردپرس نصبه ريدايركت كنم يه هميچن صفحه اي مياد:
ww w. i r a n h o t h e a d . c o m
آدرسي كه وردپرس نصبه:
wordpress.com
شما بايد توي cpanel ريدايركت رابه اين لينك بدينقل قول:
کد:http://iranhothead.com/wordpress/
ای كاش اگه نمیخواستی غیر از وردپرس چیزی دیگه نصب كنی تو همون فولدر اصلی نصب میكردی
چون لینكهای سایتت قشنگتر میشه مدام هم این كلمه نافرم وردپرس دیده نمیشه تو آدرس بار مرورگر!!!
میشه به جای ورد پرس یه اسم دیگه گذاشت !! مثلا بزاره site یا همچین چیزی ..نقل قول:
نميشه به فولدر اصلي حالا منتقل كرد؟
در ضمن باز هم همون طور شد!منظورم ري دايركس.
شما وقتی محتویات فایل زیپ شده رو خواستین باز كنین اون رو تو
public_html
بیارین و بعد از اون فولدر وردپرس ساخته شده خارج كنین و به فولدر اصلی یعنی همون پابلیك اچ تی ما ال بیارین
یعنی در واقع اون رو با گزیینه انتقال move
كنین
حالا دیتابیستون رو مجدد نصب كنین یعنی یكی جدید بسازین و به نصب بپردازین
اینجوری وردپرس میاد تو صفحه اصلی
همین
فقط یادتون نره كه تو فولدر پابلیك ایندكس دیگری نداشته باشین
چون اولویت با پسوند اچ تی ام هست در برابر پی اچ پی
شما فایل ها رو زیپ کن که پوشه در پوشه نباشه ..بعد روس مسیر home/public_html اپلودش کن و بعد شروع کن به نصب ..نقل قول:
یعنی توی پوشه خاصی نزارش ..
اما فکر کنم با تغییر آدرس در وردپرس و دیتابیس بشه منتقلشون کرد و دوباره دیتابی رو تغییر داد ..
البته مطمین نیستم ...
من از وردپرس 2.5 استفاده میكنم
میخوام صفحه اول سایتم خیلی شلوغ نباشه و از اون طرف همه پست هم نمایش داده نشه و پس از كلیك روی ادامه مطلب موضوع كامل بشه
مثل همه سایتها
چی كار باید كنم؟؟؟
اينايي كه گفتين من خودم ميدونستم!من ميخواستم بگم نميشه همين طوري اون فايل هارو انتقال بدم طوريكه پست هام هم منتقل بشه؟
در مورد ريدايركت چيري فهميدين؟
باید نیمی از مطلبتون رو توی قسمت ادامه بزارید تا لینک ادامه مطلب بیاد زیر خلاصه مطلبتون..نقل قول:
اقا اینا عالیه گل کاشتین بسیار ممنون
این آموزش وردپرس کجاست منو نتونستم پیداش کنم .
سلام
خود ورد پرس را از کجا دانلود کنیم؟
ممنون
نقل قول:
اینجا ...
کد:http://wordpress.org/latest.zip
سلام
اين خطاي پايين چيه؟ براي رفعش چه كار بايد كرد؟
اين خطا پايين همه صفحات مي آيد.
کد:
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit
من با استفاده از fantastico نصبش کردم و فارسی کردم و قالب فارسی هم ریختم اما مشکل داره و فارسی رو اینطوری نشون میده ??????????????????????????????
دستت درد نکنه،خیلی عالی بود.
نظرت در مورد سایت زیر چیه
با وردپرس هست و یک سرس از پلاگین ها روش نصب کردمکد:www.ebook.joneidi.ir
وردپرس رو از fantastico نصب کنی با فارسی مشکل داره.نقل قول:
باید خودت نصب کنی.
ممنون ...تست میکنم ...:46:نقل قول:
سلام ببخشيد شايد سوالم مسخره به نظر بياد من تو پارسه گيگ يه هاست رايگان دارم وردپرس نصب شده 2 هستش ميخوام به 2.5 ارتقا بدم بايد تك تك فايلها رو اپلود كنم نمي تونم يكجا اينكارو انجام بدم؟
چرا میشه . پارسه گیگ ftp هم داره . هم میشه با ftp آپلود کنی هم میشه از توی خود سایت آپلود کنی و بعد اکسترکت کنی .
نمیشه کاری کرد که wordpress صفحه بندی بکنه یعنی اگه مطالب از یه حدی بیشتر شد تو هر صفحه مثلاً 10 تا مطلب نشون بده
(الآن این قابلیت رو default نداره)
کسی جواب ما رو بده؟!
خدمت شما :نقل قول:
به صورت صفحه بعدی ، صفحه قبلی هست .کد:http://ahvazdownload.parsaspace.com/p30world/script/pagebar220.zip
سلام مي خواستم يه كمك بهم بكنيد خيلي فوريه ممنون ميشم من با چند تا از پلاگينها و البته با ويجت ها مشكل دارم مثلا وقتي مي خوام چند تا ويجت كم يا زياد كنم و قتي روي دكمه بروز رساني كليك مي كنم اين با اين خطا مواجه ميشم
Fatal error: Uncaught exception 'UserLevelException' with message 'Invalid dirname' in /home/httpd/htdocs/vhosts/com/blog/portal-base/portal/page/index.php:17 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/httpd/htdocs/vhosts/com/blog/portal-base/portal/page/index.php on line 17
اگه ميشه كمك كنيد
سلام یه سوال از همگی داشتم اونم اینه که آیا سیستم وردپرس دارای ادامه مطلب هست یا خیر؟
جون من هرچی گشتم پیدا نکردم خواستم خودم بشینم برنامه نویسیش کنم اگر نیست بگید که انجام بدم
تشکر//
بله ، ادامه مطلب داره . توی ادیتور ، هر جا که میخوای بره توی ادامه مطلب روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلبک کن . بعد یه خط میکشه که نوشته more . زیر اون خط هر چی بنویسی میره توی ادامه مطلب
مرسی دستت درد نکنه :31:
چه چیزی نداره؟ چه چیزهایی مورد نیازی رو ندارد؟
سلام دوستان من با فارسی کردن این وردپرس مشکل دارم
همش اینگلیسی هست
لطفا راهنمایی کنید
و یک قالی زیبا و گرافیکی که به برنامه و دانلود مربوط باشه برام بزارید
و بگید چه طور
Categories
ها رو تنظیم کنم
مثلا
اخبار
دانلود
پیش نمایش
و...
دوستان توضیح کامل بدید ممنون میشم
یا علی
تو سایت خود وردپرس فارسی خوب هستش فارسی شما چه مشکلی دارید؟
سلام اونو درست کردم
فقط بگید از این Categories چه طور استفاده کنم هر چی یسازنم نشونش نمیده
بگید فیلد ها رو چ طور پر کنم
ممنون
توی ابزارک های پوسته ، دسته ها رو فعال کردی ؟
بله هست در دو طرف قالب هم هست
شما وقتی دسته رو ثبت کردی بایت در این دسته حداقل یک مطلب وجود داشته باشه تا فعال بشه
دوست من خیلی خیلی ممنوننم
مشکل با فرمایش شما حل شد 1
یا حق