آقا پوريا من همين ديروز تمومش كردم
آخرش خيلي مضخرفه....
اما نمي دونم چرا الان توي stats>>progress made من فقط 77٪ چي كار بايد بكنم كه نكردم؟؟
Printable View
آقا پوريا من همين ديروز تمومش كردم
آخرش خيلي مضخرفه....
اما نمي دونم چرا الان توي stats>>progress made من فقط 77٪ چي كار بايد بكنم كه نكردم؟؟
اقا من اينجاش گير كردم كه ميره يه جايي كه بايد با ماشينت بپري يه زنه مياد سواره ماشه !!
نمي دونم بايد چجوري اونجا رو تموم كنم !
وکتر جان اگه منظورت مرحله اي که بايد با ماشين بری دنباله يه خانم وبری دمه دريا اونجا شما بايد قبل از اينکه به پرتگاه برسی بياد سرعت ماشين را خيلی زياد کنی و قبل از اينکه ماشين بره تو آب شما بايد از ماشين بپری بيرون و برايه اين کار بايد پشته سره هم اينتر بزنی حالا اگه اين مرحله اي که من گفتم اونی که شما ميگيد نيست بيشتر توضيح بده تا من هم بگم عليرضا جون خيلی باحالی قربونت بازی تموم شد البته 80 تا ساب ميژن مونده
نوكرتون ام......
وكتور اونجا بايد با كليد ها ي 2 4 6 8 ماشين رو برقصوني
تو يه سايت خوندم اگه با دوست دوختراتون بيشتر از 50 درصد رفيق بشين سواره ماشيناشون هم ميتونيد بشيد
بله درسته
در ماموریتی که با ید با ماشین بره جایی و ماشین رو به رقص در بیاره،علامت بالا deleteو پایین end
من هر کاری میکنم هر کلیدی رو میزنم چپ و راستش کار نمیکنه کسی میدونه با چه دکمه هایی باید این مرحله رو رد کرد؟؟
لطفا راهنماییم کنید
بچه ها من ميخوام دوست دخترام تو بازي زياد بشن :lol: چيكار كنم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :arrow:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:نقل قول:
بچه ها من ميخوام دوست دخترام تو بازي زياد بشن
سورنا جان تا اونجايي كه ميدونم هر كدوم از اين دخترا يه چيزي دوست دارن يكي ميخواد كه چاق باشي يكي ميخواد --- اپيل ت زياد باشه و . . .
شما بايد اون شرايط رو دشته باشي :arrow: :arrow:
ممنون :wink: نميشه بيشتر راهنمايي كنيد :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط Arashi
چرا كه نميشه ؟؟؟
ولي چه چيزيرو بيشتر توضيح بدم :D :D
اقا من چيي كار كنم اصلن با يارو دوست بشم !!
اپل --- چجوري پر ميشه ؟
مرسييييييييي :arrow: :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
من زياد بازي نكردم ولي يه مراكزي در سطح شهر هست كه شما ميريد اونجا با پرداختن مقداري پول براتون يه كارهايي انجام ميدن مثلا يكي مياد رقص استريپ برات انجام ميده و --- اپيلت ميره بالا :arrow: :arrow:
یه سوال داشتم :roll:
با Hydra (همون جت عمود پرواز) چه جوری میشه افقی پروز کرد :oops:
اون جت هاش مال من همیشه پایینن و من یه ذره سر خود هواپیما رو کج میکنم و مثل هلیکوپتر میرم نمیشه افقی پرواز کنی و یه جوری بدون اینکه با Up کجش کنی افقی بری :wink:
برو بچ کسی سيو gta : san andreas با تمام Girlfriend ها ميخواد؟؟؟ :D
نقل قول:
نوشته شده توسط sasan.k
وقتی رفتی بالا (با دکمه W)
,وقتی به اندازه کافی رفته بالا با دکمه شمار 2 (در قسمت ماشین حساب سمت راست کیبرد) تایر ها را بالا میدیه
بعد با فشردن دکمه 8 (همون قسمت از کیبرد) پروازت به صورت افقی در میاد.
بعد وقتی w را میزنی میره به جلو ( لا مذهب عجب سرعتی داره)
برای فروا آمدن هم باید برعکس عمل کنی
تا تایرها را بالا ندی به جلو با سرعت زیاد حرکت نمیکنه
اگر جلو نرفت چند بار 8 را فشار بدی درست میشه
راستی 3 رو زپیش بازیش را تمام کردم!!!!!!!
میدونستین دو تا از سازنده های GTA ایرانی هستن؟
1-نوید خوانساری(با داشتن 5 سمت از جمله Director
2- مریم سالمندی گرافیست (یکی از گرافیتهاش)
اگر به credits بازیها به دقت نگاه کنید به احتما 95 % نام یک ایرانی را پیدا میکنید
سلام.من از دست اين دختر كلا فه شدم تا تقي به توقي مي خوره با يد م پيشش چي كار كنم؟؟؟ ممنون ميشم :roll:
راستي ساسان جان ببخشيد كه لوگو تو كش رفتم آخه خودمم عاشق eminem هستم :mrgreen: :mrgreen:
دمت گرم خیلی آقایی 1 ماه بود هر کاری می کردم نمیشد :Dنقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld
چاکریم فقط نزارش برای خودت :Dنقل قول:
نوشته شده توسط lovelyman 2
سلام من تو مرحله ي مسابقه ي اتومبيل ها در cv گير كردم بايد چيكار كرد كه هم به ماشين ها نخورد و هم از همه جلو زد؟؟؟ :?:
اقا ما هم بازی تموم کردیم فقط اخر سری یادمون افتاد که اهنگ های دلخواه رو بزارم وتو ماشین حال کنم :mrgreen:
lovelyman 2, جان اون مرحله اب خوردنه فقط باید یه ماشین توپ برداری اگر در همون
محله بگردی یه ماشین توپ پارکه
:wink:
آقا چجوری ميشه با اين دختره تيراندز دوست شد من همه کار کردم ولی پا نميده چيکار کنم
من واقعا نمي دونم با اين دنيس باشم gfمن در بازي عصابم رو خورد كرد.كمك
دنیس یک دهاتی بی کلاسه
باید توی شهر بگردی و روی کسانی که بالای سرشان علامت آبی هست برای دوست شدن کار کنی
توی خونه ی دنیس که رفتی
دیده چقدر عین دهاتی ها چیده و بهم ریختس
و شما باران جان
این طرز صحبت کردن ( پا نمیده) برای تعجب آور بود
ولی برای راهنمایی و رسیدن به آرزوتون ( همون پا)
وقتی میری باش دوست شی ( کلیک راست + E) بتو میگه چه مشکلی داره
مثلا میگه بورو یک خورد چاغ شو یا .....
بهتر در قسمت options زیر نویس یا Subtitle را فعال کنی
این جوری در خیلی جاها مشکلت حل میشه
من تو دنيسش موندم چه برسه به بقيه!!!
چجوري ميشه مردم رو سواره تاكسي بكنيي ؟ :mrgreen:
وکتور جان سوار تاکسی که میشی 2 رو بزن مردمو سوار کن :mrgreen: :lol: :wink:
همه تون دختر بازين !!!!
از باران خانم ديگه انتظار نداشتم!!! :mrgreen: :mrgreen: :D
مگه چه ايرادي داره خوب خودشون هم خانوم هستن ديگه در واقع براي ما ايراد داره :D :Dنقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
شوخي كردم بابا جدي نگيريد :wink:
ولي اگه دارين برا من هم يه دونه دست و پا كنيد :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow:
حالا که بازی رو تموم کردم دیگه چیکار کنم ؟ ( اون نمایشگاه ماشین توی سن فیرو رو هم خریدم و الان دارم دنبال ماشین برای خارج کردنشون از شهر باکشتی میگردم . ولی نمیدونم کدوم ماشینها ! )
هر چند که بعد از اینکه سوار شم میگه که این ماشین رو میخواد یا نه . اما اسماشون رو لازم دارم . کسی اگه داره به من بگه .
BARNAMEI BARAYE TABDIL RADIOHAYE GTA SA BE MP3
HAR KI MIKHAD ME MAN MAIL BEZAN TA YE DAFE BA CHAND NAFAR SEND KONAM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:wink: :wink: :wink:
سلام
من تازگيها بازي GTA SA را گير اوردم ُاونم شش سيدي
يه سوال داشتمُ : من بازي نصب كردم ولي گفت سيدي ميخواد خوب من هم فايل داخل كرك را بجاي فايل اصلي كژي كردم اما بازي اجرا ميشه ولي بعد از اون ليست سازنده هاش از بازي خارج ميشه ميشه بگيد دليلش چيه؟ :?: ممنون ميشم
سلام
من تازگيها بازي GTA SA را گير اوردم ُاونم شش سيدي
يه سوال داشتمُ : من بازي نصب كردم ولي گفت سيدي ميخواد خوب من هم فايل داخل كرك را بجاي فايل اصلي كژي كردم اما بازي اجرا ميشه ولي بعد از اون ليست سازنده هاش از بازي خارج ميشه ميشه بگيد دليلش چيه؟ ممنون ميشم
باید بازی رو به صورت فول نصب کنید . در غیر اینصورت اجرا نمیشه .
حالا یکی جواب منو بده !
آقا يكي به من به اون مرحله رو كه بايد با موتور سوار هواپيما بشيم رو چه جوري رد كنم .
هر چي زور مي زنم به هواپيما نمي رسم .
دلیلش اینه که سیستمت نمیکشه
هیچ دلیل دیگری نداره و مطئنم
ولی میتونی بازی را گول بزنی
اگر خواستی پیغام خصوصی بده تا بت بگم
راستی لیست سیستمت هم را برام میل کن
توی اون مرحله باید بدون این که به تو تیر بخوره به صورت خط راست حرکت کنی
یعنی فقط جلو بری و جهتت را عوض نکنی
تا به هواپیما برسی
یک نکته خیلی مهم را بگم
وقتی رفتی توی هواپیما اصلا با تفنگ کار نکن چون باید با چوبی چیزی این کار را رو بکنی
اگر تیر بزنی اون وقت هواپیما منفجر میشه و میبازی
بعد از اینکه همه را کشتی باید یک جعبه اانفجاری به ابتدا هواپیما بندازی و سپس بری به انتهای هواپیما برای پرش بعد
1 ثانیه قبل از پرش بمب را منفجر کنی تا تمام شه