سلام به بچه هاي k800
من جديدا" k800 خريدم و خيلي هم راضيم.خيلي قشنگه و عالي....يه ايراد بزرگ داره و اونم فيلم برداري ضعيفشه.....مي خواستم چند نكته بگم كه تو صفحات اين كلوپ دربارهشون خوندم :
گوشيه من رنگ تمام صفحه كليدش ارغواني نيست بلكه نور بالاش ارغواني و پايينش سفيده
صداي k800 اصلا" كم نيست و براي اينكه صداش بيشتر هم بشه خودم يه كاري ميكنم كه با اين كار صداش چند برابر ميشه و من حتي با بيشتر گوشيها مخصوصا" نوكيا كل انداختم و همه تعجب كردن از صداي اين گوشي......
بعد از اينكه رفتين قسمت اكوآلايزر ( musicplayer>more>setting>equalizer ) ......
manual رو بزنين و همه رو تا يكي مونده به آخر بالا ببرين(اگه همه رو تا آخر بالا ببرين صدا كمي خشخش ميكنه)
بعد done رو بزنين و دوباره تو همون قسمت setting >stereo widening رو هم off كنين....(اينا رو گفتم براي كسايي كه نميدونن)
و حالا قسمت خيلي مهمه قضيه:
گوشي رو روي يه آهنگ كه هم صداش بلنده هم كيفيت صداش خوبه بزارين و حالا روي يه سطح صاف....مثلا" روي درگاهي پنجره كه سنگي هست (اين خيلي بهتره) يا روي يه سطح فلزي صاف بزارين....يا اون به ديوار بچسبونين يا به طور 45 درجه گوشه ديوار نگه دارين و يا اگه هيچ كدوم از اينا نبود دستتونو بزارين زيرش(اينم بد نيست) و صدا رو تا آخر ببرين بالا...........و تفاوت رو احساس كنين
البته بگم اين براي k750 هم ميشه كه خوب اگه در اين لحاظ اين دو گوشيو همزمان مقايسه كنيم گوشيه ما يه ذره (فقط يه ذره) صداش كمتره كه اونم به خاطره پوشش پلاستيكيشه كه ميدونين پلاستيك خيلي صدا رو كم ميكنه و اينكه روي سطح كج مي ايسته(بنابراين بهتره خودتون صاف نگه دارين)....
چند تا سوال هم داشتم:
يه چيزي تو قسمت فيلم هست : image stabilizer اگه كسي اطلاعاتي از اين داره ممنون ميشم....
اين دفترچه راهنماي فارسي ك800 كه تو سايت ها هست من نتونستم بگيرم اگه كسي داره بيزحمت به من هم بدين......