به نظر من که به این خاطر 810 و 750 رای آوردن که همه دارن
هر چیزیم که داشته باشین بهترینه دیگه
مخصوصا 750
Printable View
به نظر من که به این خاطر 810 و 750 رای آوردن که همه دارن
هر چیزیم که داشته باشین بهترینه دیگه
مخصوصا 750
850 wرا یادتون رفت:13:
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شما نیستم به اون دوستتون بگید واقعا خجالت داره با این کار میخاد چه چیزی رو ثابت کنه عکس های دوستتوننقل قول:
یا اصلا به هیچ موبایلی تعلق نداره یا از اینترنت گرفته و بدجور دست کاری شده امید وارم آقاشهاب در این جنایت بزرگ :31: دست نداشته باشه :41: دلیل میخای بعدا میگم ولی مطمئن باشید اون عکسا مال اون گوشی نیست:13:
D600 هم عكساي خيلي نازي ميندازه البته تو روز و نور طبيعي(پدربزرگ 2ربين 2مگا تو ايرانه)
دوربین 2 مگ فقط i750
نمونه عکس قبلاً ازش گذاشتم.
فک کنم اون موقع که نظر سنجی گزاشتم w850 هنوز نیومده بود.:31:نقل قول:
قبلا گذاشتی البته مال i750 نبودنقل قول:
به من بگید dpiعکس های i750 چقدر است تا ثابت کنم اون عکسا مال i750 نیست
دقیقاً مال خود SAMSUNG i750 بود.نقل قول:
البته در ایران نیست و یکی از دوستانم که در بحرین این گوشی رو داره زحمت عکس ها رو کشیده بود.
باورش مشکله که یه دوربین 2 مگ بتونه اون عکس ها رو بگیره ولی حقیقت داره.
اصلاً هم نیاز به اثبات نیست. هر جور دوست داری فکر کن. نمی خوام باهات کل کل کنم که. بچسب به همون سونی اریکسون.
درست میگی. اینجا منطق حکم نمی کنه. متاسفانه ایرانی جماعت، بدجور متعصبه.نقل قول:
قبول دارم...ولی فکر نکنم همه ی کسانی که رای دادن این طوری باشه...من که نظر همونه که رای دادم...نقل قول:
اثبات این که عکسی که شهاب گذاشته بود و مدعی بود مال i750 است به این موبایل تعلق ندارد
اگر روی هر عکسی که با دوربین عکاسی یا موبایل گرفته باشید راست کلیک و در قسمت properties
summary و سپس advenced بزنید تمام اطلاعات عکس رو میده و میگه مال چه گوشی است و چه ابعادی داره
و dpi اون چنده و.... ولی اگر مال دوربین و موبایل نباشه (مثلا همین والپیپر هایی که توی اینترنت و همه جا هست)
فقط ابعاد و dpi و چند تا چیز دیگه رو میده و دو تا عکس شهاب این وضعیت رو دارن یعنی از روی اطلاعات عکساش
معلومه که مال هیچ موبایل یا دوربین دیجیتالی نیست
ببین آقا شهاب خودت شروع کردی چرا یه بحث بدون دعوا نمیکنی الان خواستم یه چیز بنویسم خشمم رو خوردم و گفتم
چه فایده ای داره واقعا متاسفم.... اون دوستت samsung d600 هم چند تا پست داد ولی دعوا نکرد و به خوشی گذشت
اما شما ...
خلاصه خواهش میکنم نه تنها با من بلکه با هیچ کس دیگری دیگه اونجوری حرف نزن :10: :11: :31:
این عکس رو تو یه اتوبان گرفتم یه ماشین از اون سمت و ما از سمت مخالف میرفتیم (مستحضرید که تو اتوبان نمیشه
سرعت کم رفت) میخواستم از اون ور جاده بگیرم یدفه این ماشینه جلوش سبز شد
لطفا قالپاقش رو نگاه کنید (به اون قسمتی که آموزش دادم برید و مطالب رو ببینید . برید از هر جایی که میخاید با موبایل عکس بگیرید همین وضعیت
رو داره یعنی حتما در قسمت اطلاعات باید مدل موبایل باشه)
کاملا درسته قبول دارم تعداد اونایی که w810 دارن از n90 دار ها بیشتره ولی به هیچ وجه تعداد w810 دارها رونقل قول:
نمیشه با k750 دار ها مقایسه کرد پس چرا رای های w810 بیشتره:31:
من که بد حرف نزدم :13:نقل قول:
چرا به دل می گیری؟
ولی دارم میگم که این عکسا مال اون گوشیه.
اگه خودم اطمینان نداشتم، هرگز مطرح نمی کردم.
درسته تو سرعت عکس کشیده میشه
نقل قول:
تو آموزش دادي ؟
تو تاپيك 3 مگاپيكسلي ها من و بقيه بچه ها 10 صفحه قبل اين موضوع رو گفته بوديم. تو هم بودي اگه يادت باشه بحث dpi بود... شما اون موقع از ما سوال ميكردي در اين مورد.... حالا اومدي همون مطلب رو اينجا آموزش دادي به قول خودت ؟ البته گفتن نداره چون اين خيلي موضوع ساده و پيش پا افتاده ايه .... فقط خواستم بگم تا ...........
خواستی بگی تا .......... چی ؟نقل قول:
مگه بده آدم چیزی رو که یاد میگیره به بقیه یاد بده ؟ تازه من از شما یاد نگرفتم از آقای رامین (r@min) (فکر کنم اینجوری
نوشته میشد) در همین تاپیک یاد گرفتم
این پست چه معنی داره به کی جواب دادی حرف کی رو تایید کردید :18:نقل قول:
آها فهمیدم یکی قبلا گفته بود اون عکس تو سرعت گرفته نشده وگر نه کش میومد و شما حرفش رو تایید کردی
(چقدر باهوشم :21: ) ولی در جواب دوتاتون میگم: قسم میخورم سرعت زیاد بود آخه کی تو اتوبان با سرعت کم میره
تازه حتی اگر با سرعت کم هم میرفت(که قسم میخورم نمیرفت) ما در جهت مخالف میرفتیم و گرفتن اون عکس
کار هر گوشی نیست:5:
شما مطمئن باش مال اون نیست شاید دوستتون به شما دروغ گفته یا عکس خوب دم دست نداشته چند تا عکس ازنقل قول:
اینترنت گرفته به شما داده ولی در هر صورت مطمئن باش اون عکس مال اون دوربین نیست چون این روشی که
آموزش دادم ببخشید بقیه آموزش دادن منم یاد آوری کردم; یک روش کاملا مطمئن هست و هیچ وقت اشتباه نمیکته
میتونی از اون آقای متالیکا هم بپرسی (که کاملا طرف دار نوکیا است)شاید حرف اون رو بیشتر قبول داشته باشی
فکر کنم دیگه هیچ جای بحثی باقی نذاشتن
اقای just iran
عکس را که در نور کم و در حرکت و با سرعت زیاد بگیری عکس کشیده می شود
ولی اگر همین کار را شما در نور زیاد انجام بدی این عکس العمل کمتر می شود
و اگر شما در نور زیاد یا افتاب بگیری این عمل بسیار کم اتفاق می افتد
امتحان کنید:5:
دوستان از این به بعد از سایت divshare برای آپلود استفاده کنن واقعا سایت خوبیه خیلی پر سرعت با امکان آپلود چند عکس باهم
خیلی سریعه سایت خیلی خوبیه بعد از این که آپلودتون تموم شد به شما forum link رو میده که شما باید اینجا کپی کنید تا مثل عکس های زیر بشه
برای دیدن در اندازه واقعی روی عکس ها کلیک کنید
منظورتون رو درست متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که شما هم میتونستید عکس بگیرید چون نور مناسب بودنقل قول:
باید بگم والا اون موقع نمیتونستم به خورشید بگم کمتر نور بده ولی فکر نمیکنم خیلی
تاثیر داشته باشه حالا بعدا امتحان میکنم:31:
دوست عزيز عكسهاي خيلي خوبي گرفتي ببينم شما با برنامه كه كيفيت رو تغيير ندادي ؟نقل قول:
راستي عكس بگير با سايز بزگرش و با ACD see تغييرش نده تا ببينم ورژن دوربين دبليو 810 چيه !!
ان 90 اگر ظاهر و ابعاد مناسبي داشت قابل رقابت بود دوربين خوب به چه قيمتي آخه ؟؟!!
گوشي هاي سوني هم خيلي جالب عكس نميگيرن نمونش دبلوي 810 مخصوصا اينايي كه تو ايران هستن سامسونگم كه تو 2 مگا ها مشكل رنگ داره !
فكر كنم شما فكر مكيند دوربين يعني فقط در روز عكس گرفتن آقا شما در نور كم يا تو شب يا ابري عكس بگير ببين چطور ميشه !نقل قول:
نه عزیزم من به دو دلیل اندازه عکسا رو تغییر میدم 1.چون حجمشون خیلی کمتر میشه و برای من که از سرعتنقل قول:
خیلی پایینی استفاده میکنم و میخوام عکسای زیادی رو آپلود کنم مشکل پیش میاد2.دوستانی که از opera استفاده
میکنن در دیدن این عکس ها در اندازه واقعی مشکل دارن
بیا دوتا عکس خیلی قشنگ یکی با فلش و دیگری بی فلش (اگه منظورت همون ورژنی است که به جای acd see باید بنویسه فکر کنم تو w810 های
مختلف متفاوت باشه حالا میل خودته)
این دیگه چطور ایراد گرفتنه ؟ خب یک دوربین رو باید در بهترین شرایط آزمایش کرد معلومه اگر نور کم باشه کیفیت پایین تر میاد ولی ایننقل قول:
چیز تابلوییه و همه هم میدونن سونی اریکسون تو شب و نور کم بهتر میگیره من هیچ موبایلی رو (به جز k800) ندیدم توشب تاریک بدون نویز عکس
بگیره تو تاریکی این رو دارم
بعدا چند تا دیگه میگیرم
دوست من این یک جواب و بحث بی دعوا است و من الان خیلی ریلکسم لطفا تا آخرش رو بخون و با منطق جواب بدهنقل قول:
1.ظاهر و قیمت n90 چه ربطی به دوربینش داره ؟ اینجا بحث اینه که بهترین دوربین چیه نه مناسب ترین تازه به نظر من n90 خیلی هم خوشکله فقط در حالت بسته زیاد جالب نیست
2.ببین اینا با هم جور در میاد :1.با w810 خیلی خوب عکس گرفتی 2.سونی اریکسون جالب نمیگیره نمونش w810 :18:
2.همه میگن سونی اریکسون تو صدا و عکس بهترینه نمونش w810 که حتی منتقداش هم میگن یکی از بهترین دوربین های 2 مگا پیسل است
3.یعنی چی اینایی که تو ایران استخوب نیست یعنی برای ایران سفارشی بدرد نخور میسازن قابل توجه تو اکثر اینایی که تو ایران است غیر قانونی و از طریق کشور های عربی وارد میشن یعنی اونایی که تو کشور های عربی هست
هم خوب نیست (شوخی)> (لطفا جای دیگه اینا رو نگو بهت میخندن:27: )
4.وقتی میگی سامسونگ مشکل رنگ داره یعنی همه 2 مگا پیکسلیهای سامسونگ باید مشکل رنگ داشته باشن
در صورتی که این طور نیست این چند وقته از i750 تعریف میشنوم
5.یعنی در باره نوکیا نظری نداری
6.اینجا تاپیک بهترین دوربین 2مگا پیکسل است نه 2 مگا پیکسلی های خوب حالا شما بین این همه 2 مگاپیکسل های مختلف و بدرد نخور بهترین رو انتخاب کن چیکار داری خوبه یا بده
7.حالا که به نظر تو n90.w810 sony ericsson.samsung بدرد نمیخورن پس چی خوبه بهنظر تو بهترین چیه
اینم هوای ابری با w850
دوست عزيز براي ارزيابي دوربين ، كل گوشي رو هم حساب ميكنن نه فقط خود دوربين ...نقل قول:
زياد تعريف كردن از روي تعصب از يه مدل همين ميشه مثل دبليو 810 كه يك عكس رو خوب ميگيره يه عكس رو مزخرف !
فعلا وقت ندارم باهات صحبت كنم .....
اگه واقعا با w810 کار کرده باشی این رو نمیگفتی ....نقل قول:
اگه وقتی میخای عکس بگیری پس از فشار دادن دکمه عکس برداری تا آخر;دستت رو تکون ندی به هیچ وجه
بد نمیفته تازه برای اونایی که دستشون خیلی لرزش داره حالت 4 عکس پشت سر هم گذاشته شده
که مثل n70 نیست که یه عکس بگیری بعدیش رو سه ساعت بعد
دوستان توجه کنند اول میگه با w810 خوب گرفتی بعد میگه w810 بدرد نمیخوره بعد میگه بعضی اوقات خوب و
بعضی اوقات بد میگیره
عزيزم بايد بگم كه دوربين هاي گوشي نوكيا تفاوت هاي زيادي دارند اما دوربين هاي سوني اريكسون تقريبا يكسان اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-nokia n90
2-sony ericsson w810
3-sony ericsson k750
4-nokia n70
5-nokia 3250
اگه توجه كني سوني اريكسون ها نزديك هم هستند اما نوكيا يكي در صدر جدول قرار داره و بقيه در زير جدول
و ميبينيم كه كيفيت دوربين n90 از همه بيشتر است چون از لنز زايس استفاده ميكند اما بقيه هيچكدام ندارند(حتي n70)
در ضمن اينو هم بگم كه من n90 ندارم كه ازش طرفداري كنم
من فعلا n73 music edition دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز ببينم من مگر با شما دشمن هستم كه اينطو صحبت ميكني ...نقل قول:
دوست عزيز گفتم عكسهايي كه شما گرفتي خوب هستند كه البته در روز و نرو خوب دبليو 810 يكمي خوب ميگيره ...
ولي به نظرماومد شايد كمي دست كاري شده باشه به هر حال ...
به نظر من دوربن خوب در همه حالات است مثل كا 800 ...
بعدشم من نگفتم كل دوربين هاي سامسونگ بد ميگيره گفتم در بعضي از مدل هاش رنگ هارو خوب تحليل نميكنه ...
مگر نه به نظرم بهترين دوربين هنوز همون پي 850 سامسونگه ....
نظر سجنی که n70 و 3250 تو اون رتبه دارن معلومه کلش درست نیست دوست من بهتر از n70 گوشی های زیادی هست بهتر از k750 هم پیدا میشهنقل قول:
n90 اگه لنز کارل زایس داره میتونی از بقیه نوکیا ها بهتر بدونیش ولی نمیتونی از w810 بهتر بدونی چون w810
اونقدر با n70 و ... فاصله داره که حتی لنز کارل زایس هم نمیتونه اونا رو بهتر از w810 ;ki اینم باید در نظر بگیری که
اگه w810 لنز کارل زایس نداره به جاش چیزای دیگه ای کیفیتش رو بهتر کرده و شاید این چیزا بیشتر از لنز کارل
زایس تاثیر گذار باشه
میخاستی تهمت هم بزنی که ... بیخیالنقل قول:
عزیزم k800 سایبر شات است چون شما همیشه با اون عکس میگیری فکر میکنی اونایی که سایبر شات نیستن
بعضی موقع ها بد و بعضی اوقات خوب میگیرن ؟
دوست عزيز تهمت چيه ديگه ....نقل قول:
دوست عزيز سايبر شات بودن كا 800 كه مشخصه ....
نه ممكنه حتي همين كا 800 هم بعضي وقتها در شرايط خاص عكس خوبي نگيره پس من نگفتم چون سايبر شات نيستن عكسهاي متفاوتي ميگرند !
اصلا شما میدونید سایبرشات یعنی چی ؟؟؟ هر چی میشه میگید سایبر شات ؟؟ نه یکی واسه من توضیح بده سایبرشات چیه ؟
سایبر شات هم زیاد مالی نیست . من که دوریین دی 600 رو با کا 800 مقایسه کردم با اختلاف کمی کا 800 بهتر بود تازه بعضب عکسها هم دی 600 بهتر گرفته بود . نگران نباشید مقایسه رو میزارم براتون
تا اونجایی که من شنیدم سایبرشات یک سیستم لرزش گیر قوی است و عکاسی را آسان میکندنقل قول:
شما باید این رو هم حساب کنید که w810 گوشی نه دوربین دیجیتال :13: