همه حرفای بالا صحیح است.
Printable View
همه حرفای بالا صحیح است.
راستی حسام میگما مشکل تایپ اس ام اس نداری با 950؟یعنی سریع و راحت می شه یا دکمه هاش ور رفت؟اخه یه جوری به نظر میرسه..خیلی انگار دکمه ها از هم تفکیک نشدن ...البته هر شماره با یه برجستگی مشخص شده...انگاری خواستن هوای روشن دل ها رو هم داشته باشن:tongue:
من مشگلی نداشتم.البته بیشتر از کیبرد مجازیش استفاده میکنم.سرعت بیشتری داره:)نقل قول:
من اصلآ نمیتونم با کیبرد m600 تایپ کنم.ولی کلن 950 پیشرفته 600 هست.نقل قول:
هر کی بار اول m600 رو بگیره دستش نمی تونه باهاش کار کنه.چون همه به صفحا کلیدهای معمولی عادت دارن نه حرفه ای.
بله شاید دفه اولم بون این طوری بود.:cool:نقل قول:
قيمت پايه هاي روميزي گوشي ها سوني اريكسون تو بازار چنده كسي ميدونه
به نظر من m600 وقتی که نه دوربین داره نه حافظه خوبی داره نه رادیو با این قیمت خیلیه این نظر منه نظر شما رو نمی دونم؟
یه جوری صحبت میکنی انگار همه ی اینارو گوشیت داره;) .گوشیت رم بیشتر داره که اگه رم بندازی روی m600 مشکل حافظه هم حل میشه و اون وقت با یه حساب سر انگشتی می فهمی که با خرید w950 حدود200 هزار سرت کلاه رفته.:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:نقل قول:
دوست عزیز من مدل زیر رو 20 تومان خریدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولم که 950 واکمنه و ام 600 نیست.بعدم رم m2 که به ام 600 میخوره سونی اریکسون بیشتر از 1 گیگشو نساخته.نقل قول:
حالا چه برسه به 4 گیگ.
نقل قول:
آقا هر چی شما میگی
کسی که 2تا گوشی رو تو سری های مختلف می خواد با هم مقایسه کنه باهاش کل کل نکنیم بهتره حق با شماست
از این حرفها بگذریم...میگم راسته se گوشیه دبیلو 1000 زده؟
هر چی تو سایت سونی اریکسون معرفی بشه وجود داره و در غیر این صورت همش طراحی هست.مثل این که میگن w1000 که عملآ وجود نداره........نقل قول:
Sony Ericsson screens its Bravia TV-phone
19/01/2007
We've been feeling the Walkman and Cyber-shot love from Sony Ericsson phones. With the success of the mobile merger with its parent's music and photography lines, the handset manufacturer has been unstoppable. So we weren't too surprised when it announced that it was yanking yet another Sony brand for a mobile makeover. Meet the Bravia TV-phone, which uses a display based on the Bravia technology.
Scheduled for launch this June, the Japan-only SO903iTV offers a 3-inch widescreen with a slide function for horizontal TV viewing. There's also time-shift video recording for a more complete TV experience, aside from the standard 2-megapixel CMOS camera and microSD card slot.
Now all we have to do is cross our fingers really hard, and what do you know? Pigs might fly, and a similar TV-phone model could be coming soon to our fair shores.
برای بازار ژاپن هست
کسی سریال این بازی قشنگو میتونه گیر بیاره.واسه uiq 3 هست
Invasion for UIQ3
چرا این تاپیک ساکته؟!
دوستان کجایید؟
من میخام برنامه تو تاپیک بزارم.برنامه های جاوا.uiq.uiq3
منو یاری میکنید؟
بسم الله...فقط تابلو دیگه بیشتر برنامه های uiq 3 میگذاری...اگه چیزی تو دست و بالت بود از جاوا هم بگذارنقل قول:
من این چند روز کم پیدام دارم لینک پیدا میکنم.همرو به جا میزارم.حتی از تاپیک های پی سی وردم استفاده میکنم تا یه مجموعه خوب بزارم.......جاوا هم میزارم..
به نظر شما p990 گوشیه خوب و قابل اطمینانیه؟؟؟
ایول کارت درسته.نقل قول:
گوشی بدی نیست.سونی اریکسون چیزه بد نداره.فقط سلیقه ای هست.اگه دوربین واست مهم نیست w950i بردار.خودم گرفتم عالی هست.قیمتی هم یه ذره گرون تره:)نقل قول:
راستي حسام جان صداي اسپيكر دبليو 950 چجوري (بلندي و كيفيت (البته كيفيتش كه همه ي سري دبيو توپن)) ؟
از دبليو 550 يا 900 يا 3250 بيشتره ؟
راستش از صدای اسپیکرش راضی نیستم.چون کمه.w900 بیشتره.ولی تو گوشی کیفیتش همه سری w رو میخوره.من قبل این w800 داشتم و کیفیت صدای هدفونش حتی نزدیک این نیست.باس :w950 گوشو کر میکنه. :cool:نقل قول:
ببینم این گوشیه دبلیو 830 امد تو بازار یا نه؟قیمت گذاریش رو چنده؟فکر کنم تفاوت قیمت خوبی با 850 داشته باشه...یه جورایی انگار ارزون شده ی 850 می تونه اقب بگیره...اخه نگاه کردم تو مشخصاتش مثلا دوربین مکالمه تصویری که 850 داره رو این نگذاشتن و یا یه سری امکانات ارتباطی که تو ایرانم جواب نمیده که روی 850 هست رو 830 نیست...اگه قیمتشو فهمیدین به منم بگین:rolleye:
شاد باشید
830 اي دي اي جي داره ولي 3جي رو نداره
850 اي دي اي جي نداره ولي 3جي داره
مثل ك800 و ك790 ميمونه كه
790 اي دي اي جي داره ولي 3جي رو نداره
800 اي دي اي جي نداره ولي 3جي داره
ولي دبليو 830 و ك790 براي ايران بهترند چون تو ايران فكر كنم اول اي دي اي جي بياد بعد 3 جي و مكالمه تصويري
تا این امکانتات و ایران بده ما پیر شدیم:sad:
خوب اخرش چی؟حرفی از قیمت نزدی ها...کسی از قیمتش خبر داره بگه...راستی الان 850 چنده؟نیومده پایین؟:sad:
هنوز release نشده.اگر هم بشه و وارد ایران بشه تفاوت قیمت چندانی با W850 نخواهد داشت همون طور که K790 قیمتش در حد K800 هست و اوایل که بیشتر هم بود.
سلام به همه.گفتم بعد مدتی بیام تو تاپیک 100 تا موضوع تموم کردید.
این چند وقت سرم واقآ سرم شلوغ بود.حالا اومدم....
دوستان این تاپیک چرا دوباره خوابش برده؟؟؟؟؟
سلام متال جان.نقل قول:
چ.ن به خوبی استقبال نشد.خدتون دیدید که تو 2 3 روز تمام محصولات سونی اریکسونو گیر اوردم گزاشتم اما فقط چند نفر جلو اومدن.وقتیم که استقبال نشه دیگه حال گشتن به دنبال محصولات جدید نیست...
من میخواستم برنامه های uiq 3 بزارم.حالا ببینیم چی میشه...
فعلآ....:cool:
عمو یادگار خوابی یا بیدار!!
یعنی چی؟!!!!:ohno:نقل قول:
ببخشید!!!!!!!!
خشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر فهمیدید به منم بگید این چیه:sad:
اینا به و810 نمیخوره نه؟
هندز فری بلوتوث استریو توسط و810 پشتیبانی میشه یا نه ؟؟
حسام جووووووون چه خبره اینجا...چند روزی نبودم و واقعا تعجب کردم تاپیک امده صفحه ی دوم:ohno:
گل پسر تو که اکتیو بودی....اگه هستی بازم مثل قبل شروع کن
شروع کن ما هم تنهات نمی زاریم(اخی چه رمانتیک شد :tongue: فیلم هندی شد:) )
hesamkowsar jan
to ba in hame ettelaaty ke raje be sony ericsson dary, midoony w200 key varede bazare iran mishe
mamnoon az akshaye ghashanget