درخواست راهنمایی از دوستانی که مدرک ILETs دارن
با سلام
دوستان عزیز من میخوام 3-4 ماهه مدرک ایلس بگیرم .از دوستانی که مدرک ایلس دارن درخواست راهنمایی دارم که از کجا شروع کنم، چه جور کلاسی برم و کلا برای اینکه بتونم تو این مدت 3-4 ماهه ایلس بگیرم چه نکاتی را در نظر بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
Difference between toefl & tolimo & Gre &...
Hello! please explain What is difference between toefl & tolimo & Gre?
مقایسه نمره آزمونهای مختلف با هم
سلام
این اولین پست من تو این تاپیکه. توی اولین پستها همه انگلیسی مینوشتن می خواستم بنوسیم که چقدر عالی که بعد دیدم هرچی جلوتر میام پستای انگلیسی کم می شه
به هرحال. یک معادل سازی و مقایسه بین نمرات آزمون های مختلف هست که گفتم بد نیست اینجا بیارمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید توجه کنید که بشتر مراکز و دانشگاههای خارجی یک یا دو آزمون رو قبول دارن و اگر مثلا یک جایی IELTS نمره 7.5 می خواست و CPE رو قبول نداشت اونوقت مدرک CPE شما بدرد نمی خوره.
The Common European Framework
اینم غالب معمول اروپیایی هست که یک جورایی همون مقایسه آزمون هاست. نیاز به توضیح هم فکر نکنم داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین روش جهت موفقیت در IELTS
سلام از دوستانی که در امتحان Ielts قبول شدند خواهشمندم
تجربیات خودشان را در این تاپیک عنوان کنند برای افرادی که مثل من می خواهند شروع کنند و تا 6 ماه IELTS رو قبول بشند
1- در چه سطحی بودند وقتی شروع کردند
2- از چه زمان بندی و برنامه ریزی استفاده کردند
3- از چه اساتیدی یا کلاسهایی استفاده کردند
4 - از چه کتابها و منابعی استفاده کردند
همانطور که می دونید به قول دوستمون راههای رسیدن به خدا زیاده حالا کسانی که این راهو سریعتر و راحتر رفتند تجربیاتشون رو در اختیار دیگر دوستان قرار دهند تا بدون سر درگمی در بین صدها کتاب و صدها کلاس مختلف و صدها روش موفق شدن بهترین و سریعترین راه رو انتخاب کنند
ممنون
شبیه ساز آزمون آیلتسIELTS
بروبچز عزیز ، کسی می تونه به ما بگه شبیه ساز آزمون آیلتس رو از کجا مجانی! دانلود کنیم؟... ثواب داره بو خودا!!!