درسته ... ولی نه 40 تومن ! همین امروز یکی از دوستام یه رم 512 DDr 1 خرید 14 تومن !
می گم کسی اینو نمی دونه ؟نقل قول:
گه یه رم 256 و یه رم 512 رو روی سیستم ببندیم آیا کار می ده ؟؟
Printable View
درسته ... ولی نه 40 تومن ! همین امروز یکی از دوستام یه رم 512 DDr 1 خرید 14 تومن !
می گم کسی اینو نمی دونه ؟نقل قول:
گه یه رم 256 و یه رم 512 رو روی سیستم ببندیم آیا کار می ده ؟؟
آره کار میکنه ولی اگه مادربورد دوال چنل ساپورت باشه از این قابلیت مادربورد باید صرفه نظر کنینقل قول:
می گم من رم یک گیگ DDR 1 پیدا کردم از 26 تومن کینگ استون بود تا 32 تومن یه مارک دیگه !!!! Pai بود فکر کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه همچین اسمی داشت !!!! می خواستم ببینم کدوم بهتره ؟
باس هر دو هم 400 هست !
اگه کینگ گارانتی سریر بود بگیری خوبه بازم بستگی به چیپ هاش دارهنقل قول:
راستی adata هم تو بازار پیدا میشه
نقل قول:
خوشگل پسر همین 2روز پیش از ایران دو تا 1گیگ(تو یه پک) DDR2 مارک Patriot امریکائی با ضمانت مادام العمر
خریدم 34 تومن.:13:
سلام.
مادربورد من Giga 8I945G که تا باس 667 رو ساپورت میکنه.من این رم ها رو روی اون انداخته بودم.
Geil 512GB 533 Dual 4.4.4.12
حالا این رم ها رو خریدم.
Geil 2GB 800 Dual 5.5.5.15
وقتی 4 تاشون رو dual میذارم مادربورد اونا رو با باس 533 و 4.4.4.12 میشناسه
وقتی این جدیدا یعنی باس 800 رو dual میذارم مادربورد اونا رو با باس 667 و 4.5.5.13 میشناسه.
با سیستم هم بازی نمیکنم.
حالا کدوم حالت بهتره؟
یکم هم در مورد این timing و Cas توضیح بدین.
ممنون.
عزیز اون دوستمون دنبال ddr1 بود و این قیمت شما مال مدل ddr2 هستنقل قول:
ثانیا گارانتی رم و فلش به صورت تعویض در صورت وجود هست و محدوده نه دائمی
آقا به جز اين كينگهاي موجود تو بازار من ميتونم رم 1 گيگ ddr1 پيدا كنم يه مارك خوب ؟؟؟
اگه ممكنه آدرس بديد . رم نو ميخوام نه كار كرده . قيمت هم اگه بگيد خوبه . ممنون ميشم .
سلام
مشخصات کامل قویترین رم دی دی ار وان را بنویسید
پاتریوت بگیر خوبه حدود 40 قیمت داشتم باید پائینتر اومده باشهنقل قول:
برادران من خریدم !!! گارانتی سریر رو اصلا نشنیده بود !!!!!!!! ولی بهش گفتم که سالم باشه و خودش گفت اگه مشکلی از نظر فیزیکی براش بوجود نیاد عوضش می کنه !!!!!(مثلا پایه هاش بسوزه یا بشکنه و این چیزا !)
یکی بود 26 تومن می داد ولی هیچ ضمانتی نمی کرد ! یکی هم بود یه مارک خوب رو 32 تومن می داد ولی از آک در اومده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!
در نتیجه بنده این رم رو با گارانتی msc !!! به گفته ی خودش ! با قیمت 28 تومن خریدم !!!!!!!! اصل چین هم هست !!!!! Lol !!!!
(البته خودم می دونم اصلش مال تایوانه !!!! اینا رو هم گفتم برای بقیه !!!!!!!!!!!!)
نظر دوستان در مورد رم های geil چیه؟ رم های خوبی هستند؟ عملکردشون چه طوره؟(مدل 2 تا 2 گیگ).
سلام من يه رم واسه لپ تاپم ميخوام 4 گيگ كارم باهاش بازيه چه مدلي خوبه؟
در ضمن الان رمم 2 گيگ هست نميشه يه دوگيگ ديگه كنارش گذاشت؟:23:
رم ژل رمهای درحد متوسطه و مخصوصا اورکلاک خیلی ضعیفی داره ولی قیمتش الکی بالاست
سلامنقل قول:
اره میشه 2 تا 2 گیگ کنار هم بزاری .
ولی توجه داشته باش که رم برای لپ تاپ حداکثر با باس 667 کاربرد داره و اگه 800 یا بیشتر واسه لپ تاپ پیدا کردی نگیر چون یه جورایی پول هدر دادن هست .
بستگی به چیپست لپ تاپ داره، فقط لپ تاپ های Centrino 2 از DDR2-800 یا DDR3 پشتیبانی می کنند.نقل قول:
اگه لپ تاپتون قدیمی تر باشه (CPU های FSB 800 به پایین) حتی اگه از رم DDR2-800 هم استفاده کنید در فرکانس 667 کار می کنه که همون هدر دادن پوله.
نقل قول:
سلام
درسته که سنترینو 2 از ddr 3 و ddr2 - 800 پشتیبانی میکنه ولی یه جای سوال واسه من هست . که در این فرکانس هم کار میکنه ؟
اگه اینجوریه پس چرا شرکت های لپ تا سازی با اینکه در مدل ها دارن از سنترینو 2 استفاده میکنن ولی به ddr 2 800 و ... رو نیاوردن ( جواب این یکی رو خودم میدونم بیشتر یه گلایه بود :31: )
چرا کار نکنه؟نقل قول:
من تا حالا لپ تاپی رو ندیدم که Centrino 2 باشه و حافظه های PC2-6400 هم روش باشه و در فرکانس 800 مگاهرتز کار نکنه. اگه وارد کننده و فروشنده گرامی رمها رو عوض نکرده باشند بالای 99 درصد Centrino 2 ها بطور Default حافظه DDR2-800 دارند.
آقا كسي در مورد برند Team تا حالا شنيده؟؟؟؟؟!!
قيمتش نسبتا مناسبه . ميخوام ببينم رمهاي خوبي هستن يا نه ؟؟
سلام.
رم های csx چطورن؟ تو عصر شبکه خیلی در موردش نوشته بود.
درود بر دوستان
آقا چقدر فعالیت اینجا کم شده؟!! قدیم یادمه خیلی بهتر بود
رمهای Team رمهای خوبی هستن
مخصوصاً سری Xtreem که اکثراً از چیپهای Micron D9 استفاده میکنن.
سری ایلایت هم قیمت و کیفیت مناسبی دارن
در کل رمهای خوبی هستن و خوب هم آورکلاک میشن
درودنقل قول:
شما زیاد به تبلیغات عصر شبکه توجه نکن.
اونا چشمشون به پول افتاده خیلی چیزا رو فراموش کردن( میتونم با دلیل و مدرک ثابت کنم)
رمهای بدی نیستن ولی خوب آنچنان تو ایران جا نیفتادن
با وجود این همه مارک رم فکر نمیکنم بتونن موفقیتی بدست بیارن
الان دیگه Suzuki هم داره رم میزنه, و واقعاً که آشغال تولید میکنه
بهتره از رمهای معروفتری استفاده کنین
سلام به همه
اقا من میخوام یه رم 1 gig خوب بخرم نظرتون چیه کدوم بهتره اسمش چیه و قیمتشم چند میشه ؟!!!!
درود
شما اول باید مشخص کنی که رمی میخای که قیمت مناسبی داشته باشه و یا رمی که کارایی بالایی داشته باشه
البته الان قیمتا خیلی اومده پایین
اگه رم ارزون قیمت با کارایی مناسب میخای برو طرف Transcend
اگه رم با کارایی بالا میخای میتونی محصولاتی رو انتخاب کنی که از چیپست Micron D9 استفاده میکنن مثل.
َA-DATA Vitesta Extreme Edition
Corsair Dominator
Crucial Ballistix
Geil Black Dragon
تمامی محصولات G.Skill
Team Xtreem
Transcend aXe
یکی از بچه ها یه لینک توپ واسم سند کرد, توسیه میکنم حتماً مطالعه کنین
کد:http://ramlist.i4memory.com/ddr2/
سلام
من یک سیستم بستم با این مشخصات :
cpu : intel dual-core 6750
main board : asus p5kc
VGA : Geforce 8800 GTS- asus
ram : OCZ 2GB - 800 bus - platinim
اما بازی های جدید رو روان اجاره نمیکند. فکر کنم مشکل از رم باشه, چون شنیدم این مادر برد به بعضی رما درست جواب نمیده.
حالا من میخوام بدونم چه نوع رمی بگیرم که با سیستمم مخصوصا مادربردم جور باشه؟ رم 4GB تا قیمت 250 یا300 هزار تومان
اساتید عزیز
لیست بهترین مارک برند های Corsair وCrucialوG.Skill
وOCZ و patriot رو می خواستم.
البته دوستمون 2 تا پست بالاتر یه چیزهایی گفتن.!!
250 یا300 هزار تومان برای رم!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مشکل شما به احتمال 90 درصد از کارت گرافیک نه رم.
نوع دقیق کارت گرافیکتو بنویس.
EN8800 GTS - 640 MB - ddr3 - asus گارانتی شرکت الماس هم است
سلام دوستان
یه سیستم ذغالی هست که برای کارهای معمولی ازش استفاده میشه
حالا رم 256 داره میخواستم بدونم که میشه یه رم 256 دیگه گذاشت کنارش ؟
اصلا رم 256 هنوز توی بازار هست ؟ اگه هست چه مارکی و با چه قیمتی ؟
و از کجا میشه فهمید که مادر برد چه نوع رمی رو قبول میکنه آخه این سیستم خیلی قدیمیه و مال 6-7 سال پیش هست ( این ddr2 و sd و بقیه انواع رم چی هستن ؟ یه توضیح بدین ممنون میشم )
راحت ترین راه برای شما اینه که روی جعبه مادربورد رو نگاه کنی. اگه جعبه رو نداری مدل مین رو بگو تا بهت بگم چه نوع رمی رو ساپورت می کنه. اگه ddr1 ساپورت کنه تو تهران 512 mb نوش 20 تومن پیدا میشه.نقل قول:
سلام دوستان
من تمام صفحه ها رو خوندم ولی حرفی از رمهای khngmax زده نشده من چند روز پیش دوتا دو گیگش رو خریدم 50 بدرد میخوره
البته باس 800
ومیخواستم بدونم تا چقدر میشه اور کرد
1000 میشه
فکر کنم منظورشون 2 تا رم دو گیگ خریده نه یک چهار گیگ 50 تومان واسه این دوتا رم زیاد هم هستنقل قول:
مین یعنی همون مادر برد؟نقل قول:
کارتون که ندارم ولی سی دی مادر برد رو گذاشتم و توی قسمت information این اطلاعات رو نوشته بود
به درد میخوره ؟ اسلاتهای رم هم مشکی هست
راستی من قیمت رم 256 رو میخوام که با اینی که دارم بشه 512 مگا بایت ، شما قیمت رم 512 رو دادین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سلام من برای کار فتوشاپ رم سیستمم کمه میخوام اونو ارتقا بدم
مدل ماینبردم
asus p4b533_x rev 1.01
قیمت یک رم 1 یا 2 گیگ چنده؟
ایا میتونم روی این ماینبرد نصبش کنم چه ورژنی می خورده
cpu intel 2.4
سلام دوستان
من دوتا رم Geil512Mb با باس 533 دارم و ميخوام 1Gig ديگه اضافه كنم.سوالم اينه بهتره من رمهارو بدم بره و دوتا 1Gig بگيرم يا دوتا 512 ديگه اضافه كنم.
سوال بعديم اينه مادر بورد دستگاه باس 533 هست.اگر من رم با باس بالاتر مثلا 800 بگيرم مشكلي پيش نمياد؟
بکس، من دنبال رم ddr هستم. به نظر شما میشه رم 2 گیگ ddr پیدا کرد؟ (مادر برد من رم ddr2 روش نصب نمیشه واسه همین دنبال ddr میگردم؛ 1 گیگش رو گیر آوردم ولی همونطور که گفتم دنبال 2 گیگ میگردم، میخوام دو تا 2 گیگ نصب کنم...)
بايد ببيني هر اسلت مادربوردت تا چه حدي رو ساپورت ميكنه بعد اقدام به خريد كنينقل قول:
در ضمن رم 1 گيگ ddr1 بايد تهيه كني و قيمتي محدوده 35 تومان داره
رم هاي قبليتو بده 2 تا 1 گيگ بخرنقل قول:
براي باس 800 هم ببين مادربوردت ساپورت ميكنه يا نه
شما بايد 2 تا رم 1 گيگ بگيري ماژول 2 گيگيش من تا حالا نديدمنقل قول:
دوستان من یک رم DDR3 با PC1333 گرفتم اما متاسفانه مادربرد ASUS P5Q3 Deluxe Wi-Fi P@n اون رو 800 نشون می ده. دارم دیوونه می شم. آیا من چیزی رو اشتباه تنظیم کردم یا رم تقلبی هست؟ آکبند خریدمش.
CORSAIR DDR3 Dual Channel RAM PC1333
اینم اسمش هست. دو تیکه هست که من در پورت های مخصوص Dual Channel زدمشون.
ممنون می شم راهنماییم بفرمایید.
نقل قول:
ماژول؟؟؟ (دوست عزیز یه توضیح در این مورد بده خواهشاً)نقل قول:
رم 1 گیگ ddr الآن آماده س ولی میخوام یخورده بیشتر وقت بذارم برا پیدا کردن 2 گیگ ddr، شما جای من بودی چیکار میکردی؟ احتمال پیدا شدنش خیلی کمه؟
سلام و ممنون.فقط رم چي بگيرم بهتره و چند قيمت هست.مادر بوردم Asus P5PL2-Eهستش.يه جدول از رمهاي پيشنهادي داره كه همه باسشون 533 هست.يعني اگر من 800 بگيرم مشگل پيش مياد؟فكر كنم باس 533 كم ياب شده ديگه.نقل قول: