ultra iso ra jaee peydash nakardam
deamon tools ham nemitoune mountesh kone
Printable View
ultra iso ra jaee peydash nakardam
deamon tools ham nemitoune mountesh kone
فینگلیش ننویس لطفا
اینم ultraiso
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اينم برنامه
ClonyXXl v2.0.0.6 Full English Translated + Pro Data Base
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی دی های آموزشی داده های طلایی چطوری کرک میشن
اگه کسی میدونه بهم بگه
این سی دی ها یه سریال و یه کد محصول با خود سی دی دارن و یه عدد هم به عنوان کلید برنامه از کامپیوتر میگیره که باید با یه شماره تماس بگیری تا پسورد ورود رو بهت بدن
این کارو هر بار که ویندوز جدید نصب می کنی باید انجام بدی
من تو كاره كركم\اگه سي ديش گيرم بياد واست الگوريتمه كد سازيش را در ميارم و كي جنرتورش را برات مي فرستم.فقط بگو كدوم سي ديش مورده نظرته؟
ايول به ZiTaNiXبرنامت كار داد و ايميج را باز كرد و به راحتي اينورتش كرد\ميشه بگي اين برنامه چه كارهاي ديگهاي ازش مي ياد؟
در ضمن مي خواستم بگي با فايل هاي ايلگال چي كار كنم؟
من سی دی وی بی دات نت رو دارم هر دو تا شو هم مقدماتی هم پیشرفته
من سی دی وی بی دات نت رو دارم هر دو تا شو هم مقدماتی هم پیشرفته ولی فکر کنم همه سیدی هاشون مثل هم باشه
hatman hamin tore ke shoma migin,bayad moshakhas konin koudoum mahsouleshoun ra mikhayn,..
راستي من چهطوري بايد اين ايميجه را روي سي دي رايت كتم؟حجمه ايميج دو گيگه!
امیر خان فایل های ایلگال رو با همون برنامه از پایین بکش بنداز بالا بعد اسمش رو عوض کن و به صورت یه ایمیج ذخیره کن
اکثر این فایل ها خالی هستند ولی
امین بالا خان من محصول vb.net رو دارم و کرک اونو میخوام
شما هایی که اینقدر ادعای قفل شکنی دارین......................................!! !!!!!!!!!!!!!!
از سی دی حسابداری نوین 2.64 چطوری کپی کنم....؟؟
امين خان ميتوني براي ديكشنري فانوس ورژن6.0 يك كيجن بسازي .
خيلي ممنون مي شم.
Vasat roush kar mikonam,albate behet gofte basham ke algoritmesh sade nist,ammade shod ye msg khosousi behet midam;)
felan cdiye fanous ra nadaram,emrouz miram bebinam doustam daran ya na,agge giresh ovordam ,hatman eghdam mikonam
بابا چرا هر کس واسه اولین بار میاد تو این تاپیک میخواد پست بده میگه شمایی که اینقدر ادعاتون میشه؟نقل قول:
نوشته شده توسط siyasiya
کی اینجا ادعاش شده؟
این تاپیک واسه اینکه کار دوستان راه بیوفته ایجاد شده
خواهشا اینقدر نگین شمایی که اینقدر ادعاتون میشه
سلام به همه
siyasiya من اونو كپي كردم ولي نحوه كپي كردنش رو بيان نمي كنم چون خيلي خيلي بد صحبت كردي ولي اگه مي خواي برات سي ديش رو پست مي كنم .
به هيچ كس نمي گي يا فقط به اون نمي گي؟ممنون مي شم روشش را واسه من بفرستي
سلام آقا آرمين
من ازشماخواهش مي كنم كهراهش رو به من هم بگو
باسپاس فراوان
من یک سی دی آمزشی که مال شرکت etook دارم که خودش رایت شده است من میخوام از image بگیرم اما هرچی میکنم نمیشه blind, clone امتحان کردم اما نمیشه
لطفا کمک کنید
من اينو ميدونمنقل قول:
نوشته شده توسط امين بلا خان
قبلا روش كار كردم
ولي پيغام خصوصي بده
البته نه به اين منظور كه بچه هاي گل ديگه ندونن .بلكه وقتي بهت رسوندم شما ميتوني به هر كي خواستي بگي
از اين جهت گفتم پيغام خصوصي بده كه كار هم دارم با هاتون
سلام دوستان
در مورد نحوه شکستن
قفل های تلفنی اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم
دوستان سلام
كسي بلده چه جوري بايد سي دي شركت رهام را كپي كرد
من هر يرنامه اي كه براي رايت هست امتحان كردم ولي خود برنامه رايت اجرا نميشه ولي زماني كه سي دي را از سي دي رام خارج ميكنم برنامه رايتر باز ميشه :laughing: :laughing:
اسم سي دي >>>>> نرم افزار اموزشي تبديل فيلم و آهنگ براي موبايل
از شركت رهام سيستم
مي باشد
سلام...آقا من تمام اين 35 صفه رو خوندم آخرش هم نتونستم يه قفل درست حسابي رو سي ديم بذارم
با Tz copy یه کارایی کردم ... ولی انگار زد فایلم رو خراب کرد...
سی دی ای که می خوام روش قفل بذارم از دو تا فایل بشتر درست نشده...
یه ebook هست که پسوندش djvu هست... با یه فایل exe که همون برنامه ای یه که می شه باهاش این پسوند رو باز کرد..
وقتی که رایت می کنم فایل اولی دیگه کار نمی کنه و فقط فایل exe هه کار می کنه
تورو خدا کمکم کنید... :)
کسی میدونه چطور میشه قفل زیر رو شکوند و سی دیش رو رایت کرد
CD Guardian v1.0
من یه سی دی آموزش فلش دارم که قفلش اینه و با کلون و الکل رایت نمیشه چیکار باید بکنم
برای شکستن قفل سی دی گاردین از برنامه blindwrite 5 استفاده کن
قفل هاي نرم افزاري etook يكي از قدرتمندترين قفل هاي ايراني است كه نسبت به قفل هاي نگهبان بهتر است كه توسط crackmaster گذاشته ميشود و داراي دو عدد seasson بوده همچنين داراي سه فايل dll كه نسبت به قفل حساسيت بسيار بالايي دارد
اين نوع قفل با نرم افزارهاي قدرتندي چون كلون سي دي قابل رايت نمي باشد
از كارهاي شركت مانند نرم افزارهاي اوژانس يا بازيگرهاي جهان است
و نمونه قفل هاي كرك مستر مانند المائده2 - حسابرس2001 و غيره
كه اين وع قفل فقط و فقط با ويژوال سي دي6 يا 7 قابل ايميج گيري است و فقط ايميج كار كرده و قابل رايت بر روي سي دي خام نمي باشد.
سلام
هنگامی که برنامه tz copy اجرا میشه ارور 339میده.
لطفا کمک کنید.
سلام
با ر هم نشد سیدی فلش با قفل کاردین رو رایتت کنم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن آخرین ورژنش رو هم رفتم دانلود کردم
اما من با بلایند رایتش کردم
شاید این ورژن از قفل رو باز نمیکنه
قفلی که من باز کردم قفل سی دی ترفند بود
سلام آقانقل قول:
نوشته شده توسط mobtakeran
بايد بگم كه اين نوع قفل ها همشون بچه بازيه
براحتي كرك ميشن
من خودم حسابرس 2001 رو جوري كرك كردم كه ديگه سي دي نمي خواد
البته بايد بگم كه اين نوع قفل كه از توابع ASPI استفاده ميكنه بسيار عالي هست و اگه كسي از شما بتونه پيدا كنه نحوه كار با اين توابع و گذاشتن همچين قفلي رو بياد به ما هم بگه چون عاليترين قفله و هيچ چيزي نميتونه ازش كپي بگيره
soda خوب به ما هم ياد بده !
مهدي جان
اگه شما از كرك چيزايي ميدوني ميتونم بهت بگم كه اصلا به اون تابعي كه سي دي رو چك ميكنه كاري نداري
مي ري خط بعد و پرش شرطي رو به طوري تغيير ميدي كه فكر كنه سي دي اصل بوده همين
اگه هم از كرك چيزي نميدوني ديگه بيخيال
تا حالا كرك نكردم ولي برنامه نويسي سرم ميشه !
يه توضيح مختصري از اجراي كار ميگي ! و اينكه جطوري متوجه ميشه سيدي اوريج نيست !
ممنون ميشم !
آقا يكي هم به اين بدبخت كمك كنه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط fareed_tam
آقا اینجا تاپیک مخصوص قفل سی دی هاست نه فیلترینگ و ------
لطفا دقت کنید کمی
بی زحمت یکی این پست رو منتقل کنه
لطفا اگر كسي در مشهد مجموعه فتون پلاس كه مربوط به آموزش كرك برنامه ها است داره به من ميل بزنه خريدارم ضمنا مجموعه 3 سي دي مي باشد
سلام
Tz Executable Protector
آقا کسی این برنامه رو اگه لینک دانلودش رو داره واسمو ن بزاره ممنون میشم
البته من ورژن 4 رو دارم اما موقغ نصب برنامه سریال میخواد
ممنون
عزيزان
مي خواهم بدونم براي اينكه من بفهمم قفلي كه روي سي دي ام گذاشتم چرته يا كار مي كنه بايد 10تا سي دي بسوزونم؟
ببينيد سي دسي وين آر يك امكاني داره كه مي شه اميج رو مثل يك درايو سي دي به شكل مجازي اجرا كرد.اگه بشه با اون كار كرد اون وقت مي شه انواع قفل هايي كه گذاشته مي شه رو هم قبل انتشار چك كرد.
راستي يك فايل پي دي اف چند وقت پيش توسط ان بي اس فاكر اينجا گذاشته شد.من ازش استفاده كردم ولي مثل اين كه فايل كامل آپ لود نشده .من از مرحله اي كه كار با تي زد كپي تمام مي شه رو روي فايل پي دي اف ندارم.كسي مي تونه اونو اينجا بنويسه كه دقيق بايد چي كار كنم؟
اگه اين مرحله رو كمكم كنيد.يك هلپ فارسي براي سي سي دي لاك مي نويسم مي ذارم اينجا