سلام
این شرکت خوب هست برای شرق و مجیدیه؟
سرعت و پینگ برای گیم و همه چی؟
و این که کسی کد تخفیف داره؟
Printable View
سلام
این شرکت خوب هست برای شرق و مجیدیه؟
سرعت و پینگ برای گیم و همه چی؟
و این که کسی کد تخفیف داره؟
سلام
بلاخره سرویس ما هم وصل شد
من شرق تهران و تقریبا میشه گفت در لبه سرویس دهی شرکت هستم.کارشناسشون اولش فکر میکرد اصلا آنتن نمیده و شرکت بیخودی وقتشو تلف کرده اما وقتی تست کرد خودش دهنش از تعجب باز مونده بود
بالای 15 تا تست گرفت و دید کاملا سرویس پایداره و هیچ مشکلی از بابت آنتن دهی نداره
دیروز که برای اولین بار تست کرد سرعت از 30کمتر نمیشد اما امروز هم خوبه
این تست ها در ساعت 8 ونیم بعدظهر روز شنبه 24 خرداد گرفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه این سرویس رو گرفتم. قضاوت در موردش خییییییییلی زوده اما امیدوارم که به همین منوال باقی بمونه:V29:
سلام دوستان
امروز میخواستم پسورد وایرلس مودم رو عوض کنم (Tenda D301 v2) گویا موقع نصب کارشناس زیتل کد آیپی 192.168.1.1 برای ورود به مودم رو عوض کرده !!!
البته با روش ipconfig متوجه شدم آیپی رو چی گذاشته! ولی موقع ورود فهمیدم user و pass رو هم عوض کرده!!!!!!
خواستم مودم رو ریست کنم ولی تنظیمات پورت و آیپی که برای زیتل هست رو ندارم،
خواستم بدونم از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه، که بعد ریست مودم به مشکل اتصال نخورم.
ممنون
اگه اشتباه نکنم ای پی مودم بعد نصب میشهنقل قول:
192.168.0.253
زنگ بزنید پشتیبانی بهتون میگه اگه به مشکل بخورید
ولی اکه مودم تو حالت روتر نبرده روش کار اینه که تو تنظیمات مودم dhcp server خاموش میکنه و بعد میرید تو تنظیمات lan و ای پی lan رو میزارید رو 192.168.0.253 اگه اوکی نشد بزارید رو 192.168.0.254 الان دقیق یادم نیست ولی یکی از این عددا بود احتمال زیاد ۲۵۳ هست که بعد از گذاشتنش ای پی مودم هم میشه ۲۵۳
اکر هم که مودم به روتر تبدیل کنید که فقط کافیه وصلش کنید به پورت wan مودم و شاید یه سری تنظیماته دیگه
با هر دو روش من وصل کردم و اوکی بوده
سلام
امروز نصب کردن ، 3 ماهه
روی خود خط تا 30 35 هم میرفت ولی روی adsl tp-link td-w8968 نهایتا 20 23 میده
هیچ تنظیمات خاصی وجود نداره که سرعت بالا تر بره؟
پست 273 و 279 همین تاپیکو بخونید شاید با بردن به حالت روتر سرعتتون زیاد شهنقل قول:
به صورت wan تنظیمش کردم ولی باز هم سرعتش تغییری نکرد حتی یک ذره کم تر هم شدنقل قول:
کلا سرعت خیلی نوسان داره. از 4 مک به 500 هم حتی میرسه که این موقع بازی های آنلاین خیلی بد میشه
راهی واسش نیست؟
یوزر نیم و پسورد: farabordنقل قول:
تقريباً 1.5 ساله که از مخابرات VDSL2 دارم و از همون چند روز اول هم درخواست ارتقاء سرعت دانلود به 100 مگ و آپلود بالاترین حد ممکن دادم که طی صحبت با معاون مرکز مخابراتی عملی شد و آپلود رو روی 100 و دانلود رو روی 40 بستن. بنابراین VDSL مخابرات 20 تا 50 نيست. از طرفی VDSL2 هم محدود به 20 تا 50 مگ نیست، تکنولوژی VDSL2 دانلود تا 200 و آپلود تا 100 میده و VDSL2+ دانلود تا 300 و آپلود تا 100 مگ میده.نقل قول:
ممنون از شما :نقل قول:
آیپی 192.168.0.254 بود.
ولی پسورد و یوزر میخواست
ممنون از شما ،نقل قول:
یوزر و پسورد farabord بود
ولی عجیب این هست که تو تنظیماتش اصلا قسمتی برای تنظیم وایرلس نداره!
برای من با این ای پی که دادین مربوط میشه به مودم بیرونی که یوزر و پسش فرابوردهنقل قول:
دقیقا همین که شما میفرمایید اتصال میشه به مودم بیرونی،نقل قول:
و مودم خود بنده رو پوشش نمیده!
و با آپی 192.168.0.253 هم وصل نمیشه.
خود مودم زیتل، هیچ چیپ وای فایی نداره و فقط از طریق کابل وصل میشه به روتر/اکسس پوینتی که شما ازش وای فای میگیرید؛ بنابراین تنظیمات وای فای رو باید روی اون انجام بدید.نقل قول:
متاسفانه قسمتی برای تنظیمات wifi ندارهنقل قول:
ای پی مودمت الان شده 192.168.0.1نقل قول:
اینجا تنظیمات وایرلست رو درست کن
فقط یه لطفی کن توی پنل مودم زیتل یعنی همون 192.168.0.254 توی همون صفحه ی اولش ورزن Firmware رو بگو چنده میخوام ببینم برای مشتری های جدید چه ورژنی نصب میکنن
سلام، متاسفانه با آیپی های معمول وارد مودم نمیشه،(192.168.1.1 و 192.168.0.1 و 192.168.2.1 و ...)نقل قول:
ورژن Firmware هم 3.2.8 هست.
150 هزار تومان ماهیانه خیلی زیاده واسه این سرعت از نت ، اپلود اگه 10 مگ بود باز یه چینقل قول:
نقل قول:
به به می بینم اخرین بازمانده سرویس های قبل وزیر 128 هم داره با سرویس قدیمش خداحافظی می کنه:n09:
حس جدایی چگونه بود؟ پایداری سرویس جدید چطوره؟:D
توی این چند مدته که دارم ازش استفاده میکنم خداروشکر سرعت اینترنت در حدود 30-40 مگابیت بوده که در اکثر مواقع حول و حوش 40 مگابیت سرعت دانلودش هست و سرعت آپلود هم معمولا بین 5 تا 8 مگابیت هست. خودتون بهتر میدونید که این ارتباط از نوع tdlte هست و بلاخره نوسان داره اما در اکثر مواقع اوضاع سرویس خداروشکر خوب بودهنقل قول:
با این تفاسیر اگه همیشه همین حدود باشه و سرعت بالا بده بنظرم خیلی میارزه.چون من آپلود هم زیاد دارم و اینکه حجم نامحدود میشه از این سرویس استفاده کرد یه مزیت بزرگ برایش به حساب میاد
من تا قبل از این بیشتر از اینها هزینه بابت اینترنت میدادم اما سرعتم تو بهترین حالت 11 مگابیت بود که این سرویس خداروشکر همین سرعتش حدود 15 مگابیت هست
سلام برادر جاننقل قول:
یادش بخیر سرویس 128.حدود 14 سال پیش بود.دقیقا یه روز طول میکشید یه فیلم 700 مگی DVDRip از انکودر axxo دانلود کنیم:D
حس جدایی حس خوبی بود چون وقتی دیدم سرویس جدید خیلی به کارم میاد و کارام با سرعت بیشتری انجام میشه راحتتر تونستم از سرویس قبلی دل بکنم و به خاک بسپرمش:thumbsup:
البته اینم بگم که روی یه خط دیگه ام همچنان از داتک سرویس دارم که همچنان در خدمت شرکت محترم هستم
پایداری سرویس جدید هم بد نیست خداروشکر
همونطور که در پست قبلی گفتم سرعتم معمولا بین 30-40 هست
پینگ هم روی سرور ها خارجی از 90-110 میچرخه
باهاش بازی آنلاین هم کردم.موقع بازی یه لگ هایی اتفاق میافتاد.در کل میتونم بگم برای بازی نه خوبه نه بد.معمولیه. اما برای دانلود و آپلود فایل خیلی خوبه و تقریبا با سرعت انجام میشه
شما چه سرویسی داری؟ازش راضی هستی؟
سلام
سوال من این هست که از وقتی اینترنت زیتل رو فعال کردم در بیشتر روزها، تقریبا 3 تا 4 مرتبه در روز اینترنت به مدت حدود 1 دقیقه قطع و وصل میشه،
خواستم بدونم کسی از دوستان هم این مشکل رو داره؟
نقل قول:
به به -:10: چه بحث شیرینی :biggrin: - تازه اگر وسطش یکی نمی امد کار کند با سیستم یا لینک ها down نمی شد یا بگن چقدر برق مصرف می کنی:D
یادش بخیر rapidshare به صورت پارت های 10 تا 50 تایی بود ولینک هاش حداقل 15 دقیقه طول می کشید حالت فری ازاد کنه و در بعضی موارد به ساعت هم می کشید و اگر اکانت نداشتی خدا خدا باید می کردی که برادران کره ساز یک موقع اینترنت رو سکته ای نکنند که دانلود به فنا و دوباره از اول شروع کنی به دانلود:n09:. البته حرفه ای هاش همواره راه های رسیدن رو پیدا می کردن:n10:. من هم به سوی شرق بودم با anime ها :happy:- 2 قسمت می تونستم روزی بگیرم کلی خوشحال می شدم:tongue: 70 تا 150 مگ می گشتم بهترین fansub رو پیدا می کردم.
چه دورانی بود ... نه ، بهتر بگیم هست:D.
من که منطقه ام نه در ipw شانس داشت، نه در wimax و نه در LTE. گرچه شانس پیش نمی امد سرعتم به لیمیت پهنای باند/ فاصله هیچ کدام از سرویس ها نمی رسید و حس نمی کردم ولی همیشه از اینکه فقط یک چراغ همیشه روشن می شه رو مخ هستند.:thumbsdow الان هم LTE رو فقط باسه اپلود گذاشتم ولی بزور باسه دانلود سرعتش به5-6 مگ و اپلود به 3 مگ می رسه. روی adsl عادی هم اگر بخوام واقعا از اینترنت استفاده کنم، به حدود 6-7 مگ سرعت واقعی افت می کنه. نخواهم هم 12-13 است. گرچه با تشکر از خارجی ها که حریم خصوصی رو حق افراد می دانند و پروتکل های ارتباطی رو امن می کنند حداقل باعث شد یوتی رو دیگر انقدر دردسر نداشته باشم باسه دیدن:tongue:
پنل کاربری مودم و سایت چطوری است؟
اگر بتواند باسه من هم این سرعت رو در منطقه بده پرش خوبی برای تغییر سرویس است. حدود 3-6 برابر. البته شرط مهمش اینه که محدودیت حجم غیر منطقی بعدا نزاره که رو مخ بره:n23:
حیف که به خاطر ساختار، قوانین، مالکیت زیر ساخت، اید... و ... شبکه سیمی فیزیکی نمی تونه رشد واقعی اش رو کنه. چی میشد 200-300 مگ اتصال جهانی بدون محدودیت رو راحت رو سیم می دادند ( ارزو بر ایرانی عیب است:45:).
من فکر کنم یک تماس برای بررسی وضعیت سیگنال می گیرم چون اگر جواب بده مثل شما، برای من هم می صرفه - کمتر جنگ ترافیک دارم:D + نیاز اپلود رو هم بهتر جواب می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
مودم هاش چه مدلی هست؟ فکر کنم باید یک روتر/اکسس پوینت هم به هزینه اضافه کنم چون معلوم نیست از کجا ممکنه بیاد پایین تا شیر کنم.
روی داتک الان چه سرویسی رو گذاشتی بمونه؟
سلام من اولا این مشکلو داشتم که زنگ زدم و گفتن بابد مودم بیرونی اپدیت بشه که این کار کردن خیلی خیلی کم شد ولی بعضا هست شاید هفته ای یکی دو بار پیش بیاد که حدود یه دقیقه بعد وصلهنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
ورژن Firmware مودم شما در حال حاضر چند هست؟
:biggrin::biggrin::biggrin:نقل قول:
یادمه من اون موقع چون دلار ارزون بود (یادش بخیر) اکانتشو میخریدم.خدایی اون موقع هررررررچی که میخواستی روی رپیدشیر میتونستی پیدا کنی به خاطر همین خرید اکانتش واقعا میارزید.چون علاوه بر فیلم من، نرم افزار و بازی و ... هم از روی رپیدشیر دانلود میکردم.چه دوران خوبی بود. واقعا روز به روز که داریم میریم جلو دنیا به سمت مزخرف شدن داره پیش میره
اون موقع ها همه چی ارزون بود. هرچیزی که میخواستی راحت میتونستی پیدا کنی. الان همون فایلا روی 100 تا سرور جور واجور هست.
من تا 7-8 ماه پیش راحت سرعت ADSL ام تا 13-14 مگ بالا میرفت و خوب بود.اما از یه جایی به بعد که خودت هم درجریانی داتک هم سرعت رو کم کرد و هم به شدت حجم رو کاهش داد.طوری که واقعا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.
من از چند نفر توی شرکت زیتل درباره اینکه بخوان بعدا ترافیک رو از نامحدود تبدیل به حجمی کنن پرسیدم. حقیقتش یکی از اپراتورها گفت که سیاست شرکت دو ساله که همینه و هیچ تغییری نکرده. ولی اینکه در آینده بخوان چیکار کنن نمیدونم. یکی دیگه از مزیت های این سرویس اینکه بیخودی پول تجهیزات نمیدی و یه روزی که نیاز نداشتی میان جمع میکنن میرن و پول ودیعه رو بهت پس میدن و اینکه مبلغ ودیعه هم مبلغ منطقی ای هست و مثه شرکت پتیاک نیست. فک میکنم برای اونا مبلغ حدود 2 تومن باشه:thumbsdow
در مورد پنل کاربری مودم پرسیدی حقیقت تاحالا ازش استفاده نکردم و باهاش کار نکردم اما پنل سایت بدک نیست و کار راه بندازه.من مشکلی باهاش نداشتم.
در مورد مودمشون هم حقیقتش هیچ اطلاعاتی ندارم و از اون روزی که مودم رو نصب کرده نرفتم ببینم که چطوری هست ( خدا لعنت کنه کار و گرفتاری رو:biggrin:)
از نظر ظاهری که یه موم جمع و جور و باحالی دارن.حالا بزار نگاه کنم مدلش و عکسش رو برات میفرستم
همونطور که دوستان هم گفتن اگه مودم/ روتر برای ADSL داشته باشی احتیاج به خرج اضافه نیست اما به هرحال داشتن یه اکسس پوینت مستقل میتونه کارآمدتر باشه.نقل قول:
فکر کنم باید یک روتر/اکسس پوینت هم به هزینه اضافه کنم چون معلوم نیست از کجا ممکنه بیاد پایین تا شیر کنم.
اینترنت 3 ماهه 16 مگ ماهی 100 گیگ:puke:نقل قول:
روی داتک الان چه سرویسی رو گذاشتی بمونه؟
البته برای واحد پایینی هم یه اینترنت 16 مگ از سپنتا داریم که در مواقع خیلی ضروری از اون هم استفاده میکنم که ترافیک اون ماهی 200 گیگ هست و نتش به مراتب از داتک بهتر هست. میخواستم از داتک تغییر بدم به اینترنت سپنتا ولی چون مرکز مخابراتی ما کلا ارائه سرویس به شرکت های PAP رو قطع کرده اومدیم سمت اینترنت TDLTE که خداروشکر تا اینجای کار ازش راضیم. تا ببینیم در آینده چی میشه
تو اینترنت چه شرکتی داشتی و سرعتش چند بود؟ ترافیکش چی؟
تو صفحه لاگین مودم زده 20.01.06 اگه اشتباه نکنم داخل مودم هم زده بود 42نقل قول:
البته من چک نکردم که قبل اپدیت چی بود ورژنش
نقل قول:
مطمئن هستین این شماره ها بود؟
من IP خود مودم زیتل رو میزنم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این رو میزنه (بالای صفحه سمت راست قبل از لاگین کردن) :
و سوال دیگه اینکه برای آپدیت باید دوباره کارشناس بیاد منزل یا از راه دور (از خود شرکت) مودم رو آپدیت میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای اپدیت به صورت غیر حضوری انجام دادننقل قول:
اینم عکس صفحه لاگین من برای من پایین سمت راست نوشته
نوشته سمت راست پایین مودم ورژن رو براتون چند زده؟نقل قول:
چون من که سال ۹۸ سرویس رو خریدم قابلیت DMZ اش درست کار نمیکرد مودم رو اپدیت کرده به 19.11.25 و توی صفحه قبل از لاگین Firmware Version رو زده 3.2.3 کپی رایتش هم زده 2002-2019
----
کسی اطلاع داره ورژن جدیدتر از این رو زیتل برای مودم هاش داده یا نه؟
جدید ترین ورژن این هست
Copyright © 2002-2016 All Rights Reserved. Version: 20.06.24
اللبته یه نوع شماره گذاری دیگه هم برای مودم هست که در صورتی که یوزد پس ادمین رو داشته باشید نمایش داده میشه که پشتیبانی به اون استناد میکنه!
قبلا یوزر پس رو می دادند از چند وقت قبل عوض کردند و دیگه به یوزر ها ندادند.
بالا سمت راست ورژن Firmware رو 3.2.8 زده و قسمت پایین سمت راست زده : 19.12.25نقل قول:
البته امروز از زیتل پرسیدم گفتن : "ورژن های مودم های زیتل بر اساس نیاز مشترک گاهی تغییر میکند در نتیجه ورژنی با اینکه جدید باشد یا قدیمی وجود ندارد"
و "اخرین ورژن موجود نیز که فعلا بر اساس اولویت در حال بروز رسانی میباشد 3.2.14 است"
دوستان میشه حدود پینگ 4.2.2.4 رو بگید چند میشه و نوسانش چقدره؟ ینی بازه نوسان معمولا چقدره و اینکه پکت لاست دارید یا نه
ممنون بابت توضیحاتنقل قول:
یعنی من اگر درخواست اپدیت فریمور بدم مودم رو اپدیت نمیکنن؟
منظورم اینکه شما درخواست اپدیت کردید و قبول نکردن؟
نقل قول:
سلام،
من چون هفته قبل روزی 3 تا 4 بار قطعی داشتم خواستم آپدیت کنم شاید بهتر بشه، ولی این هفته فعلا قطعی نداشتم و فعلا هم درخواست ندادم برای آپدیت،
ولی اگر هم درخواست آپدیت بدین باید مشکلی داشته باشید که آپدیت رو اعمال کنن و گرنه ارتقا به ورژن بالاتر تاثیری در اینترنت شما نداره،
اگر برای بازی می خوای اصلا طرفش نیا، من خودم حدودا دو ساله که از همراه اول برای بازی کردن استقاده می کنم، گفتم اینو بگیرم فوقش یکم اذیت می کنه ولی الان می بینم کلا تو دیواره سرویش از نظر گیم.نقل قول:
قبل این ADSL داشتم، همراه اول از اونم بهتر بهم پینگ میداد، الانم بسته ندارم وگرنه اونم اسکرین میدادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این سرویس بازی هم کردم البته در حد کلش رویال و این بازیا:biggrin:
حقیقتش بعد از حدود 1 ساعت بازی هیچ مشکلی ندیدم و اینکه بگم رو بازیم خیلی تاثیر میزاره، برای من اینطور نبوده. شاید برای بازی های آنلاین سنگینتر خیلی مناسب نباشه
برای من بیشتر سرعت دانلود فایل و آپلود مهمتر بود که این سرویس فعلا خداروشکر جواب کار منو میده
قطعا اینترنت وایرلس که با باد هوا بالا پایین میشه به درد بازی نمیخوره. گفتم ببینم محدوده نوسانش در چه حدی هست. قطعا adsl پایداری بهتری داره اگرررررر سیم کشی اوکی باشهنقل قول:
من هنوز منتظر تصویر مودم و پنل سایت هستم:دینقل قول:
از اخرین بار که گفتم سرویس اصلی هنوز شاتل هست و فقط به اخرین بسته 16 مگ اپدیت کردم، گرچه مصرفم حل و حوش 100-150 گیگ است.
اینترنت بک اپ رو هم پارس انلاین است که 8 مگ با بسته های کم حجم و اینترنت شبانه گذاشتم که هر وقت ان یکی تعطیل میشه یا ترافیک زیاد می شه سوییچ می کنم روش.+ سرگرمی ها هم در ان یکی است.
در کنارشون LTE ایرانسل هست که تو پست قبلی گفتم ففط باسه اپلود است و یک بسته چند ماهه کم حجم گذاشتم که هر وقت مورد اپلودی داشتم با ان بزنم که هم وقت صرفه جویی شه هم موقع اپلود وقتی دیگران استفاده می کنند فایل خراب یا ارتباط قطع نشه.:n27: گرچه همانطور که گفتم بزور 3 مگابیت اپلود می رسه که افتضاح است.
سر کوچه برم سرعت راحت بالای 10 مگابیت میرسه و سمت خونه ما نه.
از انلاینش پرسیدم باسه بررسی گفت باید درخواست سرویس بدید و هزینه سرویس رو بدین تا کارشناس بفرستیم. هنوزجوری فقط درخواست کارشناس کنیم و هزینه بدیم قبول نمی کنند:n23:
حوصله دنبال کردنش رو بنظرتون داره برم باسه تعویضش با شاتل یا نه؟
زرشک هنوز نیموده دسترسی رو محدود کردن:hmm:.درخواست بدیم دیگر بهمون نمی دن؟نقل قول:
باید با امکانات ساخت حالا نمیشه fast action base بازی کرد می ری یک سبک دیگر:n09:.نقل قول:
سلام دوستان،
خواستم اطلاع بدم دیروز (99/04/18) بعد قطعی اینترنت که گفتن سراسری بود! رفتم داخل آیپی موردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دیدم زیتل ورژن نرم افزاری مودم رو به روز کرده، بدون اینکه من درخواستی بدم،
بالا سمت راست ورژن Firmware شده : 3.2.14 و
قسمت پایین سمت راست شده : 20.05.08
البته این رو هم اضافه کنم این تغییرات تاثیری تو سرعت و پینگ اینترنت نداشت، فکر کنم بیشتر برای رفع باگهای خود مودم هست