مسی گل قشنگ زیاد می زنه؛ تقریبا 70 80 درصد گلاش از روی نبوغ فردی و تلاش خودشه ولی خیلی وقتا برا خودمون عادی شده، میگیم خب مسیه دیگه و ازش بر میاد ولی
اصن این گله یه چیز دیگه بود؛ داشتم به این فکر می کردم تنها گلی از جانب مسی که اینجوری میتونست متعجبم کنه، این گل بود. ایستگاهی زیاد زده، گلایی که دفاع رو محو کنه زیاده زده چند تا گل با ضربه سر که خیلیم مهم بودن و کلی گل پشت محوطه. ولی این شکلی چیپ، برای اولین بار بود که همون واکنشی رو برام به وجود آورد که
راکیتیچ و روبرتو و هوادارای بتیس داشتن. یعنی قشنگ چشمامو بستم و باز کردم که ببینم واقعیه یا نه. :n02: خلاصه که چه نعمتیه دیدن این افسانه. :n12:
ولی مصدومیت سوارز سریع زد تو ذوقمون. دوباره داشت همون قاتل همیشگی میشد. البته هنوزم با سوارز 2015 کلی فاصله داره. اون سوارز انقد راحت تک به تک خراب نمی کرد. امیدوارم مصدومیت به اندازه ای باشه که بازیا ملیو نره و یه هفته قبل یه چهارم یا لااقل چند روز قبلش به تمرین جمعی اضافه بشه. حدس خودم 2 تا 3 هفتس. به شدت به یه سوارز آماده نیاز داریم.
تاکتیک والورده دیشب موثر بود ولی دیگه وقتی بازی 3 هیچه آقا مسی و سوارزو بکش بیرون؛ هر چند اگه مسی میومد دیگه اون گل افسانه ای رو نمی زد ولی این نشون میده هنوز والورده پخته نیست کاراش. قشنگ میتونست بعد سه هیچ مالکوم و کوتی رو بیاره. تو بازی با لیونم هر چند سرعت دمبله یکی از عوامل برد بود ولی می تونست به مالکوم همین نقش رو بسپاره و تو این مقطع حساس عثمان رو از دست ندیم.
به هرحال مالکیت رو دادیم و جواب هم داد ولی درباره ی والورده شک و تردید زیاده. به نظرم یکی از بزرگترین آزمونای این فصل برای رای نهایی درباره ی ارنستو، بازی با آتلتیکوئه. نه که ببره بازیو؛ اگه حاضر شد با وجود این اختلاف امتیاز و بازی سه چهار روز بعد تو اولترافورد، این ترکیبو بچینه، یعنی واقعا درس گرفته و میشه برای فتح یو سی ال بهش اعتماد کرد:
سیلسن
سمدو، تودیبو، اومتیتی، میراندا
ویدال
آلنا کوتینیو
مالکوم بواتنگ مسی
مسیو گذاشتم با این توجیه که اصن والورده نمیتونه برای استراحت متقاعدش کنه، میتونه به بقیه که استراحت بده دیگه نه؟ ستون های تیم مثه آلبا، پیکه، بوسکتس، سوارز و راکی اگه تو المپیک رم آمادگی کامل داشتن، اون اتفاق نمی افتاد. ( حتی من به استراحت دادن به دوتا از این چهار پنج نفر هم راضیم. )
ولی ترسم اینه دوباره تو مصاحبه بگه هر بازی شرایط خودشو داره! :n27: