[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
صعود ما دست خودمونهنقل قول:
در صورتی که پرتغال رو ببریم قطعا صعود میکنیم !!
ولی اگه پرتغال مارو ببره قطعا حذف میشیم
در صورت تساوی هم پرتغال صعود میکنه ( بجز اینکه تو بازی همزمان مراکش بتونه با تفاضل 2 گل اسپانیا رو ببره مثلا 2 - 0 و 3-1 و ... )
درود دوستان
بازی رو دیدم ولی فرصت ورود به اینترنت به خاطر امتحانات دانشگاه نداشتم
به نظر من این تغییرات توی تیم برای بازی آینده لازمه:
1. مهدی طارمی تعویض بشه (رسما سه یا چهار موقعیت گل صددرصدی رو خراب کرد)
2. سردار آزمون تعویض بشه (هنوز بازی ازش ندیدیم، نمیدونم اصلا توپ به پاش خورده یا نه)
3. ارنج تیم برابر پرتغال باید تغییر کنه
- از قوچاننژاد و دژاگه اگر استفاده بشه تاثیرات خیلی زیادی داره
- نباید توی تلهی آفساید بیفتن، باید بیشتر دقت کنن
- جای سیدجلال که میگفتن خالیه، اصلا حس نمیشد، واقعا دفاعمون قوی و جانانه بود
- برابر تیمهای قوی، همیشه قوی بازی میکنیم ولی برابر تیمهای ضعیف (که البته خط دفاع قویتری دارن) ضعیف بازی میکنیم که این رو باید یه فکری براش بکنن
- حرکات نمایشی توی وقت اضافهای که تیمت عقب هست اصلا کار درستی نیست...
- لایی زدن امتیاز حساب نمیشه که به لایی زدن افتخار میکنیم، مهم نتیجه هست، شما تو بازی بعدی 10 تا هم لایی به رونالدو بزنی ولی 2 گل ازش بخوری، نمیگن "گل خوردیم ولی بهجاش رونالدو تحقیر شد!!!"
- ضدحملات رو باید مدیریت کنن، عملا وقتی توپ ارسال میشد به زمین حریف کسی نبود که استفاده کنه
- بیرانوند میتونه به جای شوت پاس بدن تا توپ مستقیما تقدیم حریف نشه
و ...
امیدوارم مقابل تیم پرتعال خوب ظاهر بشیم.
بازی با پرتقال اگه تو لاک دفاعی نرن و ب خوبی رونالدو رو مهار کنن و بهش فضا و فرصت ندن میتونیم ببریم اما با همه این تفاسیر فکر نکنم بتونیم نتیجه مورد نظر رو بگیریم!
پستای دوستان رو درباره نحوه بازی با اسپانیا خوندم.چیزی که مشخصه هر کسی ازاده نظر خودش رو دزباره این گونه بازی داشته باشه ولی متاسفانه باز هم لابه لای حرفهای دوستان به عباراتی از قبیل parked bus فوتبال کثیف و ... برخورد کردم.
شخصا معتقدم نحوه بازی هر تیمی به هر شکلی به جز وحشی گری و خشونت صرف که منجر به نتیجه گیری بشه قابل ستایش هست.تنها راه موفقیت تیم ما در مقابل اسپانیا با توجه به داشته های دوتیم فقط و فقط بازی دفاعی همراه با جنگندگی و چشم دوختن به ضد حمله ها و استفاده از ضربات ازاد بود که میتوان گفت تو اجرای این کار به بهترین شکل ممکن عمل کردیم و تنها با بدشانسی محض بازی رو واگذار کردیم.
بدون شک یکی از به یاد موندترین بازیای تاریخ تیم ملی رو شاهد بودیم و امیدوارم تو بازی بعدی کمی شانس و اقبال با ما همراه باشه.خدا رو چه دیدید شاید به مرحله بعد صعود کردیم.
نکته اخر اینکه بنده بارها بهش اشاره کرپم وجالبه تا الان هیچکس جواب قانع کننده ای به بنده نداده.
دوستانی که به سبک بازی تیم ملی خوزده میگیرن اگه ممکنه به بنده توضیح بدن چطور میشه که از مثلا ۲۵ذتا تیمی که هر سال با بارسا تو نوکمپ بازی میکنن و تقریبا همشون هم بازی دفاعی و خیلیاشونم هم همون parked bus رو در دستور کارشون قرار میدن، تقریبا اکثرشون با شکست مقابل بارسا این ورزشگاه رو ترک میکنن.؟؟؟
دفاع کردن یک هنره و هر تیمی از عهده این کار برنمیاد.شاید به نظر خیلیا جالب به نظر نرسه ولی بزرگترین کار کی روش برای تیم ملی ساختن یه خط دفاعی مستحکم و با برنامه بوده که حتی مقابل بهترین تیمهای جهان هم براحتی باز نشده و اجازه خلق موقعیت به حریفان رو نداده و این کار کی روش بدون شک جای بسی سپاس وقدر دانی داشته و داره هر چند بنده هم مثلا دوستان نسبت به نوع چیدمان بازیکنان توی فاز حجومی انتقاد دارم ولی در مجموع کار کیروش و تیم ملی تا الان بسیار عالی بوده.
کی روش دیشب توی مصاحبه ای که فردوسی پور با اون داشت یک حرفی زد که با توجه به جدول گروه بی زیاد جالب نبود.
گفت: ترجیح من اینه که پرتغال و ایران صعود کنند
(البته در کنارش کلی حرفهای جالب و امیدوار کننده هم گفت)
دیگه به فکر مساوی و باخت با تفاضل دو گل اسپانیا نباید باشه... برای حیثیت هم که شده این بازیو باید ببره...
البته یک حالت دیگه هم هست که ایران بازیو ببره اما پرتغال هم صعود کنه ... ایران با تفاضل یک گل ببره و اسپانیا از مراکش با تفاضل سه تا ببازه... اونجوری هم ایران و پرتغال میان بالا و اسپانیای 4 امتیازی به دلیل تفاضل کمتر از پرتغال هم امتیازیش از صعود جا میمونه و دیگه در اون صورت آقا کیروش هم تیم تحت مربیگری خودشو برده بالا و هم تیم کشورشو که فقط این کار از دست یک نابغه برمیاد!:n04:
واقعا سخن گزافه ای نیست که بازی های ایران بخصوص بازی دوم از بازیهای پرتغال زیباتر/ تاکتیکی تر/ منسجم تر/ و حرفه ای تر بوده...
پرتغال بازی دومش لوله بود... مراکشی ها خیلی بدشانس بودند که موقعیتای زیادشون حتی یک گل هم براشون نداشت.
انصافا مایه خنده شدیم همه سایتهای فوتبالی حسابی این صحنه را مسخره و انواع طنزها را براش ساختند:
:n31:
این صربستان چقدر تیم قدریه
بازی اول که کاستاریکا رو راحت برد
بازی دومش هم دقیقه 5 به سوییس قدرتمند گل زد البته هنوز دقیقه بیسته و ممکنه نتیجه تغییر کنه
این تیم (صربستان) داخل سید 4 بود و اینقدر خوبه ... ایران خیلی شانس آورد که با صربستان همگروه نشد... چند صفحه پیش هم گفتم الکی گروه بی رو بزرگش کردند... ایران قرعه خوبی داشت...
حالا مثلا فکر کنید گروهش اینطوری میشد:
فرانسه. مکزیک. ایران. صربستان.
از طرفی پرتغال هم سید 1 بود اما جزو تیم های سید یکی بوده که نمایش خوبی تا اینجای جام نداشته.
الان شرایط و فرصتی که ایران برای صعود داره خیلی تاریخیه و نباید این فرصت عالی رو از دست بده ... دیگه معلوم نیست جام جهانیای بعدی هم ما چنین شرایطی داشته باشیم یا نه ... یک برد عالی دوشنبه شب میتونه تاریخ سازی خوبی برای فوتبال ایران شروع کنه.
حالت خوبه؟ داری ترول میکنی؟نقل قول:
پرتغال با اسپانیا 3 3 مساوی کرده و مراکش را برده .
عملکرد خوبی نداشته ؟
ممنون خوبم تو خوبی؟نقل قول:
پرتغال بازی با اسپانیا فقط به دلیل نبوغ رونالدو تونست 3 3 بگیره و البته تیم برتر میدان اسپانیا بود و تا دقایق اضافه هم اسپانیا برنده بود
مراکش درسته تیم خوبی بود اما نشون داد راحت گل میخوره و به سختی هم گل میزنه (که هنوز نزده) بازی پرتغال مراکش تیم برتر میدان مراکش بود.
پرتغال در حد مدعی قهرمانی ظاهر نشده و مقصود از عملکرد خوب در مقایسه با تیم های سید 1 بود ... که مثلا روسیه خیلی بهتر از حد تصور ظاهر شده. فرانسه آهسته و پیوسته داره پیش میره. بلژیک بهترین بازیا رو داره انجام میده. انگلیس و اسپانیا هم سید 2 بودند اما از تیمی مثل پرتغال خیلی بهترند.
راموس: کیروش هم مثل مارادونا بیمنطق حرف میزند! / ايران وقتكشی كرد!
راموس اما درباره سبک بازی ایران گفت: «من نمیخواهم قضاوت کنم. این هم بخشی از فوتبال است. اگر آنها میآیند که وقت تلف کنند، مشکل خودشان است.
۰۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹
به گزارش پارسينه کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی ایران پس از جدال منتهی به شکست یک بر صفر شاگردانش مقابل اسپانیا در مسیر خروج از ورزشگاه کازان آرهنا ایستاد و سرخیو راموس، کاپیتان حریف را در آغوش گرفت و بعد به راهش به سمت اتوبوس تیم که هنوز در گوشهای پارک بود، ادامه داد. وقتی کیروش راهش را به سمت اتوبوس تیمش در پیش گرفت، کاپیتان اسپانیا نگاهی معنادار به او کرد و در همان لحظه هم یکی زیر لب به مدافع رئال مادرید در کنایه به درگیری لفظی این دو نفر حین بازی گفت:« حالا آمده و بغلت میکند!». شنیدن این جمله باعث نشستن لبخندی طعنهآمیز روی لبان راموس شد و او گفت: بین دو نیمه هم او مرا در آغوش گرفت و حالم را پرسید. ما رابطه خوبی داریم و به همین دلیل یکسری چیزها میگوید که مرا متعجب میکند. مثل دیهگو مارادونا، کیروش هم حرفهایی میزند که هیچ منطقی ندارد.»
چیزهایی که کیروش پس از بازی گفت، در واقعاً فقط تعریف و تمجید از بازی اسپانیا نبود، چیزی که راموس آن را به میل این مرد پرتغالی برای قرار گرفتن در کانون توجه و برای اینکه دربارهاش حرف زده شود ربط داد و بعد از برد یک بر صفر اسپانیا هم جوابش را داد.
رویکرد دفاعی و فیزیکی ایران و متهم شدنش به ضد فوتبال سوژه بحث بود. راموس اگرچه محترمانه جواب کیروش را داد - با وجود اینکه این مرد پرتغالی از او به خاطر مصدوم کردن محمد صلاح در فینال لیگ قهرمانان اروپا انتقاد کرده بود اما - نیشی دردناک به مارادونا زد.
مارادونا در ابتدای هفته از دیهگو گودین، دفاع وسط اتلتیکومادرید تمجید و ادعا کرد با اینکه راموس بیشتر در کانون توجه و انظار قرار دارد، ستاره دفاعی واقعی جام مدافع تیم ملی اروگوئه است و همین سبب شد که راموس در قالب جوابش به کیروش، پاسخی کنایهآمیز هم به اسطوره آرژانتینیها بدهد. او گفت: مارادونا یک شخصیت بزرگ است، او یک ستاره است و من برایش احترام قائلم پس نمیخواهم نظر شخصی او را قضاوت کنم. من فکر میکنم که او یک ستاره است اما فوتبال آرژانتین میداند که مارادونا چند سال نوری با بهترین بازیکن این کشور فاصله دارد و آن بازیکن به نظر من لئو مسی است.
داستان درگیری کیروش با راموس بر سر اظهارات دنی کارواخال، دفاع راست اسپانیاییها آغاز شد. بعد از بازی، یکی از شبکههای تلویزیونی اسپانیا از دفاع راست رئال مادرید درباره سبک بازی ایران سؤال پرسید و او گفت فوتبالی که ایران ارائه کرد، فوتبال نبوده بلکه جفا به این ورزش بوده است. او با عقب نشستن ایران و خطاهای این تیم مشکلی ندارد اما وقتکشی و تظاهر به مصدومیت را برای فوتبال بد دانست و داور را موظف به برخورد با این وضعیت دانست.
راموس اما درباره سبک بازی ایران گفت: «من نمیخواهم قضاوت کنم. این هم بخشی از فوتبال است. اگر آنها میآیند که وقت تلف کنند، مشکل خودشان است. ما میخواهیم بازی را به شکلی دیگر ببریم اما درست است که داور به صورت یکطرفه به آنها اجازه انجام هر کاری داد اما هر کاری که ما انجام میدادیم را خطا میگرفت.»
وقتی اظهارات کاروخال به کیروش منتقل شد، به خصوص اصلاح «جفا به فوتبال» که او در مورد شیوه بازی ایران به کار برد، سرمربی پرتغالی گفت: «کاروخال این حرف را زده است. این درست نیست. در این بازی دو تیم بودند که سخت داشتند میجنگیدند و برخوردهای فیزیکی شدیدی هم میانشان رخ داد و به همین دلیل بازیکنان ما نیاز به معاینه پزشکان تیم داشتند. اگر شما میخواهید میتوانید به کلینیک بیاید و ببینید که دو بازیکنمان را از دست دادیم و بابت ضرباتی که به آنها وارد شد بازیکن حریف کارت زرد هم نگرفتند. به کارواخال توصیه میکنم که به همتیمی خودش نگاه کند که داشت بازیکن تیم ملی مصر را از بازی در جام جهانی محروم میکرد.»
وقتی از کیروش پرسیده شد که آیا منظورش خطای راموس روی صلاح در فینال لیگ قهرمانان است، گفت: «خیر، من فقط میگویم که اگر کارواخال دارد بازیکنان ایران را مؤاخذه میکند، بهتر است که همتیمیهای خودش را هم ببیند. کیروش سپس به این سؤال که آیا فکر میکند راموس به عمدی صلاح را مصدوم کرده، پاسخ داد و گفت: من هیچ چیز نمیگویم. من فقط به کارواخال توصیه میکنم که همتیمهای خودش را هم ببیند. راموس بازیکن بزرگی است و من با او هیچ مشکلی ندارم. سرخیو بازیکنی است که من در زمان مربیگریام در رئال مادرید سخت جنگیدم تا او را به تیمم بیاورم.»
راموس تائید میکند کیروش در این مورد درست میگوید و به همین دلیل هم از حرفهای این مرد پرتغالی متعجب است. او گفت: «بله میدانم (که او برای بردن من به رئال تلاش کرد) و به همین دلیل هم از چیزهایی که میگوید تعجب کردم.»
راموس سپس از کاری که کیروش انجام داد (ایجاد درگیری لفظی) هم ابراز تعجب کرد.
حرکتی زشت در آستانه یک دیدار حساس +عکس
انتقادات از سردار آزمون پس از بازی مقابل اسپانیا در نهایت منجر به بروز یک رفتار زشت شد. در حالی که تیم ملی دوشنبه شب در مسابقه ای فوق العاده حساس باید به مصاف تیم ملی پرتغال برود و این روزها احتیاج به روحیه و امید دارد، در حرکتی بسیار زشت و زننده عکس سردار آزمون در بنر حمایت از تیم ملی در یکی از خیابان های تهران پاره شد.
البته به نظر من بازی بسیار بد و زشت ایران هست که سبب ناراحتی و خشم بسیار مردم در جامعه شده.
تقدیر از ایسکو و پیکه بعد از بازی برابر ایران
از دو بازیکن تیم ملی فوتبال اسپانیا بعد از پیروزی مقابل ایران تقدیر شد.
تیم ملی فوتبال اسپانیا چهارشنبه شب در دومین دیدار خود در گروه B. مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ در حالی موفق شد به لطف گل دقیقه ۵۴ دیهگو کاستا با نتیجه یک بر صفر بر ایران غلبه کند که در حدود ۸۰ درصد از مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت. در جریان این بازی ایسکو و جرارد پیکه یک پرنده کوچک را که روی چمن بود و نمیتوانست پرواز کند، گرفتند و به بیرون از زمین انتقال دادند.
بر اساس گزارش نشریه «دیلیمیل» انگلیس، پس از این بازی انجمن حمایت از حیوانات در آمریکا به نام «PETA» دو گواهینامه «قهرمان حیوانات» را برای دو بازیکن نامدار تیم ملی فوتبال اسپانیا صادر و به کمپ تمرینی ماتادورها در روسیه ارسال کرد تا این حرکت آنها را در بازی با ایران به رسمیت شناخته باشد.
درود بر شرف این قهرمانان که قهرمان همیشه واقعی هستند و وجدان و اخلاق و فرهنگ والای خود و کشورشان را همیشه رعایت و حفظ می کنند. :42::42::42::42::42::42:
دیگو کاستا به عنوان مهاجمی كه اصولا تندخو و البته بی اخلاق است شهره هواداران شده اما امروز مدافع ايران نيز اين مساله را تاييد كرده است كه بخشی از اين صحبت را باهم مرور مي كنيم.
مرتضی پور علی گنجی در این باره گفته است: «به نظرم او یک مهاجم بی اخلاق بود و برایش متاسفم. کاستا به خانواده من، به مادرم، به خواهرم، به زن داداشم فحش داد. به هر کسی که دوست داشت فحش میداد و واقعا چیزهایی که دربارهاش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه میکرد و من به فحش ناموسی میداد. او میخواست عصبانیام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری میکنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. او زرنگ بود و میدانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم میآمد ساکت میشد. او معمولا دورتر از ما بود و نمیشنید کاستا چقدر توهین میکند.»
چی بگم شما باور می کنید؟ :n13:
نهنقل قول:
زن دادادش؟؟!!!!من باورم نمیشه.البته شاید درست باشه؟خدا می دونه
آره فحش داده ارواح ع-م-ش عجب داستانی شد :n08:چقدر با اخلاق ... که زن برادرش هم فحش داده ... S-h-i-tنقل قول:
مرتضی پورعلی گنجی توی اینستاگرامش چندبار عکسای زن داداششو گذاشته و گفته براش مثل خواهر میمونه احتمالا کاستا هم میدونسته.
نقل قول:
البته به نظر من بازی بسیار بد و زشت ایران هست که سبب ناراحتی و خشم بسیار مردم در جامعه شده.
اگه بهتر از سردار فوتبال بازی میکنی میتونی بری کمپ تیم ملی یه تست بدی؟:38:
بیچاره زن داداشش چه گناهی داشت این وسط:n08:
سرمربی تیم ملی ایران تهدید شد!:n04:
با توجه به دیدار حساس تیم ملی ایران در رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۸ برابر پرتغال، کی روشامروز در بخشی از تمرین تیم ملی فوتبال ایران گفتگویی را با رسانههای پرتغالی داشت و پرده از یک تهدید برداشت.کی روش در صحبت هایش با رسانهها از مردم پرتغالی بابت اینکه او را تهدید کرده بودند ناراحت بود و به همین دلیل در این باره حرفهایی را بیان کرد. کی روش گفت: پیامهای زیادی را دریافت کردم. البته دوستانم همیشه با من هستند. بعضیها هم گفتند که دیگر پایت را در پرتغال نگذار.تهدید مردم پرتغال بیشتر به خاطر این بود که کی روش در قالب سرمربی تیم ملی ایران باید با تیم محبوب پرتغالیها بازی کند.
بابا مگه نمیدونی؟ زن برادرش جادو وجنبل بازه و گویا پیش از شروع بازی انواع دسیسه رو در خانه اش تو ایران برای کاستا طرح ریزی کرده بود خدایی خودتو بگزار بجای کاستا ؟! فقط یک لحظه فکر کن تو هم بودی ناراحت نمیشدی؟ فحش نمیدادی؟ :n08::n08:نقل قول:
:39::9::16::14::28:ح
بنظر شما ایران میتونه بازی با پرتقال رو ببره یانه .
از روی احساسات نظر ندید از نظرقدرتی و فنی
دوستانی که اشنایی کامل از فوتبال پرتقال دارن و بازیهاشو دنبال کردن تا این لحظه
اگه با همین نمایش ضعیف جلوی اسپانیا جلوی پرتقال هم بیاد که نه ولی اگر افراد تیم را دست بزنند و دژاگه را به جای آزمون تو زمین بیاره شاید شانسی داشته باشه وگرنه این تیم اتوبوسی و مربی که میخواد جلوی تیم کشورش بازی بکنه باز یک بازی بی کیفیت و خسته کننده از ایران میبینیم که به جای اینکه منتظر گل ایران بمونیم باید منتظر گل پرتغال باشیم.نقل قول:
پرتغال تیم مرموزیه. بد و نچسپ بازی میکنه و بازیش زیاد چنگی به دل نمیزنه اما نتایجی که میخواد رو میگیره. اگر به روال یورو 2016 بخواد پیش بره در ادامه جام میتونه در ادامه بازیهاش بازی متفاوتی ارایه کنه و تیم بهتر و کامل تری بشه.نقل قول:
بازی اولش با اسپانیا به مراتب بهتر از بازی دومش بود. در بازی دوم اصلا بازی خوبی نکرد و تیم برتر میدان مراکش بود. اما تمام موقعیتهای مراکش از دست رفتند.
در مورد ایران و پرتغال و با بازیهایی که از دو تیم دیدیم هر نتیجه ای ممکنه ... برد پرتغال - مساوی - برد ایران
دیگه اینکه کدوم تیم بهترین بازیشو بتونه انجام بده و شانس و اقبال هم طرف کدام باشه معلوم نیست واقعا.
پیشبینیم اینه که کارلوس کیروش سورپرایزهایی هم داره که بازیکنا یک شکل خاصی از دفاع و پرسینگ رو انجام بدن و شرایط طوری باشه که اصلا چیز خاصی از رونالدو در طول بازی نبینیم. یعنی زیاد امکان مانور نداشته باشه.
بازی هایی که از پرتغال دیدیم هماهنگی بین بازیکنا وجود نداره. .
کریس رونالدو براشون هم گل میزنه و هم موقعیت گل برای بقیه بازیکنا ایجاد میکنه اما تا به اینجا برای هر کسی موقعیت خوب درست کرده اونها موقعیتا رو از دست میدند (تصویری شبیه به بازی مراکش و از دست دادن موقعیتهای سردار و انصاریفرد)
دفاع خوبی هم ندارند و پپه که سنش هم بالا رفته استعداد های خوبی برای سوتی دادن جلوی بازیکنایی مثل امیری خواهد داشت. البته پپه وحشی هم بوده و هست و امکان داره بزنه بازیکنای خوبی همچون امیری و جهانبخش و انصاریفرد و حتی سردار رو مصدوم کنه.
در کل اینجوری بهتون بگم که سه عامل اساسی :
- شانس با ما یاری کنه
-کارلوس کیروش هم قلبا بخواد تیم کشورشو شکست بده و تیم رو برای پیروزی به میدان بفرسته
- رونالدو توسط بازیکنای ایران مهار بشه
در اون صورت پیروزی و صعود ایران اصلا بعید نیست. و بعد بازی اسپانیا خیلیا گفتند که ایران از پرتغال تیم بهتریه.
البته اتفاقی که قابل پیش بینی تر به نظر میرسه بازی بسیار خوب و لایق ایران اما نتیجه نگرفتن هست که آرزو میکنیم اینجوری نباشه... چون واقعا دیگه وقتشه ایران نتیجه بگیره... هوادارا دلشون نتیجه میخواد... برای اولین باره که در طول دوره های حضور ایران شرایط ایران در بازی آخر دور گروهی به این اندازه خوبه... این هفت هشت ساله حضور کیروش توی تیم هم اگه شانس و اقبال بهتری داشتیم خیلی نتایج بدی که گرفتیم میتونست نتایج خوب باشه (آرژانتین/اسپانیا/عراق)
نه نمیتونه ببره پرتغال درسته رونالدو رو فقط داره نه دیگه حلو اسیایی هاهم بخوای همین نظر داشتنقل قول:
.......
اونایی هم که تیم ملی ایراد میگیرن بار فنی ندارن الکی نظر میدن .... بهترین بازی های جام جهانی بازی های ایران بوده که یه مشت واقعا بی سابقه وضایع دارن از کشورشون دفاع میکنن :n02:....بفرما عربستان وکره رفتن فاطی باقالیا ..کره واقعا باید شرم کنه :n09:
آره دقیقانقل قول:
البته بین تیمهای آسیایی استرالیا که با نتیجه خوبی که جلوی دانمارک گرفت حتی شانسش از دانمارک بیشتر شد . که البته در اصل نباید استرالیا رو آسیایی حساب کرد چون فقط توی کنفدراسیون ای اف سیه اما کلاس فوتبالش خیلی بالاتر از تیمهای آسیاییه.
ژاپن هم که شانسی کلمبیا رو زد
اما بهترین و مهیج ترین و تاکتیکی ترین بازی ها رو ایران انجام داد... واقعا حیفه این تیم زود بره از جام.
حالا اصلا هم معلوم نیست یکوقت دیدی اسپانیا باخت و پرتغال و ایران صعود کردند.
بازی امروز تونس مقابل بلژیک نشون داد که چقدر نیم ملی ما مقابل اسپانیا نمایش فوف العاده هوسمندانه و خوبی رو داشت.فکر کنم همه دیدن که تونس فوتبال روبه جلو تقریبا تهاجمی رو له نمایش گذاشت ولی در اخر ۵ گل خوردن و حداقل دو سه تا دیگه نخوردن.
اگه تیم ملی خودمون مقابل اسپانیا کمی از دفاع غافل میشد مطمعن باشید نتیجه خیلی بدتری در انتظارمون بود.
مراکش جلو اسپانیا سوراخ خواهد شد همون اول و ایران مجبوره حمله کنه و میخوره از پرتغال به راحتینقل قول:
قضیه 4 سال پیشه ا این تفاوت که نیجریه به خودش گل نزد آن زمان!
دیدم دوستی دیگر اشاره به عکسهای زن داداش در اینستاگرام کرده. اخه مگه کاستا ایرانیه بره پیج یارو رو ببینه؟ البته میدونم مزاح کردی شایدم هم نکردی و راست گفتی و البته بخاطر نوع دید و تفکر در سن خیلی پایین هست که اینجوری میگید. بسته به خدا نفس ندارم مردم از خنده :n20: اکثریت مردم دنیا اصلا نمیدونند ایران رو نقشه کجاست و چه نژادیند. چه برسه به وجودش بگذریم.
برم به کاستا بگم تا از خنده بمیره :n08::n02:
یکی دو روزه این موضوع فکر و ذهن من رو هم مشغول کرده...با توجه به اینکه پرتغالی ها بهش پیام دادن پایت را به پرتغال نگذار!نقل قول:
شما از کجا میدونی که سن من کمه :) ؟نقل قول:
اگه بازیکنی واقعا هدف فحش دادن داشته باشه قبلش یک تحقیقاتی راجع به اون کسی که میخواد بهش فحش بده میکنه
احتمالا بیشتر این مدل حرف ها که کی روش تهدید شده و یا امیری از رئال پیشنهاد داره شایعه است.نقل قول:
قبلا از این مدل تقابل ها زیاد بوده ... که یک مربی یک کشور دیگه مقابل کشورش قرار بگیره...
شوخی میکنی یا جدی میگی؟
اخه یک ادم پولدار و معروف که اینستاگرام شخصا هم نمیره یک مدیر انجا گذاشته تا اپدیت فقط بده و فارسی هم بلد نیستند و وقت این حرفهایی که من دارم الان میزنم هم نداره چه برسه فکر بکنه بیاد این همه دسیسه برای ایران که بت قول میدم بگی ایران کجاست میگه جزو نژاد اعراب میشه یا نه؟ بچینه با آمادگی بالای ضد اخلاقی.
در ادامه اخه باز هم خنده داره واقعا نتکریدی از خنده؟ :n19:
"به هر کسی که دوست داشت فحش می داد و واقعا چیزهایی که درباره اش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه می کرد و من به فحش ناموسی می داد. او می خواست عصبانی ام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری می کنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. "
داور چیزی متوجه نشد یا اصلا به او چیزی نگفتی؟
نه زرنگ بود و می دانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم میآمد ساکت می شد. او معمولا دورتر از ما بود و نمی شنید کاستا چقدر توهین می کند.
و عجیب نبود که کاستا باید بهترین بازیکن زمین می شد؟
واقعا من نمی فهمم، اینهمه بازیکن خوب واقعا حق کاستا نبود که بخواهد بهترین بازیکن زمین شود. کلا 5 تا توپ به پایش نخورد که بخواهد بهترین بازیکن شود. اصلا حقش نبود و وقتی دیدم کلی تعجب کردم.
اخ اخ یاد دوران دبستان افتادم :n08: وای وای یعنی دقیقا هواسش به متراژ فاصله با داور بود تا داور دور می شد کاستا سریع خودشو می رسوند و باز شروع می کرد. :n31:
کاستا توپ را گرفت یک نگاه به چپ یک نگاه به راست هیشکی نبود بعد فحش میداد و ادامه حرکت ...:n04:
این مساله مساله ی جدیدی نیست
فینال 2006 هم زیدان چند هفته بعد از فینال گفت ماترازی به من فحش ناموسی داده و به این علت باهاش درگیر شدم.
نه بخدا من جدی میگم... حرفم هم خنده دار نیست :)
احتمالا کاستا میشینه با خودش فکر میکنه اینا که از ایران میان و یک کشور مسلمون و جهان سومی هم هستند لابد بیشتر هم روی این مسایل حساس اند.
بعدشم حالا پورعلی گنجی هیچی ... بیرانوند (البته نمیخوام فیلمی که بازی کرد و پاشو گرفتو توجیح کنم) ولی توی اون صحنه که دقیق مشخص بود کاستا اومده بود چشماشو غره کرده بود و معلوم نیست به بیرانوند چی میگفت ...
والا چی بگم اون از مسی اون از کافو حالا توبت کاستا
برید به شبکه های مجازی کاستا همین الان سر بزنید و ببینید سیل ایرانهای مهد فرهنگ پرور رو ببینید که چقدر پیشرفت تو این زمینه کردند.
مدیران و صاحب شبکه ها باید جلوی ایرانی ها را در شبکه های مجازی کلا ببندند چون مایه مفاخرند.
کاستا میگه اعراب با اون خطهای عربیتون که تو فیلمها دیدم ولم کنید دیگه خاورمیانه تون نمیام :n08:
کی روش در مصاحبه اش گفت دوست دارم پرتغال و ایران با هم برن مرحله بعد ...
نظر شما چیه؟ :n13:
منم همین رو دوست دارم.نقل قول:
بله کاربرای ایرانی هم بخصوص این چند سال اخیر که اینترنت همگانی شد به همه دنیا نشون دادند چه ید طولایی در بیشعوری و احمقی دارند :)نقل قول:
من اصلا و ابدا از این موضوع (حمله به پیجهای کاستا یا شکیرا یا مسی و یا رونالدو و...) حمایت و موافقت نکردم و نمیکنم
این فحاشان مجازی معمولا یک سری بچه ی نادان و جوگیر هم هستند که از یک سری کانالها خط میگیرند که باز خود اون کانالها از جای دیگه خط میگیرند ...
البته الان نسبت به اوایلی که این پدیده بوجود اومده بود اوضاع بهتر شده ... اون موقع که 95 درصد محتوای پیامهایی که رد و بدل شد مربوط به پایین کمر بود الان شاید پیاما رو بخونی 30 درصدشون رکیک باشه 70 درصدش میان ملت با هم چت میکنند:n02:
از این مدل کارا مصری ها هم چند مورد داشتند که حمله کنند به یک پیج بزرگ... چون شرایط مصر هم شبیه ایرانه ... کشورهایی که مردمش از اتفاقات سیاسی و اجتماعی و داخلیشون دلزده و ماتم زده هستند و دنبال یک افیون اند که چند ساعتی سرشو باهاش گرم کنند... لعنت به سری که نیاز افراطی به سرگرمی داره... اینها آدم های سالمی نیستند و مقصر اصلی هم خودشون نیستند.
خب اگر قبل از شروع اولین بازی این حرفو میزد (که احتمالا بارها هم زده) حرف جالب و طبیعی بودنقل قول:
اما در این مقطع حرف جالبی نیست.
متاسفانه قبل از بازی با پرتغال و در برنامه 2018 این حرف را زد ... :n24:نقل قول:
آره منم دیدم ...نقل قول:
خب ممکنه یکی از برداشتهای این حرف این باشه که اسپانیا ببازه و ما مساوی بگیریم و با پرتغال بریم که به این خاطر میگم اصلا حرف جالبی نیست
و البته ممکنه هم کیروش بعلت شرایط خاص خودش و کمتر شدن فشارهایی که از مردم و رسانه های پرتغال روشه این حرفو زده.
البته کیروش علاوه بر این جمله دو سه تا جمله ی امیدوارکننده و جذاب هم گفت ... مثلا گفت به وقتش غافلگیرشون میکنیم و ...
در مورد اون حرف دیگه دوستمون که گفتش کاستا نمیدونه ایران کجاست و آیا آفریقاییه یا عرب هم یادم شدم توضیح بدم :
در همه جای دنیا وقتی راجع به یک محدوده جغرافیایی یا کلا هر موضوعی سوالی پرسیده بشه تعدادی از آدمهای اون جامعه اطلاع دارند و تعدادی ندارند
در کشور خود ما هم هستند افرادی که اگر ازشون بپرسی ولز کجاست ؟ میگن یک شهریه توی ایتالیا که مردمش با قایق رفت و آمد میکنند:n02: ولز رو با ونیز اشتباه میگیرند:n02: تازه باز اینها یک مرحله بالاتر از اونهایی اند که کلا کلمه ولز یا ونیز رو به کل نشنیدند:n02:
اما نمیشه بگیم پس به این دلیل ولز کشوری ناشناخته است. (البته در حقیقت ولز یک کشور واحد نیست و به همراهی انگلستان و ایرلند شمالی و اسکاتلند کشور بریتانیا رو تشکیل میدهند)
کشور ایران هم به همین صورت ... شما هر جای دنیا که برید بگید ایران. افرادی که مطالعه و اطلاعات کمتری داشتند میگن ما چیزی راجع بهش نمیدونیم و ممکنه اسمشو هم نشنیده باشند اما اگر از اهل فن و اهل مطالعه بپرسید یک سری توضیحاتی راجع بهش میدن و احتمالا اسم چندتا از دانشمندا مثل خیام یا در همین معاصر مریم میرزاخانی رو نام میبرند و میشناسند.
کیروش خودش گفته تهدید شده یعنی دروغ میگه ؟!نقل قول: