خودمم دنبال اینم که آنلاکش کنم . ولی این مودم جدیده و هنوز خبری از آنلاک شدنش نیست ...نقل قول:
Printable View
خودمم دنبال اینم که آنلاکش کنم . ولی این مودم جدیده و هنوز خبری از آنلاک شدنش نیست ...نقل قول:
بحث و نقد و بررسی در مورد این مودم رو اینجا ادامه بدیم :نقل قول:
نقد و بررسی مودم (+4G) جدید FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع شما برای این خبر؟؟؟
این مودم آخرش فورجی پلاس هست یا نیست؟ بخریم یا نخریم؟
این مدل رو میگم: TF-i60
خونه ی ما آنتن دهی ضعیف هست آیا این مودم آنتن دهی بیشتری میده؟:n27:
آنتن دهی بسیار خوبی داره . تقریبا از همه مودم ها آنتن دهیش قویتره . ولی من نتونستم مطمئن بشم که بالاخره تجمیع رو انجام میده یا نع ....نقل قول:
با LTE Watch فورسش کردم به LTE-A ولی علامت + نیومد ... بعلاوه اینکه توی سرعت هیچ تغییری حاصل نشد
من کرمانشاه هستم. تو شهر به این بزرگی فقط یه جا فورجی پلاس داره! هیچ جای دیگه ای نداره بعد ایرانسل نقشه پوشش 4.5 جی رو زده "همه ی شهر تحت پوشش هست"!!!
من برای استفاده از اینترنت فورجی باید برم تو حیاط امیدوارم این مودم جواب بده. البته از ایرانسل شکایت کردم امیدوارم پوشش فورجی رو درست کنن :n37:
تجمیع نداره آقا ندارهههههههنقل قول:
با مایمو 4x4 سرعت به ۳۰۰ میرسه ک هنوز تو ایرانسل فعال نشده mimo 4x4.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ایرانسل فعال نکرده یا این مودم قابلیت تجمیع نداره؟نقل قول:
ایننقل قول:
پاسختون کامل نیست. فقط "این" ش هست.نقل قول:
من این مودم رو نو گرفتم و ازش استفاده نکردم ایا برم نمایندگی برام تعویضش میکنند با یه مدل دیگه؟
درود
دوستان استاد
ایا با فلش یا سافتور میشه این مودم رو انلاک کرد؟ چون دیدم که با مدل B612s-25d یکی هست
اصلا راهی برای انلاک کردنش وجود داره؟ تا حداقل بتونیم از سیمکارتهای دیگه هم روش استفاده کنیم
من این مودم را خریدم و استفاده کردم ، ولی ایرانسل هنوز استان ما 4.5 جی نیاورده یعنی من که رو نقشه نگاه میکنم میناب هرمزگان شهرستان های یزد ، نیشابور ، کاشمر ، زاهدان !! زابل ! همه لب مرز پاکستان ! 4.5 جی برده فقط مونده استان ما ! البته شاید بروکراسی اداری باشه چون آشنای اول به صورت سنتی خرش تو استان ما همیشه بیشتر میرفته و به خصوصی ها کسی کار نمیده .
سوال من اینه که اگه چراغ شبکه آبی کم رنگ باشه یعنی 4.5 جی ؟؟!
با تشکر
مودم خوبی ه اگه آنلاک بشه که دیگه توپ میشه
آبی کم رنگ یعنی به شبکه نسل سه وصل هستی
نقل قول:
دوستان برای مشاهده اطلاعات کامل به آدرس زیر مراجعه کنید :
modemmart.com/product/irancell-tf-i60-h1-4gtd-lte-modem
مودم بسیار خوبیه
نمیدونم چرا دوستان در مورد این مودم چنین نظرهایی دارن ولی این مودم عالیه من قبلا با 2101 سرعت دانلود با اسپید تست رو تا 50 داشتم ولی با این مودم تا 70 سرعت دانلود دارم در ضمن وقتی یه مودم از tdd و fdd پشتیبانی میکنه دیگه فورجی پلاس نبودنش معنی نداره دوستانی که مشکل دارن یا پوشش منطقشون td lte نیست یا تنظیمات مودمشون درست نیست و اینکه تو این مودمها جایی که قرارشون میدید خیلی مهمه حتی یکی دو متر اینور اونور تو سرعت خیلی تاثیر داره سعی کنید بهترین محل رو پیدا کنید
در کل به نظر من این مودم واقعا عالی هست
اگه آنلاک بشه بهتر هم میشه ولی در کل به نظرم سرعت ایرانسل از همه بهتره
من هم موافقم . من یک هفته این مودم دستم بود و خداییش آنتن دهیش عالی بود (از چنتا مودم دیگه که همونجا تست کرده بودم ، سرعت بیشتری میداد . چه TD چه FD) .... تنها نکته ای که میمونه اینه که ایرانسل ادعا کرده این مودم +4G رو هم ساپورت میکنه ، که با تستهایی که من گرفتم ، به این نتیجه رسیدم که انگار ساپورت نمیکنهنقل قول:
بله این مودم خوبی هست، و فقط ضعف سرعت وایفای داره، که در سرعت های خیلی خیلی بالا ممکنه نکشه و باید با کابل وصل کرد.نقل قول:
بله .من هم این مودم رو دارم و انصافاً مودم خوبی هستش. گیرایی آنتنش عالی هستش.فقطضعفش wifi هستش که 2.4 هستش و در جاهایی که شلوغ هستش(ازنظر wifi) 20mhz می شه که سرعت حدود 5 الی 7 مگابایت رو محقق می کنه
نقل قول:
چه فايده از مودمي كه سرعتي كه ميتونه بگيره رو نتونه انتقال بده
تازه اگر بتونه بگيره باز نميتونه انتقال بده واي فاي ضعيف
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ایرانسل یک مودم جدید میخواد معرفی کنه به نام تجاری DN-360 کسی نمیدونه این مدل لاک شده کدوم مودم هواویه ؟
عکس مودم را میتونین در کانال ایرانسل ببینین
سلام بر دوستان عزیز
من یک مودم LH92 حدود 2 ساله دارم
اخیرا یک مودم Gp2101 هم گرفتم برای TD که انصافا چنگی به دل نمیزنه سرعتش
امروز توی جشنواره ی نمایشگاهشون دیدم این مودم Tfi60 رو میدن 215 تومن.
حالا میخوام بدونم به نظر شما ارزش داره بخرمش؟ (البته به جای GP2101 چون این رو میخوام بدم بره)
و اینکه خوندم CA60 تجمیع داره ولی این مودم نه ، همینطوره؟ یا در آینده درست میشه یا چی؟
(و اینکه کلا CA60 با برق مستقیم کار میکنه مثل LH92 ؟ )
#پیشنهاد_ویژه
#مودم-های LH96 و TF-i60 رو در #نمایشگاه #تله_کام میتونی با بیش از ۴۰ درصد تخفیف بخری.
تا ۲۷ مهر در سالن ۲۷ محل دائمی نمایشگاههای تهران منتظرتونیم.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینده نزدیک سرعت tif60 به اندازه ca60 میشهنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
سرعتش نسبت به GP 2101 برای TDD چطوره؟ پایین تره یا بالاتر؟ (کلا گیرایی و قدرت آنتن دیگه)
و اینکه سرعت اتصال وای فایش حداکثر چقدره؟
سرعت اتصال وایفایش تغییر نکرده و عیبش همینه،نقل قول:
سرعتش TDD الان اندازه همون قبلیاس، تا وقتی که (اینده نزدیک) که ۲ برابر مودم های معمولی میشه.
گیرایی ایناشم بچها میگن خوبه.
یه مودم جدید دیروز داده که فقط تو نمایشگاهه، اونم ببین بعد اینو بخر اگه اون خوب نبود
نقل قول:
مدلش و قیمت ایناش نمیدونی چجوریه؟
و اینکه تغییر نکرده سرعت وای فایش ینی چی؟ ینی به 100Mbps نمیرسه سرعت وای فای؟!
چرا، حداکثر به همون ۱۰۰ اینا میرسه، قیمت معمولی ۳۵۰نقل قول:
در نمایشگاه با ۴۰ درصد تخفیف
منظورم مدل و قیمت این مودم جدیدیست که گفتی تازه آورده و فقط تو نمایشگاههنقل قول:
هنوز نمیدونم راستش دیروز اومده تو هیچ سایتی هم نیست فقط تو نمایشگاهنقل قول:
دوستان مودم tf-i60 به قیمت دویست هزار تومان با بسته شش ماهه واقعا ارزش خرید داره اگه دسترسی دارین شک نکنین بخرین من خودم دارم درسته فورجی پلاس نداره ولی قدرت آنتن دهی معرکه ای داره سرعتشم در نسل چهار ثابت خوبه ولی همراه نه برای بقیه دوستانی که دارن نمیدونم ولی برای من فقط نسل چهار ثابتش خوب سرعت میده ولی در کل با اون قیمت واقعا خوبه
البته گویا نمیشه بسته 6 ماهه رو روش فعال کرد (اپراتوری که تماس گرفت بابت خرید در جشنواره به قیمت 215 تومن گفت که نمیشه! )
پروتوکول b g n حد اکثر پهنای باند که بسیم که میتونه اراعه بده ۷۲ مگابیت اگر دنبال سرعت بالا وای فای هستین باید روتر تهیه کنید که از موارد زیر پشتیبانی کنه
801.11 a
802.11 ac
این روبابت این گفتم که اگر قصد خرید مودم های ایرانسل را دارید بنده تا جای که اطلاع دارم از aیا ac پشتیبانی نمیکنه
پیشینه سرعت 802.11 ac تا 450 mb هست
در مورد استاتدارد ac و سرعت هاش:نقل قول:
اگه هنوزم از مودمهای #وایمکس استفاده میکنی یه #پیشنهاد_ویژه برات داریم!
بیا #نمایشگاه #تله_کام و رایگان مودمت رو با #مودم فیوژن TF-i60 تعویض کن.
این مودم هم از فناوری اینترنت پرسرعت ثابت یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم از نسلهای ۴ و ۴.۵ اینترنت همراه پشتیبانی میکنه.
تا ۲۷ مهر در سالن ۲۷ منتظرت هستیم.
انگار ماهایی که با اون قیمت سیصد وشصت خریدیم بد جور کلاه رفته سرمون
این جور که بوش میاد تا چند وقت دیگه قیمت این مودم میشه همون صد وپنجاه تومن..خخخخ
- - - Updated - - -
اگه هنوزم از مودمهای #وایمکس استفاده میکنی یه #پیشنهاد_ویژه برات داریم!
بیا #نمایشگاه #تله_کام و رایگان مودمت رو با #مودم فیوژن TF-i60 تعویض کن.
این مودم هم از فناوری اینترنت پرسرعت ثابت یا #TDLTE و هم از نسلهای ۴ و ۴.۵ اینترنت همراه پشتیبانی میکنه.
تا ۲۷ مهر در سالن ۲۷ منتظرت هستیم.
انگار ماهایی که با اون قیمت سیصد وشصت خریدیم بد جور کلاه رفته سرمون
این جور که بوش میاد تا چند وقت دیگه قیمت این مودم میشه همون صد وپنجاه تومن..خخخخ
سلام
روی مودم 4.5G ایرانسل (FD-M60)
یه سوالی برام پیش اومده
وقتی با LTE Watch فرکانس رو تغییر دادم به LTE-Advanced به این باند وصل شده و سرعت دانلودش هم اینه :
=========================
وقتی هم که با LTE Watch میذارم روی اتوماتیک ، به این باند وصل میشه و سرعت دانلودش هم اینه :
===================================
حالا میخوام بدونم فرق بین این دو نوع +4G چی هست که سرعت حالت اتوماتیک بیشتر از حالت باند 44 هست !!!!
دوستان لطفا اگه چیزی در این مورد میدونین ، بفرمایید ...
در حالت اول باند ۷ رو مرجع قرار میده و ۳ باهاش تجمیع میشه، اما در حالت دوم که اتوماتیک هست، باند ۳ رو مرجع قرار میده و ۷ رو باهاش تجمیع میکنه، که از بالاتر بودن قدرت سیگنال و سرعت آپلود هویداست.نقل قول:
قدرت سیگنال منظور SINR هست ؟نقل قول: