طبق اخبار منتشر شده از Steam فروش PES2018 نسخه PC در هفته اول انتشار بازی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 44 درصدی را نشان می دهد . :n01:
Printable View
طبق اخبار منتشر شده از Steam فروش PES2018 نسخه PC در هفته اول انتشار بازی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 44 درصدی را نشان می دهد . :n01:
سلام
این که نوشتن نسخهBarca Edition کرک شده یعنی چی؟با نسخه اصلی چه فرقی میکنه؟ ایا محدودیت خاصی داره یا همین رو بگیرم خود بازی اصلی هست ؟
سلام دوستان
من 2017 رو روی i7 2630qm و amd 6770m روی فول اچ دی و high هم اجرا میکردم اما حالا 2018 روی رزولوشن 1366 و low هم فریم مناسب نمیده..
خودم اول حدسم به درایور هست که متاسفانه خیلی وقته درایور جدید براش نیومده
دوم به نظرتون بازی مشکل خاصی نداره که با پچ حل شه؟ چون روی تنظیمات low دیگه واقعا چیز خاصی نداره که بخواد فریم پایین بده
با سپاس
متاسفانه كارت گرافيكتون براي اجراي بازي مناسب نيست ! بازي به حداقل 2 گيگ رم گرافيك نياز داره حتي بيشتر ! يعني من با كارت خودم كه 2 گيگ و كارت بروزي هم هستش باز نميتونم بهترين كيفيت رو بگيرم ازش .نقل قول:
با تنظيمات هم نميشه كونامي اومده نسخه نسل هشتمي رو براي پي سي ارايه كرده كه هم خوبه هم براي كساني كه سيستمشون پايين بد
با تعويض كارت گرافيك راحت ميتونيد بازي كنيد
- - - Updated - - -
فرق خاصي نداره همين رو بگيريد . بيشتر تغييرات مربوط به بخش ماي كلاب هستش كه اونم بدرد كر ك باز ها نميخورهنقل قول:
ممنوننقل قول:
نه آخه مشکل همین جاست ، من 2017 رو روی high و fhd بازی میکردم اما 2018 روی low که چیز خاصی نسبت به high 2017 نداره فریم خوبی ندارم ، و مشکل اینجا جالب تر میشه که روی 1366 هم فریم خوبی نمیده...
بله کار خوبی کرده اما انشاالله یک پچ بیاد براش ، برای حالت low که بشه 60 فریم رو گرفت
اگه pcبود مشکلی نداشتم و اتفاقا روی pc تست نکردم چون خیالم راحته ، اما چون pes رو بیشتر برای بیرون از شهر میخوام اول روی لپ تاپ تست کردم و یجورایی چون این لپ تاپ همه جوره کارم رو راه میاندازه حیفم میاد برای یک بازی تعویضش کنم
اگر دوستان راهی به ذهنشون خورد که بشه یک چیزی رو در pes غیر فعال کرد که فریم بالاتری رو بده یا پچ اومد خبرش رو بدن ممنون میشم
با سپاس
آقا این ورزشگاه خیالی که دوستان عکسش رو گذاشته بودن با چه نامی هست ؟ مگه ultimate stage نیست من تو ورزشگاه هایی که دارم این یه مورد نیست (نسخه بارسا ادیتیشن )
یه مورد دیگه من روی حالت Low بازم تو بازی لگ دارم این مشخصات سیستم هست به نظرتون رم رو افزایش بدم مشکل حل میشه ؟
سلامنقل قول:
اینکه جلو رم نوشته N/A یعنی رم رو نمیشناسه یا اینکه چون حداقل رم 8 گیگ رو نداره این رو نوشته؟ واسه یکی از دوستانم به همین شکله میخواستم ببینم مشکل از کجاست
با تشکر
خواهش ميكنمنقل قول:
والا بحث 2017 و 2018 جداست كلا ! نسخه 2018 براي اجراي درست نياز به كارت گرافيكي با وي رم حداقل 2 گيگ داره ! و اين موردي نيست كه بشه با پچ و ... حلش كرد ! و تنها راه علاجش تعويض كارت گرافيك هستش ! مورد بعدي اينكه حداقل 8 گيگ رم نياز داره بازي براي اجراي بدون مشكل و سي پي يو شما هم كاملا اوكي هستش براي اجرا بازي . به نظرم هر چه زودتر كارت گرافيك رو تعويض كنيد و كارتي بخريد كه حداقل 2 گيگ حافظه داشته باشه ! ( اين موارد براي پي سي بود )
البته به نظرم با توجه به اينكه لب تاپه به نظرم اجراي اين بازي فشار زيادي به لب تاپ مياره و ريسك نكنيد بهتره ! براي لب تاپ همين 2017 و يا اگر اهلش باشيد 2013 بهترين گزينه هستش (البته براي لب تاپ هاي گيمينگ قضيه فرق ميكنه )
سي پي يو و رمت پايينه دوست عزيز .نقل قول:
به نظرم براي اينكه مشكل لگ كمتر بشه علي الحساب يه 2 گيگ م بنداز بشه 8 گيگ .
سي پي يو منم اي ام دي هستش و براي بازي ها چيز زياد جالبي نيست .
اون ورزشگاه رو منم نديدم تو بازي يعني دقت نكردم بهش نگاه ميكنم خبرش ميدم من نسخه فول انلاكد رو دارم
نقل قول:
روی Low گذاشتید؟! تا جایی که من اطلاع دارم ۲۰۱۸ اصلا همچین اپشنی واسه انتخاب نداره
بخوام خیلی خلاصه بتون بگم تو نسخه های قبل فارغ از روونی بازی و مقدار FPS ما میومدیم انتخاب میکردیم که چه کیفیتی (low.medium,high) رو میخوام ببینیم . حالا نتیجه ۱۵ فریم بود یا ۱۵۰ فریم مهم نبود واسه بازی . مهم این بود که کیفیت منتخب ما رو از بین اون سه تا اجرا کنه .
اما تو نسخه ۲۰۱۸ این حالت برقرار نیست . اینجا ما میایم میگیم ۳۰ فریم باشه و خود بازی به صورت اتوماتیک با توجه به سخت افزارمون یه رده از کیفیت رو برامون ست میکنه . یعنی یه لپتاپ سطح نسبتا پایین با یه لپتاپ گیمینگ تو نرخ فریم هیچ فرقی ندارن و هردوتا ۳۰ فریمن اما این بازیه که تصمیم میگیره واسه سیستم اول کیفیت افتضاخ و واسه دومی حداکثر گرافیک ممکن رو اجرا کنه
در مورد عکس spec . ما دو تا لپتاپ داریم خونه . یکی ۸ گیگ رم اون یکی ۶ گیگ . واسه اولی good داد و واسه دومی عین همین مورد شما ناشناخته N/A زد . اما هر دو لپتاپ بدون یه فریم کمتر فیکس رو ۳۰ فریم بازی رو اجرا کردن . میخوام بهتون بگم اینکه رم رو N/A زده ملاک لگ زدن حتمی نیست . پیشنهاد اکید من نصب اخرین ورژن درایور انویدیا هستش . بعینه فرق رو احساس کردم داداش واسه همین زیاد از حد خوشبینم . اگه خواستید Fraps رو هم نصب کتید و متوسط fps رو تو حالت های مختلف (وسط بازی ُ انیمشین ُ کرنر) ذکر کنید
شما از داخل بازی system setting=>قسمت render میتونید تنظیمات گرافیکی رو انجام بدیدنقل قول:
من آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کردم ولی لگ داره
اینجوری باشه پول رم اضافی نمیدم و ظرفیت 2 یا 3 ps4 رو میگیرم یکی از دلایل اینکه میخوام رو پی سی بازی کنم اینه که واسه ادیت دست و بال آدم باز تره
ایشون از طرفدارهای دو آتیشه PES هستن . :n01:
محتوای مخفی:
برای پی سی مشکلی ندارم ولی روی لپ تاپ این 2 گیگ فضا برای گرافیک رو به نظرم زیاد زده (البته یوزیج رم رو چک نکردم هنوز) ، اما با پچ به طور مثال بیاد تماشاگر ها رو حذف کنه ، این خیلی در رم گرافیکی تاثیر میزاره و همچنین پردازش گرافیکینقل قول:
یا میتونه با پچ گزینه های render setting رو زیاد کنه مثلا anti aliasing رو نمیشه الان خاموش کرد همچنین shader رو (همین دو فک می کنم تاثیریش رو بزاره که 37 فریم من به نزدیک 60 برسه)
با سپاس
زن زندگی به روایت تصویرنقل قول:
در مورد لگ زیاد سخت گیری نکنید مثل اینکه مشکل از خود بازیه که احتمالا با اولین آپدیت رسمی کونامی برطرفش کنننقل قول:
من خودم با سیستم زیر گاها بعضی جاهای بازی گیرهای کوچیکی میبینم!:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه بشینه با شوهرش PES بازی کنه که دیگه خیلی عالی میشه . :n02:نقل قول:
برای دیدن سایز واقعی کلیک کنید .
Pogba و موهای جدید !
طراحان چهره بازی دست به کار شدند . به زودی پچ های کامل برای بازی منتشر میشه .
با نصب پچ ها و رفع کمبودهای بازی و وجود این گرافیک بالا و خیره کننده در نسخه PC امسال بازی واقعا لذت بخش هستش . :n12:
ممن که فعلا خورده تو ذوقمنقل قول:
این قدرت لب تاپ منه لب تاپم گیمینگه تا حالا هیچ بازی رو نا امیدم نکرده
بازی رو حتی رو low هم اجرا کردم باز لگ میزنه
تو تصویر نگاه کنید خط اخر یه چیزی درباره لب تاپ نوشته یعنی چی
اخرین درایو انویدیا رو هم نصب کردم
تکلیف مایی که لب تاپ داریم چیه
و اینکه دسته من شوک داره ولی شوکی نمیبینم شما شوک دستتون کار میکنه؟
و اینکه من لب تاپم و وصل میکنم به تلویزیون ولی موقعی که بازی رو اجرا میکنم فیلمی که اول بازی نمایش پیدا میکنه صدا داره ولی بعدش دیگه کلا صدا قطع میشه
چند پست بالاتر رو اگه ببینید عرض کردم که مشکل از خود بازیه که لگ میزنهنقل قول:
سیستمی که من سال پیش خریداری کردم برای طراحی و کارهای 3D هستش و تو هیچ بازی کم نمیاره ولی تو PES 2018 منم لگ دارم
اون جمله آخر هم نوشته کاربرانی که با لب تاپ بازی میکنن توسط ما پشتیبانی نمیشن
یعنی چی اونوقت تکلیف ماها چیهنقل قول:
انویدیا کاری ممکنه بکنه؟
به نظرتون سیستم بنده در چه حدی هست
یکی از دوستان اینو یه چک بکنه
مود افزایش فریم بازی
بازی احتمالا گرافیک بالا نیاز داره پردازنده ورم هرچقدر بالا باشه گرافیک پایین باز بدرد نمیخورهنقل قول:
مخصوصا باسیاستی که شرکت ها درنظر گرفتن با بالا رفتن تکنولوژی هست یا باید خونتو بفروشی گرافیک بخری چون گرافیک 1ملیونی دیگه جواب نمیده یا مجبور به خرید کنسول بشی وزیربار مشکلات خرید بازی :n35:
مشکل we cannot provide support to users playing on laptop computer pes 2018
که تو تنظیمات بازی بهش اشاره کنه یکی لطف میکنه پیگیری کنه تا درستش کنند ظلمه که اونهایی فقط با لب تاپ بازی میکنند بازی روش خیلی مشکلات داشته باشه
دوستان لطفا پیگیری کنند
لطفا این مورد رو با سازندگان در میان بزارند
خیلی ها فقط لب تاپ دارند یعنی چه ساپورت نمیکنند لب تاپ ها رو
سلامنقل قول:
فریم من به این صورت بود
medium 32 -- low 34
بعد از جایگزینی پچ
medium 38 -- low 39
اونقدر ها تفاوتی نکرد ، به هر حال انشاالله با پچ های بعدی مشکل حل بشه تا اینکه بخواد با درایور گرافیک حل شه....
با سپاس :n40:
دوستاني كه كارت گرافيك نويديا دارن درايو كارت گرافيكشون رو اگر به اخرين نسخه برزورساني كردن اونو برگردونند به درايو قبلي نه درايو قبل تر از اون يعني دو درايو قبل ببينند چي نشون ميده .
براي من با اون درايو هيچ لگ و ... نيست ولي با اخرين درايو پر لگ و ... ميشه بازي .
تست كنيد نتيجه رو بگيد اگر اوكي شد براتون يه دعايي بكنيد برامون :n02:
سلام به همگی
من PES2018.v1.0.1.02-FitGirl رو از سایت دانلودها دانلود کردم . همون اول نصب ارور می ده در صورتی که من با ی برنامه چک کردم تمام فایل های bin سالمن .
کسی این مشکلو حل کرده ؟
ورژن درایو رو بگو دانلود کنیمنقل قول:
385.41-Desktop-Win8-Win7-Winvista-64bit:n06:نقل قول:
من ویندوز 10 دارم خدا کنه جواب بدهنقل قول:
شما الان رو چه درجه گرافیکی بدون لگ بازی میکنی؟
تو تنظیمات بازی به سیستمت چه واکنشی داده
میشه عکسی بگیری
همه رو بهت good داده بود؟
من رو ويندوز 8 بازي ميكنم . والا بازي رو گذاشتم رو هاي :n02: تو تنظيمات سيستم همه گود هستش به جز سي پي يو كه زده بد :n02: فكر كنم ديگه عكس هم نياز نداره :n02:نقل قول:
خوب من دوباره برگشتم به همون درايوي كه بالا معرفي كردم و لگ بازيم از بين رفت اميدوارم براي شما ههم كارساز باشه اين روش .
پ . ن : دوستان من بشدت با اون شيوه جديد شماره انداختن رو بازيكن مشكل دارم همون مثلث بالا سر بازيكن كه قرمز و ابي ميشه نميشه كاري كرد مثل 2017 بشه چون اينجوري كنترل بازيكن ها واقعا مشكله مثلا رو كرنر ها وقتي طرف سانتر ميكنه كافيه توپ بره رو سر بازيكني كه بازيكن خودت علامت رو سرش قرمزه تا بياي عوض كنه و ابي بشه طرف سر رو زده !
الان از منم مثل خودته همه رو زده گود ولی برای سی پی یو زده اوکی یعنی سیستمم کمی بهتر از توستنقل قول:
شما رو لب تاپ بازی میکنید یا کیس
یعنی شما رو تنظیمات های و قرار دادن 60 فریم برای بازی و صحنه اهسته بدون هیچ مشکل و لگی بازی میکنید دیگه؟
اگر اینطور باشه میشه امید داشت با پچ یا درایو در اینده بازی بدون لگ بشه
بله دقيقا روي 60 فريم و هاي البته موشن بلور رو غير فعال كردم چون تصوير رو تار ميكنه !نقل قول:
من رو كيس بازي ميكنم .
بله ميشه اميد داشت البته اميدوار همين درايو كه معرفي كردم كارت رو راه بندازه
ترس منم همین لب تاپه دیگهنقل قول:
وقتی تو سیستینگ بازی نوشته
we cannot provide support to users playing on laptop computer pes 2018
شما برعکس گفتیننقل قول:
سی پی یو شما رو زده گود و بقیه رو زده اوکی
این یعنی سی پی یو عالیه و بقیه مشخصات هم قابل قبوله
اینو در نظر داشته باشید که Good بهترین رتبه ست و بعد اون Ok هستش
منم این مشکل سوئیچ نشانگر بازیکنا رو دارم از دوستان هرکس که میدونه راهنمایی کنه لطفانقل قول:
اقا من خودم شخصا حلش كردم اين مورد رو . ميشه اون حالت رو از تو بازي اف كرد . بايد بريد تو قسمت پرسونال ديتا و همونجا كه تنظيمات مربوط به اينكه حالت دسته بازي به چه صورت باشه يه قسمت داره به اسم نكست پلير انديكاتور اونو بايد اف كني حل ميشهنقل قول:
اون دموی مسخره کجا و این بازی اصلی کجا...
همونطور که قبلا هم گفتم این نسخه بهترین عملکرد کونامی هست گیم پلی روان و چالش برانگیز واقع گرا... دیروز چند بازی مود مورد علاقه ام که بال هست رو بازی کردم ولی بی نهایت مشکل اسامی و لباس ها و لوگوها رفت روی تک تک اعصابم. امیدوارم جنکی سان عزیز لطف کنه و حماسه کیت سرور رو بازم برای علاقمندان به PES رقم بزنه هیچوقت تا این اندازه برای ویرایش کردن بازی و مشکلات برطرف کردن لایسنس هاش ذوق و شوق نداشتم
گرافیک بازی در روز و عصر خیلی قشنگ هست برعکس دمو که فقط در شب بود و تغییر داده نمی شد.
مشکل لگ هم که ظاهرا برای خیلیا پیش اومده برای من بروز نکرده خدارو شکر.
فعلا باید پیگر اخبار مربوط به ویرایش بازی باشم چون حیفه این بازی رو توی این حالت بدون لایسنس بازی کرد
مرسی کونامی مرسی
برگرد جنکی سان برگردددد. من کیت سرور می خوام
آرمین عزیز پس توهم گول دمو ناقص رو خوردی ! :n02:نقل قول:
بعضی دوستان دیگه هم با بازی کردن دمو خیلی نا امید شده بودن اما بعد از اومدن نسخه اصلی نظرشون به کل عوض شد و الان دارن از بازی لذت میبرن :n01:
چهره آپدیت شده برخی بازیکنان که طی Data Pack 1.0 بازی منتشر میشود . تاریخ انتشار Data Pack 1.0 هنوز مشخص نیست .
و مقایسه چهره های آپدیت شده با چهره هم اکنون آنها در بازی .
ادیت بازی عملا رفته داخل بازی
ایولا کونامی حال کردم
یادتونه توی 2017 وقتی یه عکس لوگو رو ایمپورت می کردیم کلا کیفیت لوگو تغییر می کرد طوری که تابلو بود ادیت شده هست؟
الان یه پوشه به نام WEPES داخل پوشه بازی توی مای داکیومنت ایجاد میشه شما باید تمامی فایل های با فرمت عکس PNG از کیت گرفته تا لوگو و حتی استادیوم داخل این پوشه بریزید!!! واو واو واو این یعنی دیگه نیازی به کیت سرور نیست یعنی کیت سرور رو خود کونامی داخل بازی تعبیه کرده شما هر فایلی رو می تونید توسط همین پوشه به داخل بازی بفرستید.
در حال حاضر نشستم دارم اسامی تیم ها + لوگوها رو اصلاح می کنم با توجه به CALL NAME شهر ها میشه اسم شهر رو هم متصل کرد اینطوری داخل بازی گزارشگر اسم چلسی منچستر و اورتون و کلا اون تیم رو هم میگه این کونامی خیلی خوب تونسته مشکل لایسنس رو حل کنه آفرین به کونامی. واقعا سورپرایز شدم. حس بی نهایت خوب و تحسین آمیزی نسبت به کونامی دارم که اینقدر با هوش و زیرک هست و بیشترین احساس مسئولیت رو در قبال کسانی می کنه که می خوان بازیشون رو به حالت لایسنس شده در بیارن و لذت بازی کردن رو چند برابر کنن.
مرسی کونامی:n16: