برنامه واسه فیبر نوری و سرویس های تانوما بود ولی به در بسته تحریم ها خورد. حالا می خوان با وی دی اس ال پیش برن تا حداقل کمی اوضاع بهتر بشه.نقل قول:
Printable View
برنامه واسه فیبر نوری و سرویس های تانوما بود ولی به در بسته تحریم ها خورد. حالا می خوان با وی دی اس ال پیش برن تا حداقل کمی اوضاع بهتر بشه.نقل قول:
درسته ولی اینم درصورتیکه سرعتهای بالاتر از adsl با نرخ و کیفیت مطلوب بده به هر حال قدم رو به جلویی میشه .نقل قول:
امیدوارم در حد حرف نباشه و واقعا خبرهایی شده باشه ...
:n31: البته یادمه روزای اول هم قول برداشتن انحصار مخابرات روی فیبر رو داده بود !! که در همون مرحله قول موند :n27:
البته قول که چه عرض کنم ! گفت برداشته شده ...... :n29:
بهش پیام بدید بپرسید جواب میداد یادمه ...نقل قول:
ولی خب واقعا یه سری امور متحول شد .
تجسم کنید هنوز داشتیم با اون وزیرهای پیرمرد زبون نفهم که فقط هدفشون پول دراوردن برای دولت بود ، این چند سال و میگذروندیم . هنوز باید برای 10 گیگ با سرعت شیر شده 50 تومن میدادیم!
این vdsl که گفتن از 10 روز دیگه واگذار میشه نیاز به ثبت نام حضوری داره یا اتوماتیک به پنل همه کاربرها اضافه میشه؟
مودمش چیه؟تعویض می کنن یا باید بخریم؟
جزییاتش رو اگر کسی می دونه بگه
نقل قول:
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از ارائه سرویس سورینو (سرعت نو و جدید) به ۲ میلیون مشترک مخابرات از ۱۰ روز آینده خبر داد
سید مجید صدری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: براساس برنامه ششم توسعه خدماتی که به مردم در اینترنت داده میشود باید سرعتی بر مبنای ۲۰ مگ داشته باشد و شرکت مخابرات برای تحقق این موضوع گامهای بلندی برداشته است.
وی افزود: در همین راستا و آستانه آغاز بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ بخش قابل توجهی از مشترکان فعالمان را به حدود ۲ میلیون نفر بدون این که هزینهای دریافت کنیم سرویس خدمات را از «ای دی اس ال» به «وی دی اس ال» و «اف تی تی پی» تغییر میدهیم.
صدری گفت: ما برای این کار هزینهای از مشترک دریافت نمیکنیم به این معنا که کابل کشی رایگان است و مودم «ای دی اس ال» را تحویل میگیریم و مودم «وی دی اس ال» تحویل میدهیم.
وی افزود: تلاش ما این است که با کمترین هزینه این کار را تا پایان سال انجام دهیم و آغاز کار اجرایی آن از ۱۰ روز آینده خواهد بود.
مدیر عامل شرکت مخابرات گفت: مبنای ما این است که این خدمت در همه مناطق تهران و استانها ارائه شود و حداقل سرعت این خدمت ۴۰ مگ است و نام این سرویس را سورینو (سرعت نو و جدید) گذاشته ایم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سورینو :n08:
کلا تو هر چی بد باشن این عزیزان مثل این که تو نام گذاری استعداد ذاتی دارن :n02: تانوما ، سورینو ، ... .
یکی نیست بهشون بگه جای اسم چرت و پرت گذاشتن ، کیفیت و قیمت رو درست کنید ! حالا چند وقت دیگه مشخص میشه این "رایگان رایگان" کردن ـاشون رو از کجا جبران میکنن ... فقط خدا بخیر کنه !
از این خبرا زیاد شنیدیم، مطمئن باشید 2 سال دیگه هنوز داریم اینجا بحث میکنیم چطوری VDSL بگیریم.نقل قول:
همین چند وقت پیش قرار بود تا آخر هفته رمز دوم یکبار مصرف اجباری بشه برای همه بانکا، پلیس و بانک مرکزی هم اجبار کرده بودن، چی شد؟ کلا فراموش شد و هر روز داره از حساب مردم با فیشینگ دزدی میشه.
این طرح مودم رایگانم احتمالا اینطوریه که باید قرار داد 5 ساله ببندید و 5-6 میلیون پرداخت کنید یکجا :n02:
مهندس سید مجید صدری همچنین تصریح کرد: با توجه به شناسایی خودکار مشترکین فعال بهمنظور ارائه سرینو، از تمام مشترکین اینترنت مخابرات ایران تقاضا میشود بهمنظور تسهیل در خدمترسانی، از تماس با سامانههای پاسخگویی و پشتیبانی مخابرات شامل 2020 و 2021 و یا مراجعه به مراکز امور مشترکین در مورد طرح سرینو خودداری فرمایند.
سلام.دوستان چطور میشه درخواست سرویس vdsl داد؟ من به 2020 زنگ میزنم بخش مربوط به خرید vdsl کسی پاسخگو نیست و فقط یه نوار میگه درخواست خودتونو همراه با مشخصات بگین تا بررسی بشه الان چند روزه درخواست دادم ولی خبری نشده.
سوال بعدی چه مودمی برای vdsl پیشنهاد میکیند؟
شما در حال حاضر از مخابرات سرویس دارید؟ چون تا زمانی که خطتون زیر پوشش کافو نرفته باشه VDSL نمیدن.نقل قول:
من خودم مودم X6200 لینکسیس رو دارم و راضیم کامل. اما مودم ایسوس AC52U رو هم خیلی تعریف می کنن.
یعنی چی ؟ باید از مخابرات adsl داشته باشیم که بهمون vdsl بدن ؟نقل قول:
فعلا که به کسی آنچنان ندادن. ولی اگه واقعا عمل کنن به حرفشون فقط مشترکای مخابرات میتونن بگیرن. در کل نگرانی نداره چون اگه بخوان انجام بدن باید فیبر بکشن و کافو نوری بشه در نتیجه همه ی افرادی که به اون کافو متصل هستن اتوماتیک مشترک مخابرات میشن و میتونن vdsl بگیرن. اگرم اینکارو نکنن که هیچینقل قول:
کلا اولویت با مناطقیه که از قبل فیبرکشی شدن و در انحصار مخابرات هستن. مخابرات هم گفته تا آخر سال 2 میلیون مشترک vdsl میخواد بگیره
بقیه شرکتا فعلا هیچ برنامه ای نداشتن و مشخص نیست کاری انجام بدن یا نه. مدیر مخابرات هم گفته ملت مراجعه نکنن خودمون اگه بشه میگیم، منظورش همینه که از دست شما کاری بر نمیاد بستگی به ما داره و اولویت با مناطقیه که از قبل فیبر هستن
باید رفته باشید زیر پوشش کافوی نوری. وقتی خط شما بره زیر پوشش کافو، فقط میتونید از مخابرات ADSL و VDSL بگیرید. اگه هنوز آزادانه از هر شرکتی که میخواید میتونید سرویس بگیرید نشون میده که هنوز کافوی نوری نزدیک شما نیومده و از مرکز مخابراتی سرویس شما برقرار میشه. و چون فاصله شما از مرکز مخابراتی بیشتر از حداقل استاندارد VDSL هستش، نمیتونن این سرویس رو برقرار کنن. در حال حاضر مخابرات فقط رو کافو های نوری DSLAM های VDSL رو نصب می کنه.نقل قول:
کاملا درسته. متاسفانه تا بقیه شرکت ها دست به کار نشن، با این سرعتی که مخابرات داره توسعه میده، شک دارم به 2 میلیون مشترک نزدیک هم بشه. منطقه مابا این که رفته بود زیر پوشش کافو و کارت DSLAM مرتبط با VDSL هم نصب بود رو کافو، باز 9 ماه طول کشید که بتونن اونو تعریفش کنن تو سیستمشون !نقل قول:
کدوم شرکتی توانایی رقابت با مخابرات رو داره ؟نقل قول:
شما اگه vdsl دارید میتونید یه عکس از شرايط خطتون تو تنظیمات مودم بزارید ببینیم چطوره. چون vdsl جای بهبود و استفاده از تکنولوژی های جدید زیاد داره. ببینیم مخابرات از چی استفاده میکنهنقل قول:
همچنین حدودا چند متر سیم مسی از کافو به نظرتون فاصله دارید
به تنهایی، هیچ شرکتی !!!نقل قول:
اما چند سال قبل، شرکت های بزرگ یه کنسرسیوم تشکیل دادن که به جای اینکه هر کدوم مستقل بیان وسط، به طور مشترک سرمایه گذاری کنن! اما خب فعلا میگن با این تعرفه ها واسمون به صرفه نیست.
متاسفانه مودم X6200 در این زمینه نقص شدیدی داره و خبری از Status نیست. تنها اطلاعاتی که میتونم بهش دسترسی داشته باشم، پروفایل کانکشنم هستش که رو VDSL2-17A Annex A بسته شده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نکته دیگه این که مخابرات از پروفایل های بالاتر پشتیبانی نمی کنه! به طور مثال با انتخاب پروفایل 30a که میتونه سرعت دانلود رو تا 200 مگابیت و آپلود رو تا 100 مگابیت ارتقا بده، ارتباط به کلی قطع میشه و مودم هر چقدر هم تلاش کنه وصل نمیشه. اگه از این پروفایل به جای 17a پشتیبانی می کرد، حداقل میشد 100 مگ رو راحت تر گرفت. الان طبق گفته پشتیبانی، بیشترین سرعتی که خطم می کشه، حدود 70 الی 80 مگه که رو 51 مگ بستن (حدود 6.3 مگابایت).
شما برای 50 مگ جقدر پرداخت می کنین؟ 174400؟نقل قول:
نقل قول:
شاتل و آسیاتک.
درسته که مخابرات از بودجه و زیرساختی دولتی بهره میبره. و همینطور حمایتهای خاصی رو در اختیار داره ولی در زمینه فناوری های نو و سرعت توسعه که از بنیادی ترین الزامات صنعت پرشتاب IT هست، بی بهره ست.
امروزه vdsl مخابرات به عنوان تکنولوژی بهتر از adsl میتونه به بازار داخلی فشار ایجاد کنه ولی همیشه سایه تکنولوژی های برتر وایرلس رو بر سرش خواهد داشت. دو شرکتی که اسم بردم برای رهایی از محدودیت سرعت سالهاست به وایرلس در انواع مختلفش روی اوردن که البته با تکنولوژی فعلی شاید شانسی برای رقابت با vdsl مخابرات نداشته باشه ولی سرعت رشد در این زمینه در جهان بالاست و شرکت های نامبرده هم اگه بخوان رقابت کنن سعی میکنن در زمینه ای باشه که برتری تکنولوژی داشته باشن به امثال مخابرات.
فعلا که سرعت رو واسم تا 51 مگابیت باز گذاشتن. 16 مگ استاندارد گرفتم که قیمتش بدون احتساب عوارض و مالیات 80 تومنه (پس پرداخت).نقل قول:
چقدر خوب!نقل قول:
من تانوما دارم. منم 16 مگ گرفتم ولی همون رو دادند.
بقیه کسانیکه حالا چه تانوما دارن و چه VDSL براشون بالاتر بستند.
من شنیده بودم هر سرعتی بگیری 100 مگ میدن.
به هر حال نوش جونتون. حالش رو ببرید
نقل قول:
«هنوز در بخش اینترنت ثابت نتوانستیم آنطور که باید توسعه پیدا کنیم زیرا هنوز رویADSL هستیم اما این فناوری در دنیا رو به انقراض است و VDSL و FTTH رو به گسترش هستند. البته مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که بخشی به انحصار ذاتی شرکت مخابرات بر میگردد که اگرچه قانونی نیست اما سرمایهگذاریهای زیادی در زمان دولتی بودن آن انجام شده است.» اینها بخشی از صحبتهای هفته گذشته وزیر ارتباطات در مراسم افتتاحیه دهمین جشنواره وب و موبایل ایران بود که نشان از اهمیت VDSL و لزوم ترویج آن دارد.
درحالی که تاکنون انحصارات مخابراتی در این سیستم دیده میشد و کاربران و حتی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از انحصار اینترنت VDSL انتقاد میکنند، خبر از کنسرسیومی متشکل از هفت شرکت ارائه کننده خدمات اینترنتی آمده تا پس از انتقال خطوط فیبر به شهرها، خدمات اینترنت VDSL را در آینده به کاربران عرضه کند.
«محمدرضا کریمی»، قائم مقام مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در گفت و گو با سایت «دیجیاتو» درباره دلایلی که منجر شده تا اینترنت VDSL در ایران مانند سایر کشورها شکل نگیرد، توضیحاتی میدهد. او هم مثل وزیر ارتباطات اعتقاد دارد که شرکت مخابرات ایران یکی از دلایل اصلی این امر بوده و به دیجیاتو میگوید:
«شرکت مخابرات ایران به دو شکل عمده فروش و خرده فروش اینترنت VDSL را ارائه میکند و همین امر سرعت توسعه VDSL را گرفته است. در تجربه های موفق سایر دنیا کشورهایی که زیرساخت سیم مسی را دارند جدا از شرکت هایی هستند که سرویس ارائه میکنند بنابراین برای بهره برداری حداکثری از سیم مسی به همه بازیگران ارائه خدمات میکنند اما شرکت مخابرات ایران متفاوت عمل میکند. چون برای ارائه این سرویس شرکت های خدمات دهنده FTTP و SERCO با همکاری شرکت مخابرات ایران هم باید تجهیزات جدید نصب کنند و هم باید رانژر داشته باشند تا سرویس ارائه کنند. طرحی توسط نظام صنفی تهیه شد تا ما بتوانیم همه بازیگران را ببینیم و پروژه سرعت بهتری بگیرد که به مهندس صالحیان، فرزی، سازمان تنظیم مقررات و وزارتخانه ارسال شد و ما امیدواریم این پروژه سرعت خوبی بگیرد.»وی درباره فعالیت شرکت های خصوصی در حوزه اینترنت VDSL اطلاعات تازهای به دیجیاتو میدهد:
کریمی در ادامه به تبعات شکل نگرفتن اینترنت VDSL برای شرکت های ارائه دهنده اینترنت ثابت اشاره میکند. او معتقد است که تحلیل وزیر ارتباطات مبنی بر روزهای پایانی عمر ADSL کاملا درست است. وی باور دارد که اینترنت سیمی VDSL باید زودتر وارد بازار شود چرا که در این نوع اینترنت دو مولفه سرعت و پایداری سرویس مورد توجه است و اینترنت سیمی نسبت به اینترنت موبایلی پایداری سرویس دارد.«ما به این حوزه وارد شده و 7 شرکت شرکت پیشگامان، پارس آنلاین، های وب، شاتل، صبانت، آسیاتک و مبنا با راه اندازی یک شرکت واحد به نام شرکت توسعه ارتباطات رایان تدبیر، تشکیل کنسرسیوم داده ایم. این کنسرسیوم قصد دارد تا کار را به صورت مشارکتی انجام دهد چون برای راه اندازی اینترنت VDSLنیاز به تمرکز داریم. شرکت مخابرات نمیتواند با تعداد زیادی بازیگر این کار را انجام دهد چون در کنار کافو مخابرات باید یک کافو دیگر نصب شود. الان 17 شرکت مجوز FTTP را دارند و اگر هرکدام بخواهند در یک کافو نصب کنند کل خیابان ها از کافو پر میشود.»
وی با اشاره به اینکه امکان مشارکت برای سایر شرکت ها در این کنسرسیوم وجود دارد، عنوان کرد:
«این شرکت علاوه بر ایجاد و انتقال فیبر به تمامی شهرها، پروژه FTTP را در برنامه خود را دارد همچنین خدمات خود را به صورت عمده فروشی به شرکت های عضو خواهد داد و آنها خرد فروشی انجام می دهند منتها قبل از آن ارتباطاتی در کل این چرخه وجود دارد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید آنها را وضع کرده و وظایف هرکدام از بخشها را مشخص کند.»به گفته کریمی، افول ADSL شروع شده است و این سیستم در ایران بیشتر از 4 تا 5 سال عمر نخواهد داشت ولی اگر ما بتوانیم تکنولوژی جایگزین را داشته باشم این روند سرعت خواهد گرفت. درصورتیکه VDSL در تمام نقاطی که اینترنت ADSL وجود دارد، قابل واگذاری باشد عمر ADSL بیشتر از 2 تا 3 سال نخواهد بود.
چند سال قبل برای خارج شدن اینترنت VDSL از انحصار شرکت مخابرات، شرکت «ایرانیان نت» وارد عرصه رقابت شد و وعده داد تا پایان سال 93 یک میلیون پورت ارائه خواهد داد اما نتوانست وعده خود را عملی کند. «ایرانیان نت» تنها رقیب مجال یافته شرکت مخابرات نبود که طعم شکست را چشید بلکه پس از او شرکت MTN وارد میدان شد که آن هم نتوانست به توفیقی دست پیدا کند.کارشناسان معتقدند که زیادهخواهی و انحصار طلبی این شرکت یکی از دلایلی بود که نتوانست سرویس VDSL را در کشور راهاندازی کند و با ارگانهای مربوطه به هماهنگیهای لازم برسد.
در هر حال به نظر میرسد وعده دست یافتن به این سرویس اینترنت با سیم پرسرعت به زودی عملی خواهد شد و بعد از سنجشهای گوناگون رگولاتوری از زوایای مختلف این طرح، راهاندازی و عرضه آن آغاز خواهد شد. پیش ازاین این سیستم تنها در برخی مجتمعهای مسکونی و اداری عرضه میشد و ارایه عمومی آن میتواند نسل جدیدی از اینترنت خط ثابت را به خانهها بیاورد.
نقل قول:ما به این حوزه وارد شده و 7 شرکت شرکت پیشگامان، پارس آنلاین، های وب، شاتل، صبانت، آسیاتک و مبنا با راه اندازی یک شرکت واحد به نام شرکت توسعه ارتباطات رایان تدبیر، تشکیل کنسرسیوم داده ایم. این کنسرسیوم قصد دارد تا کار را به صورت مشارکتی انجام دهد چون برای راه اندازی اینترنت VDSLنیاز به تمرکز داریم. شرکت مخابرات نمیتواند با تعداد زیادی بازیگر این کار را انجام دهد چون در کنار کافو مخابرات باید یک کافو دیگر نصب شود. الان 17 شرکت مجوز FTTP را دارند و اگر هرکدام بخواهند در یک کافو نصب کنند کل خیابان ها از کافو پر میشود.»
فکر کنم عملا واسه دلجویی سرعت من رو باز گذاشتن. چون 9 ماه طول کشید سرویسم رو وصل کنن و طرح غزال رو هم از دست دادم. تو کافوی منطقه ما، من تنها مشترک VDSL هستم. بهشون گفتم میخوام تست کنم شاید به چند نفر دیگه توصیه کردم !! ولی تو پینگ اینقدر ضعیفه که به هیچ کی توصیه نکردم، حداقل تا زمانی که این مشکلش حل شه (گفته موقتیه) !نقل قول:
پینگ شما چطوره ؟!
کیا vdsl گرفتن؟هر سرعتی بگیری همونو میدن یا سرعت بازه؟ارزششو داره هزینه کنیم برای مودم و این طرح ها یا TD LTE بهتره بگیریم؟
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
سلام.
دوستان تو تاپیک مودم پرسیدم جوابی نگرفتم گفتم اینجا بپرسم. چون یه مودم باید بخرم گفتم بد نیست علاوه بر adsl ساپورت vdsl هم داشته باشه یه زمان ما هم تونستیم بگیریم :n02:
بین این دو تا مودم کدوم و پیشنهاد میدید و اینکه اصلا خوب هستن ؟ اگه نه مدلی که از نظر قیمتی اونقدر بالاتر از اینا نباشه معرفی کنید ممنون میشم ...
tp-link w9970 قیمت 420 .
d-link 224 قیمت 315 .
هر دوشون هم 3 سال گارانتی دارن .
قطعا تی بی لینک 9970 چون امکانات بیشتر و چیبست برادکام داره و کاربر کنترل بیشتری روی خطش دارهنقل قول:
شبیه ساز رابط کاربری w9970 :
سلام دوستان خط تلفن من کافوی نوری هست ولی اینترنت Adsl ندارم اگر من به 2020 مخابرات زنگ بزنم بهم Vdsl میدن یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر
یعنی در انحصار مخابراتیت اما هنوز سرویس نگرفتید؟ احتمالش زیاده که VDSL بدن اما رو بعضی از کافوها هنوز کارت DSLAM مربوط به VDSL رو نصب نکردن. میتونید بپرسید ازشون.نقل قول:
اول پیگیر تانوما باشید و بعد وی دی اس ال.نقل قول:
تا پایان امسال ۱.۵ میلیون پورت VDSL با سرعت ۴ برابری در کشور جایگزین اینترنت ADSL میشود.
به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره چگونگی استفاده از اینترنت VDSL که اوایل مردادماه، خبر رونمایی از آن از سوی وزیر ارتباطات منتشر شد، نوضیح داد: این پروژه در فاز نخست برای مشترکان فعلی اینترنت شرکت مخابرات ایران ارائه می شود. به این معنی که قصد داریم با تعویض کابل و سایر امکانات، سرویس ADSL بیش از ۵ میلیون مشترک فعلی مخابرات را ارتقا داده و به VDSL تبدیل کنیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه ارائه سرویس ADSL مستلزم نصب امکانات در مراکز مخابراتی است، افزود: در مناطقی که این امکان وجود داشته باشد به مرور با تعویض کابل و سایر امکانات، خطوط ADSL را ارتقا داده و پس از آن به مشترک اعلام می کنیم که خط شما از ADSL به VDSL تغییر پیدا کرده است.
صدری گفت: در این طرح، باید مودم اینترنت کاربران نیز تغییر یابد که برنامه مان این است که مودم های قبلی را از مشترک تحویل گرفته و به جای آن مودم VDSL به مشترک تحویل دهیم. مابه التفاوت هزینه مودم را مخابرات می پردازد و نیازی به پرداخت هزینه از سوی مشترک نیست.
او با تاکید براینکه برای دریافت سرویس، نیازی نیست مشترکان با جایی تماس بگیرند و به محض آماده شدن تجهیزات مربوطه، مرکز مخابرات با مشترک تماس می گیرد، ادامه داد: این طرح به مرور در کل کشور اجرایی می شود و پس از بررسی فاز به فاز شبکه در مراکز مخابراتی، این سرویس را عملیاتی خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه از هفته آینده راه اندازی حدود ۷۰ هزار پورت VDSL در نقاط مختلف کشور آغاز می شود، گفت: قصدمان ارائه سرویس با کیفیت تر به کاربران است و اگر مشترکی تمایلی به دریافت این سرویس نداشته باشد، اصراری بر آن نداریم. البته قرار هم نیست که کاربران بابت ارتقای سرویس ADSL به VDSL هزینه اضافی پرداخت کنند. بلکه همان بسته و همان قیمت سرویس باقی خواهد ماند اما کیفیت و سرعت اینترنت افزایش پیدا می کند. برای مثال اگر هم اکنون میانگین سرعت اینترنت را ۱۰ مگابیت بر ثانیه درنظر بگیریم با اجرای این طرح، کاربران سرعت ۴۰ مگابیتی را تجربه خواهند کرد. او در پایان گفت: پیش بینی می کنیم که تا پایان سال حدود ۱.۵ میلیون مشترک از اینترنت VDSL استفاده کنند که ظرفیت آن را در کل کشور فراهم خواهیم کرد.
چرت گفتن ، يه چند جا راه ميندازن بعد ميگن ما به وعده هامون عمل كرديم براي تانوما هم دو قرنه دارن ميگن تا پايان سال كل منازل به فيبر نوري متصل ميشن ولي كو؟ كسي ديده اصلا؟ الان ٦٠ درصد كافو ها مسي هستن تا مخابرات بخاد همه اينا رو تبديل به كافوي فيبر نوري كنه بالاي ٥ سال زمان ميبره ، من الان يك ماهه تلفن محلمون به خاطر اسيب ديدگي كابل قطه عُرضه ي تعويض كابل رو نداشتن حالا بيان كافو بزنن دوباره كابل كشي كنن و ... اين فيلما رو ما حفظيم .
=bardiam;9119173]متاسفانه مودم X6200 در این زمینه نقص شدیدی داره و خبری از Status نیست. تنها اطلاعاتی که میتونم بهش دسترسی داشته باشم، پروفایل کانکشنم هستش که رو VDSL2-17A Annex A بسته شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نکته دیگه این که مخابرات از پروفایل های بالاتر پشتیبانی نمی کنه! به طور مثال با انتخاب پروفایل 30a که میتونه سرعت دانلود رو تا 200 مگابیت و آپلود رو تا 100 مگابیت ارتقا بده، ارتباط به کلی قطع میشه و مودم هر چقدر هم تلاش کنه وصل نمیشه. اگه از این پروفایل به جای 17a پشتیبانی می کرد، حداقل میشد 100 مگ رو راحت تر گرفت. الان طبق گفته پشتیبانی، بیشترین سرعتی که خطم می کشه، حدود 70 الی 80 مگه که رو 51 مگ بستن (حدود 6.3 مگابایت).[/QUOTE]
منوی مخفی مودمتون داره یه سرچ بکنید مثلن من با این آدرس اطلاع دقیقی از وضعیت خط adsl پیدا میکنم
ارتقا کافوها رو که داره انجام میده اما این که بخواد کل زیر ساخت مسی رو هم با نوری عوض کنه نه منطقیه و نه به صرفه است. احتمالا جایی که زیر ساخت مسی اسیب دیده داره رو تانوما پیشنهاد بده و جایی که زیر ساخت مسی خوبی داره VDSL. فعلا هدف اصلی VDSL هستش. بقیه شرکت ها هم از طریق کنسرسیوم کافوی نوری میزنن به زودی.نقل قول:
نقل قول:
منوی مخفی مودمتون داره یه سرچ بکنید مثلن من با این آدرس اطلاع دقیقی از وضعیت خط adsl پیدا میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
از این صفحه مخفی و یه صفحه مخفی دیگه که رو مدل قدیمی WAG54G2 کار می کرد آگاهی کامل دارم چون تا الان جز لینکسیس مودم دیگه ای نخریدم. متاسفانه تو این صفحه واسه مدل X6200 فقط اطلاعات سخت افزاری، مک آدرس ها و سیستم رمزنگاری و از همه مضحک تر، رمز عبور تعیین شده واسه Wifi نمایش داده میشه. این مدل یه ایراد وحشتناک دیگه هم داره، اونم این که تحت هیچ عنوان امکان تنظیم DNS واسه کاربر وجود نداره ! این ایرادات رو خود لینکسیس پذیرفته و اعلام کرده که در دست بررسیه. اما هنوز بعد دو سال هیچ بروز رسانی جدیدی ارائه نداده. بروزرسانی نسخه 019 هم فقط قدرت Wifi رو بر اساس استاندارد اروپا تضعیف می کنه که من آپدیت نکردم. البته لینکسیس سابقه این رو داره که بعد چند سال یهو یه آپدیت بده ولی اگه کسی این دو ویژگی واسش اهمیت داشته باشه، پیشنهاد می کنم مودم های جدید ایسوس رو در نظر بگیره. و حتما مودمی بگیره که از استاندارد 35A پشتیبانی کنه (به خاطر پشتیبانی بهتر از فاصله های زیاد تا کافو) که متاسفانه خیلی خیلی کم پیدا میشه مودمی که 35a رو ساپورت کنه. اکثرا G.Fast رو هم ساپورت می کنن کنارش.
اینا که تا همین دو هفته پیش میگفتن تا پایان سال 2 میلیون پورت واگذار میکنند، حالا یه دفعه شد 1.5 میلیون ! من که باورم نمیشه اینا تا آخر سال عرضه واگذار کردن 100 هزار پورت رو هم داشته باشن !! خط جدید گرفتم بعد از یک ماه رفتم مرکز که چرا وصلش نمیکنند ، دیدم غیر از خودم خیلیهای دیگه هم اونجان . حالا یا مثل من خط جدید دارن یا خرابی . جواب همه ما هم این بود : سیم نداریم، برید خودتون بخرید !:n08:
مگه رو مسي هم ميشه vdsl ارايه داد؟ بلاخره يه قسمتش بايد فيبر بشه نميشه كه همش مسي باشه من تو اين چند روز اخير ديدم همون كافوهاي قديمي مسي رو داشتن سرويس ميكردن اما خبري از فيبر نبودنقل قول:
vdsl برای حداکثر سرعت باید در فاصله 300 متری از کافوهای نوری باشی این یعنی برای هر 3 خیابان یک کافوی نوری نیاز هست در صورتی که در تکنولوژی adsl2+ شما از مرکز مخابرات تا شعای 3 کیلومتری هستی. من که فکر نمیکنم در شهر های کوچک همچنان خبری از vdsl باشه و این طرح هم یک نوعی برای کلان شهر ها هست مثل تهران اصفهان شیراز مشهد و ... دولت طرح هاش نه برای اسایش مردم بلکه برای پول داراوردن هست پس باید جا های شلوغ این طرح اجرا بشه که سود کلان داشه باشه واسه اقایون. بعد میگن چرا همه دارن به تهران و کلان شهر ها مهاجرت میکنن چرا خیلی ساده است بخاطر امکانات و رفاه بیشتر بخاطر کار و زندگی که در شهرستان ها وجود نداره.:n17: