تهران طرح نود گيگ سه ماه توربو اسپيدنقل قول:
Printable View
تهران طرح نود گيگ سه ماه توربو اسپيدنقل قول:
دوستان از من میشنوین حتا اگه این شرکت مفت هم بسته ارائه داد برا یک سال و فقط پول مودم رو خواست بگیره سمتش نرین! امکان نداره از مبین نت سرویس بگیرین و در آخر پشیمون نشین
الان روزای خوش مبین نت هست فقط صبر کنین یوزراشو جمع کنه بهتون نشون میده دزدی و کلاه برداری واقعی رو
تو وایمکس اینو ثابت کرد به همه اینجا هم ثابت میکنه خیالتون راحت
من که همین طرح مهاجرت رو ثبت نام کردم که لااقل از شر مودم وایمکس خلاص بشم. از چهارشنبه هفته پیش تا حالا تماس نگرفتن در صورتی که میگه کمتر از یک روز کاری تماس میگیریم. دو بار پیگیری کردم میگه درخواست زیاده شما تو صف انتظار هستی. یه بار دیگه تماس گرفتم گفت نمیدونم مودم کم آوردن، سیم کارت ندارن فعلا فروش متوقف شده. خلاصه که معلوم نیست چه خبره. باز همین که اپراتور مودب داره و جوابگو هستند جای شکر داره. فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
شاید دارن پوشش رو قوی ترمیکنن و دست نگه داشتن و قرار نباشه نماینده بفرستن ببینم تحت پوشش نیستینقل قول:
یا اینکه پهنای باند کم اوردن
دوستانی که از شبانش استفاده میکنن سرعت رو برحسب کیلو بزارن
ضمنا تو ساعات شبانه ایا مشکل سرعت هم وجود داره یانه
من پنج نشبه قبل عيد زنگ زدم شنبه بيست نهم اسفند برام وصل كردن دقيقا يه روز كاري بعدش :) دير جنبيدي مثل اين كه:)نقل قول:
به من گفتن بخاطر تعطیلات عید تعداد درخواست ها بالا رفته یکم طول میکشه رسیدگی کنننقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
حرف شما رو در مورد وایمکس قبول دارم ولی نمیشه نتیجه گیری کرد که چون سر وایمکس او برنامه هارو دراوردن پس اینم همینجوری میشه!!!نقل قول:
وایمکس سراسری اون موقع فقط مبین نت داشت و کسی هم که وایمکس میگرفت واقعا مجبور بود که وایمکس میگرفت ولی الان td lte هم رقیب داره و کسی هم مجبور نیست این سرویس رو بگیره و اگه بخاد خیلی رو قیمت و خدمات اذیت کنه جایگزین هست.
احتمال داره یه سری تغییرات قیمتی بعده مشتری جمع کردن ایجاد کنه ولی اینکه بخاد وضعش بشه مثل وایمکس خیلی بعیده!
توی حالت رقابتی باید ایرانسل بیاد سیم تی دی رو جدا هم بفروشه تا با مودم اسرماستر 3000 هم کار کنه و بالعکس اما فعلا به این بلوغ نرسیده. بیشتر به فکر فروختن مودمه و الا اگر سیم رو 5 هزار می فروخت و می دیدی سیگنالت خوب نیست خوب بسته نمی خریدی
لطفا لینک این مطلب که سرعت دو به بعد محدود میشه رو قرار بدید.نقل قول:
من هرچی گشتم تو سایت مبین نت همچین چیزی ندیدم.
من واسه دانلود شبانش میخواستم بگیرم که اگه اینجوره منتفیه.
سرعت شبانه روی 4 مگابیت محدود شده که بهت 500 کیلوبایت دانلود میده .نقل قول:
تونقل قول:
این 2 تا پلن که عکس گذاشتی خوب کسی 12 تا 1 ماه 100 گیگ بگیره که هم 1200 گیگ حجم داره سالانه هم 840 تومن درمیاد ارزون تر از 900 تومن
درسته قیمت گذاری بعضی از سرویس هاش مشکل داره . همین دوتا سرویس حجم شبانه سرویس یه ساله 2000 گیگه سرویس ماهانه 200 گیگ که حجم شبانه 12 تا یه ماهه هم 400 گیگ بیشتر از سالانه میشه . ولی فعلا برای اون یه سالانه 20 درصد تخفیف زده که شده 720 تومن .نقل قول:
یعنی واقعا شرکت به این بزرگی حتی نمیاد ۴ تا آدم بزاره یه جمع و تفریق ساده انجام بدن بعد پلن هارو مشخص گنند!؟نقل قول:
الانم تنها رقیبش در td lte ایرانسل هست که تعرفه هاش چند برابر تعرفه های فعلی مبین نته و شرکت دیگه ای این سرویس رو ارائه نمیدهنقل قول:
منم میخوام بگیرم ولی می ترسم یوزراش که زیاد شد بابمول در بیاره مثلا اون طرح 70 تومن 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه رو حذف کنه یا قیمتا رو خیلی ببره بالا
بچه ها قیمت هر گیگ اضافه 1000تومان هستش؟ چون برا من اینجوری زده یا نه؟
فعلا بگیر حالشو ببر تا هست. من adsl رو هم نگه داشتم با یه تعرفه پایین که اگه مبین نت پررو بازی دراورد برگردم رو همون.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هرگیگ اضافه 3ت در سایت درج شده.نقل قول:
عزبز من ده گيگ رو زده 24 تومن با ماليات زده 26 تومننقل قول:
دوست عزیز ایشون در مورد ترافیک اضافه سوال پرسیدن که من طبق اطلاعات خود مبین نت که در سایتش گذاشته پاسخشونو دادم. حالا من مشترک TD LTE مبین نت نیستم که ببینم تو پنل کاربری هم قیمت هر گیگ اضافه اینطوریه یا خیر!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دقیقا کجاش نوشته؟نقل قول:
تو پنل كاريري
دوستان یه سوال وقتی طرح تعویض از وایمکس بی تی دی ال تی ای میدی میان تست میکنن سرعت چند باشه وصل میکنن حداقل
بعد بنظرتون مبین نت کیفیتش بهتره یا ایرانسل
من حجم مصرفم زیاده ماهیی حداقل شصت گیگ بخاطر همین ماهی صد چهل تومن مجبورم کم کم بخاطر خرید دوتا بسته سی گیگ به مبین نت بدم
حالا چون دیدم برای تی دی ال تی ای داره بسته های صد گیگ ماهی ۷۰ تومن میگیره میخوایم اینو بگیرم
از لحاظ سرعت به ایرانسل میرسه؟
یا باید بریم سراغ ایرانسل
دويت عزيز اين ها همه پاسخ داده شده تو تاپيك ولي باز مي گم يرعت بايد بالاي چهار باشه وصل كنت طبق قانونشون .توي سايتم زده سرعتش نهايت تا پنج مگابايت ميرسه بسته داره يه سال پونصد گيگ ولي گرونهنقل قول:
دو روز پیش برای من اومدن خونه تست کردن و آنتن خیلی ضعیف بود و تحویل ندادن، link quality که روی 2 بود و strength هم روی -120 !!!
با این حال تست سرعت که میداد روی 15-16 مگابیت دانلود و 1.5 -2 مگابیت روی آپلود بود. ولی متاسفانه به علت کیفیت پایین آنتن تحویل ندادن.
سلام.نقل قول:
یه وقتایی هم دوست عزیز نوسان میکنه مخصوصا شب که دیگه همونا رو هم نمیگیری ...
پوشش بهتری که پیدا کرد بعدا دوباره بگو بیان تست کنن . تا شهوریور قراره اوضاع خیلی عوض بشه.
دوستان پورت من تا 1ساعت پیش باز بود بقیه هم میتونستن از آی پی من پینگ بگیرن ولی یهو خراب شد نمیدونم قضیه چیه پورت منو یعنی از قصد بستن؟ من یک سرور کوچیک بازی زده بودم با 2تا دوستام بازی کنم . چرا اینجوری کردن پس. الان دیگه پورتم نمیتونم باز کنم...
کلا حساب کتاب نداره :n19:نقل قول:
مطمئنيد يه چك تو صفحه مودم بكنيد شايز از اونجا بستن اگه منظورتون نت تايپ هست ببينيد صفحه تنظيمات مودم رونقل قول:
بله جالبی قضیه همینه من دیگه نمیتونم هیچ پورتی باز کنم . اون هایی هم که باز بودن یهویی بسته شدن . حتی دیگه پینگ هم نمیتونم از آی پی خودم بگیرند (از خارج مبین نت) . حالا نمیدونم باگ نرم افزاریه یا خودشون اینجوری کردن چون من زمانی که این اتفاق افتاد اصلا دست به چیزی نزده بودم.نقل قول:
بزرگ ترین مشکل من اینه که این شرکتای ارائه دهنده ی اینترنت کلا اوپراتور های جالبی ندارند. مثلا من زنگ بزنم بگم مشکلمو طرف اصلا نمیدونه پورت چی هست سر همین یکجوری آدمو میپیچونه...
بزاريد ببينم منم اينجوريمنقل قول:
نه من از دي ان اسم پينگ مي گيرم نت همم بازه :|
در حال حاضر درصورت ضعف سیگنال و تست سرعت زیر 20 مگ تحویل سرویس صورت نخواهد گرفت ... حداقل سرعت برای تحویل سرویس 20 مگ لحاظ شدهنقل قول:
واقعا خیلی جالبه . زنگ زدم پشتیبانی مشکلمو گفتم طرف برداشته به من میگه مودم شما امکان port forwarding نداره . ظاهرا من این 4 5 روز توهم زده بودم این صفحه هم فقط تو خیالات منه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ناامید شدم از مبین نت
فایروال رو غیرفعال کردید؟نقل قول:
تو تب DMZ فعلا آی پی اون سرورتون رو بدید و مستقیم کنید ببینیم کار میکنه یا نه
پسنقل قول:
لطفا بفرمایید شبها برای تست و تحویل بیان .
البته اگه بیان طبق فرمایشات شما دیگه اون موقع هیچ مودمی تحویل مشترکی نمیشه :n10::n02:
اين مشكلي كه شما داريد من ندارم فقط ساعات شبانه محدود ميشه لي بقيش سرعت برا من رو چهل مگ قفلهنقل قول:
بهنقل قول:
چه زبونی به شما بگم بی خیال من یکی بشید !؟
لطفا !!
ضمن سلامنقل قول:
حتما و حتما با پشتیبانی 1575 تماس گرفته و وضعیت سرعت در ساعتهای مختلف را گزارش دهید، درصورت وجود مشکل، تیکت ثبت و کارشناس فنی به محل شما مراجعه خواهد کرد
اطلاعای از نحوه پوشش دهی دارین؟!نقل قول:
مثلا کوچه ۳۲ فیضیه جمشیدیه کلا پوشش نداره پاییت تر داره