آقا یه درخواست داشتم خواهشا هر کی فایل فلش این مدل رو گیر اورد یا آدرس بده یا اینجا بزاره ثواب داره چون من تلویزیونم بلااستفاده شده. البته امکان داره ماهها طول بکشه اما من چاره ای ندارم جز صبر کردن.متشکر
Printable View
آقا یه درخواست داشتم خواهشا هر کی فایل فلش این مدل رو گیر اورد یا آدرس بده یا اینجا بزاره ثواب داره چون من تلویزیونم بلااستفاده شده. البته امکان داره ماهها طول بکشه اما من چاره ای ندارم جز صبر کردن.متشکر
داداش من يه گيمر هستم ... و با توجه ب تحقيقاتي ك كردم پنل ips اصلا ب كار گيم نميادنقل قول:
يگه input lag و hdr بماند
اتفاقا مورد 2 و 3 جزء مزایا و نقاط قوت این تی وی هست !!نقل قول:
نمیدونم منظورتون از کویر و هیچ برنامه ای چیه دقیقا،من الان تو آپ هاش بالای 50 تا برنامه و بازی جورواجور دارم !
برنامه هایی مثل یوتیوب یا جی ال ویز و .... بخاطر مشکل هیتلر اینجا کار نمیکنن.
بر مبنای اینکه شما چه منطقه ایی و چه کشوری رو براش انتخاب کنین،برنامه های پیش فرض و آپ ها و بازیهای ال جی کانتنت تغییر میکنن.
اگه منظور آپ های مخصوص ایرانه،تا زمانی که این مدل تحت گارانتی و مونتاژ گلدیران نرفته و نشه ایران را به منوش اضافه کرد،کاری نمیشه کرد.که البته چندان چیز خاصی هم نداره واسه ایران.
اگه با اندروید تی وی مقایسه کنید،که بله امکانات به مراتب بیشتر هست در اون،ولی در عوض توی web osشما راحتی و روانی حرکت تو منوها،سبک و کم حجم بودن برنامه ها و نصب و استفاده آسان را دارید و مشکلات اعصاب خردکنی مثل لگ و کندی عملکرد منوها و احیانا هنگ کردن تی وی را ندارید اصلا.
و رسیو.... این مدل برعکس نظر شما یه برد استاندارد و با کیفیت داره و قدرت و حساسیت تیونر کاملا قابل قبول هست.من خودم از رسیو...داخلیش استفاده نمیکنم ولی دوستان راحت نصب کردن و حتی گردون را ساپورت میکنه و جهتهای مختلف رو دریافت کردن و کانالهای 4k را هم.
اسم ستلایت اصلا مهم نیس،تو دستگاههای مختلف اسامی متفاوتی سیو شده.مهم اینه که شما (جهت و فرکانس) درست را پیدا کنید و با یه سرچ اتو یا کور بقیش حله.
و مثل بعضی مدلها نگران خراب و تعمیری شدن برد اصلی در صورت استفاده از ---/s نمیشید.
ال جی سرویس را از منو روی ترکیه گذاشتم،یه ورژن جدید اومده،میخواد به ورژن 04.30.65 آپدیت کنه.
اگه از دوستان کسی به این ورژن آپدیت کرده،تغییرات و کارکرد را اطلاع بده،ممنون.
اگه میشه تو این تاپیک یه آموزش تصویری از تنظیم ----- این تی وی بزارید که همه دعا کنن براتون
من تازه متوجه شدم نشت نورش ربطی به گوشه تصویر نداره ماهیت پنل این تلوزیون طوری هست که اگه رنگ غالب تصویر مشکی باشه و یه قسمتی از صفحه سفید باشه مثل تکست اطراف این تکست به صورت عمودی هاله ای از نور نشت میکنه فکر میکنم به خاطر روشن شدن بک لایت اون منطقه هست که به خاطر نازک بودن پنل از اون عبور میکنه در کل تکنولوژی خوبی نداره برای مهار این قضیه و واقعا آزار دهنده هست تو فوتبالم کثیفی تصویر داره و مد hdr هم حداقل تو این مدل حرفی واسه گفتن نداره چون کیفیت تصویر به شدت پایین تر میاد اصلا چیزی نبود که من تصور میکردم من همش تو ذهنم قابلیت hdr دوربین بود
خلاصه از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست اگه پول دارید این مدل رو من به شخصه توصیه نمیکنم مدل های oled انتخاب کنید
اگه میشه تو این تاپیک یه آموزش تصویری از تنظیم رس یو ر این تی وی بزارید که همه دعا کنن براتون
در مورد سوم اصلا با شما موافق نیستم چون رسیورش جالب نیست و قابلیت اضافه کردن جهتها رو نداره اونی که شما میگی فرکانس مهمه واسه کسی به درد میخوره که گردون نداره اما کسی که گردون داره نمیتونه یاهست رو بگیره چون نمیشه 52 درجه رو واسش تعریف کرد تا موتور به اون مختصات بره و این یه فاجعه است در ضمن از لحاظ سخت افزاری هم آشغاله چون تلویزیون من روی هم رفته 48 ساعت کار نکرد که سوخت و بلا استفاده شد در صورتی که من تمام موارد ایمنی رو هم رعایت کرده بودم .اشتباهم این بود که سونی نخریدم و یه تعمییر کار ذهنم رو منحرف کرد که الجی بهتره.نقل قول:
سلام دوست عزیز در کل لوازم برقی هر برندی باشه شانسیه احتمال داره تا اوردی خونه زدی تو برق سوخت حالا اگه گارانتی داشته باشه شاید یه کاری واست بکنن اگرم نه که هیچ من خودم بعد هشت سال یه تلویزیون ال جی داشتم هنوز کار میکرد یکبار هم تعمیرگاه نرفت فروختم و این مدل رو خریدم فعلا که راضیمنقل قول:
در مورد ----- که شما میگید یه فاجعه هست اگر این دستگاه فقط ----- بود میشد بهش گیر داد که چرا نقص داره ولی این رسیورش در حد کار راه اندازه تازه بنده خدا کانالهای 4k هم میگیره
انشاالله مشکلتون حل بشه اگه راحلی برای بک آب گرفتن از فلش هست بگید من درختم چون بلد نیستم
اتفاقا من دقیقا مسیر یاهست 52.5 درجه رو با موتور تنظیم کردم ، فقط نتونستم اسم ستلایت رو ویرایش کنم ولی تونستم درجه رو ویرایش کنم .
درودنقل قول:
دوست عزیز قبول دارم که لوازم برقی امکان خراب شدن دارند و در هر برندی اتفاق میفته اما اگه یه سر به اینترنت بزنید می بینید اکثر مشکلات مربوط به الجی میشه و این مدل که تازه اومده کلی گزارش خرابی داره واین خوب نیست واسه یه برند محبوب البته من قبلا خیلی قبولش داشتم تلویزیون قبلیم هم الجی بوده البنه اونم دیجیتالش پرید و واسش تیونر جدید گرفتم اما در کل محصولات جدیدش مشکل دار شدن.در مورد داخلی هم میدونم نباید انتظار زیادی داشت اما ویرایش درجه یه جهت حداقل ترین چیزه شما میتونی یه اسم جدید بسازی فرکانس هم بدی اما جهت رو نه خوب به چه دردی میخوره اینکار.البته 4k گرفتنش یه مزیته در ضمن ممنون از شما دوست خوبم که به فکر من هستید باید از تعمیر کارها بپرسم ببینم میشه از یه تلویزیون سالم فایل فلش گرفت یا نه؟؟اگه شد مزاحم میشم بازم از شما و همه دوستان خوب ممنونم:n12::n12:
مدل 8500d سونی برای فوتبال و فیلم دیدن چطوره ؟ مناسبه یا مثل سامسونگ 7970 هرتز پایینی داره ؟نقل قول:
از لحاظ رنگ بنظر شما چطوره ؟ من خودم که بنظرم رسید کیفیت رنگ بالاتری نسبت به سامسونگ داشت
shahram t@
سلام دوست عزیز،بخاطر مشکلی که برای تلویزیون شما ایجاد شده متاسفم و امیدوارم به زودی حل بشه.
کل نت را زیر و رو کردم،فایل sw برای این مدل در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود هست.تقریبا 850 مگ.ولی برای مدلهای اروپایی که سری ساختشون ZA هست،اینا که ما داریم TA هستن.
ولی من دیروز ال جی سرویس را ترکیه گذاشتم،همین ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آپدیت روی سرور آنلاین ال جی هست.که هنوز آپدیت نکردم.
ببین شاید به درد بخوره و مشکل حل بشه.
داداش x850d رو من ديدم معركه بود از همه بابت عاليه ... مشكي عميقي هم داشتنقل قول:
دور سامسونگ رو خط بكش ك هرتز پاييني داره و توي تصاوير متحرك اذيتت ميكنه
همين uh850 رو ديدم عالي بود ... حرف نداشت ... مشكي هم عميق بود ولي همچنان ب پاي سوني نميرسيد و راجع ب game mode اين تي وي هم من اطلاعي ندارم چطوره ... ولي سوني جايي برا شك نميذاره توي بخش gaming
Sent from my iPhone using Tapatalk
اون مطلبی که در مورد رسی...این مدل گفتم،به خصوص در مقایسه با مدل sony w805c بود،چون اون موقع یکی از گزینه های خریدم بود و خیلی مشکل و خرابی تو اون مدل بخاطر استفاده از رسی... داخلیش شنیده میشد و مشکل بهم ریختن کانالها و....
بین تمام دوستانی که استفاده میکنند چه اینجا و چه همکار و فامیل،مورد شهرام عزیز تنها موردی بوده که شنیدم چنین مشکلی پیدا کرده و امیدوارم به زودی رفع بشه.
مساله ای که هست اینه که ال جی،سونی،سامسونگ و....سازنده رسی...نیستند و فقط این برد را برای کامل کردن پک شون روی بعضی مدلها و برای بعضی مناطق قرار میدن.
مقایسه بخوایم بکنیم،شرکت چینی گلوبال استار چندین ساله که دستگاههای رسی... تحت برندهای مختلف فلان ست،فلان مکس و فلان استار با سخت افزار ارزون قیمت تیراژ بسیار بالا و قیمت پایین تولید میکنه و جالبه که به نسبت تعداد بسیار بالای دستگاه هاش که دست مردمه موارد خرابی دستگاه ها واقعا کم بوده !!
مشخصه که اون شرکت در مقابل غولهایی مثل سونی و ال جی و... اصلا به حساب نمیاد،ولی اونا کارشون و تخصصشون طراحی و ساخت رسی... هست.
کلا استفاده از رسی... داخلی این تی وی ها یه مقدار ریسک داره،بخصوص اینکه اینجا تجهیزات جانبی و ارتباطی مثل سوییچ و فیش و سیم و ...معمولا بی کیفیت و غیر استاندارد هستن و هر نوع اتصالی داخل اونها (مثلا اتصال مغزی سیم آنتن به رشته ها) ممکنه باعث خرابی برد رسی... و خرابی خود تی وی بشه.
یاهست رو دوستی که باهم دوتا ازین مدل خریدیم با گردون گرفته و اکسپرس در 53 درجه شرقی را هم همینطور.
اینجا هم فکر میکنم دانیال عزیز از کانالهای در حال پخش اون جهت(با گردون) عکس گرفتن و گذاشتن.
یکی از دوستان از ارزونی گفت،آنچنان ارزون هم نیست.اون موقع که من خریدم، سونی w800c با پنل va و سیستم عامل اندروید و یک اینچ بزرگتر، 150 تومن زیر قیمت این مدل میشد خرید.الان دیدم uh850 سیصد تومن گرونتر شده.
البته اگه کسی بتونه هزینه کنه و oled بگیره قطعا خیلی بهتره.
دوستان منطقه رو کجا بزارم که برنامه ها بیاد؟ الان فقط چهار تا برنامه داره. بعد اگه منطقه رو عوض کنم همه چی ریست میشه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام شاید یه راه برای بدست آوردن فایل فلشش باشه که یاری یکی از دوستان که اپدیت نکرده رو میطلبه ببینید من اولین بار که آپدیت کردم از طریق نرم افزار lg tv plusبود که اول فایل آپدیت رو روی گوشی دانلود کرد بعد از طریق شبکه به تلویزیون منتقل کرد و آپدیت شد بنده هم با توجه به حجمش که حدود 700 مگ بود پاکش کردم که مطمئنن همون فایل مورد نیاز شماست حالا شاید یکی از دوستان با این روش بتونه بهتون کمک کنه<br />نقل قول:
<br />
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
چرا منوی این تلوزیون ها با هم فرق داره واسه من اصلا همچین گزینه هایی نداره اصلا کشور ترکیه هم واسه انتخاب نداره فقط خاورمیانه و کشورهای آفریقایی داره استور وب او اس هم خالیه یعنی فقط 5 تا برنامه داره همین و بس هواشناسی یو تیوب آمازون . من رو گوشیم و رو برنامه lg tv plus آپدیت اومد و به ورژن 04.30.06 ارتقا داده شد ولی هیچ فرقی تو هیچ زمینه ای نکرد اصلا همچین منوی آپدیتی داخل منوی جنرال تی وی وجود نداره
قبلن هم از دوستان خواهش کردم نحوه تنظیم رs یور این تی وی رو اموزش بده من حتی یک درصد سیگنالم نتونستم پیدا کنم اصلا نحوه معرفی ماهواره به صورت دستی کجای تنظیماتش هست چرا من پیدا نمیکنم
درودنقل قول:
ممنونم دوست عزیز که وقت گذاشتید و بنده حقیر رو قابل دونستید تا مشکل رو حل کنید اما متاسفانه اینها آپدیت برنامه هستند که قبلا هم خودم گرفتم و بردم رو دستگاه بزنن اما تعمیر کار گفت نمیشه وفایل فلش فرق میکنه پسوندش bin هست و حجمش هم زیادتره مثلا 1 یا 2 گیگ و به سادگی هم گیر نمیاد. در هر صورت بسیار سپاسگزارم.:n40:
درودنقل قول:
ممنون دوست عزیز من نمیدونم میشه از این طریق کاری کرد یا نه دوستانی که استاد هستند باید نظر بدهند اگه بشه که عالیه دوستان مهربانی مثل شما هستند که یاری کنند فقط باید راهش رو گیر بیاریم در هر صورت خیلی لطف کردید باور کنید حسابی ذهنم مشغول این کاره و راه به هیچ جایی هم نبردم از دوستانی که دستی بر آتش دارند و یا تعمیر کارند تقاضای کمک دارم خدا یاور همگی.:n40:
سلام دقبقا چه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده ؟نقل قول:
[QUOTE=smtaba;8912533]سلام دقبقا چه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده ؟[/QUO
فقط منوی الجی بالا میاد و نشانگر کنترل رو صفحه دیده میشه و دیگه هیچیش کار نمیکنه نه منو میاد نه ولوم زیاد و کم میشه و............کلا بلا استفاده شده
[QUOTE=shahram t;8912597]یه تیکه فیلم از زمانی که روشن میکنی تا تازمانی که گیرمیکنه بزارنقل قول:
[QUOTE=smtaba;8912741]من فراموش کردم چطور فیلم آپ میکردم وقتی رو ی گزینه فرستادن ویدیو کلیک میکنم آدرس اینترنتی آپلود رو میخواد که من ندارم.نقل قول:
[QUOTE=shahram t;8913151]ایدی تلگرام داری بیاتلگرامنقل قول:
Salambaba3@ این ای دی گرو تلگرامی سلام باباهست بیا توگروه پیام بزار
سلام دوستان من کشور رو گذاشتم ترکیه
الان اگه بخوام آپدیتش کنم مشکلی براش پیش نمیاد ؟ رسیورش نمیپره؟
لطفا بکاپ لیست م ا ه داره و کانال ها را بزارید
[QUOTE=shahram t;8913151]تلویزیونت درست میشه نیازی به بازکردن نداره من یکی که همین مشکل داشت درست کردم بیا توگروه تلگرام که برات فرستادم پیام بدهنقل قول:
[QUOTE=smtaba;8913434]ممنون دوست عزیز رمز تلگرامم فراموشم شده و نمیتونم بیام تلگرام اگه زحمت نیست همینجا پیغام خصوصی کننقل قول:
البته خصوصی هم نباشه بهتره به درد باقی دوستان هم مبخوره البته امیدوارم هیچوقت بهش نیاز نداشته باشن
[QUOTE=smtaba;8912741]دوست عزیز فیلم رو ایمیل کردم . منتظر نظرتون هستمنقل قول:
آقا چی شد من رو امیدوار کردید و خبری نشد منتظرم همچنان
سلام دوستان
نشت نور این تی وی خیلی رو مخه دوستان واقعا راه حلی نداره ؟ مخصوصا شبا خیلی آزار دهندست
ممکنه که این تلویزیون هایی که قاچاق وارد میشن و قیمت پایین تری دارن ازون دسته باشن که تو کنترل کیفی رد شدن و با قیمت پایین تری فروخته میشن چون تلویزیونی که من تحویل گرفتم هیچ گونه لیبلی رو تصویرش نبود
من برا همين مورد نشت نور مجبور شدم Sony X850D بخرم قسطي ... زير قرض رفتم ولي نتونستم نشت نور رو تحمل كنمنقل قول:
آدم حساسي هم هستم ... ازين مشكلا خيلي رو اعصابمه
ضمنا پنل X850 D با uh850 دقيقا يكي هست ...
قبلا هم خواهش کرده بودم از نشت نور تو حالتهای مختلف چند تا عکس بگیرید و قرار بدید تا دقیق متوجه بشیم . من که در مورد نشت نور مشکل خاصی ندیدم و ندارم .نقل قول:
پس اگه واقعا پنل این دو مدل باهم یکیه میشه یه جورایی امیدوار بود که تو آپدیتهای بعدی که الجی برای این مدل میده شاهد رفع یک سری ایرادات و یا بهبود نسبی کیفیت تصویر بشیم. البته این حدس نمیدونم تا چه حد منطقی و عملی باشه . و سونی هم با توجه به استفاده از همین مدل پنل در مدل X850 مطمنا بدلیل موتور پردازشی بهتر دارای عملکرد بهتر تصویر هست ، در کل بنظرم سونی بیشتر داره نون موتور پردازشگر تصویر قوی که تو تلویزیونهاش داره رو میخوره .نقل قول:
ال جی رو چند فروختی چقدر ضرر دادی؟نقل قول:
داداش من اصلا نخريدم ك بفروشمنقل قول:
با توجه ب مطالب همين انجمن و پستهاي مفيد دوستان تو اين تاپيك از همون اول Sony X850D رو گرفتم
وگرنه قصد داشتم همين مدل uh850 رو بگيرم
هر دو رو توي نمايندگي ديدم از نزديك ... هنوز تصاوير توي اين مدل سوني زنده تر و پويا تر هستش ... همون مطلبي ك دوستمون تو يه پست قبل از شما گفتن كاملا درست گفتن
ضمنا مسئله اي ك هست اين مدل سوني 3D نداره منم برام مهم نبود چون گيمر هستم
وگرنه در كل option هاي uh850 تو چند مورد بهتر از X850D هست
مثه همين 3d و local dimming
سلام داداش. چند خریدی؟