میخواستم بدونم اگه قدرت گیرندگی یکسانی داشته باشن همون 3372 رو بگیرم.
داشتن یه وایفای (احتمالا ضعیف) داخلی ارزش 100 تومن بیشتر رو نداره .
Printable View
میخواستم بدونم اگه قدرت گیرندگی یکسانی داشته باشن همون 3372 رو بگیرم.
داشتن یه وایفای (احتمالا ضعیف) داخلی ارزش 100 تومن بیشتر رو نداره .
منم همین مدل رو دارم ولی متاسفانه 156 داشتم یک بار سیم کارت گذاشتم داخلش پانچ شده بود بو کوچکترین حرکتی جای پینهاش شکست نمیدونم درست میشه یا نه گارانتی هم فکر نکنم قبول کنه اینطور که خودشون میگفتننقل قول:
یک مشکلی هم که داشت با 2750 بعضی وقتها وصل نمیشد مثلا مودم رو خاموش روشن میکردم اتوماتیک وصل نمیشد و باید ریستارت میکردم مودم رو یا ... تا درست میشد
یک سوال که دارم این مدلهای هووای اگر یک بار انلاک بشه برای بقیه سیم کارتها دیگه بعدا احتیاج نیست
و اینکه ایا میشه همین مدل 3372 رو زد به پشت ----- و فقط داخل ----- باشه و بشه از اینترنت برای ----- استفاده کرد برای cccam:n16:
شما باید اول در 2750 سامبا رو با ورک گروپ فعال کنی و رمز بدی بعد اپشن پایینیش ایران رو انتخاب کن و بزار رو اتو apn اگه نداشت وارد کن و سیو بگیر هر موقه دانگل رو وصل کنی میگیره قطعی هم نداره.نقل قول:
انلاکم که کنی دیگه تمامه.
برو سایت دیلینک ایران بپرس قسمت سولات یا فرم تماس پرکن جواب میدن اگه تعمیراتی باشه. ولی چون قیمتی نداره بندازی دور راحتری.
هیچ دستگاهی جز روتور چیپست فور جی ساپورت نمیکنه اون مودمم adsl هم تا تری جی و دانگل هایی که تو سایتش زده رو قبول میکنه
تست سرعت هر سه اپراتور با 8231
رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل
ایرانسل با 3372
همراه اول
همه رو با 8231 گرفتم فقط ایرانسل رو با 3372 هم گرفتم
چرا سرعتی رو تری جی قفل 3372 با تری جی قفل 8231 فرق داره؟
همین الان 16 عصر با دانگل تری جی 8231
آقایونی که مودم ایرانسل 3372 خریدید . 10 گیگ هدیه شو چجوری باید فعال کرد ؟
من از مغازه آشنایی خریدم گفت فردا باید ببری دفاتر ایرانسل ثبت کنن سیم رو . بعد مودمم باید ببرم ؟
باید همینجوری پلمپ باشه ؟ یا بازش کنم یکم امشب باهاش ور برم ؟ ( هیچ جاش هم نزده هدیه اینترنت رایگان )
مودم رو از همین الان باز کن و استفاده کن هیچ مشکلی نداره حتی انلاکش کن. من این کارو کردم .فردا با کارت ملی برو فعالش کن به طرف بگو ده گیگم با مودم داره که imei مودم رو تو سند وارد کنه. بعد چند ساعت که فعال شد ی زنگ بزن 700 بگو ده گیکم رو میخام اونم میگه هفت تا ده روزه بعد اکتیو میشه.نقل قول:
خیلی لایک داری ! با خیال راحت بازش کردم و دارم تست میکنم .نقل قول:
احسنتم !
سلام
بنده فردا احتمالا برم برای خرید مودم دوباره
والا میخواهم یک دانگل یا مودم 4g بگیرم نظرم اینه که برم این مدل هووای 3372 یا مدل جدید e8372 رو بگیرم و یک دونه روتر 4g هم بخرم این مدل TL-MR3220 آیا با هم مچ میشن قطعی ندارن مثل مودم 2750
آخه قبلا دانگل dwa 156 داشتم با مودم d-link 2750 اصلا مچ نبودن
کسی اینجا تونسته مودم AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router
Archer MR200
رو تست کنه این چطوره ؟؟
چیزی که برام خیلی مهمه پینگه کسی اینجا تا حالا با این 4g یا 3g ها بازی انلاین انجام داده ؟؟
همین الان 16 عصر با دانگل تری جی 8231---- همراه اول
قدرت سیگنال ویا همون rssi از داخل تنظیمات مودم از کجا میشه نگاه کرد؟ هر چی گشتم پیدا نکردم. نرم افزار hi link هم جایی نداشت برای قدرت سیگنال.
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
ی نرم افزار اندرویدی تو پست ها هست یا تو تاپیک مودم های تری جی فورجی به اسم 3372 مونیتورینگ همه مودم ها یی رو که به گوشیم وصل شده رو اطلاعاتی رو که خواستی میده. البته من فقط چند نوع مودم هواوی باهاش چک گردم
سلام دوستان.
واسه مودم 5573 آپدیت جدید اومده. به نظرتون آپدیت کنم؟ بعدا واسه آنلاک کردنش مشکلی پیش نمیاد؟
منم اپدیت جدیدتر از پست اول دیشب پیدا کردم اما دنبال یه روش بکاپ گرفتن از فیرمور و وب یوای فعلی هستم ، کسی راهی بلده ؟
یه سری برنامه گرفتم هیچکدوم درست کار نکرد یکی هم شماره کام پورت میخواد .:confused:
توی مرورگرتون آدرس زیر رو وارد کنید مودم به حالت دیباگ مد میره و پورت کام نصب میکنه برای برگشتن هم کافیه یه بار مودم رو از رایانه جدا کنیدنقل قول:
میزنم اتفاقی نمیفته و برمیگرده به همون هوم ؟
شما برنامه ایی برای اینکار سراغ دارید؟
این فیرمور جدیدتره
اساتید نظری ندارن کلا ؟
مودم های ایرانسل e3372s هستن و ورژن جدیدی نیومدهنقل قول:
درسته ولی اون پایین نوشته بود 3372s گفتم شاید جدید باشه.نقل قول:
شما میدونی چطور میشه از وب یو ای فعلی بک اپ گرفت ؟ برنامه ای راهکاری ؟
یه جایی خونده بودم اگه پیدا کنم قرار میدم. به طور کلی Webui یه فولدره در حافظه دانگل و اگه از اون کپی بتونید بگیرین کار تمامه!نقل قول:
من یه پیج پیدا کردم و حتی ابزارهای گفته شده مثل هواوی ترمینال و oem calc وغیره شو هم گرفتم ولی جایی که باید تل نت کنیم و کامند بفرستیم ارور میده .
یکی هم هست داشبورد بکاپ هواوی ، نمیدونم داشبورد همون وب یو ایه یا چیز دیگه
داشبورد همون وب یو ای هست فکر می کنم
البته اگر فرم ویور و وب یو آی رو از روی فایل نصب کرده باشی نیازی به بک آپ نداری اما برگردون به وب یو ای فابریک و کاستمایز شده فرق می کنه که در این صورت فرم ویور هم باید باشه چون بعضی وب یو آی ها با یعضی فرمویرها مچ نیستن ( پیش اومده برای من توی 5372)
من هنوز فیرمور و وب یوای مودمو عوض نکردم .فقط انلاکش کردم. شاید هم بعدها لازم نشه اما دیگه برام تجربه شده قبل از هر نوع مود و کاستوم فیرمور رو گوشی ( یا مودم و غیره) اول یه بک اپ از حالت اولیه بگیرم که اگه لازم شد راه برگشتی باشه.
حالا این داشبورد تول که مال خود هواویه در حالت نصب نشده مودم که بشکل سی دی رام ظاهر میشه یه ایزو میگیره و از اون یه فایل اگزه درست میکنه که اجراش میکنی میزنه update wizard dashboard و شبیه همون فایل اپدیت فیرمور بنظر میرسه. ( حجم 13.7 مگ )
سوال اینه که اگه این همون وب یو ای ایرانسل رو برمیگردونه , خود فیرمور دانگل رو چطور میشه بک اپ گرفت ؟ ایا حاضر اماده اش جایی هست ؟
دوستانی که مودم 3372 دارید، آیا مودم شما پس از یکساعت استفاده گرم یا داغ میشه؟ من جدیدا مودم 8372 وایفای دار گرفتم کارایی ایش عالیه ولی بعد یکساعت خیلی داغ میشه نمیدونم مشکل داره بفرستم گارانتی یا طبیعیه؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
داغ شدنش طبیعیه من 3372 دارم داغ میشه اون بخاطر چیپ داخلیشهنقل قول:
Sent from my LT25i
سلام دوستان بزرگوار
من رو راهنمایی بفرمایید بهترین مودم وای فای 4g الان کدومه
آیا مودم ها اثری در سرعت دارند؟
پیشاپیش سپاسگزارم
مودم usb اگر میخاین مدل های e3276 و e8372 پیشنهاد میشه اگر باطری دار میخاین مدل e5786 خوبهنقل قول:
Sent from my LT25i
اگه میتونی انگلیسی بنویسی تو فروم های خارجی بنویس چیزی که میخای چیزای جالبی میبینی بعد واسه ما هم بزارنقل قول:
دوست خوبمنقل قول:
با تشکر از راهنماییت، ترجیحم اینه که مستقل باشه و نیازی به لپ تاپ یا دستگاه دیگه برای تامین برق نداشته باشه بنابراین مدل باتری دار مناسبمه
جسارتاً هیچ کدوم از مدل هایی که فرمودین توی سایت ایرانسل نیست. باید از جای دیگه ای تهیه کنم؟
آیا امکان استفاده از هر سیم کارتی در این مودم ها به راحتی و بدون دردسر وجود داره یا تنظیمات و یا قفل خاصی دارن؟
مدل 5786 رو توی هیچ سایتی برای خرید پیدا نکردم...
این دو مدل رو ملاحظه کنیدنقل قول:
و
اینم هست اما باتریش 1500 حدود 4 5 ساعت جواب میده
نظرات کاربرانش رو هم بخونید
دوستان برای مودم e3372s (ایرانسل) آنتن اکسترنال در ایران موجوده؟
نت رو که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم البته تو ebay و ... بود ولی ایران نبود.
آنتن TS-9 فکر کنم میخورند یا TS-5
من دنبال فیش نری اینا هم گشتم که حداقل آنتن 4g برای مودمهای دیگه رو بتونم تبدیل کنم یا یکی خودم بسازم ولی کلا از این نوع فیش هم (TS-9 یا TS-5) پیدا نکردم.
CRC9نقل قول:
بهش ميخوره
7cEram
ممنون از پاسختوننقل قول:
میتونین یه لینکی از این سوکتی که میفرمایید بدین؟ (فروشگاه اینترنتی)
و اگه در اینترنت نیست از کجا میشه اینو تهیه کرد؟ با توجه به اینکه تهران نیستم (تبریزم)
و یه چیز دیگه اینکه این مودم e3372 دو تا ورودی آنتن اکسترنال داره و آنتنهای خودش که در ebay و ... هست دو تا خروجی و فیش دارند. این فیش رو چجوری دو تاییش باید کنم برای مثلا تبدیل یه آنتن دیگه. چون آنتهای این مودم 3 تا سیم دارند فکر کنم که یکیش مشترکه دو تاش هم برای هر کدوم از ورودیهای مودم.
ولی آنتهای دیگه کلا دو تا سیم دارند که میشه فقط یه ورودی رو استفاده کرد.
کسی بلد هست مودم ال اچ 92 رو انلاک کنه
در ضمن یک دفعه که انلاک کنی دیگه هر سیم کارتی بزاری میخونه یا هر سری که سیم کارت تعویض شه باید انجام داد؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
انلاک نمیشهنقل قول:
بعضی وقتا dns که اپراتور ست میکنه ممکنه با مشکل مواجه بشه و درنتیجه لود صفحات کند میشه و...
از این اسکریپت برای تغییر dns اپراتور به dns های گوگل استفاده کنین (برای دانگل e3372) :
http://4upld.com/2lcUh/set_dns_e3372s.rar
میشه اینو ی جای دیگه اپلود کنی . من که نتونستم دان کنم. همش تبلیغ و اذیت. اخرشم ارور504نقل قول:
https://1fichier.com/?1i34t9qkjuنقل قول:
مرسی طرز کار این چطوریه؟ حالا dns عو ض شه که چه بشه. عوض شد بخایم برگردیم به قبل چه کنیم. ی کم اموزش بهمون میدینقل قول: