سلام
من در این نسخه چالش آرسنال را انتخاب کردم و بعد از سه سال قهرمان لیگ قهرمانان شدم (فصل دوم نائب قهرمان شدم). همانطور که برخی از دوستان هم اشاره کردند، یک نیمچه باگی در این بازی وجود داره که شما میتوانید بازیکن مورد علاقتونو در اقساط 48 ماهه خریداری کنید که این مسئله به من کمک کرد تا در همین سه سال قریب به 400 میلیون پوند هزینه کنم: روئس، لواندوفسکی، نیمار، خاوی مارتینز، جان استونز، واران، پوگبا، آلابا، تراشتگن، بن عطیه، کاسیمیرو، لارس بندر، خوزه گایا، رامانولی و ...
در هر سه فصل قهرمان لیگ شدم و در سال سوم فاصله 12 امتیازی با تیم دوم داشتم.
نمیدونم میشه اسمشو باگ گذاشت یا خیر، اما سانترهای عمقی از جناحین معمولا به گل ختم میشه، به همین دلیل مدافع های راست تیم (برای من بلرین) هم بیشترین پاس گل را میدن و هم بهتر از بقیه بازی میکنن.
برای تیم ملی هم مربی تیم انگلیس شدم (من معمولا هر باشگاهی را از هر کشوری انتخاب میکنم، تیم ملی همون کشور را هم انتخاب میکنم که این معمولا امتیازهای بیشتری در اختیار شما قرار میده) و هم در جام ملتها و هم در جام جهانی نائب قهرمان شدم. اولی را به اسلواکی باختم و دومی را به هلند (بالاخره هلند قهرمان جام جهانی شد)
پ.ن 1: یک عادت خیلی بدی دارم و اونم اینه که در حین بازی، خیلی درگیر مسائل اقتصادی میشم. مثلا بازیکنایی را قرارداشون تموم شده به خدمت میگیرم و بعد از یک بازی زمانی اونها را به فروش میرسونم یا آنها را قرض میدم. مثلا یک بازیکنی داشتم که 4 میلیون بیشتر نمی ارزید، اما در طول سه سال به تیم های مختلف قرض دادم و 6 میلیون درآمد داشتم و قیمت این بازیکن هم به 15 میلیون رسید و انتهای فصل سوم با 18 میلیون فروختمش. یا مثلا گورکوف را که ابتدای بازی بدون تیم و مصدومه به خدمت گرفتم و از نیم فصل یک کمی بهش بازی دادم و در انتهای فصل به مبلغ 11 میلیون به دربی کانتی فروختم. این عادت به قدری حاده که تقریبا هر فصل حدود 15 بازیکن بدون تیم را استخدام میکنم و معمولا هر فصل بیش از 40 بازیکن را به تیم های دیگه قرض میدم.
پ.ن 2: آیا کسی به ادیتور بازی دسترسی داره؟ اگر آره و میتونه وقت بگذاره، لطفا بارسا و رئال را وارد لیگ انگلیس کنه و دو تیم ضعیف این لیگ را به اسپانیا ببره. کلا تعداد تغییرات میشه 4 تا.
إن شاءالله موفق باشید
یاعلی