منم دیدم W805 حدود ۱۰۰ تومن ارزون تر منظورتون از تلوزیون چینی چیه دقیقا؟؟؟؟یعنی مونتاژ چین؟؟
Printable View
منم دیدم W805 حدود ۱۰۰ تومن ارزون تر منظورتون از تلوزیون چینی چیه دقیقا؟؟؟؟یعنی مونتاژ چین؟؟
نقل قول:
سلام به همگی به خصوص عالی جنابان mehrabooni و Cyberlife
من انشالا میخوام عروسی کنم :n01:و میخوام تی وی بخرم و انتخابم هم ،فعلا همین 50w800c هست از بانه یا گناوه بدون گارانتی انشالا
از تی وی اصا اطلاعی ندارم هرچی هم دارم از همین انجمن هستش
و داشتم پست هارو میخوندم و داشتم انتخابم رو قطعی میکردم که این قضیه "نشان ندادن جزئیات در قسمت تاریک تصویر "منو دودل کرد.
لطفا همین سه تا تصویر با کیفیتو که فکرمیکنم آقای mitac قرار دادند رو تی وی هاتون امتخان کنید و ازش عکس بگیرید و تو تاپیک قرار بدید که فکر میکنم نتیجه خوبی میشه گرفت.
خواهش میکنم
بزرگواران mehrabooni و mitac و آقا رضا این زحمتی که جناب Cyberlife کشیدن رو متحمل بشند و برای بقیه بذارند
سپاس فراوان:n16:
باسلام مجدد
این دو موردو از کجا یقین پیدا کردید ؟از فروشنده یا کد مخفی؟یعنی تو همون منومخفی،قسمتی داره که اینارو نوشته یا ...؟نقل قول:
ما این دو مورد یعنی ساخت و سفارشو از کجا بفهمیم؟؟؟؟
راستی این تی وی usb3 هم داشت؟
و آخری cpu این tv به اندازه ای هست که اگر هارد 1 ترا که نصف بیشترش پره ،بخونه و ازش فیلم اجرا کنه؟؟اونم فیلم فول اچ دی
شيوه كاليبره كردنو گذاشتم
دوستان راجع به كيفيت تصوير اين تلويزيون شك نكنيد
فقط زاويه ديدش يكم انصافا ضعيفه
اما از نظر كيفيتى بعد از كاليبره كردن هيچ مشكلى از نظر تصوير نخواهيد داشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
بخدا اگه حتى يكنفر اينارو تا اخر خونده باشه !نقل قول:
كلا ترجمشو كاليبره كردن يك ساعت هم طول نميكشه .
ارزششو داره
همه مشكلاتتون برطرف ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
کالیبره کردن بر اساس روش اول نیاز به فیلم AVS HD 709 Calibration Disc داره. شما از روش اول استفاده نکردی؟ اگر کردی، این فیلم را از کجا پیدا کردی؟نقل قول:
آقا مبارکه . من عکسهارو گرفتم و از تلویزیون هم عکس گرفتم که برات میذارمنقل قول:
فقط یه نکته رو درنظر داشته باش که عکس یه آیتم ثابته و با کیفیت بالا و پر از جزئیات و جزئیات هم ثابته و متحرک نیست. ضمنا" من یه مقدار نور صفحه رو بیشتر کردم که کاملا" سلیقه ای هستش
بهترین راه تنظیم تصویر از روی فیلمه نه عکس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه که کاربر باسوادی مثل شما در همین تاپیک چندین بار اذعان میکنه که کسی از این اطلاعات استفاده نکرده و از قراین هم معلومه که صحت داره اما احتمالا" یکبار هم به چرایی این قضیه فکر نکردین.نقل قول:
دوست عزیز اگر قرار بود همه مثل شما سواد زبان انگلیسی و سواد تخصصی رو با هم داشته باشند که دیگه کاملا" وجود چنین تالارها و انجمنهایی زیر سئوال میرفت.
در این تالارها و بخصوص تاپیکی مانند این ، داریم سعی میکنیم با استفاده از تجربیات همدیگه و اشتراک گذاری اونها ، بهترین و کاربردی ترین نحوه استفاده رو پیدا کنیم.
قضیه ماهی و ماهی گیری به نظر بنده در این مورد و در اینگونه انجمنها صدق نمیکنه.
من به شخصه با کمک یکی ازدوستانم که زبانش نسبتا" خوبه سعی کردیم این لینکهای شما رو ترجمه و قابل استفاده کنیم اما غیر از سردرگمی چیزی نصیبمون نشد.
به طور مثال همونطور که دوست عزیزمون در پست قبلی اشاره کردند طبق راهنمایی در لینک اول شما باید یک بلوری پلیر و یک سی دی خاص داشته باشین تا کالیبره کنین و یا در لینک آخر صحبت از آپشن THX و یا vivid میکنه که تی وی های ما فاقد این آپشن ها هستند.
بهرحال این صحبتها نه از بابت اینه که خدای نکرده توقع بیجا از شما داریم چون هر کسی قاعده و روش خودش رو داره بلکه فقط بخاطر اینه که متوجه بشین که علت عدم استفاده دوستان از اطلاعات ارسالی شما چی هست.
اگه mehrabooni تنظیمات رو هم به ما بدن به دلایل زیادی این تنظیمات برای ما زیاد جالب درنمیادنقل قول:
ولی به عنوان بیس کار میتونیم ازش استفاده کنیم و با کمی تغییر به تصویر مطلوب برسیم.
به غیر از Calibration Disc با استفاده از یک برنامه به نام THX tune-up هم میتونیم این کار رو انجام
بدیم که این برنامه فقط بر روی گوشی ها زیر قابل استفاده استفاده است و باید با یک کابل تبدیل
Micro HDMI to HDMI اون رو به تلویزیون وصل کنید.
لیست گوشی های سازگار با این برنامه:
HTC One
HTC One Max
HTC One X
HTC One X+
LG G2
LG G Pad
Motorola X
Nexus 4
Nexus 5
Nexus 7-2013
Nexus 10
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Duos
Sony Xperia Z
Sony Xperia ZL
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z
اگه یکی از بچه ها که یکی از این مدل گوشی ها رو داره و کابل تبدیل رو تهیه کنه و تنظیمات رو
انجام بده و اینجا به اشتراک بگذاره خیلی خوب میشه.
بهترین دیسک ها برای کالیبره کردن هم در سایت زیر لیست شده
نه بابا هرجا که متوجه نمیشدمو رد میشدمنقل قول:
یه جاییش هم یادمه یه نرم افزار میخواست که واسه ios پیدا نکردم اما لینک اموزششو اینجا گذاشتم که اگه کسی تونست با نرم افزار تنظیم کنه
با اینکه بعضی مراحلو انجام ندادم بازم به نتیجه ی مطلوبی رسیدم
هرجا خواستین از عکسو فیلم های fullhd نمونه توی یوتوب استفاده کنید تعدادشون خیلی زیاده
محتوای مخفی: خارج تاپیک بحث نکنید
نقل قول:
سلام بزرگوار
لطفاً بفرمایید که این دو موردو چطور میشه از خود تی وی تشخیص داد؟؟؟:n29:
اگر سوالم تکراریست شما بقیه ببخشند
منم میخوام انشالا از بانه و گناوه بخرم
آیا کدی از کدهای مخفی هست؟
آیا تو منوی مخفی جایی این اطلاعاتو زده؟
از پاسخ جنابعالی و دیگر سروران
پیشتر تشکر و سپاس را دارم
:n40::n16:
خواهش میکنم، روش زیاد دقیقی وجود نداره، در منوی مخفی که من ندیدم زده باشه ساخت کجاستنقل قول:
ولی روی کارتن کشور سازنده تلویزیون درج شده که باید MADE IN MALAYSIA باشه و همچنین از روی
نوشته های کارتن و برچسب انرژی که به زبان کشورهای اروپایی از جمله روسیه و لوگو اتحادیه اروپا
روی برچسب انرژی میشه تقریباً مطمئن شد که این تلویزیون اصلی هست.
البته با گذاشتن یک تلویزیون ساخت چین در جعبه ای با نوشته ساخت مالزی این روشها کاربردی نداره
و باید از روی مشخصات تصویر بفهمیم که این تلویزیون اصلی هست یا نه به عنوان مثال اگه پنل ساخت
مالزی باشه با نگاه کردن از کنار به تلویزیون، تصویر نباید تغییر رنگ بده و سیاه بشه، مشکلی که بعضی
از دوستان در این فروم دارن و فکر میکنم پنل اونها ساخت چین باشه.
به تصاویر زیر که از روی جعبه تلویزیون گرفتم دقت کنید:
محتوای مخفی: برای دیدن تصاویر کلیک کنید
دوستانی که میدونندچگونه قند شکن روی این tv نصب میشه چون یوتیوب باز نمی شه.
محتوای مخفی: جواب بحث خارج از تاپیک
من cloud v.p.n رو نصب کردم که هم خیلی سریعه و هم این که تبلیغات نداره. برای نصبش هم یادت باشه تو تنظیمات گزینه نصب از منابع ناشناس رو بزنی درست مثل گوشی موبایل.نقل قول:
نقل قول:
ولش کن داداش رضا . این کاربر یک آدم روان پریش مریض هست . کافیه یک نگاهی به تاریخچه پست هاشون بندازید .
به هر حال بگذریم.:n40:
من بازی آسفالت 8 دانلود کردم و نصب کردم . اما هنگام شروع بازی سن بازیگر که باید وارد کنم ثبت نمی شه.هر کار کردم با موس یا باکنترل خود tv ثبت نمی شه . آیا نیاز به صفحه کلید بی سیم دارم؟
نقل قول:
اگر می بینید مشکل شما مربوط به نداشتن کیبورد هست، نرم افزار Video & TV side View رو از بازار دانلود و روی گوشیتون نصب کنید دیگه نیازی به موس و کیبورد بیسیم نخواهید داشت.
سلام
نظرات خیلی خوبی ارائه شده . .
بنده قصد خریدw800c رو دارم. . .
یه سئال داشتم . .آیا عینک تلویزیون مدل خاصی داره و تو بازار بانه گیر میاد یا نه؟ممنون میشم جواب بدین
بله سری W800 مدل مخصوص خودش رو داره که توی لینک زیر میتونید مشاهده کنیدنقل قول:
سلام: نسخه آبدیت جدید tv w800cبهتاریخ 26 جولای روی سایت سونی آسیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام: نسخه آبدیت جدید tv w800cبهتاریخ 26 جولای روی سایت سونی آسیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
فوری
آپدیت جدید به تاریخ 27 جولای2016 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
لطفا اونایی که به ورژن جدید آپدیت کردن بگن که تغییرات ورژن جدید چه چیزهایی هست .
نقل قول:
ممنون
ممنون
سپاس
:n12::n16:
چند سوال همینطوری پیش اومد که گفتم باز مزاحم بزرگوار بشم
1-ایا usb3 هم داره
2-حسگر نور محیط داره؟که با نور محیط نور صفحه تنظیم بشه؟
3-cpu در حدی هست که هارد دوترا که نصف بیشترش پره به راحتی اجرا بشه و فیلم پلی بشه(باکیفیت فول اچ دی)؟
4-پایه تی وی مشکی مات هست؟اون برقی که تو عکس ها هست کلا دروغه؟
5-تست تی وی همین عکس های رنگی (سبز -زرد قرمز -آبی )که مشخص میکنه پیکسل سوخته نداشته باشه
و همین made in ... که اصالت کالا رو احتمال بدم
کافیه ؟؟؟
تو منوها "عیب یابی خودکار داره " این بدردی میخوره؟
تست چیز دیگه ای نیست؟؟؟
بازم معذرت اگر سوال تکراری بود.
سوال آخرم خیلی برام مهمه باقیش مهم نیست
ممنون میشم هر یک از سروران که اطلاع دارند لطف کنند و پاسخ بدند
سپاس
خواهش میکنمنقل قول:
1- مدل W805C پورت USB 3 نداره و از پورت USB 2 استفاده میکنه، یکی از پورتها هم دارای
جریان 800mA برای ضبط روی هارد دیسک هست که پشت تلویزیون قرار داره.
محتوای مخفی: تصویر 1
2- حسگر نور محیط داره اما برای من که استفاده نداشته، شاید برای کسانی که تا نصف
شب بیدار میمونن برای کاهش نور به کار بیاد.
3- تا به حال هارد رو به تلویزیون وصل نکردم و فقط از روی فلش فیلم های 1080P دانلودی
از اینترنت دیدم که تصویر روان بود. مدل CPU هم این هست: ARM V7 MT5890
4- پایه تلویزیون از جنس فولاد کروم توپر هست و اتصالات محکم و قابل اطمینانی داره،
من اون عکسی که گفتید رو ندیدم ولی همیشه در عکسهای تبلیغاتی اغراق میکنن.
5- برای تست هم فایل و کلیپهای زیر رو با آخرین کیفیت دانلود کنید:
برای انتخاب تلویزیون اصل و سالم باید کمی خوش شانس و دقیق باشید و علاوه بر دقت
به کشور سازنده باید تصویر رو هم از زوایای مختلف بررسی کنید و اگه تصویر از کناره سیاه
بشه نشون میده که پنل اصلی نیست، برچسب پشت تلویزیون هم بسته به اینکه سفارش
کدام کشور باشه، به همان زبان نوشته شده، مثلاً برای من به برچسب پشت تلویزیون چون
سفارش روسیه هست به زبان روسی نوشته شده.
محتوای مخفی: تصویر 2
سلام .دوستان من از صفحه ی اول تا اینجا رو خوندم یه نفر نبود که تنظیماتو بگه .من دیروز پنجاه اینچ این مدلو خریدم قبلش پلاسمای چهل و سه سامسونگ داشتم .کیفیت تصویر واقعا عالی بود ولی از دیروز که اینو جاش گذاشتم واقعا ناراحتم تصویر خیلی بده با کابل اچ دی زدم به ماه .واره کانالایی مثل منو شما و... که افتضاح نشون میده کانال های اچ دی هم خوبه ولی با پلاسمائه زیاد تفاوت نداره .رو حالت های روشن و ورزشی گذاشتم پونصد بار تنظیم کردم متاسفانه تصویر شارپ و خوب نیس .لططططفا تنظیماتی که خودتون دارید رو بزارید استفاده کنیم خواهش میکنم
کیفیت تصویر به پارامترهای زیادی بستگی داره و با تنظیمات شاید چند درصد بهبود پیدا کنهنقل قول:
نمونه تنظیمات هم با توجه به ویدیوهای یوتیوب در پستهای قبلی قرار گرفته که باز هم اونها
رو در اینجا قرار میدم، ولی این تنظیمات برای سلیقه هر شخص و مکان قرارگیری تلویزیون
و میزان روشنایی محیط و ..... متفاوته.
پنل شما ساخت کجاست و وقتی از پایین یا کنار به صفحه نگاه میکنید تصویر تیره میشه ؟
محتوای مخفی: برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
ساخت مالزیه همه جاش زده مالزی .نه تیره نشد .اون تنظیمات رو امتحان کردم اونایی که تو rting بود هم زدم تصویر واااااقعا حال بهم زن میشه نمیدونم اونا چجور تنظیماتیه اخه . بیشتر رو حالت روشن و استاندارد سعی کردم تنظیمش کنم .من یه تنظیماتی میخوام که کیفیت واقعی تلویزیون رو روی شبکه های ماه .واره چه sd چه hd نشون بده نه صرفا روی یه فیلم یک ساعته ی فول اچ دی .این تصویری که الان دارم میبینم اصلا به وضوح و کیفیت پلاسمای نهصد تومنی نمیرسه لطفا اعدادی که خودتون تو تنظیمات استفاده میکنید رو بدید
من خودم از کیفیت تصویر استاندارد استفاده میکنم و فعلاً روی این موضوع زیاد حساس نشدم ونقل قول:
به نظرم کیفیت تصویر راضی کننده هست، مگر اینکه تنظیم بهتری پیدا کنم که فعلاً فرصت نشده
اگه یکی از گوشیهای زیر رو دارید متیتونید با نصب اپلیکیشن THX tune-up بر روی گوشی اقدام
به کالیبره کردن تصویر بکنید.
HTC One
HTC One Max
HTC One X
HTC One X+
LG G2
LG G Pad
Motorola X
Nexus 4
Nexus 5
Nexus 7-2013
Nexus 10
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Duos
Sony Xperia Z
Sony Xperia ZL
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z
برای اتصال گوشی به تلویزیون هم باید از رابط مخصوص که برای مدلهای مختلف متفاوت
هست، استفاده بگنید که در جدول زیر رابط مورد نیاز برای گوشیهای اندروید ذکر شده.
اگه تنظیم بهتری پیدا کردید، لطفاً در این تاپیک به اشتراک بگذارید.
تشکر از راهنماییتون.حالا دوستان اگه تنظیمات خودشونو اینجا بزارن ممنون میشم
دوستان عزیز و اقای سایبر لایف من بعد سه روز از خرید یسری لکه سفید تو تصاویر سیاه به چشمم خورده عکس گزاشتم ببینید دوتا لکه ی سفید پایین صفحه .این طبیعیه مال شما هم همینطوره یا اصلا نباید باشه و چقدر مشکل سازه .تنظیماتو کم و زیاد میکنم شدت اینا هم کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام. در ابتدا لازم هست تنظیمات تصویر رس . یو. رتون حتما روی auto resolution باشه. در غیر این صورت تصویر توی کانال های sd مات و رنگ مرده نشون داده میشه. حالا میریم سراغ TV . در ابتدا لازم به ذکر هست که تمامی تنظیمات تصویر و صدا در ورودیهای تصویر HDMI یا ورودی DVD یا تلویزیون دیجیتال و ... به صورت مستقل عمل می کنند. یعنی اگه شما تنظیمات تصویر و صدا رو در ورودی HDMI 1 انجام بدید این تنظیمات فقط در همین پورت اعمال میشه و شما شاهد این تغییرات در بقیه ی ورودی ها نیستید. و مثلا وقتی روی ورودی HDMI 2 میرید از طریق دکمه ACTION MENU روی کنترل وارد تنظیمات تصویر و صدا میشید و تنظیمات دلخواه خودتون رو انجام میدید که با تنظیمات پورت HDMI 1 فرق داره. اگه میخواهید از حداکثر پتانسیل این TV استفاده کنید واز تصاویر شارپ و درخشان و رنگ های با طراوت لذت ببرید از تنظیمات تصویر و صدا که در پست بعدی میذارم استفاده کنید.نقل قول:
قطعاً لکه سفید در تصویر سیاه طبیعی نیست و این مورد رو توی پنل خودم ندیدم.نقل قول:
ممکنه موقع حمل تلویزیون به خاطر تکانها و ضربه های شدید یا در زمان ساخت
دچار مشکل بشه، ولی اگه در زمان مشاهده تصویر این لکه ها وجود نداره حساس
نشید و اگه گارانتی داره نسبت به تعویض اقدام کنید.
Send from F-22 by AIM-120C
تنظیمات مربوط به تصویر:
از طریق دکمه ACTION MENU وارد گزینه picture بشید.
picture mode
vivid
Auto picture mode
off
Brightness
Max
Colour
55
Light sensor
off
وارد قسمت Advanced setting بشید و تغییرات زیر رو اعمال کنید.
تنظیمات بخش Brightness :
Brightness. Max
Contrast. Max
Gamma. 0
Black level. 60
Black adjust. High
Adv. contrast enhancer. High
تنظیمات بخش colour :
Colour. 55
Hue. 0
Colour temperature. Neutral
Adv. colour temperature. این بخش روی تنطیمات پیش فرض باشد.
Live Colour. Medium
تنظیمات بخش Clarity:
Sharpness. 70
Reality creation. Manual
Resolution. Max
Random noise reduction. off
Digital noise reduction. off
تنظیمات بخش Motion:
Motionflow. Custom
Smoothness. 2
Clearness. Min
Film mode. High
با سلام. تلویزیون من هم این دو تا لکه سفید رو در فاصله هفت هشت سانتی متری بالای لوگوی sony داره. موردی نیست. همشون اینجورین. اگه به سایت rting.com که معروفترین سایت بررسی TV هست مراجعه کنید و بررسی این TV رو ملاحظه بفرمایید متوجه این مساله در نمونه مورد بررسی اونها هم میشید. تلویزیونتون هیچ ایرادی نداره و این موارد جزو مشکلات نشت نور پس زمینه در این نوع پنل ها محسوب میشه. فقط در نمونه های OLED ها این نشت نور وجود نداره چون در صحنه های تاریک پیکسل ها خاموش میشند. از TV تون لذت ببرید.
دوستان, در صورت نیاز تنظیمات مربوط به صدا رو هم اگه خواستید براتون قرار خواهم داد. :n18:
شبکه های اچ دی عالی شبکه های معمولی افتضاح ...صدا به نظرم ضعیف ...
اگه بگذارید که عالی میشهنقل قول:
بقیه عزیزان هم اگه تنظیمات سفارشی انجام دادن و به نظرشون تصویر و صدا
رضایت بخش هست، مثل آقای مسعود زر در اینجا به اشتراک بگذارن
سایبر جان مرسی اقا مسعود دمت گرم واقعا از نگرانی درم اوردی :n16:چون بدون گارانتی هم بود گفتم همین روز اولیه نکنه خرابه
خب دوستان من بالاخره به یه تنظیمات خیلی خوبی رسیدم که واقعا کیفیت کانال های رس.یور دو برابر شده یعنی در حد اعلا شده البته تنظیمات ----- خییییلی مهمه که من تنظیمات اونو که از شرکت ایکلاس هستو به شرح زیر گزاشتم
کنتراست 15
روشنایی 13
اشباع 15
رنگ 30
که البته تمام رسی.ورا باهم فرق داره ولی واقعا مهمه یعنی کافیه یذره تنظیم نباشه تا کیفیت شبکه ها بریزه بهم شما اول تلویزیونو تنظیم کنید بعد بیاد سر این تنظیمات
خب حالا تنظیمات تلویزیون به ترتیب
حالت تصویر : ورزشی
حالت تصویر خودکار : خاموش
روشنایی و رنگو جلوتر میگم
حسگر نور :خاموش
تنظیمات پیشرفته :
روشنایی :45
کنتراست :80
گاما : 0
میزان سیاهی : 50
تنظیم سیاهی : زیاد
بهبود کنتراست پیشرفته : خاموش (اگه روشن باشه حالا رو هر درجه ای باعث میشه تو صحنه های متفاوت هی حالت روشنایی کم و زیاد بشه که گاهی ازار دهندس)
رنگ :63
تمایل رنگ : 0
دمای رنگ : خنثی
دمای رنگ پیشرفته دست نزنید
رنگ زنده : زیاد ( توی فوتبال رو متوسط باشه بهتره بنظرم )
وضوح : 85
خلق واقعیت : دستی و وضوحش رو حداکثر
کاهش نویز تصادفی : کم
کاهش نویز دیجیتال : متوسظ
motionflow : خاموش (تو فوتبال روشن باشه بهتره بنظرم)
حالت فیلم: زیاد
خب این تنظیمات ممکنه خیلی روشن نباشه تصویر ولی قطعا وضوح و کیفیت رنگ خوبی به تصویر میده .حالا به سلیقه ی خودتون روشناییشو میتونید زیاد کنید تنظیمات تلویزیون که تموم شد حتما تنظیمات ----- انجام بدید
دوستان من مدل 43w805c از برند سونی خریدم اما تو قسمت ویرایش کانالهای م ا ه و ا ره بخصوص جهت بدر 26 فرکانس 11881(شبکه های اچ دی داخلی) بعد از مرتب کردن جابجا میشن (در قسمت guide کانالها به شماره 10000 به بعد منتقل شدن) در صورتی که تو قسمت ویراش کانالها تا 9999 نداره و نمیشه دو باره کانالهارو جابجا و یا حذف کرد . چه کار کنم؟!:n13: