سلام بر دوستان عزيز
می خواستم ببينم کسی ورژن کامل و بدون مشکل برنامه Photo Base رو داره يا نه؟ اگه دارينش لطفا واسه دانلود بذارين , ممنون .
Printable View
سلام بر دوستان عزيز
می خواستم ببينم کسی ورژن کامل و بدون مشکل برنامه Photo Base رو داره يا نه؟ اگه دارينش لطفا واسه دانلود بذارين , ممنون .
سلام بر دوستان عزيز
بازم مرسي ! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط masoud_cpu
بابا كسي ميدونه چه جوري ميشه رو عكس ها يا فيلم ها پسورد گذاشت .اگر مي خواهيد لطف كينيد جواب بدين جواب كامل بدين !
دیوان حافظ - گلستان سعدی - کسی داره.
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
حميد جان من دوباره دانلود كردم ولي موقع اينستال ميگه نميتوني اينستال كني.
منم 6630 دارم. عين خودت.
خودت اين پك رو درست كردي ؟
خودت يك تست براي اينستالش بكن.
ممنونم.
مسعود جان بايد براي اين كار SeleQ رو نصب كني . البته بايد بالاتر از 1.6 باشه وگرنه روي 6630 كار نمي كنه.نقل قول:
نوشته شده توسط masoud_cpu
اين برنامه امكان مخفي كردن فايلها رو بهت ميده و فايلهاي مخفي در گالري نمي آيند.
البته يادت باشه بعد از نصب برنامه بايد هم فايل يا فولدر رو Hidden و Rename كني.
وگرنه بازم تو گالري هست.
برنامه اي برناي ساخت فايلهاي Sis مي خواستم.
كسي برنامه اي سراغ داره؟
تو خود سايت سيمبيان خيلي برنامه هستنقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
با سلام
ممنون از سايت خوبتون برنامه فيل منجر مي خواستم واسه سري 60 نوكيا
چه جوري رو 3650 تم نصب كنم؟
يه برنامه توپ ميخوام كه 3gp رو فول اسكرين پخش كنه
ضمن خوش آمد گويي به شمانقل قول:
نوشته شده توسط hafez
حافظ جان شما هر جا دستت رسيده اين سوال رو مطرح كردي در تاپيكي هم كه ايجاد كرده بودي خدمتت عرض كردم كه:
دوست خوبم 3650 اصلا تم نصب نميشه
در مورد 3gp هم بايد بگم خود real Player خيلي عالي فول اسكرين پخش مي كنه
مافياي عزيز ممنون راستش تازه واردم زياد سايتو بلد نيستم
با ريل اجرا مي كنم اما كل صفحه موبايلو نمي گيره
شما وقتي اجرا كردي اون رو با Real Player بعد وارد Option شويد بعد Full اسكرين كن
از اين بهتر نميشه
سلام مافيا جاننقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
لطف كن حداقل اسم برنامه رو بگو تا توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرچ كنم
يا لطف كن و يك لينك بزار
ممنون
من اطلاعاتي در اين زمنيه ندارم دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
چون برنامه نويس بايد باشيم كه من نيستم
[B]سلام مافياي عزيز
من برنامه file manegeroمي خواستم
لطف ميكني
سلام
من برنامه رادیو برای 3650میخام
ممنون
محمد اچ عزيزم راديو ميخواي چيكار؟ جز اينكه حافظه گوشيت رو پر كني
من ميتونم براي حافظ عزيز برنامه pvplayer رو بزارم كارش عاليه ولي نميدونم 3650 رو ساپورت ميكنه يا نه
سلام دوستان
من يه آنتي ويروس براي گوشيsony ericsson w800 ميخوام اگه كسي داشت ممنون ميشم
در ضمن اگه داشتيد يه نرم افزار منشي تلفني براي همين گوشي احتياج دارم
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط sourena
نه............مثل اينكه ديگه كسي مارو اينجا تحويل نميگيره................... :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
نقل قول:
نوشته شده توسط sourena
سلام
دوست عزيز نگفتي گوشيت چيه ؟ :ohno:
n-gage QD هست.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
مافيا جاننقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
از بچه هايي كه اينجا عضو هستن ، كسي رو مي شناسي كه برنامه نويس باشه يا چيزي در اين مورد بدونه؟
اگه ميشناسي User name رو برام بنويس.
ممنون ميشم.
سلام دوستان و اساتيد.
مي خواستم يك سوال بكنم.
براي گوشي هايي كه برنامه هاي جاوا رو ساپورت ميكنن. اصلا پيغامگير وجود داره يا نه؟
اگه هست ميشه لينكشو بدين ؟
براي هر كدوم از اين گوشيها باشه ، عاليه 6100 ، 3100 ، ... (امثال اينها)
سلام
دوست عزيز اينجا همه يكسان هستند نه بيشتر نه كمتر به موقش شما رو هم تحويل ميگيريم حالا مگه چي شده كه ميگي مارو تحويل نميگيرن
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
نه عزيزم فقط براي گوشي هاي سريه 60 هستش يعني سيمبيان
نه در اينجا نه در فروم هاي خارجي و نه ... اصلا برخورد نداشتم مرد مباح عزيزمنقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
من يكي رو يك بار ديدم ولي متاسفانه اسم ايشون و نام كاربريشون رو به خاطر ندارم
سلام....دوستان من N-gage QD دارم....دنبال يه برنامه ميگردم كه هر ساعتي كه ميخوام گوشيم با هر آهنگي كه انتخاب ميكنم زنگ بخوره....ممنون ميشم زودتر باسم پيداش كنيد چون امتحانام داره شروع ميشه بايد برم اراك.ممنون
سورنا جان اين يكي ساعت رو يك امتحان بكن
Mobile phone time application in a number of catchy styles. All styles include adjustable hand sizes for ease of use. This model offers two alternative style watch faces and multiple alarms.
It is not always easy to see the time on mobile phones. Often, the time is shown in a small font in digital format (eg. 08:30) which can be difficult to read correctly. Our applications show the time in analogue format (with hour, minute and second hands) which is much easier to read, even first thing in the morning with blury eyes!
This alarm version offers multiple alarms, which automatically appear on the watch face if due within the next twelve hours.
Personalized settings allow customization of the watch face and application
Date
Second Hand
Lunar Phase
Digital/Analogue
Hand Size
Style (where model supports more than one)
Alarm Sound/Vibrate
Multiple Alarms, recur and labels
For more information about the InfoTime product range and features see product details. View more screen shots
Requires a licence after the trial period has expired, which can be bought from our online shop
عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
سورنا جان اين يكي دقيقا همون كه ميخواي
Wake up to your favorite music every morning! AudioAlarm is an alarm clock application that let you replace your old, mundane alarm tone with your favorite songs and sound clips to have a brighter start to your day. You can even record sound clips using the mobile phone`s recorder, download ringtone or MIDI sound clips from the internet, and used them as the alarm tone for the alarm clock.
لينك دانلود:
سلام دوستان
چرا هیچ کس به درخوست من رسیدگی نمی کنه؟؟؟؟؟
من يه آنتي ويروس براي گوشيsony ericsson w800 ميخوام اگه كسي داشت ممنون ميشم
در ضمن اگه داشتيد يه نرم افزار منشي تلفني براي همين گوشي احتياج دارم
ممنون
براي k700i برنامه مي خام كه باهاش فولدرهارو قفل كنم
آقا دستت درد نكنه...........ولي اينها رو با يد چيكارش كنم؟؟؟؟ :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: تا حالا همچين چيزي نديده بودم :blush: ممنون ميشم توضيح بدي كه كجاي گوشيم بايد بريزمشون....... :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط hummer
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط m_a_m
میلاد جان گوشی W800 جاوا هست و فکر نکنم آنتی ویروس برای این گوشی وجود داشته باشه ...
ممنون :)
m_a_mدوست عزيز من دفعه اول توضيح دادم كه اصلا جاوا ويروسي براش نيست خيلي كه آنتي ويروسي باشه
سورنا شما هم بايد نصب كني ديگه برنامه رو با پي سي سوييت
shahin67 براي گوشي شما كه جاوا هست برنامه مورد نظر شما نيست
سورنا جان ميريزي تو گوشيت اينستال ميكني ديگه البته اگر جاوا رو ساپورت ميكنه
سلام
من برنامه بارکد ریدر رو دارم ولی وقتی اجراش میکنم یه کادری میاد که بالاش نوشته active و داخلش هم نمیشه هیچی نوشت.
دوستان اگه می دونن کمک کنن یا لینک دیگه ای به من بدن.
ممنون از زحمات شما
اكتيو هم شه اصلا به كارت نمياد
چون اصلا كاري نمي كنه و بايد شما اول مطلب بدي تا بعد بخونه
كلا سر كاريه شديد
سلام دوستان .
از شما دوستان با مفرفت در خواست يه برنامه برا قفل كردن عكسام رو گوشي 6670 مي خواستم كه عكساي ذخيره شده رو تو مموري كارت ذخيره كنه تا عكساي زيادي بشه سيو كرد .
درضمن كد ريجستري media safe رو هم ميخوام . منت رو سرم دارين اگه نياز اين حقير رو بر طرف كنيد .
آدرس ايميل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ممنونم .