بهترین انتخاب همون سامسونگ 940BW هست.نقل قول:
Printable View
بهترین انتخاب همون سامسونگ 940BW هست.نقل قول:
مانیتور من رنگ قرمز را سیاه نشون میده
چند وقته احساس ميكنم مانيتور Crt ال جي كه دارم چشممو ميزنه. ميخاستم ببينم اين احساس منه يا كه نه همه
مانيتورهاي ديگه هم چشمو اذيت ميكنه؟ در ضمن آگه Lcd بگيرم براي چشم بهتر نيست؟
نقل قول:
در مانيتورهاي CRT بموازات افزايش Resolution ، اولا" تصاوير با ابعاد كوچكتري نمايش داده شده و ثانيا" ميزان Refresh rate كمتر خواهد شد. براي اكثر Resolution استفاده شده ، مي توان از Refresh rate معادل 70 هرتز استفاده نمود(پيشگيري از لرزش نمايشگر و خستگي چشم).
در مانيتورهاي LCD ، پارامتر Contrast بسيار حائز اهميت بوده و بعنوان يكي از شاخص هاي مهم در ارتباط با كيفيت در نظر گرفته مي شود. محدوده زاويه ديد( مشاهده ) ، يكي ديگر از پارامترهاي مهم در زمان انتخاب يك مانيـتور LCD است ( امكان مشاهده تصاوير نمايشگر از زواياي متفاوت در مقابل مشاهده مستقيم ) .
پارامتري است كه بكمك آن مي توان نحوه نمايش رنگ ها ( توان و قدرت آنان ) را بر روي نمايشگر ، تعيين نمود.هر اندازه Contrast يك مانيتور بيشتر باشد، كيفيت تصاوير بهتر خواهد بود.
و از لحاظ روشنایی که یک نکته مهم در رابطه با انتخاب مانیتور است روشنایی ان است که تمامی مانیتور های ال سی دی دارای روشنایی لازم به حد کافی می باشند.
در رابطه با میزان برق مصرفی هم باید گفت مانيتورهاي CRT برق بيشتري را نسبت به مانيـتورهاي LCD مصرف می کنند و لازم است مانيتوري انتخاب گردد كه ميزان برق مصرفي آن كم مي باشد
مانیتوری که به درد شما می خوره این مشخصه رو باید داشته باشه:
1. اگه اهل کارای گرافیکی هستی اصلآ طرف مانیتور های LCD نرو چون این مانیتورها رنگ واقعی رو نشون نمیدن...
منظور از رنگ واقعی اینه که گرافیست ها وقتی در رزولیشن بالا کارای گرافیکی انجام می دن حتی یه رنگ هم در کارشون اثر منفی می تونه بذاره که ای وظیفه ی صفحه نمایش است.
2.مانیتور باید خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه.
3.یک مانیتور خوب باید قیمتی معادل امکاناتی که داره و خدماتی که شرکت سازنده به ما میده داشته باشه.
4.یک مانیتور خوب باید به چشم کاربر خود آسیب نزنه که بهترین نوع این مانیتورها LCD ها هستند ولی در درجه بندی:
LCD ها - flat - flatron - مانیتور های معمولی
این ترتیب بهترین و بد ترین مانیتور ها هستند...
با تشكر بابت راهنماييتون. دوست عزيز براي من سلامتي مهمتر از بقيه چيزهاست. ميخاستم بدونم با اين وجود كه LCD ها براي چشم كم ضررتر هستند حالا سايز 17 اينچ براي چشم بهتر هست يا 19 اينچ؟نقل قول:
اون دیگه بستگی به کار و سلیقه داره
نه عزیز من LG F700P دارم اینجوری نیستنقل قول:
احتمالا رفرش ریت پایینی انتخاب کردی
با سلام به همه دوستان
با بودجه ای در حدود 200-250 هزارتومان چه Lcd را پیشنهاد می کنید. راستش بین سامسونگ و ال جی موندم. نظرم بیشتر رو ال جی است. هدف اصلی ام از تهیه Lcd مراقبت بیشتر از چشمهام. بیشتر هم با برنامه های متنی کار می کنم. کیفیت نمایش عکس نیز برایم مهم است. منتظر راهنمایی شما هستم.
دوستان اگه میشه کمک کنید
من به تازگی یه مانیتور Lcd Lg مدل سپید فام گرفتم .وقتی به صفحه مانیتور دقت کنم و خیره بشم یه حالت برفکی بسیار خفیفی در مانیتور به خصوص در مناطق تیره تر دیده میشه.نمیدونم چطوری منظورم را بگم.مثل این میمونه که پیکسل های مانیتور در حال جنبش و لرزش هستن
اگه میشه بگید که این موضوع عادیه یا نه
سلام خسته نباشید
راستش کابل data مونیتور من قطی داره من یه فیش گرفتم که سیم رو بهش لحیم کنم اما نمی دونم
کدوم سیم باید به کدوم پین بخوره ، ازفیش قبلیم نمیشه چیزی فهمید آخه توش همه چسب کاری شده
اگه می شه می خواستم یه عکس از سیم های لحیم شده کابل data مونیتور ، که هر سیم با رنگ خاص خودش به کدوم پین بخوره رو واسم بفرستید .
مودل مونیتور : mb1763 flat
با سلام خدمت تمامی دوستان
ببخشید چون عجله دارم نمیتونم تاپیک های قبلی رو بخونم شایت جواب سوالم رو بتونم پیدا کنم اماخوب گفتم عجله ای شد دیگه
اما سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اون جایی که کار من با کامپیوتره و از اون جای که چند وقته یه مقدار مانیتور چشمامو میزنه و از اونجایی که شنیدم مانیتور های Lcd چشم هارو ناراحت نمیکنه (از اون پرش های معروف که در مانیتور های معمولی وجود داره در مانیتور های Lcd خبری نیست) و به توصیه دوستان میخواستم یه مانیتور از این مدل بگیرم(LCD) ایا کاریی که میخوام انجام بدم درسته و اگه اینطور هستش کدوم مدل یا مارک یا شرکت رو بگیرم یا بهتر بگم کدوم مانیتور Lcd از همه بهتره (من در این مورد اصلا اصلاعات ندارم) در چه ابعادی باشه خوبه منظورم همون اینچش هست و از نظر زیبایی که اونهم برام مهمه کدوم مارک و مدل از همه بهتره
باز هم از این که اینطور سوالم رو مطرح میکنم معذرت میخوام امید وارم من رو ببخشید و جواب سوال من رو هم بدید دوستدار همگی شما شیوا
به نظر مننقل قول:
LG _ LCD 1760TR
هم قشنگه. هم کاراییش خوبه
از من به شما ها نصیحت به هیچ وجه مانیتور ال جی نخرید من فلترون f700pداشتم که بعد 2 سال روی نمایشگرش ایجاد لکه های خارجی شد ضمننا خارج از گارانتی محسوب شد ونزدیک 100000تومن پیاده شدم و الان دوباره همون لکه دوباره ظاهر شد بیخیالش شدم وبا کلی ضرر فروختمش رفتم ال سی دی سیه فام گرفتم که اونم الان رنگ قاطی می کنه . محصولات ال جی یک بار مصرفن
از من به شما ها نصیحت به هیچ وجه مانیتور ال جی نخرید من فلترون f700pداشتم که بعد 2 سال روی نمایشگرش ایجاد لکه های خارجی شد ضمننا خارج از گارانتی محسوب شد ونزدیک 100000تومن پیاده شدم وبعد از مدتی دوباره همون لکه دوباره ظاهر شد بیخیالش شدم وبا کلی ضرر فروختمش رفتم ال سی دی سیه فام گرفتم که اونم الان رنگ قاطی می کنه . محصولات ال جی یک بار مصرفن
دوست عزیز اینجوری قضاوت نکننقل قول:
من حدود 3 سال هست که f700p رو دارم و این مشکل رو که شما میگید نداشتم
منم 1 ساله دارم ولی اینجوری نیستنقل قول:
Lavania جان راستی LG_ LCD 1760TR به کارت نیومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز از راهنماییتون عالی بود (اگه ممکنه در مورد قیمیت ها هم توضیح بدید که مثلا 17 اینچش چقدر تموم میشه )نقل قول:
دوستان وقتی این مشکل براتون پیش اومد اونوقت شما هم مثل من عمل می کنید و اونوقت که دلتون می خواد مانیتورتون بندازید سطل آشغال
ضمننا شرکت ال جی برای بالا بردن قیمت مانیتورهای خودش مانیتورهای سیه فام و سری رویائیش کمتر وارد بازار می کنه
مدل lg 1760trنقل قول:
17 اینچ قیمتش فک میکنم 285 تومن یا نهایتا 300 تومن
19 اینجش که میشه 1960tr
قیمتش 340 تومن
اکترس جان بهت خسته نباشید میگم .نقل قول:
میدونی اصلا نمیتونم بیام تو تاپیک ماشین خودمون . خیلی دلم میخواد اما نمیتونم . ..
ممنون از اینکه به یاد ما بودی
برات ارزوی موفقیت دارم . ( ببخشید که بحثی خارج از بحث مربوطه کردم )
موفق باشید
نقل قول:
رو spc dg تست نکن چون این بازی خودش باگ گرافیکی زیاد داره!!
Viewsonic LCD Monitors
به صورت كلي نظرتون در باره ي مانيتور هاي ال-سي-دي ويوسونيك چيه ؟ به نظرتون ارزش خريد داره يا چيز ديگه اي بگيرم ؟
آقايان و خانم هاي محترم !
اگر قصد خريد مانيتور ال جي Smart Flat Lg t720fb را داريد لطفا دست نگه داريد ؟!
اين مانيتور به قول معروف به لعنت خدا نمي ارزد !
بنده شخصا در تاريخ 86/4/31 ابن مانيتور را از پاساژ علاء الدين به قيمت 107000 خريداري كردم .بعد از راه اندازي مانيتور و نصب درايور آن مشاهده شد كه در
رزوليشن بالاي 768 در 1024 پيكسل صفحه مانيتور پرش داشته و سايه دارد ( خطوط سياه رنگ در سرتاسر صغحه ديده ميشد )
اين مانيتور به گفته تكنيسين ماديران براي اين رزوليشن طراحي شده است و باز هم به گفته وي نبايد انتظار داشت كه وضوح بالاتر از آن را جواب بدهد ( حتا 864 در 1152 ) !
من كه حداقل انتظارم از يك مانيتور تو سال 2007 اين بود كه رزوليشن 1024 در 1280 را براحتي جوابگو باشد شاكي شدم و به اين آقا كاتالوگ همين مانيتور
يعني T720fb را نشان دادم كه در آن ماكزيمم رزوليشن 1024 در 1280 قيد شده بود ، ميدانيد به من چي گفت :
"دوست عزيز شما اگر خيلي ناراحت هستي ميتوني اين مانيتور آكبند را كه از خدمات برايت آورده ام را ببري براي فروشنده و پولت را پس بگيري
اول و آخر اين مانيتور همين است ، تازه مال شما توي اين سري Smart Flat كه من ديده ام خداست ! مال بقيه توي همين رزوليشن
( 768 در 1024 پيكسل ) هم مشكل دارد ! ."
من از لابه لاي توجيهات اين آقاي تكنيسين به اين نتيجه رسيدم كه مانيتورهاي جديد LG كيفيت سابق را نداشته و متاسفانه شايعات مربوط به اين مانيتورها حقيقت دارد !
به هر حال شانس بزرگي كه آوردم اين بود كه فروشنده بي چون و چرا مانيتور را پس گرفت و 107000را پس داد ، كه اگر قضايا اين طور پيش نمي رفت
و فروشنده آن را از من پس نمي گرفت شك نكنيد توي اينترنت جار ميزدم كه مانيتور LG نخريد ؛ ماديران كلاهبردار است . اما حالا با اين وضعيت
من چيز زيادي به جز مقدار متنابهي وقت و اعصاب را از دست نداده ام ،
بنابراين به همين فروم نويسي اكتفا ميكنم .
با اين تفاسير حالا من مانده ام و يك سيستم بدون مانيتور كه نه جرات خريدن مانيتور نو را دارم و نه ريسك خريدن مانيتور دست دو را !
از دوستان اگر كسي يك نوع مانيتور كه در رزوليشن 1024 در 1280 بي هيچ مشكلي كار بكند را ميشناسد لطفا معرفي كند ؛ صواب دارد به خدا !
مخصوصا براي متن و وب
LG T 730PU FLATRONez
Samsung mb 18870
قیمت lg حدود 124 تومن تا روزولیشن 1600*1200@85 هرتز رو پشتیبانی میکنه
دوستان نظرشون در مورد مانیتور Lcd سامسونگ 17 اینچ مدل 720n چیه ؟
چون میخوام مانیتور بگیرم و نظر خودم رو این مدل هست .
به نطر من خوبه ولی اگر یه Xerox 17 اینچ بخری بهتره . هم گارانتیش خوبه و هم کیفیتش البته از نظر شکل ظاهری هم شیک هستش.نقل قول:
سلام
مانیتورم دچار مشکل شده. یکی از پین های سیمی که به case متصل میشه شکسته و پیغام no signal نشون می ده. قابل تعمیر هست؟
دوستان سلام .
امیر جان ..
مانیتورم چند وقت پیش جوری شده بود که تصویر یه جورایی جمع شده بود ... یعنی به قول معروف یه قسمتش افتاده بود اصلا بیرون ..
من فکر کردم ویروس جدیده !! بعد یه مدت گرفتم ویندوز نصب کردم و با انتی ویروس همه چی رو کلین کردم .
اما مشکل بدتر شد ...بعده چند روز بعدش دیگه اصلا روشن نشد ....
نمیدونم چرا ....بردم تعمیرگاه یارو گفت 40 تومن توش گیر کرده . ما هم گفتیم در بیارش دیگه ... هر چند ارزش نداشت یعنی منیتور من که ال جی 14 اینچ بود مال 10 سال پیش دسته دوش همون 40 تا 50 بیشتر نبود ...
اما گفتم درست کنه ...
الان چند هفته ای هست که درست شده ولی بعضی وقت ها یهو خاموش روشن میشه ...؟؟؟
جریان چیه ؟ نکنه باز قراره توش پول گیر کنه ؟ چه کار کنم ؟ بدم بره یا نگه دارم ؟؟؟
بله ViewSonic رو اگه نگم بهترین ولی یکی از بهترین کمپانی های سازنده صفحات LCD هست. اگه مشکل قیمت ندارید خریدش توصیه میشه.نقل قول:
به نظر شما چرا اینقدر قیمت مانیتورهای ال سی دی دیر کاهش پیدا می کنه؟؟؟؟من الان چند ساله منتظرم قیمتش به زیر 200 برسه اما هنوز که هنوزه بالای دویسته!آخه چرا؟؟؟
سلام سهیل جان بده برهنقل قول:
تا بگم چی بگیری
سلام دوستان من حذوذ یک هفته است که مانیتور Lcd سامسونگ مدل Bf1750 را که 17 اینچ است را خریدم و از نظر کیفیت و کنتراست تصویر حرفه اول را میزنه
زنده باد سامسونگ
سلام
یک مشکل عجیب دارم. مانیتور سامسونگ 215tw گرفتم . درست نصب میشه اما کیفیت رنگهاش فوق العاده بده. مثلاً این تصویر رو ببینید:
احتمالا شما هم این تصویر رو سالم می بینید چون خودم هم اونو روی سی دی رایت کردم و از طریق تلویزیون دیدم که رنگهاش هیچ مساله ای نداشت. اما توی مانیتور که می بینم رنگهاش مثل وقنی دیده می شه که درایور کارت گرافیک و مانیتور رو نصب نکردی و رنگها یک حالت بخصوصی دارند. ضمناٌ همه چیز درست نصبه چون روی یک مانیتور دیگه که تازه نصب هم نشده بود تصویر درست نشون می داد. دیگه نمی دونم چیکار کنم؟؟؟
بچه ها از کجا بفهمیم مانیتور کالیبره هست یا نه بدون استفاده از عمل چاپ
با سلام
من می خواهم مانیتورم را عوض کنم چون مانیطور خودم sony lcd 17 hs-73 است ازش راضی هستم ولی می خواهم اندازه مانیتو را بزرگتر کنک منظور اینچ و پیکسل
جست و جوکردم دیدم سونی 21 یا 20 اینچ ندارد حالا سامسونگ جست و جو کردم 2 تا مدل گیر آوددم
sm214t و sm 204b که هر دو مدل ذکر شده دارای مدل های واید هم هست اگر بشود کلا در مورد واید توضیح بدهید و در خرید مانیتور کمک کنید خودشم تا سقف 650 تومان باشه بهتر می شود و آیا مدل دیگری پیشنهاد می دهید و یا نه ؟ ( lg , sony , hansol , Viewsonic LCD Monitors , samsung , ...
ViewSonic ، پاساژ ایران - طبقه ی همکف - راهروی پشت پله برقی ؛
به نظرم کیفیتش بهتره ؛ گارانتی هم تا 3 پیکسل سوخته هست ؛
سایزش هم تا سایزهای بالا داشت ، کمترینش 17 اینچ بود ؛
نظرتون در مورد شسعس چی هست ؟
منظورت از شسعس همون asus است؟؟؟