سلام من میخام تلویزیون ال جی مدل uf950t بگیرم 55 اینچ کدام فروشگاه بانه داره؟؟
حافظه داخلی همه جا میگن 8 هست شما چطور نوشتید 16 هست؟؟
منو مخفی تلویزیون چیه؟؟ دکمه هاش چی باید بزنم برای تست ساعت کار کرد تلویزیون
ممنون
Printable View
سلام من میخام تلویزیون ال جی مدل uf950t بگیرم 55 اینچ کدام فروشگاه بانه داره؟؟
حافظه داخلی همه جا میگن 8 هست شما چطور نوشتید 16 هست؟؟
منو مخفی تلویزیون چیه؟؟ دکمه هاش چی باید بزنم برای تست ساعت کار کرد تلویزیون
ممنون
دوست عزیز از بانه خریدمنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4400 خریدم یه 50 تومانم دادم گارانتی کرد
خیلی عالیه فقط 2 چیزو نتونستم فعال کنم
یکی اینترنت به وای فای وصل می شه ولی ارتباط اینترنتی وصل نمی شه
مشل دوم توی تنظیمات 3 بعدی که می رم کنترل عمق تصویر خاموشه نمی دونم چرا روی عدد 10 هست و نمی گزارد تغییرش بدم
اگه کسی اطلاعاتی داره به من بده چ
با تشکر
- - - Updated - - -
دوست عزیز از بانه خریدمنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4400 خریدم یه 50 تومانم دادم گارانتی کرد
خیلی عالیه فقط 2 چیزو نتونستم فعال کنم
یکی اینترنت به وای فای وصل می شه ولی ارتباط اینترنتی وصل نمی شه
مشل دوم توی تنظیمات 3 بعدی که می رم کنترل عمق تصویر خاموشه نمی دونم چرا روی عدد 10 هست و نمی گزارد تغییرش بدم
اگه کسی اطلاعاتی داره به من بده چ
با تشکر
خواستیم بریم سراغ 850 گرون شد! تا اون هفته 2950 میدادن.
به نظر شما uhd توی سایز 49 اینچ هدر دادن پیکسل نیس ؟!
سلام.داداش ادرس یا تلفن مغازه رو بیزحمت براتم میفرستی؟دنبال ۴۰ اینچ همین مدلم.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز کامل براتون توضیح دادم
پیام خصوصی سوالی داشتین بگین
سلامنقل قول:
سفارش کسور ها فرق داره
851 فکر کنم برای دبی باشه و رنگش فقط طلایی باشه و فرق کنه
فرق خاصی ندارن
مرسی دوست گرامینقل قول:
توی تنظیمات 3 بعدی که می رم کنترل عمق تصویر خاموشه نمی دونم چرا روی عدد 10 هست و نمی گزارد تغییرش بدم شما می دونید چه کار باید کرد ؟
دوست گرامی 40 اینچ نداره این مدلنقل قول:
سلام
کیفیت تصویر 55uf850 با مدل 55uf950 تفاوتی داره؟
عمده تفاوت های این دو مدل چی هستن؟
پسوند t و v آخر مدلشون هم میشه توضیح بدید؟
ولی تو سایت جهانیش 40 اینچ داره.سام سرویس هم داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
تست میکنم میگم بهتون
سلامنقل قول:
1.پنل 200هرتزی 950در برابر 100پنل 850
2.Motion Clarity Index 800برای 950و برای 850 برابر 500
3.مدل 950دارایColourPrime (Wide Colour Gamut)
4.دوTuners بودن 950
5.اسپیکر های قویتر 950 و خروجی صدا بهتر 950
6.مدل 950 دارایSmart Mobile Link (MHL 3.0)
7.حافظه 950 برابر 16 گیگ و 850 براببر8 گیگ
8.خروجی های 1 و 2 مدل 950توانی HDMI Ports 1 and 2 support HDCP 2.2 and 60fps @ 2160p
اینارو میدونم دیگه نمیدوم چیاس
------------------------
تفاوت vوt برای منطقس
اما مدل های v قویترن البته مدل وی اصلا پیدا نمیکنی
مدل V ----- داخلی داره ولی مدل T گیرنده دیجیتال داره. درکل تفاوت خاص دیگه ای ندارن.نقل قول:
جز گیرنده --- s2فکر کنم پنلشم بالاترهنقل قول:
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
سلام
تا 3 تومن بهترین انتخاب چیه دوستان؟ تو رنج 48 تا 50 اینچ اسمارت هم باشه
- - - Updated - - -
سلام
تا 3 تومن بهترین انتخاب چیه دوستان؟ تو رنج 48 تا 50 اینچ اسمارت هم باشه
سلامنقل قول:
من ترغیب شدم این مدل 48ju6400 بگیرم
ولی با این بحت پنل 60هرتز به شک افتادم
من استفاده اصلیم برنامه ورزشی هست ایا با این تلویزیون به مشکل میخورم؟
فیلم هم میبینم پس این موردهم مهم هست
خلاصه توی این رنج قیمت یعنی 2500 بهترین مدلهای 47 48 اینچ برای من چی هست؟
دوستان کسی اطلاعات مدلهای مختلف این تلویزیونهای LG رو داره
مثلآ LF,UF,LB,LY,UC,UB, این حروف چه چیزی رو مشخص میکنن؟
یعنی چه فرقی دارن و ترتیب کیفیت و ساختشون به چه شکلیه؟
من برای خرید واقعآ به مشکل بر خوردم
البته دوستان لطف کردن و راهنمایی کردن ولی میخوام خودم از این حروف سر در بیارم.
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
سلامنقل قول:
این حروف مدل های مختلفه
بستگی به سال ساخت و نوع تلویزیون داره
مثثلاlbبرای 2014 و فول اچ دیاس حدودی زیر توضیح میدم بگیری چجوریه
ub:4k 2014
uf:4k 2015
lf: full hd 2015
lb:full 2014
uc:curved 2014
مدلlyهم فکر کنم برای مصارف تجاریو ایناس مثلا فروشگاه و هتل اینا
سلام و خسته نباشید
تا 2 تومن تلویزیون چی پیشنهاد میدید به همراه قیمت
سایز بالاتر از 43 نمیخوام و پایین تر از 40 هم بهمچنین
سه بعدی هم برام مهم نیست
با توجه به اینکه فقط شبکه های ایران رو به صورت دیجیتال میبینم آیا مدل های 4k خیلی افت کیفیت تصویر دارن ؟
ممنون
دوستان با توجه به نبود مدل ju7000 تو بازار نظرتون در مورد این مدل فیلیپس چیه؟چند هرتز هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تا 2 اگه4kبخوای باید ub820بگیری
کیفیت دیجیتال میگفتن فاجعسو بده اینا اما من کاملا راضیم اونم تصاویر اس دی و توی سایز 55
ممنون دادانقل قول:
ولی راستش اصرار ندارم حتما 4 کی باشه
اگر چیزی سراغ دارید تو این حدود قیمت ک برای شبکه های داخلی کیفیتش بهتر باشه ممنون میشم بفرمایید
بازم ممنون:n40:
مونده به اینکه چیا میخواین تا 2 من گزینه های زیادی هست اما 4 کی همونه که گفتمنقل قول:
توی هر مارکیو برندی میتونین تی وی خوبی بگیرین
سایزشم بگین
کاربد
گارانتی و نهایت بودجه
- - - Updated - - -
مونده به اینکه چیا میخواین تا 2 من گزینه های زیادی هست اما 4 کی همونه که گفتمنقل قول:
توی هر مارکیو برندی میتونین تی وی خوبی بگیرین
سایزشم بگین
کاربد
گارانتی و نهایت بودجه
نقل قول:این سایت هم اطلاعات خوبی نوشته میتونه کمک زیادی به دوستان کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی ممنوننقل قول:
فقط eزده منحنی اما مدل ef950vمنحنی نیست البته بقیه هستا اما او ال دی هستش عجب تلویزیونیم هست :)) خخخ
راستی شما 850 داشتی یا 950؟
بودجه حداکثر 2 الی 2100 ...نقل قول:
برای شبکه های صدا و سیما تی وی دیجیتال و فیلم فول اچ دی دیدن
سایز حداقل 40 تا 43
گارانتی هم زیاد مهم نیست اگر چیز بدرد بخور پیدا میشه که زیادم گارانتی مهم نباشه میخرم
راستش بانه هم نمیتونم برم فوقش اگر بشه از این سایتهای اینترنتی بگیرم یا از بازار اصفهان با گارانتی ..
ممنونم داداش:n40:
سلام
تا 3 تومن بهترین انتخاب چیه دوستان؟
تا 50 اینچ
اسمارت باشه حتما
3 بعدی هم مهم نیست
سلام دوستان به هیچ وجه از بانه اینترنتی چیزی خرید نکنید مخصوصا تلویزیون اصلا کارشون رو درست انجام نمیدن خیلی هم بیخیال هستن متاسفانه ... تلویزیون کار کرده دست دوم بجای نو میفرستن براتون !!! پس خرید حضوری بهترین راه هست همیشه از سایتهای مطمئن خرید کنید متاسفانه بانه هیچ فروشگاهیش قابل اطمینان نیست خواستید بخرید حضوری اونم پس از تست کامل!!!
ممنون دوست مننقل قول:
پس اینطور ک شما میگید فک کنم باید قید تلویزیون های بدون گارانتیو با قیمت پایین بزنم
باید برم بازار ببینم چی پیدا میشه :(
نقل قول:
خواهش میکنم. برای من که اینطوری شد متاسفانه تلویزیون کار کرده بود کارتن کاملا خراب شده بود سریال تلویزیون و خود کارتن یکی نبود!! 5 تا پیکسلش هم سوخته بود ! که برگشت دادم .. بهرحال ممکنه فروشگاه های دیگه کارشون درست انجام بدن ولی بازم ریسکش بالاست اگه نزدیک هستید حضوری خرید کنید اگر هم قصد خرید اینترنتی دارید حتما قبلش باهاشون شرط کنید که تضمین بدن بدون مشکل بدستون برسه سالم و کار نکرده !
سلامنقل قول:
چه برندی؟
برای چه کاری
4کی میخوای؟اگه اره 850.فعلا گزینه خوبیه
سلامنقل قول:
دوست من درست نیست این کار که فروشندگان بانرو خراب کنیم یا سایتیو
یه اتفاقه که برای شما پیش اومده .خوشبختانه که پولتونم کامل پس دادن
انصافا واقعا مردمی گل و دوست داشتنین و با اخلاق
بد و خوب همه جا هست اما اشتباه این کار
ببینید اینجوریم نیست شما از فروشگاه مطمیین و تست شده و جنس سالم خرید کنید هیچ مشکلی نیستنقل قول:
مشکل دوستمونم.یه چیز طبیعیه وسیلیه الیکتریکی شاید خراب.باشه و پیکسل سوخته چه بسا توی تی وی های با گارانتین بگیرین باشه چون از اون همه پیکسل یکی سوخته به نظرم مشکلی حادی نباشه !
میشه راهنمایی کنید اون حرف آخر که نوع تیونر و ماتریکس رو مشخص میکنه گزینه هاش به زبان ساده چیه؟!:n41:نقل قول:
مرسی
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنید اون حرف آخر که نوع تیونر و ماتریکس رو مشخص میکنه گزینه هاش به زبان ساده چیه؟!:n41:نقل قول:
مرسی
سلام آقا مهرداد کسی نگفت که مردم بدی هستن!! اتفاقا خیلی هم خوب هستند ولی متاسفانه تو کارشون دقیق نیستن از لحاظ کنترل کیفی بسیار ضعیف هستن من 2 جای دیگه هم پرسیدم گفتن تلویزیون هاشون مشکل پیکسل داره!! بعد هم بحث ما پول نیست من راه دور هستم تو 1 هفته کلی تماس گرفتم و.. ولی اونا متاسفانه نمیدونم چرا همچین کاری رو انجام دادن و چه دلیلی داشت که یه تلویزیون کارکرده رو برای من بفرستن! شما خودتون حضوری خریدید و خیالتون هم راحت بوده فقط حضوری خیال ادم راحته که یه جنس سالم تحویل گرفته میشه موفق باشیدنقل قول:
من 850 دارم. شما آخرش آپدیت کردی؟ برای استور کاری کردی؟نقل قول:
سلام دوست عزیز مدل 850 چطوره؟؟ راضی هستید؟نقل قول:
سلام خداروشکر خوبه، تقریبا راضی ام. برای شبکه های داخلی هم راضی کننده هست بهش عادت میکنین. تی وی من فقط به چندتا استور کشورهای همسایه وصل میشه که اونا هم برنامه درست حسابی ندارن. موقعی میشه از این تلویزیون لذت کافی برد که به استورهای آمریکا و اروپا وصل شد و از مجموعه عظیم و غنی ای از برنامه ها و فیلم های اونا (یوتیوب، دنیای 4k نت فلیکس ، آمازون) بهره برد. ال جی هم قرارداد بزرگی با شبکه های آمریکایی برای تامین محتوای عظیم 4k بسته. این تلویزیون ظرفیت بسیار بالایی داره که متاسفانه بدلیل عدم اتصال به استور های بزرگ هنوز نتونستم ازش استفاده کنم. صدای تلویزیون درحد متوسطی قرار داره. تصاویر 4k را عالی پخش میکنه. در ویدیو های Full HD اگه از نزدیک نگاه کنین و حساس باشین مقدار کمی نویز مشاهده میشه. وب گردی باهاش خیلی خوبه و من روزانه باهاش وب را مرور میکنم. سه بعدیش هم تقریبا خوبه. تلویزیون هم که ظاهر شیکی داره. با آپدیت جدیدی که براش اومده میشه همزمان وبگردی کرد و تی وی نگاه کرد. توی استور کشورهای همسایه چندتا بازی ساده هست که برای سرگرمی بد نیست. تی وی من منوی فارسی نداره ولی هر فرمتی با هر زیرنویسی پخش میکنه. لگ و کندی خاصی توش مشاهده نکردم. فقط بین تغییرکانال بین کانال های دیجیتال حدود 3 ثانیه زمان میبره با تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم مشکل از تلویزیون نیس و مربوط به خود شبکه های دیجیتاله، چون کانال های آنالوگ را بدون کوچکترین وقفه ای و بصورت آنی تغییر میده. بقیه تجربیات هم که خودم و دوستان دیگر توی صفحات مختلف نوشتن که میتونی بخونی.نقل قول: