سلام من ویندوز رو نصب کردم بعد از نصب لپ تاپ یه ریست شد وقتی روشن میشه این پیغام رو میده لطفا کمکم کنید الان هیچ کاری نمیتونم لپ تاپ کنم. :n03::n03::n03::n30::n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من ویندوز رو نصب کردم بعد از نصب لپ تاپ یه ریست شد وقتی روشن میشه این پیغام رو میده لطفا کمکم کنید الان هیچ کاری نمیتونم لپ تاپ کنم. :n03::n03::n03::n30::n30:
سلام
من لپ تاپ ایسوس مدل N55sf دارم
ویندوز 10 رو دانلود و نصب کردم ولی هر کاری کردم نتونستم صدای لپ تاپ رو بشناسونم
مجبور شدم دوباره ویندوز 7 بریزم
میشه یه آموزش بدید ببینم مشکل چیه؟
با سایر نرم افزارها و بازی ها سازگاره؟ مشکلی نداره؟
جالبه دلیل ارور رو ننوشته .نقل قول:
نصب مجدد رو امتحان کردین ؟
با سلام . لپ تاپ شما از چیپست Realtek برای کارت صوتیش استفاده می کنه . برای ویندوز 10 :نقل قول:
1 - یا از طریق Windows Update صبر می کردین درایور ها نصب بشن
2 -یا از سایت Realtek درایور هارو دانلود و نصب می کردین
چطوری باید نصب مجدد کنم الان من هیچ ویندوزی رو لپ تاپ ندارم
سلام
من میخوام ویندوز 10 را از روی دیسک روی سیستم نصب کنم!سیستم بوت میشه و لوگوی آبی رنگ ویندوز 10 ظاهر میشه بعدش دیگه هیچ چی!هیچ چی بالبا نمیاد وصفحه مشکی میمونه!با همین دیسک روی لپ تاپ نصب کردم وبدون کوچکترین مشکل نصب شد!
میخواستم بدونم مشکل از چیه؟آیا سخت افزار های سیستمم مشکل داره یا مشکل از دیسک راه اندازه؟
چرا باید مراحل نصب ویندوز بالا نیاد؟
بنظرتون برای بازی صرف میکنه از 8.1 بیام 10
متاسفانه درایورهام با 7 همخونی نداره وگرنه اون رو نصب میکردم
سلام بچه ها خسته نباشید بببخشید من یک مشکلی دارم ویندوز 10 هستش تازه ریختم بعد از اینکه نرم افزار راییت nero10 رو ریختم
این اروری که پیوست کردم میاد بعدش گفتم شاید از نرم افزار باشه پاکش کردم ولی درست نشد میشه بگین چیکار کنم که هر بار که روشن میکنم بصورت اتوران این ارور نیاد و ازم نپرسه سه دفعه هم اینو میپرسه ازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
شما برنامه اتوکد دارین؟
اگر بلی استارت آپ آن با مشکل مواجه شده
لینکهای زیر به شما کمک میکنند
اگر با همون DVD شامل ویندوز، در یک سیستم دیگر، نصب به راحتی انجام میشه، شاید مشکل از سیستمی باشه که ویندوز نمیخوره. بدسکتور بودن، مشکل حافظه، مشکل بایوس، مشکل تنظیمات بایوس، مشکل آپدیت بایوسنقل قول:
اگر امکانش هست با فلش نیز تست کنید، اگر مشکل پابرجا بود، پس مشکل از خود سیستم میباشد
صددرصدنقل قول:
اگر سیستم شما جدید هست و از دایرکت ایکس 12 و یا 11 به بالا پشتیبانی میکند، بسیار بهینه تر و با جزئیات تر میشود.
بنده از ویندوز 10 بسیار راضی هستم
سلامنقل قول:
این ارور مربوط به نصب نبودن Microsoft Visual C++ Redistributable در سیستم است.
با نصب این برنامه دیگر این ارور مشاهده نمی شود.(هر دو نسخه X64 و X86 را نصب کنید)
کد:http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679
واقعا ممنونم همینکاری که گفتی روکردم درست شد ممنونم ازت
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم جالبه ک صدا رو خودش شناخته بود. با نرم افزار driver pack solution خواستم درایورهاشو نصب کنم درایور اینتل گرافیک رو نمیتونه نصب کنه. همینطور تاچ پد و دکمه های کیبورد لپ تاپ مثل تنظیم صدا و.... رو هم خودم باید نصب کنم ک واسه من برای ویندوز 7 هست واسه همین نصب نمیشه. میشه درایورهاش رو هم لینک بدید؟
Asus n55sf
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم جالبه ک صدا رو خودش شناخته بود. با نرم افزار driver pack solution خواستم درایورهاشو نصب کنم درایور اینتل گرافیک رو نمیتونه نصب کنه. همینطور تاچ پد و دکمه های کیبورد لپ تاپ مثل تنظیم صدا و.... رو هم خودم باید نصب کنم ک واسه من برای ویندوز 7 هست واسه همین نصب نمیشه. میشه درایورهاش رو هم لینک بدید؟
Asus n55sf
ممنون
خدمت شمانقل قول:
:n16:
نقل قول:
بله چنان چه گفتم DVD را روی سیستم دیگری نصب کردم ولی میخوام روی پی سی نصب کنم مراحل نصبو بالا نمیاره!
فکر نکنم سیستم از لحاظ سخت افزاری مشکلی داشته باشه چون به قدری قوی هست که نتونه ویندوز 10 را قبول کنه..
من از رم 4 گیگ سی پی یو 2 هسته ای کارت گرافیک 8800 جی تی وهارد 1 ترا استفاده میکنم
گفتین میتونه مشکل از بایوس تنظیماتش وآپدیتش باشه!
من تا بحال بایوس را دستکاری نکرده ام آپدیت نکرده ام ولی..یعنی میگین قدیمی بودن ورزن بایوس مادربرد میتونه در این امر دخیل باشه؟
چکاری انجام بدم که بتونم براحتی ویندوز 10 را روی کامپیوتر نصب کنم؟
سلامنقل قول:
ویندوز 10 64 بیتی نصب نمی شود یا ویندوز 10 32 بیتی ؟
در این سیستم قبلا ویندوز 8.1 64 بیتی با موفقیت نصب شده است ؟
من میخوام روی سیستم 32 بیتی ویندوز نصب کنم فعلن دارم ویندزو 7 32 بیتی استفاده میکنم وتا بحال ویندوز 8.1 نصب نکرده امنقل قول:
سلام
برنامه window photo viewer من مدام از کار میفته و عکسام باز نمیشن مشکل رو چطور باید حل کنم؟
بنده احتمال میدم بخاطر عدم آپدیت بایوس هستنقل قول:
چون در یکی از لپ تاپ های دوستان، بایوس نسخه 2011 بود که ویندوز 8.1 و 10 نصب نمیشد و یا همانطور مشکل شما ظاهر میشد
بعد از آپدیت درست شد. البته 8.1 نصب کردیم و ویندوز 10 تست نکردیم
مادربرد من Abit هستش ومال 7-8 سال پیشه!متاسفانه سایت سازندش دیگه کار نمیکنه ونمیدونم چطوری بتونم بایوس مادربردمو آپدیت کنم وتابحال هم بایوس مادربرد آپدیت نکردم مثل اینکه برای آپدیت بایوس هم از فلاپی دیکست استفاده بشهنقل قول:
اگه با اپدیت بایوس بشه ویندوز 10 را نصب کرد جای نگرانی نیست
یا خدا :n04:نقل قول:
بنظرم بیخیال بشید
البته راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون واقعا قدیمی هستش مادربردتون
:n38:
بی خیال نمیشم :)نقل قول:
البته میتونه این مشکل از دی وی دی رام هم باشه!
وقتی مال ویندوز 7 را میزارم هر چند با تاخیر ولی خب بالا میاد واسه نصبش!
ولی خب مال ویندوز 10 فقط لوگوی آبی ظاهر میشه ودیگه هیچ!
وبنده واسه این مورد خیلی مشکوکم واحتمال 80 درصد میدم که دی وی دی رام معیوبه واشکال از اینه!
در محیط ویندوز 7 فایل Setup ویندوز 10( در DVD ) را اجرا کنید ؛ ببینید چه اروری نشان می دهد.نقل قول:
نرم افزار coreinfo را دانلود کنید.
فایل coreinfo.exe را از حالت فشرده(Zip) خارج کنید.کد:http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Coreinfo.shtml
در منوی استارت بنویسید cmd و سپس cmd را اجرا کنید.
فایل coreinfo.exe را با موس بکشید و در پنجره cmd رها کنید و اینتر را بزنید.
چک کنید در مقابل ویژگی های NX ؛ PAE و SSE2 ستاره وجود دارد یا خیر یا به عبارت دیگر CPU از این موارد پشتیبانی می کند یا خیر.
البته با نرم افزار AIDA64 و در قسمت Motherboard >>>> CPUID هم می توانید این موارد را چک کنید.
برای نصب ویندوز 8 ؛ ویندوز 8.1 و ویندوز 10 ؛ CPU باید از موارد بالا پشتیبانی کند.
بله تمام اینهایی که فرمودین ستاره دار هستننقل قول:
پس CPU مشکلی ندارد و همانطور که دوستمان در پست های قبلی گفتند احتمالا مشکل به دلیل قدیمی بودن مادربورد است.نقل قول:
سایر قطعات هم به نظر می رسد مشکلی با ویندوز 10 نداشته باشند.
کد:https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn482072.aspx
این مورد را چک کنید ؛ ببینید ارور مشخصی قابل مشاهده نیست ؟کد:http://www.neowin.net/news/windows-10-hardware-requirements-to-be-the-same-as-windows-8
نقل قول:
در محیط ویندوز 7 فایل Setup ویندوز 10( در DVD ) را اجرا کنید ؛ ببینید چه اروری نشان می دهد.
آقا جواب سوال منو یادتون نره بدین :n27::n16:
سلام من تازه ویندوز 10 نصب کردم دوستان من میخوام یک یوزر با رنک ادمین دارم رو حذف کنم و ادمین اصلی ویندوز فعال باشه تو ویندوز 7 و 8.1 اینکار رو کردم ولی اینجا به مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان اینچیه داره شارژ مارو میخوره؟؟؟؟؟
هرچی اپدیت داشت برداشتم:n27:
بچه ها میشه کمکم بکنید من لب تابم اینه
ASUS G551JW - A - 15 inch Laptop
ویندوز 8.1 بود دانلود کردم 10 ریختم الان صفحه تا\ که تای\ موس هستش قفلش با اف ان و اف 9 بود الان قفل نمیشه منم چون تای\ میکنم فکر میکنم باید برای ویندوز 10 رو باید نصب کنم یکبار ولی نمیدونم چی سرچ کنم سایت ایسوز هم رفتم ولی سواد انگلیسیم ضیعیفه یکی میتونه بهم کمک کنه برای ویندوز 10 64 بیت چیکار کنم درست بشه و یک مشکل دیگه هم دارم از وقتی ویندوز هم عوض کردم حرف \ رو متوجه تای\م بشین تای\ نمیکنه نمیدونم این رو هم چیجوری درست کنم که بتونم تای\ درست کنم ممنون میشم راهنماییم کنید متشکرم
در محیط ویندوز7 فایل ستاپ ویندوز 10 را در DVD اجر کردم.مراحلو که طی کردم یه صفحه آبی رنگ وظاهر شد ونصب ویندوز شروع شد بعد که 100 در صد یا نشد سیستم ریستارت شد بعدش به هیچ چی دست نزدم ولوگوی آبی ویندوز اومد وبعدش Loading files...دیگه هیچی نیومد!حتی چند بار سیستمو ریستارت کردم از ویندوز قبلی هم خبری نشد وهمین طور لوگوی ویندوز 10 میومد بعدش Loading files...نقل قول:
توسط Safe mode به زور تونستم ویندوز خود سیستم را بالا بیارم همین که ویندوز 7 بالا اومد که پیام داد که بنظرم این بود که ویندوز 10 روی سیستم نصب نشد یا مانتونستیم ویندوز 10 را روی سیستم شما نصب کنیم یا هم چین چیزی بود فکر کنم!وارد دسکتاپ ویندوز 7 که شدم دیدم خود ویندوز 7 هم به فنا رفته ودر گوشی راست پایین دسکتاپ پیغام مربوط به کپی بودن ویندوز ظاهر شده..
اومدم مشکل حل کنم به مشکل برخوردم
:n35::n35::n35::n35::n35::n35::n35:
- - - Updated - - -
در محیط ویندوز7 فایل ستاپ ویندوز 10 را در DVD اجر کردم.مراحلو که طی کردم یه صفحه آبی رنگ وظاهر شد ونصب ویندوز شروع شد بعد که 100 در صد یا نشد سیستم ریستارت شد بعدش به هیچ چی دست نزدم ولوگوی آبی ویندوز اومد وبعدش Loading files...دیگه هیچی نیومد!حتی چند بار سیستمو ریستارت کردم از ویندوز قبلی هم خبری نشد وهمین طور لوگوی ویندوز 10 میومد بعدش Loading files...نقل قول:
توسط Safe mode به زور تونستم ویندوز خود سیستم را بالا بیارم همین که ویندوز 7 بالا اومد که پیام داد که بنظرم این بود که ویندوز 10 روی سیستم نصب نشد یا مانتونستیم ویندوز 10 را روی سیستم شما نصب کنیم یا هم چین چیزی بود فکر کنم!وارد دسکتاپ ویندوز 7 که شدم دیدم خود ویندوز 7 هم به فنا رفته ودر گوشی راست پایین دسکتاپ پیغام مربوط به کپی بودن ویندوز ظاهر شده..
اومدم مشکل حل کنم به مشکل برخوردم
:n35::n35::n35::n35::n35::n35::n35:
بچه ها میشه کمکم بکنید من لب تابم اینه
ASUS G551JW - A - 15 inch Laptop
ویندوز 8.1 بود دانلود کردم 10 ریختم الان صفحه تا\ که تای\ موس هستش قفلش با اف ان و اف 9 بود الان قفل نمیشه منم چون تای\ میکنم فکر میکنم باید برای ویندوز 10 رو باید نصب کنم یکبار ولی نمیدونم چی سرچ کنم سایت ایسوز هم رفتم ولی سواد انگلیسیم ضیعیفه یکی میتونه بهم کمک کنه برای ویندوز 10 64 بیت چیکار کنم درست بشه
سلامنقل قول:
درایورهای ATK و Touchpad را برای Windows 10 64bit دانلود ؛ نصب و سپس سیستم را ریستارت کنید.
کد:https://www.asus.com/Notebooks/G551JW/HelpDesk_Download/
سلامنقل قول:
شما می توانید از نرم افزار های ساده و سبک برای مشاهده عکس ها استفاده کنید. برای مثال Irfanview (بهتر است پلاگین این برنامه هم با حجم 15 مگابایت دانلود و نصب شود) ؛ Xnview و Faststone image viewerکد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Viewers/IrfanView.shtml
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Plugins/IrfanView-ALL-plugins.shtml
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Viewers/XnView.shtml
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Viewers/FastStone-Image-Viewer.shtml
من فکر کردم ویندوز 10 نصب نمی شود و همان ابتدا ارور مشخصی نشان داده می شود (مانند عکس ) تا مشخص شود کدام قطعه با ویندوز 10 ناسازگار است و نصب ویندوز متوقف می شود ولی حواسم نبود ممکن است نصب ویندوز ادامه پیدا کند و پس از ریستارت مشکلات آغاز شود و نصب ناتمام و نیمه کاره ویندوز 10 ؛ ویندوز 7 فعلی را هم دچار مشکل کند ؛ از این بابت از شما عذرخواهی می کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
یک بار دیگر تنظیمات را چک کنید.
سلامنقل قول:
ممنون ولی اینو خودم رفته بودم واسه ویندوز 10 نداره
سوال دیگه ای هم دارم
من یه سری بوک مارک توی کروم داشتم که از چند تا فولدر تشکیل شده و هر کدوم پر از صفحه سیو شده است. از کروم به مایکروسافت اج انتقال دادم ولی توی اج به ترتیب نیست
همینطور میخوام بوکمارکها مثل کروم نشون داده بشه یعنی همه فولدر ها جداگانه باشن ولی همه توی یه فولدر هستن
این دوتا رو چطوری درست کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
عذرخواهی میکنم بابت پاسخگویی دیروقت
اینترنت بنده چند روزی بود کلا قطع بود!
لپ تاپ شما بطور رسمی از درایورهای ویندوز 10 پشتیبانی نمیکنه ولی شاید توسط Driver Pack بشه درایورهارو نصب کرد. شاید
در مورد سوال دومتون نظری ندارم چون اینطوری استفاده نکردم
موفق باشید
:n16:
سلام دوستان
یه مشکل دارم نمیدونم دلیلش چیه
چند وقتی هست که از Store نمیتونم استفاده کنم و با خطای زیر مواجه میشم
در کلا وقی روی microsoft edge هم که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و باز نمیشه در صورتی که تا چن وقت پیش از هر دو برنامه به راحتی استفاده میکردم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام ویندوز 10 من درزمان ویروس یابی کرش کرد ری استارت شد و خود به خود یه ویندوز جدید ایجاد شد .
دسترسی به ریکاوری یا رستور ندارم چون پسوردAdministrator ادمین استریتور می خاد که ندارم وگزینه
ساختش در قسمت اکانت وجود نداره کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
- - - Updated - - -
سلام ویندوز 10 من درزمان ویروس یابی کرش کرد ری استارت شد و خود به خود یه ویندوز جدید ایجاد شد .
دسترسی به ریکاوری یا رستور ندارم چون پسوردAdministrator ادمین استریتور می خاد که ندارم وگزینه
- - - Updated - - -
سلام به همگی دوستان من ویندوزم 8.1 بود 64 bit لایسنس معتبر بعد خود ماکروسافت پیغام داد که ارتقا بدید و اینکارو انجام دادم تا اینجاش بدون مشکل نصب و استفاده می کردم بعد از یک روز استفاده خواستم ففففففیییییللللللتر بشکن سیسکو رو نصب کنم نصب نشد یک dne update روش نصب کردم کانکشن نت ورک رو بهم زد و اینترنتم قطع شد هر کاری کردم dne حذف کنم نشد که نشد بعد گفتم کانکشن نت ورکم رو حذف می کنم بعد دوباره نصب می کنم خلاصه حذف کردم دوباره خواستم نصب کنم دیگه نصب نکرد هرکاری کردم نشد خواستم بگردم کانکشنم رو پیدا کنم رفتم در سایت اینتل ethernet connection (2)I218-V فکر کنم بود که در سایت انیتل گشتم مربوط به ویندوز 10 رو پیدا کردم هرکاری کردم نشد که نصب بشه رفتم مربوط به ویندوز 8.1 رو نصب کنم باز همون پیغام رو می داد پیغام این بود
cannat install drivers. no intel (r) adapters are perent in this computer
یعنی هم در ویندوز 10 و هم در ویندوز 8.1 این پیغام رو داد
حالا با توجه به اینکه مبتدی هستم راهنمایی می فرمایید چه کار باید انجام بدم الان از طریق بلوتوس اینترنت رو از موبایل به کامپیوتر رسوندم دارم تایپ می کنم
اصلا کارت شبکم رو درست شناختم کارم رو درست دارم انجام می دم خواهشا اول با دقت بخونید بعد راهنمایی بفرمایید چه کار بایستی انجام بدم به ترتیب راهنمایی می فرمایید حالم بدجور گرفته :n30::n03::n14:
سلام بچه ها بعضی وقت ها که کامپیوتر را روشن می کنم این پیام میاد. و حتما باید sign out now را بزنم تا وارد ویندوز بشه.
نقل قول:
critical error
start menu and cortana aren`t working. we`ll try to fix it the next time you sign in
sign out now
سلام . آقا من ویندوز 10 رو نصب کردم اما درایور مادر بورد خطا میده و نصب نمیشه . چکار کنم ؟؟؟؟
مدل مادر بوردم H61H2-M12 ECS ELITE GROUP
- - - Updated - - -
سلام . آقا من ویندوز 10 رو نصب کردم اما درایور مادر بورد خطا میده و نصب نمیشه . چکار کنم ؟؟؟؟
مدل مادر بوردم H61H2-M12 ECS ELITE GROUP
سلام از دوستان کسی نبود راه حل این error را به ما بگه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام از دوستان کسی نبود راه حل این error را به ما بگه؟نقل قول: