دقیقانقل قول:
لااقل زحمت میکشی عکس هارو از انجمن ها دیگه میذاری یک جا آپلود کن و مستقیم کپی نزن.
Printable View
دقیقانقل قول:
لااقل زحمت میکشی عکس هارو از انجمن ها دیگه میذاری یک جا آپلود کن و مستقیم کپی نزن.
عکس هایی که میزارم از جایی مستقیم کپی نمی زنم . شما میتونی ببینی همه تصاویر که میزارم تو یه سایت آپلود عکس آپلود میکنم . به جرات هم میگم عکس ها و خبرهایی که اینجا میزارم تو ایران هیچ فرومی نیست و نمیزارن .نقل قول:
والا مشکل از سمت شماست اگرنه چرا بقیه نمیگن عکسها بالا نمیاد ! . حالا بازم چشم یه جا دیگه آپلود میکنم . :n01::n11:
خب همونطور که دیروز بهتون قول دادم براتون ویدیو گیم پلی بازی رو که Peter Drury گزارشگر انگلیسی زبان جدبد بازی گزارش می کنه بزارم .
صداش واقعا اون ژست گزارشگری رو داره گرچه هنوز سال اول هستش و جای کار داره . من به شخص واقعا ازش خوشم اومد . امیدوارم شما هم خوشتون بیاد .
حجم و کیفیت ویدیو رو کمتر کردم چون خیلی زیاد بود و هدف شنیدن گزارشگری بازی هستش تا خود بازی .
برای اولین بار بشنوید و بببیند گزارشگری Peter Drury در بازی PES2016 . :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
یک نقد جدید از نسخه کامل ps3
- - - Updated - - -نقل قول:
خب من بازی رو ps3 فعلا گرفتم تا واسه نسل هشت یکم بکشه پایین... چون مثل فیفا خیلی تفاوت نسل بوجود نیاورده خود گیمپلی که کامل شبیه همه فقط گرافیک تفاوت هایی که داره که خیلی چشمگیر نیست...
اول از همه ساندترک های بازی تا الان هرچی گوش کردم خیلی خوب و لذت بخش بوده
اتمسفر و جو بازی نسبت به دمو خیلی پیشرفت کرده و شعار ها برای هر تیمی منحصر به فرده
من تیم طراحی فیس های امسال واقعا تبریک میگم از تیم های درجه یک هر بازیکنی دیدم شبیه خودش بود مثل بازیکنایی که توی فیفا شبیه عمو قناد دراوردنشون (کواچیچ - ممفیس - براوو - دانیلو و...)
گزارشگر نسبت به جان چمپیون فوق العاده بهتره حتی نسبت به مارتین تایلر فیفا هیجانش خیلی بیشتره ولی فقط بازی رو گزارش میکنه من گوش نکردم چیزی از گذشته و وقایع قبلی مثل تایلر حرف بزنه ولی بازمراضیم
یک جوری حس میکنم که اعتراض های بازیکنان وقتی داور خطا نمیگیره هم کمتر شده تو دمو تقریبا هر تکلی که دارو خطا نمیگرفت بازیکن اعتراض میکرد که یکم اغراق امیز بود
راستی وسط زمین توی یک ضد حمله تکل از پشت زدم داور قرمز مستقیم داد حالا نمیدونم داوری رو درست کردن یا شانسی بوده
انیمیشن دروازه بانا گاهی اوقات خیلی خیلی واقعیه، یک دبل سیو ناواس انجام داد شیش باز تو ریپلای رفتم دیدم...فوق العاده بود
بقیه چیزا همونطور که تو دمو دیده بودیم واقعا عالیه... بازی واقعا شبیه فوتباله ( بزرگترین برتری pes) من که خیلی لذت بردم... فقط میمونه این داستان لعنتی لایسنس ها که از همه بیشتر رو اعصابه باید منتظر پچ موند
یک نقد جدید از نسخه کامل ps3
نقل قول:
خب من بازی رو ps3 فعلا گرفتم تا واسه نسل هشت یکم بکشه پایین... چون مثل فیفا خیلی تفاوت نسل بوجود نیاورده خود گیمپلی که کامل شبیه همه فقط گرافیک تفاوت هایی که داره که خیلی چشمگیر نیست...
اول از همه ساندترک های بازی تا الان هرچی گوش کردم خیلی خوب و لذت بخش بوده
اتمسفر و جو بازی نسبت به دمو خیلی پیشرفت کرده و شعار ها برای هر تیمی منحصر به فرده
من تیم طراحی فیس های امسال واقعا تبریک میگم از تیم های درجه یک هر بازیکنی دیدم شبیه خودش بود مثل بازیکنایی که توی فیفا شبیه عمو قناد دراوردنشون (کواچیچ - ممفیس - براوو - دانیلو و...)
گزارشگر نسبت به جان چمپیون فوق العاده بهتره حتی نسبت به مارتین تایلر فیفا هیجانش خیلی بیشتره ولی فقط بازی رو گزارش میکنه من گوش نکردم چیزی از گذشته و وقایع قبلی مثل تایلر حرف بزنه ولی بازمراضیم
یک جوری حس میکنم که اعتراض های بازیکنان وقتی داور خطا نمیگیره هم کمتر شده تو دمو تقریبا هر تکلی که دارو خطا نمیگرفت بازیکن اعتراض میکرد که یکم اغراق امیز بود
راستی وسط زمین توی یک ضد حمله تکل از پشت زدم داور قرمز مستقیم داد حالا نمیدونم داوری رو درست کردن یا شانسی بوده
انیمیشن دروازه بانا گاهی اوقات خیلی خیلی واقعیه، یک دبل سیو ناواس انجام داد شیش باز تو ریپلای رفتم دیدم...فوق العاده بود
بقیه چیزا همونطور که تو دمو دیده بودیم واقعا عالیه... بازی واقعا شبیه فوتباله ( بزرگترین برتری pes) من که خیلی لذت بردم... فقط میمونه این داستان لعنتی لایسنس ها که از همه بیشتر رو اعصابه باید منتظر پچ موند
لاقل منبع رو بگو تو خماری نمونیم :دینقل قول:
منبع چی ؟! :n13:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
بازی آماده پخش در فروشگاه ها . شهر لیما . کشور پرو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من دانلودش کردم و همین الآن دیدمش.نقل قول:
1- سر خوردن بازیکن ها رو تا 70، 80 درصد درست کردن و هنوزم تو همین ویدیو معلومه که بازیکنا سر می خورن، راه میرن.
2- بازیکنا مثل افلیجا راه میرن. اینو راحت می تونی موقعی که بازیکن بدو می کنه، ببینی.
3- نور آفتاب همون جور که قبلاً هم گفته بودم، چشم آدمو کور می کنه، انقد شدیده.
4-اگه اینی که بازی کردی، سطح Super Star بوده باشه، پس خیلی ضعیف کردن بازی رو که تونستی با آرسنال 3 تا به چلسی بزنی و 1 دونه بخوری؛ به طوری که حتّی 63 درصد توپ دستت بود.
5- اصلاً از اون Save های آس دروازه بانای درجه یک مثل همین Cortois که قرار بود تو این نسخه اضافه بشه، خبری نبود!
6- و از همه مهم تر! این همه از این گزارشگر جدیده تعریف کرده بودی، از John Champion بهتر نبود.
7- 90 درصد متن گزارش قدیمی بود. فقط 10 درصد کلمه ی جدید تو گزارش بود.
8- متن اون گزارشگر کمکی، همشون قدیمیه؛ به طوری که موقع تشکّر کردن میگه از John تشکّر می کنم که این بازی رو گزارش کرد!
===========
در کل همون طور که قبلاً گفتم، PES 16 یه افتضاح بزرگه که فقط و فقط رو قیافه ها کار کردن؛ نه هیچ چیز دیگه ای!
دوست عزیز به قول معروف : ماذا فازا ؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
اقا کونامی کسی رو مجبور نکرده بیاد بازی رو به زور بازی کنه .
از اون طرف خدا رو شکر برای بازی که ریالی خرج نمیکنید و به صورت دانلود بازی 40 -50 دلاری رو مفت دانلود کنید از اون طرف یه چیزی هم طلبکارید از کونامی .
پس طرفدارهای خاص خوش رو داره که بدترین و بهترین سری رو هم بزنه هر سال دانلود و بازیش میکنند .
به شهادت اکثر نظرات منتقدین داخلی و خارجی این سری و این بازی بهترین فوتبال سال هستش بدون شک و با بازی کردن دمو فیفا قشنگ معلومه امسال کونامی از فیفا سرتره .
فیفا اگر لایسنس هاش رو ازش بگیری هیچ چی برای عرضه نداره !
:blink::n04:نقل قول:
حالت خوبه شما ؟!
این حرف ها رو از کجا میاری ؟!:39: :n27:
جنسش خوب بوده؟! :n01:
من با دلیل صحبت کردم. اگه جواب قانع کننده ای دارید، ارائه کنید؛ نه این که با تعصّب به بازی نگاه کنید! من خودم طرفدار PES هستم ولی اگه مشکلی هم داشته باشه، میگم. مثل شما چشممو رو واقعیات نمی بندم!نقل قول:
در ضمن! نیاز نیست متن رو پر رنگ کنید. شما با فونت معمولی هم از من نقل قول بگیرید، میاد تو اکانتم.
شما هم جواب بالاییمو بخون.نقل قول:
کسی که دلیل نداره، رد میده. مثل شما و اون دوستمون؛ وگرنه اگه دلیل قانع کننده ای داشتید، این جوری صحبت نمی کردید.
من تریلر رو دیدم بازی خیلی خوب شده فقط بلاخره کی منتشر میشهنقل قول:
حدّاکثر 27 شهریور.نقل قول:
واسه ps4 توبخونه آورده
وارد بحث و حاشیه نمیشم . بر اساس شواهد تا اینجا بازخوردها درمورد بازی خوب و بهتر از خوب بوده اما از اینکه تو ذهنی بعضی چی می گذره من بی خبرم !.:n01:
بازی به دست بعضی ها رسیده و تصاویر پکیج بازی تو نت منتشر شده . داریم به جاهای حساسش نزدیک میشیم .:n39::n02:
ویدیوهایی از نسخه اصلی بازی در PS4 و PS3 منتشر شده که هنوز هیچی نشده و بازی نیومده طرف Option File برای لوگوها و لباس تیم ها درست کرده !(ویدیو صفحه پیش که در مورد گزارشگر جدید بازی بود گذاشتم کسی دقت کرد که لباسهای هر دو تیم آرسنال و چلسی درست بود؟!.
PES2015 نامزد دریافت 33 امین دوره جایزه سالانه Golden Joysticks در دو بخش Best Multiplayer Game و Game of the Year شد .
.
.
.
.
.
.
.
مقایسه !.
داداش این سایت برای xbox اورده یک نگاهی بکننقل قول:
آقا چرا مثل هرسال بازی رو یکی اپلود نمیکنه رو نت زودتر بازی کنیم:n19:نقل قول:
امتیازات PES 2016[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
All that truly matters is what unfolds in those virtual ninety minutes, either against a friend, an online stranger, or the computer. On that test alone, PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era.
Some areas need work, sure, but PES 2016 still manages to play an incredibly enjoyable game of football. The improved Master League mode is a godsend, adding substance to the package and complementing the excellent gameplay. With the advanced collision system, Konami has done in a year what EA has been trying to perfect since FIFA 12. The added physicality and increased number of animations has done wonders for the gameplay. The introduction of an excellent edit mode (see ‘edit it up’ for more details) to the PS4 version even makes the usual lack of licenses a relative non-issue. Only the drop in gameplay visuals and lack of AI fouls really trouble its relentless march towards greatness.
VideoGamer که هنوز نمره نداده:
None of these problems keep PES 2016 from being the greatest football game of all time. The question is no longer whether PES can catch FIFA, and in truth hasn't been for a while. Instead, it's the other way around, and may well be for years.
دوستان یه برنامه آپلود بدید زمان بندی داشته باشه میخوام آپلود کنم براتووووووون براتووووون:D
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
داداش میخوای نسخه pc رو اپلود میکنینقل قول:
بیخیال شدم[emoji52] [emoji52]نقل قول:
امتیازای بازی فعلا خیلی خوب بوده:
GameSpot - 90
GamesRadar+ - 90
Hobby Consolas - 90
Meristation - 85
IGN Spain - 85
XGN - 85
Multiplayer.it - 82
Gameblog.fr - 80
متای بازی هم 86 هست که البته نقدها هنوز کمه
فعلا هم نسخه PS3 لیک شده و نسخه PC و X360 هم احتمالا به زودی لیک میشه
باو کم اسپم بدین جان هر کی دوست دارین !
بالاخره یک دو روز اینور و اون ور بازی میاد بیرون .
این اطمینان رو میدم به محض منتشر شدن اولین لینک در دنیا :n02: برای نسخه پی سی شخصا لینکش رو اینجا قرار میدم تا اولین نفر باشید که دانلود میکنه .
برای اینکه پست خودم هم اسپم نشه :
طبق نقد هایی که خوندم بخش مستر لیگ بسیار پیشرفت کرده و گزینه ای زیادی بهش اضافه شده و به نظر منتقدین یکی از بهترین بخش های بازی هستش :n19:
فعلا تنها نسخه که تو تورنت منتشر شده نسخه XBOX360 هستش .نقل قول:
نسخه PS3 و PC ندیدم ! . اون نسخه PS3 که چند روز پیش گذاشتن الان نگاه کردم لینک تورنتش رو برداشتن چون مورد داشت و بازی بالا نمی اومد .
به نطرت داداش فردا برای pc میادنقل قول:
چند امتیاز دیگه از بازی منتشر شد .
godisageek 10/10
3djuegos 8.5/10
everyeye 8/10
jeuxvideo 8/10
gamersglobal 9/10
9/10 pcgames
امتیازات تا اینجا راضی کننده هستش .:n02:
باید صبر کرد و دید چند روز دیگه نهایت میانگین چند میشه .
میگن پیشنهاد پول دادن تو مسترلیگ حذف شده و مثل پیس13 شده و این رو دوست ندارم....
احتمالا تا صبح بیاد لینک دانلود
منبع لطفانقل قول:
یکی از دوستان تو پلی3 بازی کرده و اینو میگهنقل قول:
اون بالا یکی گفت نسخه پلی۳ چون مشکل داشته برداشتنشنقل قول:
نه بجز گرافیک و ...دیگه اینقدرها هم تفاوت با نسخه های دیگه نداره و مطمعن باشین این آپشن پیشنهاد پول کلا حذف شده...نمیدونم چرا مث فیفا که روندش ثابته و همیشه یه چیزی اضافه میکنه پیس فقط کم و زیاد میکنهنقل قول:
به نظر میرسه گرافیک نسبت به قبل کمی افت کرده
داداش جواب مارو ندادی به نظرت فردا منتشر میشهنقل قول:
داداش این دوست ما از کجا بدونه میاد یا نه !!!! سه صحفه است داری میپرسی امروز میاد فردا میاد پس فردا میاد !!!نقل قول:
شما حساب کن 3-4 روز دیگه میاد اگر زود تر اومد که چه بهتر اگر دیرتر اومد هم اومده دیگه !!!
ایشون اطلاعاتش زیاده واسه همین ازش میپرسم دکتر شما وکیلشینقل قول:
تا فردا میاد مطمعن باش...نقل قول:
از شما هم تشکر میکنم از اطلاع رسانیتوننقل قول: