چقد گزارشکره رو اعصاب بود تو این بازی.
چرا یه کلمه از همه کواچ تعریف نکرد:n03::n03:
Printable View
چقد گزارشکره رو اعصاب بود تو این بازی.
چرا یه کلمه از همه کواچ تعریف نکرد:n03::n03:
تبريك ميگم.
ايران هميشه جلوي تيمهايي كه ميانگين جثه و قد مشابه خودش داره ميتونه خوب بازي كنه ولي جلوي لهستان با اون بازيكناي قد بلند و تنمندش كارمون خيلي سخته ... البته آمريكا هم تحت تاثير جو سالن واقعا نتونست خوب باي كنه اميدوارم براي لهستان هم همين اتفاق بيفته.
سطح اتکا :n33:نقل قول:
واقعا رو مخ بود گزارشگر . حتی تو نظارت سایت ورزش 3 هم نگاه کنید همه ازش ایراد گرفتن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بازی اینطور مقتدرانه میبرن اصلا لذتی نداره، مسئولین رسیدگی کنن. من باید همیشه چند کیلویی پای بازی آب کنم ولی این 2 بازی اخیر خیلی مقتدرانه بود! :n02::n02:
بازی باید به امتیاز 36 به بالا برسه، بازی که امتیازاش زیر 30 برسه بازی نیست.:n02:
خب موند لهستان
جدا از اینکه این رو هم باید ببریم حتما و شانس ما در بازی های اخر عالیه ما روسیه رو داریم و لهستان با امریکا داره
تبریک فراوان..:n12::n40:
3 بازی آخر امتیاز آخر رو با سرویس مستقیم به دست آوردیم که رکورد جالبی میتونه باشه :n12:
شهرام محمودی عالی بود . 17 امتیاز ..... :n12:
جناب گزارشگر:
«جالبه که بدونید هردو داور از ایتالیا هستند. ولی یکیشون ساکنِ بلژیکه.»
واقعا جالب بود. جر خوردم از تحیر!
--------------------------------------
واقعا واسم جای سواله که کواچ چه هیزم تری فروخته که که همه باهاش مشکل دارن؟
اين گزارشگره فازش چيه؟ از مربي كه تمام وقت بد ميگفت و كلا داشت درس فني و فرهنگ و اخلاق ميداد به همه از بازيكن بگير تا مربي و بيننده !
لحجش تو حلقش....
درس اخلاقش رو که خوب اومد،
نمیدونم بازیکنا کی میخوان یاد بگیرن قانونی اقدام کنن و همه یورش نبرن سمت داور.
یکیشون باید بگه...اون هم نه به داور، به مربی.
فکر میکنید رقبای اصلی شما در مسابقات سال جاری چه تیمهایی باشن؟
پاسخ رزنده :
در حال حاضر باید بگم اول آمریکا، بعدش هم لهستان خیلی خوب بازی میکنه و بعدش هم که فرانسه !
----
یکی از اصلی ترین دلایلی که دوست دارم بریم مرحله بعد اینه که بخوریم به برزیل و اونجا حال این رزنده رو بگیریم . مثلا میخواد بگه ما رو حریف نمی بینه ! :n24:
انشالله صعود کنیم از این گروه یکی از شانس های اصلی قهرمانی هستیم . فقط باید صعود کنیم
به امید قهرمانی در RIO 2015
میلادش به خاطر این بود که قد و هیکل میلاد عبادی پور رو دید ولی معروفش به خاطر این بود که چون عبادی پور جاخالی داد اینم ناخود اگاه یاد استاد جاخالی یعنی سعید جاخالی افتاد ودر نهایت گفت میلاد معروف:n02:نقل قول:
ولی این دوره عادل هم خوب جاخالی میده ها بد نمیشه به غلامی هم گفت عادل جاخالی
در مورد محتشمیان هم بگم شور وحال و هیجانی که به بازی میده از این یارو کرده خیلی بیشتره از این حرکتش خوشم میاد تازه با توجه به این که سنش هم بیشتر هست از کرده حالا یه موقع هایی سوتی میده که پیش میاد دیگه
تا کی می تونن خودشون رو بزنن جاده خاکی و ایران رو نبینن؟ :n02: بذار دست کم بگیرن، اینطوری واسه ما خیلی بهتره ! بی سر و صدا یکی پس از دیگری کارشون رو یکسره می کنیم ! :n09:نقل قول:
Iran Sweeps Home Matches Against Reigning World League Champs
Tehran, Iran, 20 June, 2015 – With their home fans loudly cheering them on, Iran defeated the reigning FIVB Volleyball World League champions, Team USA, 3-0 (25-20, 25-21, 25-19) on Sunday. As soon as the match ended, fans from Iran happily erupted into song.
Middle blocker Seyed Mohammad Mousavi Eraghi was dominant for Iran, recording five points off of blocks, as Iran won the battle of the block, eight points to three. Shahram Mahmoudi led Iran with 17 points, while Americans Matthew Anderson and Aaron Russell both had nine points.
Home court advantage has meant a lot to these two teams at the FIVB World League 2015. USA won both matches in Los Angeles in May, while Iran also won in Tehran on Friday 3-0 (25-19, 29-27, 25-20).
USA still leads Pool B with 17 points, while Iran is in third place with 13 points. Iran handed USA their only two loses in Pool B.
با همت و بازی عالی تیم، دقیقا همون چیزی که می خواستیم شد؛ یعنی 3 امتیاز اختلاف با لهستان و دو بازی فینال گونه با این تیم. راهمون برای صعود خیلی هموار هست، به خصوص اینکه باید لهستان رو ببریم.
این گزارشگر بازی ، انگار شستشوی مغزی عجیبی داشته ! میشه گفت جواد خیابانی والیبال هستند !
آمریکایی ها آب نخوردن تا اذان را بگن ! یعنی چی ؟ فکر کرده آمریکایی ها مثل خودش در بند دین گرفتار هستند ؟
والا اونها به همه ادیان احترام میگذارند ، این ماها هستیم که دین را الم کردیم برای پیشبرد افکار عقب مانده ی جهان سومی.
این کارهای صدا و سیما فقط تبلیغات هست که سال هاست دارن با دشمن سازی به خورد ملت میدن .
چه معنی داره که نتیجه ی بازی را بزارن گوشه کانال یک ؟ جز یک عقده ! همه چیز را قاطی میکنن .
مسابقه های پیامکی هم که همه برای جوسازی هست و کاسبی از احساسات مردم ، که متاسفانه مردم ساده هستند.
واقعا فکر کردن با بردن آمریکا قله های ورزش را فتح کردند ؟ آمریکا در المپیک و در جدول مدال ها همیشه یا اول بوده یا دوم.
ماها خیلی باید زور بزنیم که یک دهم اونها مدال بگیریم ، اینکارها فقط عوام فریبی هست .
جام جهانی 1998 هم ما آمریکایی ها را شانسی بردیم ، سه تا توپ خورد به تیرک ما ، خدا خواست ما بردیم و تا 10 سال گل استیلی شد سمبل پیروزی حق بر شیطان !
ماها هنوز با خودمون درگیریم ، از حضور خانم ها وحشت داریم ، ادعای پیشرفت هم میکنیم .
جالب اینه انتظار داشتیم میزبانی جام ملت های 2019 را هم به ماها بدن و نه به امارات !
تا وقتی تحجر هست ازین پیروزی ها خوشحال نمیشم ، چون زیر باد این پیروزی ها خیلی از حقایق را پنهان و کتمان میکنند.
به روزی فکر میکنم که مردم اینقدر درک درست داشته باشند که با هجوم به استادیوم و پر کردن ورزشگاه ها حق نیمی از جامعه را پایمال نکنند .
از تربیت شدگان در سرزمین شیطان بزرگ !!! یاد بگیریم
با اینکه روزه نبودند ولی تا زمان اذان افطار , از نوشیدن آب در ورزشگاه خودداری کرده اند .
تبریک بابت برد :n16:
بعد این2 تا برد شیرین ایران، امریکا تحریمو بیشتر میکنه.... خخخخخخ :n02:دم بچه ها گرم...
ببین اقایه عزیزنقل قول:
1. ضعف مدریتی
2.نبود فرهنگ
3.کمبود سواد در جامعه
4.زیادی محدودیت
باعث این عوامل نادرست هست
درضمن
چرا ایه ناامیدی میخونی! امریکا یه کشور تمام پیشرفتس ....اونا چندین میزبانی المپیک وهم جام جهانی دادن ....انتظار داری ما بیایم بترکونیمشون ! .ایران تو والیبال ارزو داشت یه باربیاد لیگ جهانی یا حتی یه ست از ژاپن بگیره. امریکا کاملا پرسابقه ترینه ..والیبال ایران تازه 2سال هست سری توسرا دراورده وکاملا ناشناختس
درضمن اصلا از فوتبال در تایپیک والیبال صحبت نکن که باز شرم اسیا خاطرش زنده میشه:n33:وبا این حرف هایه تکراری هم جامعه درست نمیشه ..کلا خوش باش
امریکا همه ورزش هاش پیشرفت کرده ولی براما فقط والیبال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی آقای سرمربی.
گزارشگر محترم به اتفاق همکاران استودیو و سیار شبکه 3 و کانال ورزش، بارها از نقش تماشاگران پرشور، داورزنی، تعلل آندرسون، دعای روزهداران، اشتباهات حریف، یگان ویژه، نهاوندیان، گودرزی، ارنج نامناسب جان اسپرو، نصرالله سجادی و ... در این پیروزیهای تاریخی یاد کرد.
نوبت به اسلوبودان کواچ که میرسید، یادش میافتاد: «کاستیها رو هم باید بگیم!»
سهم تو در احیای تیمی که از موفقیت پارسال میتوانست گرفتار غرور و بی انگیزگی شود، چشمگیر است. تیمی که طبیعتاً از رفتن ولاسکو و مرگ دلخراش حسین معدنی باید آسیب میدید را از نو زنده کردی.
بوبان عزیز، با ما بمان تا المپیک...
مهدی رستم پور.
در اینکه با کواچ دشمن هستند هیچ شکی نیست . درسته کواچ ضعفهایی داره اما جنبه مثبت هم زیاد داره که اصلا بهش اشاره نمیشه مثل شجاعتش در کنار گذاشتن ظریف و آوردن مرندی یا استفاده از 2 دریافت کننده قدرتی در تیم و کنار گذاشتن قائمی در این 2 بازی برای گرفتن نتیجه بهتر ....
قبلاٌ ایران هر بازیی رو میبرد فوری با ولاسکو مصاحبه میکردند اما در این 2 بازی که ندیدم مصاحبه ای با کواچ بشه
+
از نظر شخصیم تنها ضعف کواچ عدم مدیریت و گره گشایی در بازی تیم در زمانهاییست که به بحران بر میخوریم که اینم به خاطر تجربه کمش هست و مطمئنم به مرور خیلی بهتر میشه
چهار موردی که فرمودید را نسبتا قبول دارم !نقل قول:
چهار موردی که 40 سال قبل داشتیم ! ولی ظاهرا ما در گذر زمان تمام 4 مورد و موارد دیگر را از دست دادیم !
40 سال قبل که کشور اینهمه بیسواد داشته ما هم مدیریت داشتیم ، هم فرهنگ و ....
ولی الان با اینهمه تحصیلکرده ( که من به اسم بد سواد میدونم ) نه فرهنگ داریم ، نه مدیریت !
------------
آیه نا امیدی از سر جهلی هست که ملت دارند و ظاهرا درست بشو هم نیست !
نکته ی بسیار خوبی را اشاره کردید ، بله من زمانی که سوم آسیا می شدیم و جشن میگرفتیم را هم به خاطر دارم .
و باز هم ممنون که تائید کردید ما خیلی نسبت به اون ها عقب مانده هستیم !
-----------
مردم حق دارند خوشحال باشند ، خوشحالی و شادی حق مردم هست .
روی سخنم با مسئولینی هست که همه چیز را قاطی میکنند و حالا تا 10 سال در بوق و کرنا میدمند و تمام معظلات مملکت را زیر باد این مسائل مخفی میکنند ، بنده هم اگر صدا و سیما منطقی به این بردها نگاه میکرد و از احساسات مردم سو استفاده نمیکرد اصلا اینجا نظری نمیدادم ، خوشحالی و شادی حق ملتی هست که به هر بهانه ای دنبال شادمانی هستند ، هیچ کسی نمیتونه مردم را به خاطر شادمانی پیروزی سرزنش کنه .
این جامعه تا صد سال دیگر هم اگر بر همین منوال باشه درست نخواهد شد ، جامعه را اول از همه فکر مردم درست میکنه و بعد از آن قانون و نظر مسئولان !
از نظر مسئولان ما*هوا*ره هم جرم بود ، اما چون مردم میخواستند حاکمیت چاره ای جز تسلیم نداشت .
در همین فروم تا چند سال قبل بحث ما*هوا*ره ممنوع بود ، ولی الان نیست چون مردم این قانون را نپسندیدند !
اگر امروز هم قوانین متحجرانه هست ، چون مردم اهمیتی نمیدهند ، چون مردم ساده انگارانه عبور میکنند .
من نمیتونم درک کنم در جامعه ای که زن و مرد در دانشگاه ، محیط کار و جامعه در کنار یکدیگر فعالیت دارند و زندگی میکنند این قوانین متحجرانه را عده ای قبول کنند !
ما یاد گرفتیم تا بحث عرب و عجم میشه سریع میگیم عرب ملخ خور ! آیا واقعا اینطوری هست ؟ یا سرمون را مثل کبک زیر برف کردیم ؟
کلا ماها با کل دنیا فرق داریم ، در شبه جزیره ی دور افتاده ای از دنیا به نام ایران زندگی میکنیم !
بازی ایران و لهستان را از شبکه خارجی تماشا کردم و لذت بردم از این مردم ، نمیتونم لذت ببرم از شبکه سوم با گزارش های قرون وسطایی ، جانبدارانه و آمیختن درست و غلط در یکدیگر !
اونها باختند و از الان میرن به دنبال آینده ، ما میبریم و تا 10 سال همه چیز را زیر همچین پیروزی هایی مخفی میکنیم .
ببخشید ! در مملکتی که یک دختر را به خاطر والیبال دیدن چند ماه میفرستند زندان ، بنده نمیتونم از پیروزیش خوشحال باشم ، اما ناراحت هم نیستم چون کشورم هست ، در حین حال شادمانی را برای مردم حق طبیعی قلمداد میکنم .
تکیه کلامها و جملات قصار جواد محتشمیان گزارشگر والیبال
باور بفرمایید اگه دوتا زمينم پشت بود توپ نميخوابيد،باور بفرمایید
وقتى سرعت رو چاشنى کار قرار بدى بايد بپذيرى که خطا هم به وجود مياد. واسه همينه که ميگن با سرعت رانندگى نکنيد :n04:
پس حاصل یه دریافت خوب به کار گیری سرعت در خط حمله است
تـــور مانع عبور توپ ميشه يا به عبارتى ارتفاع توپ از ٢ متر و ٤٣ سانتيمتر كمتره
زاویه ای که برای ضربه به توپ داده میشه بیشتر از نیاز توپ برای فرود در زمین نُه در نُه متر ایتالیاس
امتياز ٢ برای تيم حريف و اختلاف پوئن ٢ برای ايران
اختلاف یازده امتیاز نه تنها برای بازیکنا حاشیه امنیته واسه شما بینندگان عزیز هم هست
تو والیبال امروز هر تیمی یه پوئن از دست بده ، دو پوئن از دست میده
این تکرار های مکرر به خاطر اینه که جوون ها و نوجوون های کشورمون والیبال یاد بگیرن!
من سکوت کردم تا شما صحبت های مربیان رو بشنوید
استاد محتشمیان تو راه خونه اش ، توی ماشین هی با خودش تکرار می کنه : تور مانع عبور توپ میشه
ظاهرا چشمای مربی برزیلم مثل من ضعیفه ، ابروهاشو به هم نزدیک می کنه تا بتونه شماره ی بازیکنا رو بخونه
میرزاجانپور مچش مثله رادار کار میکنه
سطح اتکای لازم پشت توپ ایجاد نشد
سرویس های موسوی 50% با خطا مواجه بوده گفتم که نگید چشم زده
توپ، به خارج زمین میره اما امتیاز رو داور به اشتباه، به نفع ما میگیره , صداشم درّ، نمیاریم
امتیاز دو تیم مضربی از 7 میشه , دو هفت تا 14 امتیاز برای لهستان و سه هفت تا 21 امتیاز برای ایران
تو والیبال امروز هر تیمی یه پوئن از دست بده ، دو پوئن از دست میده !!
:n31:
اصلا به پرچم کشور وایران احترام نمیذارن .......لباس ایران چراباید سیاه باشه!!!این مشکل که نمیتونن درکش کنن
امریکا لباسش کاملا با پرچمش فیکسه ولی ایران :n35: ...لباس نشان یک کشور وشخصیت است ولی اینا باگونی اشتباه گرفتن توهمه ضمینه ها:n33:این هم برضعف بی تدبیری مدیریت ..نتونستن به رنگ لباس توجه بکنن ...
همیشه باید لباس اول سفید و سبز وضمینه کوچیک قرمز
ولباس دوم قرمز وسبز با ضمینه کوچیک سفید
ولی حالا؟؟؟؟
:n34::n15::n15::n15::n15::n15:
متاسفم برای کشوری که ادعای فرهنگ داره بعد گند به این بزرگی میزنه !!
حقیقت داره ناظر fivb به پخش نشدن سرود آمریکا از تلویزیون اعتراض کرده ؟؟؟؟
نمیدونم با این کارا چیو میخوایم ثابت کتیم ؟؟
از اون طرف میگیم آمریکایی ها قبل اذان آب نخوردن و به سنت های ما احترام گذاشتن
از این طرف خودمون با بی فرهنگی تمام بی احترامی میکنیم !!
آقای محتشمیان کل دنیا به سنت های دیگران احترام میزاره و متاسفانه فقط ما هستیم که ادعای فرهنگ و ... رو داریم ولی در عمل از همه بدتر خودمونیم !! :n01:
دوستان حیف نیست خون خودتون کثیف می کنید من که از اول بازی صدا ی نابهنجار وکم اطلاعات این مردک که گاه و بیگاه هم افاضه فضل میکنه رومی بندم.حالا وقتشه که شاد باشیم واز این بازی که بچه ها کردن احساس غرور..........به امید این که 6 امتیاز شیرینم از لهستان بگیریم.
نقل قول:
من شنیدم که نمایندگان مجلس به پخش سرود تیم آمریکا از صدا و سیما در بازی اول اعتراض کردند !
البته من بازی اول را از ابتدا ندیدم و نمیدونم در بازی اول آیا سرود آمریکا پخش شده یا نه .
من اگر میگم نمیتونم خوشحال باشم به خاطر همین بی اخلاقی هاست که با روح ورزش منافات داره ، ورزش برد و باخت داره ولی اخلاق همیشه ماندگار هست ، شما نگاه کنید در خاک آمریکا چقدر ایرانی میرن برای دیدن بازی و سر و صداشون ده برابر آمریکایی هست اما نه بی احترامی میبینند و نه کسی میگه چرا خوشحالی میکنی بشین سر جات !
در بازی اول چهار پنج خانم را راه داده بودند که البته نمیدونم به کجا وابسته بودند ، اما میدونم همونطور که مردم مارا فریب میدهند ، دنیا را هم فریب دادند و فریب میدهند .
چند خانم را راه میدن که بعدا اگر فدراسون جهانی گفت مقررات را نقض کردید بگن نه ! ما راه داده بودیم اینم فیلمش !
ولی در ایران خانم ها به دیدن والیبال علاقه ای ندارند . کاری که قبلا هم کرده بودند .
فدراسون جهانی به نمایش بین ست ها اعتراض داشت که گویا ایران به جای رقص ، از ورزش های باستانی استفاده کرد.
اگر بازی های کامپیوتری دهه 60 را دیده باشید ( میکرو و سگا ) در همون ها بین ست والیبال و بسکتبال نمایشی هست که بعد از اینهمه سال هنوز هم با همون شکل و شمایل در شکل جهانی و واقعی اجرا میشه .
فدراسیون جهانی به دوربین های ما ایراد گرفت ، که ما مجبور شدیم بریم دوربین های فول اچ دی با فریم بالا بخریم !
کلا به هر چیز ما ایراد گرفتند با دوز و کلک از زیرش در رفتیم ، با ما هم خیلی راه اومدند و دارن راه میان .
لباس تیم ملی را هم دوستمون گفت ، چرا سیاه ؟ همه این ها برنامه ریزی شده هست و اتفاقی نیست .
اگر دقت کرده باشید لباس های تیم آمریکا شبیه رکابی بودند و آستین نداشتند ، لباس های ما تنگ و چسبان !
شاید فکر کردند اگر بازوی این آقایون از رسانه ملی دیده بشه دین و ایمان مردم بر باد خواهد رفت .
بد اخلاقی در گزارشگری موردی هست که سال هاست ادامه دار و هدفمند دنبال شده ، اینکه مشکلات سیاسی و رقابت های سیاسی را به مردم بسط بدهند ، مثل جواد خیابانی و امثالهم ، حالا یه جا عربستان و جای دیگر آمریکا
گزارشگر در یک صحنه که بازیکن ما توپش داشت میرفت خارج و با برخورد به بازیکن امریکایی برای ما امتیاز آورد گفت :
این دیگه مشکل خودشونه ! این بداخلاقی در گزارش هست که من ایرانی هم نمیپسندم که با تحقیر رقیب دنبال اهداف سیاسی بگردیم ، ورزش را کثیف میکنند به همین خاطر دیدنش برای من لذت بخش نیست .
دوستمون گفت ما فرهنگ نداریم ، بله ما فرهنگ نداریم یا کم داریم ولی آیا از افغانستان عقب مانده تر هستیم ؟!
اونها برای ورود خانم ها مانع نمیشوند ، چرا ما مانع میشیم ؟! دلیلش چیزهای دیگری هست که نمیشه گفت !
اینکه من نمیتونم احساس خوشحالی کنم به این خاطر هست که احساس میکنم با بردن راحت تر مردم ما فریب میخورند.
در شور این پیروزی ها هیچ کسی دنبال حقایق نمیره ، همه فراموش میکنند ! سو استفاده از احساسات مردم .
ما هیچکدوم از استاندارد های جهانی را رعایت نمیکنیم ، اگر من رئیس فدراسیون جهانی بودم ایران را ملزم به رعایت قوانین بین اللملی میکردم ، فعلا که اونها دایه مهربانتر از مادر هستند !
اگر اونها خیلی جاها کوتاه میان به خاطر همین استقبال مردم هست در استادیوم رفتن ، اونها خودشون را در مقابل ملت های دیگر نمیگذارند .
این گزارشگرها نون را به نرخ روز میخورند ، همه ی اینها چاپلوسی و چرب زبانی هست برای کسب منافع شخصی !
بابا یه عده دیگه خیلی عشق آمریکا هستن که از باختش اینقدر جبهه گیری میکنن.
میگن چرا صدا و سیما خوشحالی میکنه، خوب برای همه تیمهای دیگه هم خوشحالی میکنه، ایران از هر تیمی برنده بشه، همین کار رو میکنن. حالا برای لهستان هم خواهیم دید.
عشق به آمریکا بعضی رو متاسفانه خیلی حساس کرده.
به گفته خود آقای گزارشگر، آمریکایی ها آب های خودشون رو تا زمانی که اذان نگفته بوده توی سالن ورزشگاه نخوردن. به احترام ایرانی هایی که روزه بودن.
بعد ما به احترام آمریکاییها، سرودشون رو پخش نمی کنیم !! آخه آدم به کی بگه !!
بابا یه عده دیگه خیلی عشق آمریکا هستن که از باختش اینقدر جبهه گیری میکنن.
میگن چرا صدا و سیما خوشحالی میکنه، خوب برای همه تیمهای دیگه هم خوشحالی میکنه، ایران از هر تیمی برنده بشه، همین کار رو میکنن. حالا برای لهستان هم خواهیم دید.
عشق به آمریکا بعضی رو متاسفانه خیلی حساس کرده.
من نميدونم دليل دو باخت سنگين آمريكا چي بود؟ انصافاً درك نكردم. بازيكنان ما خيلي خوب شده بودن يا آمريكايي ها خيلي ضعيف ظاهر شدن. جداي از بازي خوب بازيكنان ما من تصور ميكنم آمريكايي ها تحت تأثير جو ورزشگاه قرار گرفتن و نتونستن خودشونو باهاش وفق بدن.
در هر صورت اين برد بزرگ را تبريك ميگم و خيلي خوشحالم كه در سطح اول واليبال جهان در بين بهترين ها هستيم.
اگر شرايط همينطوري پيش بره نه لهستان و نه روسيه هيچكومشون توان بردن حتي يك ست را از ما ندارن چرا كه جو سالن همونطور كه قبلاً هم گفتم به شدت به ضرر اونهاست و سروصدا هاي ممتد كر كننده بوقها اجازه تمركز به حريف نميده.
در مورد پخش سرود ملي هم بايد گفت كه به نظر مياد تلويزيون دستورالعملي داره مبني بر اينكه تحت هيچ شرايطي سرود ملي آمريكا از تلويزيون پخش نشه. بازي اول كه خيلي ضايع فقط سرود ملي ايرانو پخش كردن و بعد از اينكه نسبت به موضوع پخش نشدن سرود ملي آمريكا اعتراض شد در بازي دوم براي اينكه زير سئوال نرن كلاً نه سرود ملي ايرانو پخش كردن و نه آمريكا (مارمولكي هستن براي خودشون)
من دیروز از HD دیدم بازی رو ...نقل قول:
وقتی زدم که داشت سرود ملی ایران رو پخش می کرد
الان از بچه ها پرسیدم، ظاهراً قبلش سرود ملی آمریکا رو هم پخش کردن، ولی کارگردان برنامه اون آهنگ ورزشی رو هم از روی تصویر حذف نکرده ... (یعنی آهنگ و سرود ملی هر دو با هم پخش شدن)
دستورات از بالا می رسه قطعاً ... اختیاری نیست این قضایا
منم در بهترین حالت فکر نمی کردم بیایم و تو ایران دو بار 3-0 ببریم و حتی یه ست هم ندیم اون هم با این فاصله های معنی دار در هر ست!نقل قول:
من نميدونم دليل دو باخت سنگين آمريكا چي بود؟ انصافاً درك نكردم. بازيكنان ما خيلي خوب شده بودن يا آمريكايي ها خيلي ضعيف ظاهر شدن. جداي از بازي خوب بازيكنان ما من تصور ميكنم آمريكايي ها تحت تأثير جو ورزشگاه قرار گرفتن و نتونستن خودشونو باهاش وفق بدن.
سرمربی آمریکا بعد بازی دیشب گفت تو این بازی دیگه جو تماشاگرها روی ما تاثیری نداشت و این عملکرد تیم ایران بود که نتیجه بازی رو تعیین کرد
ایران در همه فاکتورهای والیبال بهترین بازی رو ارائه کرد و تونست بازی رو ببره
از این صحبتها میشه نتیجه گرفت حداقل برد دیشب کاملا به عملکرد فنی تیم خودمون بر می گشت
انصافا هم تیم کاملا رو فرمه
سرویس، دریافت، دفاع، حمله همه و همه عالی بود دیشب
دوستان اگر پخش زنده رو از شبکه HD میدید
همه شک و تردیدهاتون در مورد پخش سرود ملی برطرف میشد
هم سرود اونها و هم سرود ما به صورت کامل پخش شد
و فقط تنها ایراد این بازی گزارش بد این آقای محتشمی بود که همش موج منفی میفرستاد
خب دیگه بدتر !نقل قول:
چرا باید از شبکه HD پخش بشه از شبکه 3 هیچ سرودی پخش نشه !؟
البته دلیلش مشخصه ! چون اقایون این شبکه رو میبینن و بیشتر مردم هم همینطور !
اینا همیشه قضیه رو یه جوری میپیچونن !
در مورد ورود زن ها هم که اول گفتن باشه بعدش زدن زیرش ! فقط گذاشتن 10 نفر برن !
سر سرود هم که بهشون تذکر دادن چرا بازی اول سرود امریکا رو پخش نکردین ، دیگه بازم دوم سرود ایران رو هم پخش نکردن ! ( که بگن ما فرقی نمیزاریم ! )
واقعا در پیچوندن قضایا ایران اول هست ! ( نمیدونم چه جوری میخوان سر قضیه هسته ای به ایران اعتماد کنن ! وقتی سر یه ورزش اینجوری میپیچونن دیگه وای به حال سیاست ! )
شبکه های نوپا مثل HD و ورزش و غیره معمولا ساده تر و درستتر پخش میکنن و یه دلیلشم همون قانع کردنه فدراسیون جهانیه. نمونش سوتی های مختلفی که قبلا در عدم سانسور بعضی صحنه های مسابقات میدادن. اما شبکه 3 چون حرفه ای تره، فیلترهای بیشتری هم داره.
یکی دیگه از نکات منفی که متاسفانه از مرتضی حسینی شنیدم واژه " آمریکایی های مادر مرده " بود. فرض کنید اونها به بازیکنان ما میگفتن، چه حسی داشتیم؟! متاسفانه این تبلیغ میهن پرستی افراطی داره اخلاق رو در جامعه بی ارزش میکنه و با این روش روزی کاملا نژاد پرست خواهیم شد! ( تا حدی الان هم هستیم )
یه نگاهی به عقب کلی پست نامربوط بنظر من بحث در مورد سرود امریکا و سیاست دولت و گزارشگری محتشمی
اولا بنظر من فعلا بهتر از محتشمی نداریم من به شخصه به اطلاعات اضافی که تو بازی میده اصلا توجه ندارم و برای همین این لیست سوتی که شما جمع کردید تا حالا به گوشم نخورده
صدای گرمی که داره و هیجانی که موقع گزارش داره بسه
در مورد پخش نکردن سرود هم بحث منو شما فایده نداره که چند پیج فقط رو این متمرکز شدیم هر کشوری سیاستی داره درست و غلط فعلا کاری نمیتونیم بکنیم
یعنی از دیشب هبچ تحلیلی در مورد این بازی نشده
که بزارید
من دیشب خودم اونجا بودم واقعا جو سالن خیلی سنگین بود تا همین الان گوشم داره سوت میکشه :n02:
خیلی تجربه خوبیه اگه تا حالا از نزدیک بازی رو ندیدید حتما یه بار برید زمین تا اسمون با دیدن تو تلویزیون فرق داره
مخصوصا 1 2 3 گفتن تماشاگرا هیجانی داره که نگو مخصوصا وقتی توپ امتیاز میشه .
سرویس اخری که قائمی زد کل سالن رفت رو هوا فکر کنم تماشاگرا بیشتر از بازیکنا پرش کردن تو طول بازی :دی
برد خیلی شیرینی بود به همه تبریک میگم .
چییییییییییییی؟؟؟!:n38:من از اول نشسته بودم پایه شبکه hd تا ببینم سرود امریکا پخش میشه یانمیشه:n33:که پخش نشد !!!نقل قول:
فقط داشت نشون میداد امریکایی ها دارن سرود کشورشون رومیخونن شبکه hd خودش اهنگ گذاشته بود قطع کرد سرود ایران روپخش کرد
اول از همه یه تبریک میگم بابت، برد دیشب تیم ملی کشورمون :n12:
انشاالله که همینطوری ادامه بدیم و باز هم به مراحل نهایی برسیم.
در مورد پخش نشدن سرود ملی هم که کاری از دست بر نمیاد، جز تکون دادن سر به علامت تاسف! :41:
*
**
**
*
متاسفانه بازم ملت ریختن تو پیج مت اندرسون :n27: شماره 1 شون.
اکثر پست هاش، عموما بین 500 تا 600 تا کامنت میخوره، این آخریه، بیش از 16.000 تا کامنت خورده!
نحوه رده بندی تیم ها به تعداد بردهاست یا به مجموع امتیازات؟ چون الان تو گروه A ایتالیا با 5 برد و 13 امتیاز دومه ولی صربستان با 4 برد و14 امتیاز سوم.
مهم ترین چیز امیتازهنقل قول:
وقتی امتیاز ها برابر باشه، توی این تورنومنت، به ترتیب اینا رو نگاه میکنن:
1-تعداد برد (اگه این برابر بود میرن سراغ دومی و ...)
2-تعداد ست برده
3-تعداد پوئن برده
در گروه اول صربستان با 14 امتیاز دومه و ایتالیا با 13 امتیاز سوم