خواهش ميكنم كاري نكردم بازم اطلاعاتي خواستي در خدمتيم البته با اجازه از آقا مهدينقل قول:
نوشته شده توسط Blade II
Printable View
خواهش ميكنم كاري نكردم بازم اطلاعاتي خواستي در خدمتيم البته با اجازه از آقا مهدينقل قول:
نوشته شده توسط Blade II
بستگي داره چه استفاده اي از گوشي داشته باشي !!!!استفاده از برنامه هاي متنوع!!!! يا زيبايي!!!! كيفيت!!!نقل قول:
نوشته شده توسط bakhishman
و...
تو يكي از پست ها در صفحه 1 نوشته بود 3250 ورژن نرم افزاريش بايد (فريمور) جديد باشه تا كمتر هنگ كنه
اين پست را آقايali_j98 داده بود لطفا يكم درباره فريمور بيشتر توضيح بدين
ممنون
تو يكي از پست ها در صفحه 1 نوشته بود 3250 ورژن نرم افزاريش بايد (فريمور) جديد باشه تا كمتر هنگ كنه
اين پست را آقايali_j98 داده بود لطفا يكم درباره فريمور بيشتر توضيح بدين
ممنون
اين دو تا گوشي كه گفتين گوشي هاي خوبي هستند هر كدوم رو انتخاب كني پشيمون نميشي ;)نقل قول:
نوشته شده توسط behnammazi
ان 70=280 و ان 71 =365
در مورد دومي بايد بگم خدا كنه
اينم يه عكس توپ از ان 73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز نظرتون در مورد w700 چيه ؟
پول من هم 240 است
ممنون میشم جواب بدید
موفق باشید
نسبت به قيمتش از امكانات خوبي برخورداره البته اگه گوشي برنامه خور مي خواي ميتوني بين 3230 - 6630 -7610 -6670
يكي روانتخاب كني كه طبق نظر دوستان واردتر از من 6630 بهتره.موفق باشي
سلام يه گوشي بين300تا 350خوب چه بخرم لطف زود جواب بديد مرثي.
البته 6630 چند روزي هست كه يك دفعه قيمتش رفته بالا حدوده 320 تا 340 بسته به سلامتي گوشي با توجه به اينكه ديگه آكش تو بازار نيست و همه كاركرده اند
اگه میشه قیمت Motorola KRZR K1چنده؟قیمت مشکی وسیاهش که تازه اومده چنده؟
نقل قول:
نوشته شده توسط amirtaker
بيا اينجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما من w710 سوني بگيرم يا
5500نوكيا؟
w710 بهتره!!!!
خودت مقايسه كن!!!!از نظر امكانات خيلي شبيه هستند!!!
اگه قيمت سوني اريكسونه رو گير آوردي بزار!!مرسي
منم با3250موافقم هم صداش توپه هم کیفیته عکس وفیلمش
یه سوال:w700 در کل نسبت به k750 به نظرم بهتره؟
نظر شما چیه:
یه چیز دیگه اینکه 7610 در این سطح با این 2 گوشی رقابت میکنه.برادر خودم 7610 داره میخوام ببینم در مقایسه کدوم رو برتر میدونید.
جالبه ندیدم تو این تاپیک حرفی از 7610 بشه.در حالی که انصافا گوشی بدی نیست.
سلام دوستان
w700 w800 3250 w810 كدومشون هم از نظر صدا و دوربين بهتره
از نظر دوربین هر سه تا سونی خوبن ولی از نظر صدای بلندگو 3250 خوبه از نظر صدای هندزفری و810 از همشون بهتره موفق باشی.
دوست عزیز خواهش میکنم منو کمک کنید
6630 خوبه یا 750k به صورت کلی از هر نظر و برام پخش موزیک و قیافش مهم نیست
می خوام برام بدون درد سر کار کنه
بعنوان یه حرفه ای به نظر شما کدوم بهتره اگه قیمت دارید لطفا بگید
( من یه گوشی در حد 200000 الی 250000 می خوام )
متشکرم 30e
سلام :blush:
من هنوزم گوشی نخریده م! با تحقیقاتی که کردمW810 و W700 رو پسندیدم.البته از قیافه ی 810 خوشم نمیاد اصلا و 700 به خاطر رنگش بهتره(البته دوربین 810 رو نمیشه ازش گذشت).امروز رفتم z610 دیدم و شدیدا وسوسه م کرد.خیییییییلی خوشگله! :happy: اگر ممکنه یه مقایسه ای برام بکنین ببینم بالاخره کدوم رو بگیرم. با توجه به اینکه هم قیافه ی گوشی خیلی برام مهمه و هم کیفیت دوربین.اما نمی خوام کیفیت رو فدای ظاهر کنم.610 ارزش این تفاوت قیمت رو داره یا نه؟ پیشاپیش ممنون ;)
یک سوال دیگه: حالا که رنج قیمتم رفت بالاتر چه گوشی های دیگه ای پیشنهاد میشه؟ (300 تا 400) چیزایی که اهمیت داره:
1) کیفیت دوریبین
2) ظاهر گوشی
3) mp3
4) ترجیحا سونی اریکسون
:rolleye:
و باز هم سوال: یه مقایسه هم می خوام بین z610 و w710 و s700 .درسته که میگن این دوتای آخر خوب از آب در نیومده؟ :blink:
3 تا سونی اریکسون که انتخاب کردی از نظر صدا خیلی شبیه هستن و واک من هستننقل قول:
هر 3 اینها از نظر صدا و دوربین ار 3250 بهترن
بین ان73 و و950 کودومش بهتر.
دور بین هو لازم ندارم
ان73 بدون شک ...نقل قول:
خوب k800 تو این رنج قیمت هست ... کیفیت صداش به سری w نمیرسه ... اما بلندیش بد نیسنقل قول:
اما کیفیت عکسش عالیه...
فیلمشم مث سری w و k کیفیتش پایینه...
ظاهرش که جیگره
2-3 تا رنگ داره : مشکی - نقره ای - قهوه ای
ال سی دیشم هم بزرگه هم با کیفیت
--------------------------------------------------------------------------------
بین ان73 و و950 کودومش بهتر.
دور بین هم لازم ندارم
دور بین هم لازم ندارم
دور بین هم لازم ندارم
دور بین هم لازم ندارم
مرسی.بله دوربین k800 حرف نداره ولی تا جایی که من می دونم قیمتش بالاتر از 400 هست.حداقلش 460 بوده بدون گارانتی.یه چیز سبکتر بگین که زیاد شرمنده ی جیب مبارک نشم :biggrin:نقل قول:
در ضمن من یه چیز کوچول موچولوی دخترونه می خوام
با سلام به دوستان عزیز من این سئوال رو جای دیگه هم مطرح کردم و میخوام اینجا هم مطرح کنم ...
از دوستان راهنمایی میخوام که nokia 6280 بهتره یا samsung d600 از نظر کارایی و همچنین آنتن دهی...
عزیز این گوشی الان 390 هست بدون گارانتی ...نقل قول:
من توصیه میکنم بدون گارانتی بگیری ... گارانتیا همشون چرتن اگرم چرت بباشن گوشیتو بدی واسه تعمیر یه هفته میخوابوننش :tongue:
قربونت...
سلا از دوستان ر خواست دارم به من بگن که من گوشی ان هشتادم رو که 3ماه کار کرده است و مشکی رنگ رو در حد نو است چند بفروشمش یک قیمت پیشنهادی لطفا در شمن اگر مطلب ارسالی من مربوط به این تاپیک نبود پیشاپیش عدر می خوام!!!1
ممنون که به سوالم جواب دادین:happy: واجب شد k800 رو هم ببینم.اما هنوز هیچکی به سوالم در مورد مقایسه ی z610 با w700 و 810 جواب ندادهنقل قول:
سلام دوستان
اگه میشه قیمت این گوشی هار رو بگین
نوکیا 6630 نو و دست دو
نوکیا 1600
نوکیا 3100
نوکیا 6233
نوکیا 6600 اگه تولید میشه
z610 رو اطلاعات کاملی ازش ندارمنقل قول:
اما در مورد w700 , w810
دوربین : w810 بهتره به دلیل داشتن اتوفکوس ... تو w700 احتمال تار افتادن عکس بیشتره ...
صدا : کیفیت صدای w810 بهتره البته w700 هم خیلی خوبه ... اما بلندی صدای w700 تو اسپیکر یه کم بیشتره
w700 جوی استیک داره اما w810 کلیدهای جهتی داره !
کیفیت ال سی دی هاشون هم تقریبا یکسانه با برتری اندک w810
w810 همراش رم 512 داره اما w700 رم 256 ...
ظاهر جفتشونم نازه بستگی به خودت داره! w810 حدودا 40 تومن بالاتره قیمتش
اما k800 رنگ مشکیش از نظر ظاهر از جفت اینا بهتره البته قیمت w810 , w700 به قیمت واقعیشون نزدیکتره
همین !
6630 نو حدود 220 ( دست دوشم 30-50 تومن ارزونتره بسته به کارکردش و... )نقل قول:
6600 هم حدود 170
سلام دوستان
من دنبال یه گوشی در حدود 350.000 تومان هستم که تنها انتظاری که ازش دارم اینه که صدای با کیفیت و بلندی داشته باشه
شما کدام گوشی را پیشنهاد میکنید ؟
بین 6270 یا 3250 می تونی یکی رو انتخاب کنی واقعا محشرن
3250 صدای اسپیکرش کیفیت خوبی داره بلند هم هست ...نقل قول:
سلام
من دنبال یک گوشی می گردم با مشخصات زیر:
1- اندازش تقریبا مثلی دبلیو 800 باشه بزرگتر نباشه
2- لنزش محافظ داشته باشه
3- فایل های صوتی در هنگام پخش جلو عقب بره
4- کیفیت دوربینش خوب باشه
5- قیمتش تو مایه های 350 تومن
6- با یو اس بی به کامپیو تر وصل بشه
من را راهنمایی بفرمایید