سایزهای استاندارد :نقل قول:
BD
720p : 1280x720
1080p: 1920x1080
DVD
480p: 720x480
576p: 720x576
Printable View
سایزهای استاندارد :نقل قول:
BD
720p : 1280x720
1080p: 1920x1080
DVD
480p: 720x480
576p: 720x576
سلامنقل قول:
اون فیلم 720p ای که شما به احتمال زیاد از سایتهای ایرانی دانلود کردید 720p نیست ............. مگه میشه فیلم 720p یا 1080p حدود 800 مگ باشه ؟ سورس اون فیلمها برای تبدیل در اصل 720p بوده که اینکودر محترمش با تنظیمات پایین در بیت ریت و رزولیشن و .... کیفیت رو و به دنبال اون حجم رو میاره پایین ........... وگرنه فیلمهای 720p واقعی 5-6 گیگ هستند
فیلمهای بلوری الان فرمتشون mkv هست دیگه ...........
بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موضوع رو از کجا میشه فهمید ؟ مثلا من در قسمت مشخصات Km Player که رزولیشن فیلم ها رو نگاه میکنم کلی فیلم دارم که با حجم زیر 1 گیگ، رزولیشن 720 دارند. مثل این :نقل قول:
در تکمیل سوال پست بالام، بیت ریت یک فیلم 720p واقعی چند هست ؟
استاد maxeemo عزیز...
واقعا خیلی عالی,جامع و تخصصی توضیح دادید و هیچ جای بحثی نمونده...
از کجا امده این دانش؟؟
یه سوال
1080p و 720p هایی دیدم با فرمت MP4 ... چقدر تفاوت داره با MKV ها؟؟؟
شما بین ریپ 1080p به حجم 2گیگ و 720p به حجم 4گیگ کدوم رو انتخاب میکنی؟ تو همچین مواردی رزولوشن تاثیر بیشتری تو کیفیت داره یا حجم فیلم؟
آقا شرمنده میکنی. قابل این حرفا نیست...نقل قول:
عرض شود که MP4 در این موردی که شما بهش شاره کردین، یک کانتینره (Container) یا همون قالب فایل ویدئویی که استریم های صوتی و تصویری و غیره رو در خودش نگه میداره. و به این شکل MP4 و MKV هیچ تفاوتی با هم ندارن. فقط اینکه MKV در کل پیشرفته تره و فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه. در ضمن از فضای دیسک هم استفاده ی بهینه تری می کنه. اگه استریم های مشابهی رو در MP4 و MKV قرار بدید، MKV کم حجم تر خواهد بود.
در حجم 4 گیگ یا پایین تر، من 720p رو انتخاب میکنم :20: که البته این سلیقه ی شخصی منه. هر چند 1080p های خیلی خوبی با حجم 4 گیگ وجود داره. همیشه معیار نهایی رو چشمان خودتون قرار بدید.نقل قول:
راستش پاسخ به این سوال خیلی سخته. اگه کلی در نظر بگیریم، تو این محدوده (2 تا 4 گیگ) کیفیت به حجم وابسته است. از 4 گیگ که بگذریم، کم کم میشه رزولوشن رو انتخاب کرد.مثلاً در حجم 8 گیگ من قطعاً 1080p رو انتخاب میکنم. البته فیلم هایی وجود دارن (مثل Black Swan) که دارای نویز زیادی هستن و حتی 8 گیگ هم واسه 1080p اون ها جوابگو نیست. بازم به نظر من داور نهایی، چشم و سلیقه ی شماست.نقل قول:
تو همچین مواردی رزولوشن تاثیر بیشتری تو کیفیت داره یا حجم فیلم؟
:40::40::40::40::40:
اقایون من یه فیلم دانلود کردم کامل هم دانلود شد حجمش هم کاملا درسته ولی 5 دقیقه اول فیلم رو نشون میده ولی بعدشو نشون نمیده از اول میاد فیلم رو هم که رد میکنم بازم از اول میاد باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید پلیرم هم vlc 2.0 هست. کیفیت فیلم هم blueray 720 p هست.
این پیغام رو میده:
this application has requested the run time to terminate it i an unusual way
please contact the aplication s supporot team for more information
با برنامه Gom player امتحان کن، خوبی این برنامه اینه که فیلم ناقص را هم تا حدود زیادی نشان میدهد ولی دیگه فیلم را جلو نبر.
به احتمال زیاد فیلم درست دانلود نشده است.
همچنین با Kmplayer فیلم را باز کن. اگر دیدی در ابتدای فیلم، پیغام buffering میدهد و بعد که تا 100 درصد پر شد، فیلم شروع به نمایش کرد، یعنی فیلمت درست دانلود نشده.
راه حل دیگر هم اینکه با استفاده از برنامه MKV toolnix یک بار دیگر فیلمت را mux کنی.
یعنی فیلم را با این برنامه باز کن و بعد دکمه mux را بزن. من برای برخی فیلمها که چند تا صدا داشته اند ( مثلا دوبله روسی هم روی فیلم بوده) بعضی وقتها این مشکل را داشته ام ( البته با اطمینان از درست دانلود شدن فیلم)
بعد در هنگام mux کردن، زبان های اضافه اش را حذف کرده ام و دوباره mux کردم و درست شده.
ببخشید یه سوال برام پیش اومده. منظور از جزیات و کیفیت رو میشه توضیح بدبد؟نقل قول:
در مورد "فریم"، منظورتون رو ازش متوجه نشدم. اگه همون رزولوشن مد نظرتونه که تو پست قبل در موردش توضیح دادم. فقط اینو اضافه کنم که در بیت ریت ثابت و در نتیجه در حجم ثابت، هر چه رزولوشن کمتر باشه، جزئیات کمتر و کیفیت بیشتر هست. مثلاً یه ریپ 1080p و 720p از یک فیلم رو اگه در نظر بگیریم که هر دو سایز 4.37 گیگ دارن و در تمامی مشخصات برابراند، به جز رزولوشن؛ فیلم 720p کیفیت بهتری داره و جزئیات قابل نمایش کمتر.
البته به نظر من کیفیت میشه میزان شفافیت و کیفیت رنگ و میزان ماتی تصاویر و توانایی نشان دادن صحنه های شلوغ و جزییات هم در که میزان نقاط تصویر و مرزبندی بین اشیا تصویر تاثیر داره. این نظر درسته؟
یه چیز دیگه که تو این بحث ازش غفلت شد ،اگه بحث رو درباره همه اجزای فیلم در نظر بگیریم، تاثیر فایل صوتی در کیفیت لذت بردن از فیلم هست، معمولا تو ریپ های 720p به حجم 3-4 گیگ 500-600 مگ حجم فایل صدا هست که به صورت چند کاناله هم هست. حالا سوالی که داشتم اینه که چرا ریپر ها از صدای dts تو ریپ شون استفاده نمیکنن؟
تقریباً... البته تعریف دقیق اینه؛نقل قول:
کیفیت (Quality) تصویر: مفهوم کیفیت در تصویر اینه که رنگ یک نقطه از اون تصویر، تا چه حدی به رنگ واقعی (در تصویر مادر) نزدیکه. در تصاویر کامپیوتری، نقطه رو پیکسل درنظر میگیریم. تصویر مادر (source) با توجه به تصویر نهایی تعریف میشه. مثلاً در عکاسی، تصویر مادر میشه منظره ای که انسان میبینه. و کیفیت دوربین عکاسی به این صورت تعریف میشه که رنگ نقاط تصویر ثبت شده توسط دوربین، تا چه حد به رنگ های تصویر طبیعی نزدیک هستن. در Bluray-Rip ها تصویر مادر هر فریم میشه فریم معادل در Bluray. و کیفیت Bluray-Rip به این صورت تعریف میشه که رنگ هر پیکسل از هر فریم Bluray-Rip تا چه حد به رنگ پیکسل معادل از فریم معادل Bluray-Rip نزدیکه.
جزئیات (Resolution) تصویر: مفهوم رزولوشن یا جزئیات تصویر اینه که هر واحد از تصویر حاوی چه میزان داده ی تصویری هست. داده ی تصویری در تصاویر کامپیوتری رو تعداد پیکسل ها در نظر میگیریم. با این تعریف هر فریم از یک فیلم 1080p دقیقاً 2.25 برابر یک فریم از یک فیلم 720p داده ی تصویری (پیکسل) داره. یعنی به همین میزان میشه جزئیات بیشتری رو در یک فیلم 1080p نسبت به 720p قرار داد.
برای درک هر دو مفهوم، تصاویر زیر رو قرار میدم. البته این تصاویر رو با فوتوشاپ طراحی کردم، اما دقیقاً مفاهیم رو میرسونه.
Resolution
تصویر اول: به جزئیات دقت کنید (ساختمان ها، و نویز های قابل مشاهده روی سطح آب)
تصویر دوم: جزئیات رو با تصویر اول مقایسه کنید.
این تفاوت وقتی قابل مشاهده ست که شما یک فیلم 1080p و 720p همون فیلم رو روی یک تلویزیون Full HD تماشا میکنید.
Quality
تصویر اول: فرض کنید که این تصویر، تصویر مادر هست.
تصویر دوم: مقایسه ی پیکسل به پیکسل کار سختیه، اما به لبه های اشیاء داخل تصویر دقت کنید. و نویزهای روی سطح آب که کاملاً از بین رفتن.
بله، 100%. صدا هم خیلی مهمه.نقل قول:
یه چیز دیگه که تو این بحث ازش غفلت شد ،اگه بحث رو درباره همه اجزای فیلم در نظر بگیریم، تاثیر فایل صوتی در کیفیت لذت بردن از فیلم هست، معمولا تو ریپ های 720p به حجم 3-4 گیگ 500-600 مگ حجم فایل صدا هست که به صورت چند کاناله هم هست.
البته استفاده میشه، اونم به وفور. منتها چون stream های DTS حجیم هستن (1.2 گیگ و بیشتر)، با ریپ های حجیم عرضه میشن. مثلاً ریپ های 1080p زیر 4.37 گیگ بعیده که صدای DTS داشته باشن. شما 1080p های 16 گیگی دانلود کنید، از تصویر فوق العاده و صدای DTS لذت ببرید. :20:نقل قول:
حالا سوالی که داشتم اینه که چرا ریپر ها از صدای dts تو ریپ شون استفاده نمیکنن؟
:40::40::40::40::40:
خیلی ممنون از پاسخ دقیقتون.:12:
اینجوری و با این سرعتای اینترنت انتخاب سختی شد، جزییات یا کیفیت، مساله این است!
سلام دوستان
من فرمت اکثر فیلم هایی که دانلود میکنم mkv هست ..ولی این فرمت رو تو دستگاه های خونگی نمیخونه..وقتی میریزم تو فلش به تلویزیون یا دی وی دی پلیر وصل میکنم چیزی نشون نمیده و فقط فرمتavi رو پخش میکنه
با برنامه total video convet به فرمتavi که تبدیل میکنم حجم فیلم 600-700 مگ میشه 4-5 گیگ..:41:
من به چه برنامه ای میتونم فرمتش رو تبدیل کنم؟و به چه فرمتی تبدیل کنم؟:46:
سلامنقل قول:
در همین برنامه total video convet به قسمت تنظیمات حرفه ای برید و در اونجا مقدار بیتریت رو به عددی بین 700-850 تغییر بدید ( اگه از نرم افزارهایی مثل مدیا پلیر کلاسیک یا kmplayer برای پخش در پی سی استفاده میکنید ، فایل رو با این نرم افزارها پخش کنید و بعد روی تصویر کلیک راست کرده و propertise یا media info رو بزنید ، بعد دنبال bitrate در قسمت ویدئو یا avrg bitrate بگردید و این مقدار رو در قسمت تنظیمات توتال ویدئو کانورت قرار بدید ) ... با این کار حجم نهایی چیزی در حدود حجم فایل اصلی خواهد بود .
سلام.درباره فایل های mp5وmp4 توضیح دهید؟و همچنین درباره کیفیت تصاویر HD,Full HD توضیح دهید.چرا موزیک ویدئوها با کیفیت های 1080p در ویندوز XP موقع پخش صدا و تصویر مغایرت دارد ولی در ویندوز 7 اینطور نیست؟
با تشکر
دوستان مقدار بیت ریت در یک فیلم 720 واقعی چقدر هست ؟
این مقدار ضمنا همونی هست که جلوی عبارت normal bitrate نوشته میشه ؟
سلام.
دوستان فرق این دوتا که انقد حجمشون با هم فرق دارن در چیه؟ مگه کیفیتشون کی نیست؟ کلا میشه گفت که حجم بیشتر به معنای کیفیت بهتره؟
HD 720 | 700MB
HD 720 | 3500MB
ممنون.
دوستان cropped یعنی چی ؟
مهم ترینش bitrate صدا/تصویر هستش.مثلا bitrate تصویر اولی 1مگ بوده و bitrate دومی 5مگ.صدا هم bitrateـش فرق داشته.نقل قول:
به این راحتی نمیشه گفت حجم بالاتر یعنی کیفیت بهتر.بستگی به پارامترهای مختلفی داره مثل سورس اصلی،تجربه ی اونی که تبدیل میکنه و ...نقل قول:
کلا میشه گفت که حجم بیشتر به معنای کیفیت بهتره؟
مثلا فیلم های پرده ای هستن که حجم 1گیگ دارن ولی کیفیتشون از dvdripـشون که 500مگ هست کمتره.
---
Crop بیشتر برای این استفاده میشه که نوارهای سیاه بالا/پایین فیلم حذف بشه تا هم نتیجه نهایی قشنگتر! باشه و هم مدت زمان تبدیل الکی افزایش پیدا نکنه.این Cropped هم به احتمال 99درصد منظورش همین بوده.نقل قول:
مگر در شرایط خاص.مثلا یه لوگو/watermark توی تصویر بوده و برای حذفش مجبور شده تصویر رو Crop کنه.
bitrate یعنی چی ؟نقل قول:
همون تعداد پیکسل در یک اینچه ؟
bitrate میزان داده/Data ـی هستش که برای یه ثانیه از تصویر/صدا استفاده میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخش دوم پست)
سلام
خسته نباشید
دوستان
میشه لطف کنید و در مورد فیلم هایی که با عنوان m-HD رلیز میشن یه توضیح مختصر بدین!
فرق این فیلمها با Hd و Full Hd چیه؟!ابعاد؟!
یا سورس اونا هم فرق میکنه؟!
اینجا سوالت رو بپرس:نقل قول:
دوستان جدیدا درمورد فیلمها ریلز WEB-DL منتشر میشه
میخواتسم بدونم چیه و کیفیتش در چه حده ؟
مثلا می خواستم فیلم Fast & Furious 6 رو دانلود کنم نوشته بود 1080p.WEB-DL-BLUEBIRD
ممنون
سورس Web DL همونطور که از اسمش برمیاد، مبادی رسمی انتشار دهنده فیلم در نته ، بخصوص آیتیونز.نقل قول:
و دارای کیفیت عالی نسبت به حجمشه.
البته من بیشتر در مورد سریالها پیگیرش هستم.
سلام.
دوستان چرا اکثر فیلم هایی که با عنوان فول اچ دی (1080p) توی اینترنت هست رزولیشن 1920*1080 رو ندارن و معمولا 800*1920 هستند؟
و کدوم گروه های انکدر هستند که فیلم ها رو دقیقا با رزولیشن اصلی یعنی 1920*1080 ریلیز میکنن؟
ممنون :n16:
بدون در نظر گرفتن بیت ریت، در حقیقت اینها فول اچ دی محسوب نمیشن و میکرو اچ دی هستند...نقل قول:
علتش هم بیشتر بخاطر حجم کمتر...
در مورد معرفی گروه های انکدر رجوع کنید به این تاپیک، دوستان بسیاری از گروه ها رو با جزییات و مقایسه و بررسی، معرفی کردند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه ربطی به انکودر نداره
به acpect ratio یا نسبت تصویر فیلمبرداری شده هر فیلم هست که مثلا میتونین از توی صفحه هر فیلم توی imdb از قسمت technichal این رو پیدا کنین مثلا اگه نسبت 16:9 باشه میگیم 1080 1920 هست
و تمام ریلیزهای بلوری و اکثر ریماکس ها 1080 1920 هستند اما رزولوشن خالص نیستن
مثلا لوتر ما نسخه ای نداریم که با این رزولوشن خالص خود فیلم باشه...چون بالا و پایینش نوارهای سیاه داره که انکودر هایی که از ریماکس یا بلوری انکود میکنن این نوارها رو حذف میکنن
ولی مثلا خیلی از فیلم ها مثل اواتار نسخه 1080 1920 داره که فقط فیلمه و نوار اضافی نداره
(البته من انکودرهایی دیدم که تصویر رو به اصلاح میکشن که در این حال مثل اینهکه شما فیلم رو با Pot player باز کنی و با دکمه 8 تصویر رو بکشی که در این حالت غالبا کیفیت میاد پایین)
در ضمن ما Fullhd ریلیز های 1080 1920 داریم و ریلیزهای 800 1920 فول اچدی نیستند و بهشون میگن cropped 1080p resoulotion
نقل قول:
سلام
نه متاسفانه به 800 1920 ها mhd نمیگن
سلام دوستان،
در مورد کیفیت فیلم هایی که 720p web-dl هستند، اطلاعاتی می خواستم. آیا کیفیت تصویری خوبی دارند؟
سلام
اگر چه به پای نسخههای بلو-ری نمیرسند ولی به نسبت حجمشان کیفیت بسیار خوبی دارند (منظورم نسخه هایی است که بین 3 تا 4 گیگابایت حجم دارند) مخصوصا اگر ریپهای گروههای مشهور را بگیرید.
ارادتمند:n12:
فیلم های web-dl معمولا از itunes میگیرن و کیفیت شبیه بلوری رو دارند ولی چون واسه عرضه آنلاین هستند واسه همین حجمشون کمتر هست و بیت ریت صدا و تصویر پایین میاد یه جور ریپ شده هستند.
مزیتشون اینه که زودتر از بلوری میان.
با سلام و خدا قوت خدمت دوستان عزيز . بنده چندتا سوال داشتم كه اگر جواب بديد ممنون ميشم.
1- فيلمي كه از روي نسخه اصلي HD ريپ شده باشه بايد حداقل چه حجمي داشته باشه كه بشه به اون گفت در حد HD و از ديدنش به اندازه فيلم HD لذت برد ؟ و اين فيلم حداقل با يد چه بيت ريتي داشت باشه؟
2- در مورد FullHd هم سوال بالا مطرح است.
3- بهترين پلير براي فايلهاي Mkv با حجم بالا (10GB) چيست؟
4- با توجه به صحبت دوستان بنده اينطور فهميدم كه به علت متفاوت بودن نسبتهاي تصوير در فيلم برداري و نمايشگرها فعلا ما به هيچ وجه من الوجود قادر نيستيم فيلمهاي FullHd يا 1920.1080 واقعي را در نمايشگرهاي خانگي مشاهده كنيم . درسته ؟؟
5- آيا ميشه فيلم هاي HD3ِD را به صورت 2 بعدي با همان كيفيت HD مشاهده كرد؟
یک عامل خیلی مهم در حجم فیلمها، صدای آن است. یعنی حجم صدای فیلم نسبت به حجم تصویر فیلم. مثلا فیلم the.dark.knight.rises.2012.720p.bluray.x264-sparks که من گرفته بودم، حجم فایلش 6.56 GiB است. از این مقدار، 74 درصدش مربوط به تصویر و 26 درصدش یعنی 1.74 GiB مربوط به صدای فیلم است.نقل قول:
در نسخه های کم حجم فیلم، معمولا از کیفیت صدا بیشتر از کیفیت تصویر کم میکنند، بهمین خاطر تصویر فیلمهایی که مثلا گانول یا اسکورپ و ... میگذارند، همچنان خوب بنظر می آید.
فیلمهای سه بعدی را هم میتوانی با برنامه Kmplayer به دو بعدی تبدیل کنی.
البته تلویزیون سه بعدی سامسونگ هم دیدم که میتواند فیلم سه بعدی را به صورت دوبعدی نمایش دهد. احتمالا مدلهای LG هم این توانایی را داشته باشند. من روی سامسونگ 6950 تست کردم و فیلم سه بعدی را دو بعدی هم نمایش داد.
بهترین پلیر هم اگر زیاد نخواهی درگیر تنظیمات شوی Media player classic است! وگرنه همان kmplayer را من ترجیح میدهم.
ممنون از پاسختون . ولي من فقط جواب سوال 3 رو گرفتم . بقيه سوالها كه بدجوري ذهنمو مشغول كرده به قوت خود باقي است . در مورد سوال 5 هم منظورم اينه كه با يك LCD معمولي و غير 3D هم ميشه فيلم 3D رو به صورت 2 بعدي ديد؟نقل قول:
دوستان من که فیلمهای حجم بالا از تورنت میگیرند و عضو سایتهای خصوصی تورنت هستند، خیلی روی این بیت ریت و ... حساس نیستند، چون تنوع زیادی در نسخه های حجم بالا نیست. مثلا از کیفیت 720P با حجم بالای 4 گیگ، شاید کلا 2 یا 3 ریلیز مختلف بیاید و براساس تجربه و کیفیت نسخه های قبلی که از انکدرهای مختلف گرفتیم، معمولا PUBLIChd و sparks را میگیریم. حالا با هر بیت ریت و ... که باشد. من خودم فیلمها را از دوستانم میگیرم و با تلویزیون 40 اینچ میبینم، تا حالا که از اکثر فیلمهایی که گرفتند راضی بودم. باز دیگر دوستان شاید بهتر بتوانند راهنمایی کنند. در مورد تبدیل 3D به 2D هم فقط تلویزیونهای سه بعدی این قابلیت را دارند.
سلامنقل قول:
1- اگه منظورت انکود شده مستقیما از روی خود دیسک بلوری هست به شخصه برای HD یا همون 720p بیت ریت 6000-5000 به بالا و حجم حداقل 5 گیگ رو انتخاب می کنم . . نسخه 4.37 هم بعضا انتخاب خوبیه . .
2- در مورد نسخه های Full HD یا همون 1080p هم که مستقیم ریپ شده باشه بیت ریت 10000 معمولی و 12000 به بالا به سمت خوب میره . . با حجم های حدود 10 گیگ به بالا . . البته استثنا هم داره، نسخه 1080p فیلم District 9 رو از گروه CHD با حجم 8 گیگ داشتم که نسخه خوبی بود . .
3- همون طور که دوستمون فرمودند، MPC پلیر کاملیه،اما KMPlayer کاربر پسندتره. .
4- اگه منظورت سایز فیلم هاست مثل 1920x816 و الباقی به خاطر استاندارد سایز تصویر ما معمولا دو نوار سایه بالا و پایین تصویر می بینیم، اما در نسخه های انکود شده، معمولا انکودر اون دو نوار رو می بره تا از حجم بیهوده کاسته باشه . .
5- دوستمون توضیح دادند . .
امیدوارم پاسخت رو گرفته باشی . . (;
شاد باشی:40:
سلام به همه سوال من اینه که چطوری می تونم یه فیلمی رو که با کیفیت 360p هست رو به 7200p تبدیل کنم !!!!!
سلام...در حالت عادی ممکن نیست... به این نکته توجه کنید که شما در کاهش کیفیت، حجمی رو از دست میدید... نمیتونید اون حجم و اطلاعات رو جایگزین کنید. چون دیتای حذف شده باید از جایی بیاد که دیگه وجود نداره...نقل قول:
دوسته عزیز حرفت درست ولی یه سری نرم افزار داریم که این کار رو می کنن اگه میتونی کمکم کن !!!!!!نقل قول: