کم کم داره مثل وایبر میشه !
دیشب 1 ساعت طول کشید تا 4 تا عکس اپلود بشه !
Printable View
کم کم داره مثل وایبر میشه !
دیشب 1 ساعت طول کشید تا 4 تا عکس اپلود بشه !
تلگرام هم دیگه بیخود شده
میشه کاری کرد که پیامهایی که ارسال شده ولی هنوز شخص گیرنده اترنتشو روشن نکرده که پیاما رو بگیره به دستگاه اون نرسن؟یعنی پیام برگشت داده بشه
با عرض سلام
من داخل این سایت عضو شدم ویه سوال درمورد تلگرام پرسیدم و جوابم رو گرفتم، ولی نمیدونم چی شده که هرروز برام یه پیام از سایت شما درباره تلگرام به جیمیلم میاد ، ومن دوست ندارم دیگه برام درباره تلگرام اصلاپیامی به جیمیلم بیاد..........خواهش میکنم یه کاری کنید که دیگه پیامی درباره تلگرام نیاد به جمیلم...............خواهش میکنم.
عجب گرفتاری شدما ..........چرا پستای منو الکی حذف میکنید........................بابا دیگه دوس ندام از این سایت پی سی ورلد شما پیامی به جیمیلم بیاد...............من چیکار کردم که این پیاما در مورد تلگرام میاد ........لااقل راهنماییم کنید تا خودم درستش کنم...............:n41::n41::n41::n41::n41::n41 ::n41::n41:
سلام پست زیر را بخونید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی مشکل کند شدن تلگرام نداره !!!؟ بابا از وایبر هم بدتر شده !
بله کند شده ! زیاد هم قطع وصل میشه !نقل قول:
بابا لعنت به این مملکت تلگرام هم حسابی گندش در اومد پی ام ها سنکوب میکنن سند نمیشن دقیقا عین وایبر شده چندروزی هست. همش زیر سر بالایی ها هست. دیگه مفت نمی ارزه با این وضعیت
از همین لحظه تلگرام من بدون قند شکن اصلا کانکت نمیشه...
حیف شد... مسنجر خیلی خوبیی بود...
به ملکوت اعلا پیوست . امروز گروه " گرداب " هشدار داده بود
مسئولان فنی تلگرام دقایقی پیش در توییتر اعلام کردند که دولت ایران از آنها خواسته برای جاسوسی و شنود ایرانیان با آنها همکاری کنند. تلگرام در پاسخ گفته که نمیتواند و نمیخواهد ابزار سانسور و جاسوسی باشد.
مسئولان تلگرام معتقدند مشکلات چند روز اخیر میتواند ناشی از اختلالات دولت ایران روی ترافیک اپ تلگرام باشد.
Sent from my G7-L01
توییت بنیانگذار تلگرام به انگلیسی
Iranian officials want to use [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to spy on their citizens. We can not and will not help them with that.
پاول دوروف،مدیرعامل تلگرام در توییتر نوشت:وزیرارتباطات ایران از تلگرام درخواست جاسوسی در اطلاعات شهروندان داشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر درخواست وزیر ارتباطات از تلگرام برای جاسوسی رو بی .بی . سـی هم زد توی سایتش
پاول دوروف مدیر عامل شبکه اجتماعی تلگرام می گوید که پس از رد درخواست همکاری مقام های ایران برای 'جاسوسی بر شهروندان' این کشور، این شبکه در ایران مسدود شده است.
او نوشت: "مقام های ایرانی می خواهند از تلگرام برای جاسوسی از شهروندان خود استفاده کننده. ما نمی توانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم و نخواهیم کرد."
تلگرام از شبکه های بسیار محبوب در ایران است و می گوید که حداقل ۲۰ میلیون کاربر در این کشور دارد.
آقای دوروف همچنین نوشت: "وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران درخواست کرد که تلگرام ابزارهای جاسوسی و ممیزی در اختیار آنها بگذارد. ما این درخواست را نادیده گرفتیم و آنها ما را مسدود کردند."
مدیران تلگرام به خبرنگار ما هادی نیلی در واشنگتن گفتهاند که بهزودی از طریق خود این اپ به کاربران ایرانیشان درباره «تهدیدهای وزارت ارتباطات» و محدودیتهای پس از آن توضیح میدهند.
فعلا که مشکلی نیست و کانکت میشه. اون قطعی ساعت قبل هم مثل اینکه مشکل از طرف خود تلگرام بود.
در کل ای خاک... :n01:
یواش یواش. کاری میکنن که ایرانی ها خودشون نرن سمتش. اینقدر افتضاحش میکنن تا همه برن سراغ یه چیز دیگه، واتس اپ هم خوبه ولی خوب تلگرام خیلی سبکه و اینش عالیه که ارسال هر نوع فایلی توش آزاده و نسخه ی PC هم داره.نقل قول:
چیزی که واتس اپ نداره.
تلگرام خیلی خوب بود/هست؟. نگرانیم همین بود که مردم هجوم بیارن بهش و اساتید روش حساس بشن و یه بلایی سرش بیارن! که احساس میکنم همیجوری شد.
امیدوارم فـیلتر نشه...
پاول دوروف مدیر عامل سیستم پیامرسانی تلگرام می گوید که پس از رد درخواست همکاری مقام های ایران برای 'جاسوسی بر شهروندان' این کشور، این شبکه برای ساعاتی در ایران مسدود اما فعلا رفع فیلتر شده است.او ساعاتی پس از اعلام خبر انسداد تلگرام در ایران به بی بی سی گفت: "ایران فعلا انسداد تلگرام را رفع کرده است. تا ببینیم فردا چه می شود."
او همچنین گفت که ایران "در طول هفته گذشته نیمی از ترافیک تلگرام را متوقف کرد و امروز ما را برای دو ساعت به طور کامل مسدود کرد (همان زمان که خبر را اعلام کردیم) و حالا به نظر می رسد پس از انتشار خبر تصمیم گرفته باشند انسداد ما را بردارند."
او پیش بینی کرد که ایران فردا با ارائه توضیحی رسمی، انسداد را از سر خواهد گرفت.
او در پیام اولیه خود در مورد شروع انسداد نوشته بود: "مقام های ایرانی می خواهند از تلگرام برای جاسوسی از شهروندان خود استفاده کنند. ما نمی توانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم و نخواهیم کرد."
تلگرام از شبکه های بسیار محبوب در ایران است و می گوید که حداقل ۲۰ میلیون کاربر در این کشور دارد.
آقای دوروف همچنین نوشت: "وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران درخواست کرد که تلگرام ابزارهای جاسوسی و ممیزی در اختیار آنها بگذارد. ما این درخواست را نادیده گرفتیم و آنها ما را مسدود کردند."
مدیران تلگرام به خبرنگار ما هادی نیلی در واشنگتن گفتند که از طریق خود این اپ به کاربران ایرانیشان درباره «تهدیدهای وزارت ارتباطات» و محدودیتهای پس از آن توضیح میدهند.
خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، نوشت که کاربران تلگرام روز سه شنبه با اختلالات زیادی مواجه شده اند "اما کماکان فعالیت این اپلیکیشن به سختی، ادامه دارد."
محمدرضا فرنقیزاد مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات در پاسخ به این سوال ایسنا که "آیا از سوی کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانهای که مسئولیت فیلتر کردن سایتهای غیرمجاز را برعهده دارد نامهای در این رابطه به وزارت ارتباطات و بطور مشخص به شرکت ارتباطات زیرساخت ارسال شده است؟" گفت: "تاکنون نامهای در این زمینه به دست ما نرسیده است."
پاوروف در واکنش نوشت: "البته که (نامه ای) دریافت نکرده اند. آنها دستور دارند تلگرام را به طور نسبی مسدود کنند، ۵۰ درصد از ترافیک آن را کم کنند و آن را غیرقابل استفاده کنند."
سایت "گرداب" وابسته به "مركز بررسی جرائم سازمان يافته" که بخشی از فرماندهی پدافند سايبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است هم در مورد استفاده از تلگرام به کاربران ایرانی هشدار داده است.
گرداب نوشت: "تعدادی از سایتهای معاند نیز، اقدام به راهاندازی کانال در تلگرام کردهاند. اقدامی که میتوان آن را در راستای پروژه نفوذ دشمن نیز ارزیابی کرد."
تلگرام یک سیستم پیامرسانی فوری است که بر حفظ حریم خصوصی و قابلیت استفاده در سکوهای مختلف تاکید دارد.
تلگرام هم در موبایل و هم دسکتاپ روی سیستم های مختلف از جمله ویندوز، اندورید و اپل کار می کند. بعضی کاربران گفته اند که نسخه دسکتاپ تلگرام امشب در ایران کار می کند.
کاربران این سیستم می توانند پیام ها، عکس ها و ویدئوهایی با حجم زیاد ارسال کنند که برای خصوصی ماندن پس از دریافت از بین می رود.
از این سیستم همچنین می توان برای ارسال پیام های کدگذاری شده استفاده کرد تا قابل هک شدن نباشد.
بی بی سی
خب بعد این جریان ها مثل اینکه از امروز صبح درست شده
سلام
یکی از امکانات تلگرام همین ساپورت سیستم عامل های متعدد هست که مثلا میشه نرم افزار ویندوز رو هم داشت و میشه استفاده کرد
+
فعلا برای منم اختلال خاصی نداره
سلام ایا این صحت داره که میگن ساعت 12امشب فیلتر میشه؟؟؟؟
نه بابا !نقل قول:
ولی هنوزم یه کم اختلال داره ! بعضی وقتا کنده ! پیام دیر میره
با سلام به همه دوستان
من تو کامپیوتر از تلگرام استفاده می کنم و فیلمهایی که به گروها میفرستم برای اونایی که با گوشی از تلگرام استفاده می کنند باز نمیشه.
من فرمت فیلمها رو به چی تبدیل کنم که هم با گوشی و هم با کامپیوتر باز بشه و از چه برنامه ای برای تبدیل فر مت باید استفاده کنم
ظاهرا تلگرام کلا هک شده و حکومت موفق شده مردم رو توی تلگرام تحت کنترل بگیره...
چرا ؟ چونکه من گاهی اوقات از نسخه ی وب تلگرام استفاده میکنم و الان توی هیستوری مرورگرم دیدم دوتا تلگرام وجود داره ! :n13: یعنی دوتا لینک که احتمالا از اون آدرس اصلی تلگرام ریدایرکت میشه به اون آدرس فیک... آیا اینطور نیست ؟!
سلام دوستان
احتمالا فرمت ویدئوهایی که میفرستین قابل خوندن در گوشی نیست ، چون تلگرام دسکتاپ امکان تبدیل اتوماتیک ویدئو نداره و به صورت فایل ارسال میکنه .نقل قول:
بهتره به فرمت mp4 تبدیل کنید ( به بخش دانلود پی سی برید ، برنامه برای تبدیل زیاده )
خیر دوست عزیزنقل قول:
به صورت عمومی چنین امکانی برای هیچ سازمان و ارگانی وجود نداره . اون هم کاربرهای میلیونی که این نرم افزار داره .
احتمالا برای شما هم ، خودتون بودید یا از آشناهاتون با اکانت شما لاگین کرده .
سلام
آیا بعد از پاک کردن اکانت تلگرام پیامهایی که به اشخاص مختلف دادم در دو طرف پاک میشه؟؟
یا راهی وجود داره که اینکار رو کرد؟
یعنی اگه بخوام هیچ اثری از من باقی نمونه باید چه کار کنم؟
سوال بعد اینکه اگه یک بار اکانت تلگرام رو پاک کنم و دوباره ثبت نام کنم اطلاعات قبلی من (پیامها-گروهها-کانالها) بازیابی میشوند یا خیر؟
سلام دوستان.
نسخه دسکتاب اپدیت شده.
اون تغییرات اخریه چیه؟؟
you send
Surround text with `single backticks` for inline monowidth code and ```triple backticks``` for blocks of code
The Tilde symbol is now displayed correctly
Sent from my C5303 using Tapatalk
فقط تو طرف خودت پاک میشه.نقل قول:
راهش واسه پاک کردن اینه که از سیکرت چت استفاده کنی، بعد "سلف دیسترویشن" را روی یه زمان مشخص بذاری، پیام ها بعد از اون زمان پاک میشن.
اگه اکانتت پاک بشه، تمام چیز هایی که داشتی، (طرف خودت) پاک میشه، راه بازگشت هم نداری.
این مشکلاتی که دوستان میگن رو مم به هیچ وجه ندارم!
حیلی راحت تلگرام کار میکنه.
Upنقل قول:
دوستان من یه سری استیکر شخصی ساختم که با زدن ادد استیکر میتونه هر کیی ادد کنه
حالا چطوری میتونم حذفش کنم
یعنی دیگیه تو اون آدرس نباشه
خیلی واجبه
مرسییی
- - - Updated - - -
دوستان من یه سری استیکر شخصی ساختم که با زدن ادد استیکر میتونه هر کیی ادد کنه
حالا چطوری میتونم حذفش کنم
یعنی دیگیه تو اون آدرس نباشه
خیلی واجبه
مرسییی
سلام
دوستان توی نسخه دسکتاپی که من دارم نمیشه گروه ایجاد کرد.
آیا توی نسخه دسکتاپ نمیشه گروه ایجاد کرد یا نسخه های متفاوتی داره؟
دوستان تلگرام bot داره که من لینک مستقیم بهش بدم و خودش آپلود کنه توی سرورای تلگرام ؟؟
و همین طور برعکس.راهی هست فایلای توی تلگرام رو بشه بدون دانلود جایی آلپود کرد ؟؟
ممنون.
به نظر می رسه این امکان الان وجود ندارهنقل قول:
تنها چیزی ک ب ذهنم می رسه پاک کردن دونه ب دونه استیکرهاست بادستور:
/Delsticker
سلام
نحوه آفلاین شدن در تلگرام در (( کامپیوتر )) رو میخواستم و اینکه آیا اصلا چنین امکانی هست اگه کسی اطلاع داره جواب بده لطفا
دوم اینکه اگه در تلگرام چیزی دانلود کنیم یا آپلود کنیم از شارژمون کاسته میشه یا نه ؟
سلامنقل قول:
با نسخه ویندوز نمیشه آفلاین شد ، یکبار با گوشی تنظیمش کنید بعد توی نسخه ویندوز هم آفلاین میزنه !
سوال بعد هم بله کم میشه !
من هیچ فردی را در کانتکتام ندارم. حال چگونه میتونم فردی رو که مثلاً در یک گروه هست رو ادمین کانال کنم.
من میخواهم سه نفر را ادمین کانال کنم. اما نه توسط شماره تلفن یا اد از طرق بخش کانتکت.
راهی به نظرتان میرسد؟
راهی نداره باید شمارشون رو داشته باشید و از طریق کانتکت ها ادد و ادمین کنید.نقل قول:
سلام
ضمن خسته نباشید به مدیران محترم
واسه من مشکلی پیش اومده
تلگرام رو روی ویندوز 7 نصب کردم از دیشب لینکهای افراد و یا کانالها رو باز نمیکنه
یعنی روی لینکهای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنم باز نمیکنه
چه کانال و چه افراد
ممنون میشم راهنماییم کنید